|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
21.1.2008 12:57:27   
medika 13
kodrana user posted image za morfologijo in hvala za pestke

andreja hvala za vse vzpodbudne besede

milamay in natasarobi vama pa želim, da se vama čimprej nasmehne sreča

špela100 lepo ubogaj in počivaj ... saj še pride tvoj čas, ko bomo močno navijale

Jaz pa sem se ravno rešla user posted image tako, da bo sedaj veliko user posted image user posted image user posted image in upam, da februarja sporočim vesele novičke.user posted image

Pozdravček vsem user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.1.2008 16:49:00   
Joob
Punce, tiste, ki ste cakale na izvide (gen.) po UPN, kdaj po UPN ste jih dobile...UPN sem imela 8.11.07, pa se sedaj nisem nicesar dobila.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 602
21.1.2008 17:03:13   
lana38
Jaz sem imela UPN 15.3.2006, pa še do danes ni bilo izvida.user posted image  Potem sem parkrat poskušala klicat in nič izvedela. Na koncu sem odnehala. Zdaj sem tako že srečna mamica zdravemu Timu, pa me to ne zanima več toliko. Bolj ali manj sem prebolela to izgubo, čeprav se še vedno vsak dan spomnim na svojo punčko in ne bom nikoli pozabila.
LP

lana38

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 603
21.1.2008 20:30:26   
tinaaja
Lana, pa saj ti si izvid imela - ac... morala b dobiti odpustnico.

joob, moj izvid je datiran z 19.5., upn sem imela 28.3.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 604
21.1.2008 20:39:37   
natasarobi
Prvič po mesecu dni, drugič mal kasneje, ker so delali dodatne preiskave (cca dva meseca).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.1.2008 6:54:14   
krtekxx
Alo! Da mal še jaz napišem. Mojega otročka po UPN sploh niso poslali na genetiko, ćeprav je bilo jasno že iz zunanjega izgleda, da nekaj genetsko ne štima. Pravi Kekci, ti rečem. Tako, da če imaš kaj (psihične) moči, potem najprej telefon v roke, potem pa še pot pod noge in TEŽŽŽŽIIIIII. No, zapisnik patologinje na slabi strani, z dvovrstičnimi presledki, pa smo uspeli pridobiti v 7 mesecih. Jaz mislim, da na kliniki nujno rabijo enga (novega) vodjo kakovosti, ki bi jim tele procese poštimal. 

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.1.2008 10:34:24   
lana38
tinaaja, odpustnice pa še do danes nisem dobila. Rekli pa so mi, da bodo tudi plod poslali na genetske preiskave, da se potrdi tisti izvid od AC.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.1.2008 12:32:18   
Lusa
milamay-verjamem ,da je z maternico vse ok in ,da boš tudi ti kmalu začela razmišljat o otročku.Iz srca ti želim!

kodrana-user posted image za uspešno morfologijo!

medika-že navijamuser posted image

Mi pa se nekako privajamo ,daša samo papca in spi ;od 19 do 23 ,pa je kot sova ,z odprtimi očmi.Potem pa lepo spimo do kakšne 9 ,10 ure zjutraj(1x vmes se hranive).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.1.2008 12:41:48   
lana38
Lusa, vidve z Dašo pa imata res super ritem. Pri nas so se zadnjih par dni krči umirili, odkar jaz pijem Bebe čaj. Tim ga pa ne mara. Komaj ga pripravim, da kaj malega spije. Tudi po žlički se grdo drži zraven. Včasih mu uspe, da požre, včasih pa izpljune. Mu pa uspeva zdaj tudi čez dan nekaj zaspati. pa tudi leži, ko je buden. Prej je bil pa več ali manj samo na rokah, ko ga je tako mučilo, pa še to ni pomagalo, je kar precej jokal.
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.1.2008 21:51:24   
Milamay
Lusa - hvala, da misliš name. user posted image  Upam, da bo res vse v redu. Tvoja Daša pa ima res super ritem. Samo enkrat se ponoči dojita?! Super!!!! Pridna pupa, ni kaj. Po mojem se je čisto po mamici vrgla. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.1.2008 22:46:10   
Anonimen
Jaz sem na genetiko večkrat klicala, tko da so me sedaj povabili na genetsko svetovanje. Če ne bi, mislim, da še ne bi imela izvidov. UPN sem imela v drugi polovici novembra.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
23.1.2008 7:15:01   
krtekxx
Pozdravljene, tu NE-nosečka Krtekxx, mal se javljam, da vam povem, kaj se dogaja pri nas. Še vedno čakamo na odločbo za PGD (predimplatacijska genska diagnostika), v pozitiven rezultat katere pa nobeden od naju ne verjame preveč. Trudiva se s pripravo dokumentov za posvojitev iz Makedonije, ker pa je pred kratkem bil ratificiran sporazum o meddržavnih posvojitvah Slo_MK, se vse skupaj precej zapleta, saj mora iti preko pristojnega ministrstva, kjer pa se jim tudi sanja ne, katere dokumente je potrebno poslati. Med temi stvarmi pa seveda po Župančičevo "od sedmih do treh" v službi, pa na snegu kar nekaj, kmalu bomo pa tudi zvončke že nabirali.

PA PA in lepo se imejte 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.1.2008 8:32:03   
lana38
krtexx, da bi birokracija s papirji čim prej rešila in boš držala svojo štručko v naročju.user posted image  Včasih znajo biti res prav zoprni s temi papirji.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.1.2008 13:54:57   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Punce, tiste, ki ste cakale na izvide (gen.) po UPN, kdaj po UPN ste jih dobile...UPN sem imela 8.11.07, pa se sedaj nisem nicesar dobila.user posted image

Jaz sem dobila izvid po točno dveh mesecih od UPN. Vmes sem večkrat klicala na genetiko in zna bit, da bi zadeva dlje trajala, če ne bi. Je pa pokazala monosomijo 45, X. Rekli so mi, da v takih primerih v 99 odstotkih pride do SS. Tko da zdaj vsaj vem, da je šlo za kromosomsko napako, kot so predvidevali in sem mal pomirjena - naključje in možnost da se ponovi približno tolikšna kot v običajni populaciji moje starosti. Tiste, ki ta forum redno prebirate, veste, da me je bilo strah, ker mi niso hoteli nič povedat po telefonu. Še enkrat hvala za informacije, tuki gor na tem forumu sem že marsikaj izvedela. Upam, da bom kmalu dobila tudi kake nasvete, kako ravnat pri krčih dojenčka user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 614
23.1.2008 15:32:25   
lana38
ronja1a, tudi tebi bo uspelo in se boš mučila s vprašanji, zakaj pa zdaj user posted image  joka.user posted image  Samo obupati ne smeš. Praviloma se kromosomske napake ne ponavljajo. Moja punčka je imela trisomijo 21, zdaj imam pa zdravega fantiča Tima. Od prej pa imam že 10 let starega Blaža. Držimo ti pesti, da ti bo uspelo.
LP

lana38

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.1.2008 17:07:06   
ronja1a
Joj, izgleda da se ne spoznam na smeškote - mislila sem tega:user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 616
23.1.2008 19:22:13   
Anonimen
Krtexx, še malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja1a)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
23.1.2008 23:01:32   
Raho
Pozdravljene. Najverjetneje se me več niti ne spomnite, ne?

Glede na dejstvo, da sem v user posted image šla skozi neko čudno fazo vseh mogočih fobij, sem se raje izogibala tega dela fouma. Sedaj sem spet tukaj. Z Irajo Živo sva se ujeli, pravzaprav smo se vsi navadili eden na drugega in nam kar laufa.

Vsem, ki ste na enaki poti kot smo bile me pa želim, da čim prej ugledate user posted image user posted image .

Krtexx - če želiš pomoč pri urejanju papirologije, me kontaktiraj na ZS. Moja prijatelja sta pred dvema letoma posvojila otročka iz Makedonije. Mislim, da bi vama lahko pomagala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.1.2008 8:34:51   
natasarobi
raho - kako bi te lahko pozabili? Lepo, da si se vrnila.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.1.2008 11:24:04   
krtekxx
Ojla, Raho, me smo navijale tle zate, brez skrbi. Čestitke še enkrat. Glede papirjev pa mislim, da zaenkrat vem, kaj je potrebno storiti in poslati, zelo zelo so mi pomagale punce na med.over.net. Hvala za tvojo pripravljenost pomagat, če bo potrebno bi pa z veseljem prašala kaj tvojo prijateljico.

No, tiste, ki se vam je uresničilo upanje po splavu, izkoristite lep dan in peljite otročičke na sprehod, me, ki smo še lepo brez stručk, pa bomo lepo presedele dan na delovnem mestu...

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.1.2008 14:32:37   
medika 13
raho pozdravlena user posted image

kretxx držim pesti, da čimprejurediš vse papirje .. naj sreča pride čimprej user posted image

pozdravček vsem user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.1.2008 16:28:21   
lana38
medika 13, tudi tebi naj čimprej posije sonček sreče, da boš srečka user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.1.2008 17:02:04   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

medika 13, tudi tebi naj čimprej posije sonček sreče, da boš srečka user posted image .
LP

lana38 HVALA ... delam na tem user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.1.2008 17:43:09   
andreja2000
Hojla!

Se nekaj dni nisem javila,saj se je moji mami močno poslabšala bolezen in razširila  v glavo,tako da je bila v kritičnem stanjuuser posted image user posted image user posted image .Sedaj ji je bolje,čakajo jo še obsevanja.Sem zelo user posted image user posted image user posted image  in se bojim,da bi zraven vsega tega še izgubila mleko.

Z Evo pa sva drugače vredu in zdravi,je zlat priden otrok,ki ponoči spi,zjutraj okoli 5 se podojiva in potem še zaspi za kake 3 ure.

Vse vas lepo pozdravljam in vam želim vse lepo.!!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.1.2008 19:19:50   
varci
Pozdravljene,
lahko rečem, da sem nova na tem forumu in bi vam samo zaupala moj strah.
Julija sem imela abrazijo zaradi odmrtja ploda v 9. tednu. Zdaj sem po 4 mesecih zagledala user posted image  in sem seveda neskončno srečna. Prvi pregled imam 19.2.08 in se mi zdi neskončno daleč. Pogosto razmišljam ali bo tokrat vse OK, vsakič, ko grem na WC gledam hlačke, da ni slučajno kaj krvi, spolnih odnosov si sicer želim, a vedno mislim, da ne bova slučajno poškodovala pikice, pa čeprav vem, da je nemorava...
Mogoče se vam zdim panična, ampak zelo me je prizadela izguba prve pikice.
No pa, da ne bom samo o sebi nakladala. Vsem, ki še čakate na user posted image  in pa vsem, ki ste user posted image  želim, da boste kmalu v rokah držale največji zaklad, svojega user posted image .

LP

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?