|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
24.1.2008 19:24:33   
varci
Aja, Kodrana - user posted image user posted image  za dobro opravljeno morfologijo. Spomnim se te še ko sva obe čakali mesece, da sva lahko ponovno začeli delati na user posted image . in pa obe sva imeli izvid delna mola. Vesela sem, da je s tabo in tvojim user posted image  vse super, upam, da bo tudi pri meni tako.

Čuvaj se user posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.1.2008 21:05:32   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Hojla!

Se nekaj dni nisem javila,saj se je moji mami močno poslabšala bolezen in razširila  v glavo,tako da je bila v kritičnem stanjuuser posted image user posted image user posted image .Sedaj ji je bolje,čakajo jo še obsevanja.Sem zelo user posted image user posted image user posted image  in se bojim,da bi zraven vsega tega še izgubila mleko.

Andreja user posted image user posted image user posted image zate. Tvoji mami pa želim, da bi čimprej okrevala in da bi še dolgo spremljala svojo malo vnukinjo Evo na njeni poti. Vse dobro vam želim user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.1.2008 21:19:36   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Andreja user posted image user posted image user posted image zate. Tvoji mami pa želim, da bi čimprej okrevala in da bi še dolgo spremljala svojo malo vnukinjo Evo na njeni poti. Vse dobro vam želim user posted image user posted image user posted image

Hvala in naj se tvoje besede uslišijo!user posted image

varci Najprej čestitke za user posted image  .user posted image
ja,težko je,ko enkrat doživiš izgubo in nekako razumljivo,da si naslednjič bolj paničen in se seveda bojiš ponovitve.Jaz ti iz srca in iskreno želim,da ta user posted image  poteka lepo in zdravo in da boš septembra objela svojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.1.2008 23:12:18   
ronja1a
Varci, držim pesti da bo vse v redu. 

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 629
25.1.2008 7:33:52   
tinaaja
Andreja, zal mi je, da berem tako slabe novice o tvoji mami user posted image Zelim vam, da bi vam bilo naklonjenih se veliko kakovostnih dni in let skupaj user posted image Zvljenje je res nepredvidljivo in nam prinasa preizkusnje, ki zelo bolijo. In bolezen mame definitivno je. Ti pa polagam na srce, da se v sebi odloci, da mleko bos imela in ga imas in verjami v to. Ker ce bos razmisljala, da ga bos zgubila, si ne pomagas ravno veliko. Veliko preizkusenj si dala skoz v zadnjih letih ampak sem prepricana, da si tok mocna, da bos se naprej crpala pozitivno energijo v sebi. user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mami.

Krtekxx - tale birokracija je res nekaj fantasticnega user posted image Jaz si vcasih mislim, da bi morala prav na en krozek, da me naucijo, kako se spopadati z njo.. pa kaj ko se oni sami ne vedo, kako, a ne user posted image Kok bom vesela za vaju, ko bosta prisla na vrsto za pgd ali posvojitev. Jaz bom kar en  sampanc odprla takrat user posted image user posted image

vsem ostalim pa (B me preganja za igranje) lep vikend, bodite lepo

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 630
25.1.2008 8:18:50   
Špela100
Andrejka želim ti, da izkoristiš moč tega celega sveta in vztrajaš tako kot si do zdaj. Veliko slabih stvari si že dala skozi, tako kot je rekla Tinaaja ti želim čim več kvalitetnih dni s tvojo mami...Seveda ji držim pesti, mislim nanjo in ji želim še veliko sončnih dni.

Pa še en za energijo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 631
25.1.2008 10:58:48   
lana38
andreja2000user posted image user posted image user posted image , naj se tvoji mami čimprej izboljša zdravstveno stanje.

varciuser posted image user posted image user posted image , čestitam za user posted image . Tvoj strah je čisto normalen. Men je tudi v prvi user posted image  bilo strah, pa je takrat bilo vse čisto OK. Ko doživiš kaj slabega, pa se strah samo še poveča. Vse bo še dobro, samo bodi pozitivna.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.1.2008 12:55:04   
andreja2000
tinaaja,špela100,Lana38user posted image user posted image user posted image
zlate ste in hvala za vsako vašo tolažilno besedo!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.1.2008 12:55:23   
Lusa
andreja-sedaj mi je pa prav hudouser posted image .Bodi še naprej tako pozitivna in pogumna ,kot si bila do sedaj.Verjamem ,da se bo mami stanje izboljšalo ,da bo videla rasti njeno malo vnukico.

varci-tebi pa gredo user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

krtex-mislim nate in držim pestke ,da se čimprej vse uredi.

Drugač smo pa tudi mi vredu.Luša je malce ljubosumna ,tako ,da delamo na tem ,da se popoldan čimveč z njo igram in kaj ustvarjave ;Daša pa je končno prišla na porodno težo.Sve imele probleme z dojenjem ,ker nič ni teklo ,njena teža pa je kar padala in zato smo sedaj na dodatkuuser posted image .Sem se najprej kar sekirala ,da nimam mleka ,potem sem si pa mislila  ,da se zarad tega svet ne bo podrl in važno ,da imam po teh slabih preizkušnjah v roki svojo zdravo pikico.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.1.2008 13:00:20   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

andreja-sedaj mi je pa prav hudouser posted image .Bodi še naprej tako pozitivna in pogumna ,kot si bila do sedaj.Verjamem ,da se bo mami stanje izboljšalo ,da bo videla rasti njeno malo vnukico.

Hvala!user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.1.2008 14:03:14   
lana38
Lusa, Blaž je tudi zrastel na adaptiranem mleku, pa mu nič ne manjka.user posted image  Važno, da je Daša drugače zdrava. Tudi Blaž je imel kar nekaj napadov ljubosumnosti, ampak zdaj je že bolje. Od začetka pa smo ga morali prav cartati kot dojenčka in vse kar je Tim počel je moral tudi on. Celo dudo ima svojo, samo je ne uporablja, samo gleda jo. Človek kar ne more verjeti. Enkrat je vprašal zakaj Tim ne rabi juhe jesti, on jo pa mora.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 636
25.1.2008 18:25:46   
tinaaja
bom kar skopirala od marcevk...

tkole mi sibamo na sprehodu
user posted image

Tkole spimo v atvtu

user posted image

Tkole pa se nadaljuje igra z ajo..

nini
user posted image

kuku

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 637
25.1.2008 18:51:08   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Celo dudo ima svojo, samo je ne uporablja, samo gleda jo. Človek kar ne more verjeti.

Pri nas istouser posted image

Tinaaja se vidi,da Brina res uživa na sprehodi,pravi cuker je.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 638
25.1.2008 20:13:52   
HEL36
andreja, upam, da bo mami boljše, vem da je težko, probaj izkoristit vsako minuto, ki vama je dana!!! Si zelo močna oseba, veliko si dala skoz, veliko pretrpela, še naprej ti želim, da dobiš moč in še tole prebrodiš, močno upam, da bo babica še mnogo dni s svojo vnukinjo user posted image user posted image

varci, user posted image user posted image user posted image  za user posted image , pozitivne misli in zdravo nosečnost!

tinaaja, kak cuker je Brina, se vid kako uživa

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

Neposredna povezava do sporočila: 639
25.1.2008 21:50:14   
andreja2000
HEL36 Tudi tebi hvala!

Punce,zlate ste in lažje mi je,ker imam vas.
Vsem želim lep vikend!user posted image

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.1.2008 0:49:05   
Anonimen
Andreja2000, tudi jaz sem s tabo v mislih. Drži se, punca!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
26.1.2008 11:00:57   
kodrana
andreja žal mi je za bolezen tvoje mame. mama je mama. verjamem,da je izredno težko. ko vam je šlo že lepo, pa spet ena skrb. vse smo s teboj. drži se. user posted image

varci zelo sme vesela za user posted image user posted image . zdaj pa le ne skrbi. vem,da je težko. jaz sme prvih 12T trepetala in še vedno me skrbi. ponoče sanjam,da gre nekaj narobe.. venar pikica kar raste. kar naj. tudi pri tebi bo mati anrava poskrbela, da bo šlo tokrta vse kot treba. kolegica je imela diagnozo mola. po 4m zanosila, sedja je pa že v 14-15T.  zoprno je čakanje, ker čim je ena slaba izkušnja za tabo, te skos skrbi. le pogumno. držim pesti.

tinaaja vaša brina pa res raste..prava lepotička.

mi2 sva v četrtek kupila vozek za našo bebico. haberkorn. slikice imam v albumu, če bo katera firbčna. sva pa kar ugodno čez prišla. vozek je bil nekje 230E. sva vzela raje 4-kolesnika. mi je bil bolj všeč in še bolj stabilen. uglavnem zadvoljna.pa še zraven vozeka je mahka košara. sva pa vzela še od chicco-ta jajčko s podstvakom iso fixom, ki je bila va akciji za 125E. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
26.1.2008 16:12:31   
andreja2000
urskaj,kodrana tudi vama hvala!user posted image

kodrana,lep vozek,mi je zelo všeč!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.1.2008 20:22:05   
lana38
Ojla, kje pa ste vse?
Smo skoraj padle na drugo stran. Danes sem že večkrat gledala, pa se nobena ne oglasi.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 644
29.1.2008 13:08:38   
andreja2000
Hojla

Jaz sem tukaj,smo pravkar prišli iz Ptuja,kjer smo bili zaradi Evine rokice na kontroli in je sedaj vse o.k.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.1.2008 13:43:16   
kodrana
jaz sem tudi tu.. ku-ku..

tak lep sonček je zuni. jaz pa tako lena.. upam,da ko moj pride domov, da bom že k sebi prišla. da greva na en lep sprehodek.

andreja superca, da je z rokice male Eve vse okuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 646
29.1.2008 13:51:30   
lana38
andreja2000, ko boš spet na Ptuju mi javi, da se dobimo. Sploh če je tak lep sonček gremo lahko skupaj na sprehod, da malo vidimo naše user posted image , kako napredujejo.
LP

lana38

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.1.2008 13:59:58   
andreja2000
Ja,lana38, vendar sedaj imamo nadaljne kontrole kar pri nas,tako da ne vem,če še bomo kaj po Ptuju hodili,če pa nas pot kaj zanese v vaš kraj,pa bom vsekakor javila!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.1.2008 14:24:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

andreja superca, da je z rokico male Eve vse okuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
29.1.2008 16:27:59   
lana38
andreja2000, kaj UZ kolkov pa nimata nič z Evo? Mi2 imava že kar 11.2., ker Tim nima razvito jedro glavice. Pa tudi široko ga moram povijati. Pri Blažu je bilo isto, sem ga morala kar 6 mesecev široko povijati. Takrat je bilo pa še poletje, tako da je revčku bilo še vroče s tolikimi plenicami.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?