|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
21.11.2007 22:04:58   
pilotgirl
Milamay po vsej verjetnosti da greva v Kanado. Ne še takoj...odvisno kako bo sedaj s papirji. Mogoče bo trajalo celo do leta in pol. Sonchek...ja bolj poredko se oglasim..ni kaj povedat...user posted image  Drgač pa hvala za lepe želje,pa želim ti da čim prej stisneš svojo štručko k sebi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 276
22.11.2007 7:13:14   
krtekxx
Ojla pupe, jaz vas berem, se veselim z nosečkami, sočustvujem z novimi. Pred kratkim je moj dober kolega s svojo družico tudi doživel splav in me je res ganilo. Takrat sem se zavedala, kako je vsem okoli nas bilo težko, ko smo me to doživljale, kako težko je v takih trenutkih najti besede tolažbe za ranjeno srce mamice, ki to ne bo, vsaj tokrat ne... Pa sem mu povedala, da nista sama, da je splavov res veliko in naj tega ne skrivata, temveč odkrito o tem govorita...Najbrž sem kar nekaj blebetala, ker mi je bilo tako težko in se mi tudi sanjalo ni, kako naj vsaj poskušam omiliti bolečino, ki sta jo onadva čutila.
Sonchek, ja kaj je s tabo, boš morala počasi v porodničnico, da tvoj zakladek zbezajo ven, če se bo preveč skrival. Zagotovo si naštudirala celo vrsto knjig o vzgoji in je otroček ugotovil, da je bolje, če se skriva kar v trebuhu, kjer mu nič ne moreš...ha, ha.
Midva sva dobila iz CSD pozitivno mnenje za posvojitev in ga še vročega poslala v Makedonijo. Čakava pa tudi na sklep konzilija glede postopka IVF+PGD. Mogoče naju pa v 2008 čaka kak otroček ali pa kar 2.
Ostale neomenjene...lepo vas je prebirati, deliti z vami optimizem in pesimizem. Oboje tvori celoto, ki v povprečju sploh ni slaba. Itak se na koncu spomnimo le lepih trenutkov - Shoncek zapomni si ta stavek, ko te bo na porodni mizi najbolj bolelo user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 277
22.11.2007 8:00:10   
Špela100
Sonchek...kaj pa 22.11. bi ti odgovarjal?? Tak lep datum za rojstni dan??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Krtekx bravo za papirje in odobritve za posvojitev, boš videla na koncu boš imela tri user posted image user posted image user posted image .
Želim ti vso srečo in naj ti 2008 prinese user posted image tko al drugač.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 278
22.11.2007 8:13:40   
Neža7
Sonchek je še vedno med nami user posted image  Morda, da bo fantek, ker jih bolj ali manj poznamo, da rada zamujejo, ko pridejo na svet. Sem imela 2 znanke, ki so v Oktobru rodile. Ena je 9 dni čez rok šla in je imela fantke in ta drugo je bila 12 dni čez rok in je tudi imela fantka. Ta druge nosečnice, ko sem poznala so bile zelo blizu roka ampak niso šel čez so imela vse punčke.....
Kot rečajo "MAMA'S BOY in DAD'S GIRL" user posted image

No karkoli bo smo, da je user posted image  zdrav.....

Držim prsti, da bo čimbolj hitri in najmanj boleči porod zate user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 279
22.11.2007 8:52:03   
lana38
sonchek, boš pa morda decemberka, če tvoj user posted image  noče na ta svet. Očitno mu je v maminem trebuhu zelo lepo.user posted image

Milamay, končno ena dobra novica. user posted image  Saj je bil že čas po vsem hudem.

Neža7, jaz vem, kar za 2 punčki, ki sta prišli po PDP, obe kar 5 dni po PDP. Moj sin pa je prišel točno na PDP. Začelo pa se je en dan prej. Tako, da so to bolj vraže. Pa tudi tiste o trebuhih. Jaz imam obakrat zelo spredaj in velik trebuh, pa sta oba fantka. Tudi, ko sem bila lani s punčko user posted image  je bil trebuh velik in spredaj. Žal pa se je v 20T končalo.user posted image

Ostale, ki vas nisem posebaj omenjala, pa se imejte lepo.
LP

lana38

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 280
22.11.2007 10:09:06   
Lusa
medika ,pilotgirl in krtex-user posted image  za vas!

tinaaja-kako kaj s tvojo prijateljco?Je pa 22 št tud lepa ,a ne?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.11.2007 10:30:08   
tinaaja
tinaaja-kako kaj s tvojo prijateljco?Je pa 22 št tud lepa ,a ne

c,c,c,c ... je dobila gor 10 kazenskih dni user posted image tko da se 9 to go user posted image user posted image user posted image to je pa tko, ce dvomis v carovnice user posted image user posted image user posted image ce bo pridna, ji morda kaksnega odbijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
22.11.2007 10:30:51   
Neža7
Lana38... Vem, da ni to 100%, vendar je znano, da fantki so bolj leni user posted image  

Joj! Zelo mi je žal, da si izgubila user posted image  tako pozno kot jaz. Ali se tudi dobila vnetje in ti je voda odtekla ali pikici ni user posted image  bilo ? user posted image
Če vem prav videla si sedaj srečna user posted image  ?

Veliko sreče ti želim user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.11.2007 10:32:27   
sonchek
Hej,hej..no mi smo se končno fajn naspal....

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ampak jaz sem še zmeri tukaj....očitno tud Tinaaja ni več tisto kar je bila ..21-i je mimo...

c,c,c 2,5 ure je se... saj so ti rekli, da ce bi not ostala.. k pa nisi, pa bos se 10 dni cakala user posted image user posted image user posted image za kazen! user posted image user posted image

al čičam in čakam notri, al pa doma...je pa že bolš doma...hahahahaa

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Sonchek...kaj pa 22.11. bi ti odgovarjal?? Tak lep datum za rojstni dan??? user posted image user posted image user posted image user posted image

men bi že odgovarjal..sam našmu-ši  user posted image  zgleda ne...user posted image user posted image user posted image

krtexx...lepo da se kaj javiš...user posted image user posted image user posted image ..in ful fajn, da se vsaj kaj premika..ampak jaz sem prepričana da vam drugo leto rata...in takrat bo ali bosta dobil-la user posted image user posted image  najboljša starša tega sveta...močno držim pesti..
Aja kako pa to da sta se odločila za Makedonijo??? a gre to tam kaj lažje, ali kako???

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
tinaaja-kako kaj s tvojo prijateljco?Je pa 22 št tud lepa ,a ne?

..ja Tinaaja..kako je kaj???? user posted image user posted image user posted image
Lusa heccccccccccccccc....

Lana38..ne klič user posted image !!!!

dons me pa res kr neki razganja od dobre volje...verjetno ker sem tako lepo spala...hihiiii
no, zdej grem pa kavico spit do konca...in se pol javim, da me ne boste preveč pogrešale....user posted image user posted image user posted image -sej to je res fullll lepo od vas...cmokaaaaaaaaaa user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.11.2007 10:33:28   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tinaaja-kako kaj s tvojo prijateljco?Je pa 22 št tud lepa ,a ne

c,c,c,c ... je dobila gor 10 kazenskih dni user posted image tko da se 9 to go user posted image user posted image user posted image to je pa tko, ce dvomis v carovnice user posted image user posted image user posted image ce bo pridna, ji morda kaksnega odbijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šc,šc,šcccc hudoba....user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.11.2007 10:34:44   
lana38
Neža7, moja punčka je imela Downov sindrom, kar so ugotovili na AC. Sama sem se odločila, da je ne obdržim, čeprav je bila odločitev zelooo težka. Zdaj sem pa user posted image  35T in tokrat je bil izvid AC v redu. Še dober mesec pa bomo spoznali našega korenjaka.
LP

lana38

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.11.2007 11:26:57   
natasarobi
sonchek - kako, a se nič ne dogaja?

krtexx - super za pozitivno mnenje za posvojitev.
Žal mi je za vse, ki so se nam na novo pridružile (berem vas, pišem ne veliko, ker nimam nič za napisat). Pri nas smo v fazi čakanja genetskih preiskav, kjer se je doba čakanja iz enega meseca premaknila na dva (no, razen, če je kaj narobe te lahko kar hitro pokličejo).

Počasi premlevam scenarije, kako in kaj, če izvidi ne bodo v redu. Začela sem razmišljati o posvojitvi (zbiram osnovne podatke), predvsem pa o tem ali bi bila to pravilna odločitev. Mislim, da za posvojitev potrebuješ mnogo mnogo več ljubezni (upam, da se ne bom nepravilno izrazila). Spraševati sem se začela ali sem tega sploh sposobna,......

No. ne bom več morila, ampak čakamo na sonchek,.... Sonchek, želim ti vso srečo in čim manj bolečin - srečno.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.11.2007 13:22:44   
Neža7
Lana38.... Žalostno user posted image  Verjamem, da je bilo težko odločit.

Upam, da ti bo hitro minalo, da boš čim prej poznala novega člana user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.11.2007 17:03:07   
krtekxx
Ura že nevemkoliko jaz pa v službi in namesto, da bi končala, kar moram končati tlele berem tele vaše zanimive reči. Sonchek...enkrat je Pušenjak napisal: najprej se bojimo zgodnjega splava, pol poznega splava, pol prezgodnjega poroda in na koncu prepoznega poroda...potem pride otroček na svet in se bojimo, da bo zbolel, potem ali bo vse OK z njim v vrtcu in šoli, a bo dobil dobro službo, partnerja, kaki bodo njegovi otroci....Vse to te čaka, oz.si v to proceduro "padla" že 9 mesecev nazaj.
V Makedoniji menda trenutno stvari dosti hitro potekajo, pa še na naši ambasadi so zelo prijazni, pa blizu je, pa nekoč smo bili v isti državi, pa Ohridsko jezero majo, pa z Grčijo mejijo....zaradi mene je moj otrok lahko tudi iz Marsa, samo da ga dobiva.
Natasarobi...ce te zanima kaj o posvojitvi pejdi na kako spletno stran od kakega CSD-ja ali pa ti jaz povem kaj rabiš.Sicer se moraš najprej odločit (skupaj z dragim), ali pa tudi ne. Ker sam postopek traaaaja, pričneš lahko z njim tudi kar tako "na zalogo".

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 289
22.11.2007 19:52:51   
tinaaja
Krtekxx user posted image user posted image user posted image za napredek v postopku.. kdaj pa lahko pricakujeta, da bi lahko dejansko bila akcija, da dostia otrocka' Ali dobita dojencka ali ne vesta kok starega? Ja, je treba bit kar pogumen za ta korak, namrec nosecnica se na otroka pripravlja 9 mesecev, ima nek stik z otrokom, pri posvojitva pa je vse malo drugace. Definitivno pa tisti, ki posvojijo, posvojijo z razlogom in so zelo odprtega srca  ane :) In je ta njihov otrocek tak zaklad user posted image za njih :) Ampak ce zdaj razmisljam je to res pogumno dejanje ... ampak kot stars moras biti pripravljen brezpogojno ljubiti, tko da to je pol to user posted image user posted image user posted image Drzim pesti, da se vama v 2008 izpolni vsaj ena izmed opcij, kako do tako zelene pikce user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.11.2007 20:40:09   
Milamay
Sonchek - čakamo, čakamo na lepe novice. Mislim, da smo me tu bolj nervozne kot ti. user posted image  Bo že prišel ven. Še vsi so. Po mojem se tvojemu dojenčku prelepo godi tam notri, pa mu sploh ni do tega, da bi prišel ven.

Krtexx - super, da se stvari premikajo. Držim pesti, da se ti vsaj nekaj uresniči v prihodnjem letu, ali pa celo vse.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 291
22.11.2007 21:59:41   
kodrana
čer.

nimam vas čas brat. boom jutri nadoknadila.
samo sporočila bi vam rada, da smo iz nuhalne in rezultati so odličniuser posted image .
moj pdp ostaja po zm in sicer 30.5.user posted image

lahko nočko.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 292
23.11.2007 7:43:20   
Špela100
Sonchek !!!!!?????? Ja sorči sem pač firbčna.....

Kodrana 3x hura za dobro NS.user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa naprej.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 293
23.11.2007 8:07:53   
tinaaja
bravo kodrana..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.11.2007 8:30:08   
lana38
kodranauser posted image user posted image user posted image , bravo za NS!
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 295
23.11.2007 10:31:23   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Sonchek !!!!!?????? Ja sorči sem pač firbčna.....

user posted image user posted image user posted image ..še sem tle...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.11.2007 10:32:01   
sonchek
Kodrana..čestitke za odlične rezultate!!!user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.11.2007 11:35:07   
medika 13
Kodrana čestitke za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image že NS kako čas beži user posted image

sonchek tud mene že matra firbec kadaj se bo tvoj user posted image odločil priti na svet ... ti pa želim hiter in čim manj boleč porod ... pa saj boš poročala a ne?

HVALA vsem za vzpodbodne besede in ramo za jokanje ... danes sem boljše ... user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.11.2007 11:53:41   
andreja2000
sonchek sem prišla pogledat...pa vidim,da si še kar tukaj....

Lana38 ja,tudi jaz pogrešam,ko nisem več toliko na rr.Ja,kaj počnem? Vedno se kaj najde in dolg čas mi ni in dnevi hitro bežijo.Decemberke pa res pridno pišejo,tako,da mi kar zmanjka časa ,da bi vse prebralauser posted image .Drugače pa sem vredu,le noči so nekoliko slabše.....,no pa zato zjutraj nadoknadim zamujeno spanje...user posted image

krtekxx super,da se stvari lepo odvijajo user posted image

kodrana user posted image  bravo za dobro opravljeno NS.

medika13 draga moja,tako me je stisnilo pri srcu,ko sem brala tvoj postuser posted image .Veš,tudi meni se je vse to dolgo dogajalo,jok,zapiranje med štiri stene razna vprašanja in nenehna misel na našo punčko,ki je odšla med user posted image .A draga medika,verjemi,da bo bolje, tvoja rana je še vendar sveža in prihaja december,ki zate ne bo najbolj vesel,venda bo počasi tudi to minilo in prišlo bo tisto lepo,tisto,ki ti bo set na tvoja lička privabilo topel nasmeh,v tvoj srček pa bo znova posijalo veselje,boš videla,lepo te še čaka in prišlo bo....
Draga moja,veš veliko mislim nate in tvojo zvezdico,poznam in čutim tvojo žalost in bolečino ,pa tudi vem,da bo nekga dne tudi tvoje srce bolj veselo,da bo sonček zate spet posijal,da se ti bo svet spet zazdel lepši in da ti bo tvoja zvezdica pomežiknila z neba,kjer se nagajivo igra z drugimi user posted image .
Bodi močna,stopaj naprej in vedi,da boš tudi ti zmgala.
Zate user posted image user posted image user posted image  in v želji,da te sreča
čim prej obišče in da ti sonček posuši solze.....

Vsem ostalim puncam pa lep topel pozdrav in čim več veselih novičk,pa user posted image user posted image ,držim pesti za vse vas!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.11.2007 12:38:20   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Bodi močna,stopaj naprej in vedi,da boš tudi ti zmgala.
Zate user posted image user posted image user posted image  in v želji,da te sreča
čim prej obišče in da ti sonček posuši solze.....

Andreja HVALA user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?