|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
20.11.2007 11:28:17   
KAHLO
vianne jaz sem bila na čiščenju v 8 tednu in pol (prazna GV), prvi pregled pa sem imela pri g. 12.11 se pravi 4 tedne po.....vse je vredu in ok. hvala bogu.....ampak mi je svetovala naj poskušam po 3 menstruaciji, čeprav sem pol jaz mal pojamrala če bi lahko prej....pa sva pol prišle da po drugi.....je rekla da ne bi smelo biti nič narobe...da pa se seveda moram čuvat..da ne dobim kakšnih vnetij...je pa res da pa eni pravijo da je ena menstru. dovolj...no ampak jaz bom vseeno počakala ti dve.....čeprav prav nestrpno......čakam še komaj prvouser posted image user posted image pa ni nič čutit da bi bla kje na obzorju.....to me že prav nervira in v depro spravla....ker si tako močno želim konec decembra ponovno poskušat....... joj ta moja nestrpnost...prej je nisem hotela videt te user posted image , zdaj se mi pa misli zrolat k je od nikoder niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 251
20.11.2007 12:12:53   
Neža7
Vianne... Moj G je rekla, da naj počakam 4-6mes, vendar lahko po 3mes.
Sedaj sva prvič poskusila zanosit po 4 mes. Na žalost po cel teden  user posted image ni uspelo, da sedaj sva že na 2. rundo. Prva user posted image  je takoj prijela. 
Moj 1 user posted image  se je končala pri 19 tednov user posted image
V septembru sem bila na bris in uz in je bilo vse normalno, da sedaj lažje user posted image  in načrtujem user posted image ....

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 252
20.11.2007 12:15:19   
Neža7
Kodrana.... Wow že 13T user posted image  kako čas hitro mime.  Vso sreče pri NS user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 253
20.11.2007 12:17:03   
vianne
KAHLO te čisto razumem. Jaz sem m. že dobila in je bila skoraj točna kot urca. Tako da jaz moram počakati še dva ciklusa. Se vedno bolj prepričujem, da bi bilo prav. Škoda nekaj forcirati in potem iti zopet skozi iste muke, pa še vse se ti zopet zavleče.
Vsem ostalim tudi hvala za odgovore.  Vam še kaj napišem ko pridem domov .... sedaj sem v službi.
Lep dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 254
20.11.2007 13:08:13   
kodrana
Neža7 hvala.  res gre kar hitro. komaj čakam, da še slabosti minejo in da pride user posted image z polno energije. tudi ve boste kmalu srečke nosečke. in boste uspešno donosiel svoje sončke.

vianne  odločitev je tvoja, kdaj bosta spet poskusila. meni se je tudi zelo mudilo, da bi bila čim prej srečka nosečka. potem se pa nikakor nisem mogla odločit ali naj poskusiva že po 2h ciklusih ali 3h. no, pa sem potemraje, že zaradi tega, da sem bila bolj mirna, poskusila po 3h.

KAHLO  želim ti, da čim prej dobiš user posted image . jaz sem jo dobila komaj 41.dan ciklusa. drugače jo imam na 31-32. dan. sem pa imela krvav izcedek ob ovulaciji. in tudi naslednji ciklus po ss sem čutila ovulacijo. boljše je -po mojem. da se vsaj dve počakata. že zaradi psihe, da si malo opomoreš. potem pa veselo vnove boje. ko boš spet kmalu srečka nosečka in z zdravim user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 255
20.11.2007 14:15:34   
Špela100
Bravo Bety upa, sam da je vse ok....to sem hotela slišati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 256
20.11.2007 14:32:49   
KAHLO
jaz sem se definitivno odločla da dve user posted image počakam......pol grem pa res v nove boje, pušenjak pravi da je zadost ena če ss zelo zgodaj, sem na forumu nekje brala....pa glede na to da sem imela prazno gv.....in mi je g rekla da se to načeloma ne ponavlja......sem se jaz odločila da dve počakam pol pa gremo.....sam kaj če je cel hudič ti dve počakat!!!!!!! meni se full vlečeeeeeeeeeeeee!!!!

Joj, kodrana jaz sem tako vesela, da je vse v redu, poročaj kako je bilo na NS ....Naty me sproti obvešča...... in sem prav ponosna na vas, k nas niste pozabile in nas dale na sezmček pr mačicah za spomin......v bistvo smo vse vesele k smo se morale posloviti od vas!!v glavnem me stiskamo pesti za vas in komaj čakamo maj....da boste poročale o vaših user posted image ...ma sej se moram oglasit en dan!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 257
20.11.2007 17:42:30   
pilotgirl
Lep pozdrav punce. Tudi sama sem še vedno na naši temi sam napišem nič ne ker je vse po starem.Berem pa vas redno. Menstruacijo zaenkrat dobivam vsak mesec,kar mislim da je pripomoglo to,da sem začela pit vitamine supradyn.Namreč od takrat jo imam. Hja edino problem je ta da ni redna recimo vsak mesec ob istem času. Zelo varira,tko da mi je zelo oteženo določanje ovulacije.Sploh pa niti ne razmišljam več tolko o zanositvi...enostavno sva se obadva odklopla in enostavno živiva in nič več ne računava.Če nama uspe nama uspe,če pa ne bova pač neobremenjeno  poskušala naprej. Trenutno bolj mislim kako bo v tujini. No to bo zaenkrat kar vse od mene.
Nosečke ki ste pri koncu...predvsem ti sonchek...želim ti hiter in čim manj boleč porod......vse ostale pa tiste ki čakate na user posted image user posted image  upam da ga čimprej ugledate.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 258
20.11.2007 21:21:25   
vianne
Pozdravljene!

Tudi jaz sem čutila ovulacijo takoj po čiščenju.... si nisem mislila, da bo že takoj po čiščenju . Zato si mislim, da je morda res telo pripravlje že po prvi m. , vendar kot pravim se trudim, da bi počakala 3 cikluse. Sem pa tudi jaz zanosila v prvo in upam, da bo tudi sedaj tako. Tako, da grem v nove boje februarja.... nekako sem si splanirala smučanje januarja in me to drži nazaj, da ne bi že prej veselo delali na bebici, vendar se komaj zadržujem. Tudi moj dragi pravi, da naj malo potrpim in bova potem bolj sigurna.
Ali mogoče prakticirate kakšna naravna zdravila, ki pomagajo k zanositvi oziroma, omogočajo hitrejše "okrevanje" rodil po čiščenju in s tem tudi sigurnejšo in zdravo nosečnost? Sem brala, da zelo pomaga matični mleček, pa med....pa tudi vitamini Q10? Morda še kaj....

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 259
20.11.2007 21:46:32   
Milamay
Morala sem pogledat tu gro, če so kakšne novice z našim sonchkom. Mislim nate in ti želim, da bo hitro vse za tabo. Saj boš hitro pozabila vse, ko bš držala svoj zakladek v rokah.  Drži se!!!!
Bety upa - tako sem vesela zate. user posted image  Samo da je vse Ok. Držim pesti, da bo tako ostalo.

Pilotgirl - od tebe pa tudi že dolgo ni bilo nič novic. Ja, najbolje je tako. Vse enostavno odklopiti. Kaj definitivno greš nekam v tujino? Že veš kam?

vianne - žal mi je za tvojo izgubo in dobrodošla med nami. G različno svetujejo kdaj spet poskušati. Moja druga nosečnost se je končala z uPN v 23. tednu in mi je svetovala le eno M. Po eni M sva midva sicer poskušala, ampak sva potrebovala 13 mesecev, da sem zanosila. Žal se je tudi tokrat končalo žalostno v 14. tednu. Moje mnenje je, da se odločita, ko bosta pripravlejna, predvsem ti. Pa če je to en mesec po M, dva ali več. Mislim, da še nismo imele primera vsaj na tem forumu, da bi se kateri prijelo kar prvič po prvi M.

Jaz pa še zmeraj čakam na izvide iz LJ. Še vedno jih ni. BOmo videli, če bo kaj do konca tedna. Drugače bom v pon.  klicala v bolnišnico.

Lep dan vsem 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 260
21.11.2007 8:28:06   
lana38
vianne, jaz sem pila čaj krvomočnica po UPN. Baje bi naj pomagal obnoviti maternično sluznico. Pila sem ga 3 mesece. Med user posted image  pa se ne pije, tako so pisale punce na RR. Kupila sem ga v Sanolaborju. Imajo pa ga tudi v LJ na tržnici. V tem ciklusu, ko sem zanosila pa sem pila čaj plahtica. Ne morem pa trditi, da je ravno čaj k temu pripomogel. Morda res. Ko dolgo ne uspe, potem pač poskušaš vse živo.

Milamay, držim pesti za dobre izvide.user posted image

pilotgirl, lepo da si se nam še oglasila. nekga den, ko boš najmanj pričakovala, boš tudi ti zagledala user posted image . Že to je nekaj, da user posted image  pride vsak mesec.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 261
21.11.2007 15:24:10   
andreja2000
vianne najprej tudi ti toplo pozdravljena med nami in žal mi je za tvojo izgubo.
No,glede tvojega vpašanja kdaj ponovno zanositi so odgovori čisto različni,meni so svetovali 2-3 mesece(pri ss ),ko pa sem imela UPN v 21tednu,pa mi je sam Pušenjak rekel,da lahko začnem takoj po prvi user posted image .Tako smo tudi naredili in se kljub temu matrali skoraj dve leti,da smo prišli do user posted image .
Mislim,da je pomembno počakati na prvo user posted image  in če je želja,potem mislim ,da ni ovir.

Bety upa sem zelo vesela zate,le tako naprej user posted image

sem ostalim lep pozdrav!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 262
21.11.2007 17:07:25   
lana38
andreja2000user posted image , te zelo pogrešam, ko se malo oglašaš. Kaj počneš?
Naše decemberke pa pišejo s takim tempom, da jih komaj uspevam brati in jim slediti. Verjetno si opazila, koliko napišejo v enem samem dnevu. Se pozna, da nekatere ne hodijo več v službo.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 263
21.11.2007 17:37:37   
medika 13
Pozdravljene! Kot ste verjetno opazile me kar nekaj časa ni bilo blizu... moje psiha je čisto na nuli ... od prvega novembra gre samo navzdol ... no danes je še pa ta datum ... 4 meseci od kar ni več najine punčke user posted image user posted image user posted image ... pa pravijo čas pozdravi vse rane ... meni jih samo še bolj odpira ... ne mine dan, ko ne mislim na najino punčko in ne mine dan, da nebi jokala za njo ... najraje ostajam doma za štirimi stenami se ne družim z nikomer in samo mislim na njo ... mogoče je še toliko slabše, ker se približuje december, kmalu bo tukaj dan PDPja in midva se ga nebova veselila user posted image user posted image user posted image ... tako si želim, da se nebi zgodilo kar se je in bi v mojem trebuhu še vedno živela moja mala punčka ... kako te naj pozabim moj mail angel, ko pa te imam tako rada ... saj vem, da se moram sprijazniti in sprejeti izgubo in počasi začeti živeti dalje ... upam, da mi bo korak po koraku počasi uspelo, saj si tako želim dojenčka ... pa vendar me kljub neizmerni želji spremljajo dvomi in seveda strah... kaj če se vse to še enkrat ponovi ... ker tega pa res nebi še enkrat prenesla.
Sem čist zmedeno napisala ... vem, da ste razumele kar sem želela povedati in hvala ker ste me brale.

Sem videla, da se nam je pridružilo nekaj novih, punce žal mi je, da ste tudi vi imele to grozno izkušnjo ... skupaj nam bo uspelo priti do končnega cilja, kaj ne?

Tiste, ki ste že prestale vse to, občudujem vas, vašo moč, pozitivno energijo in rada vas imam ter brez vas bi bilo še veliko težje user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 264
21.11.2007 17:54:54   
tinaaja
Draga Medika, upam, da tele moje besede ne bodo zvenele hladno, zelim si, da pa resno razmislis o njih. V zivljenju nas doletijo cudovite zadeve kot tudi krute, nedojemljive usode, dokodki, ki nas iztrgajo iz neke rutine zivljenja in ostanemo vklesceni z vprasanji kot zakaj, zakaj jaz, kaj naj zdaj... Vse OK, procesi zalovanja, dojemanja situacije, soocanja z njo trajajo. AMPAK - nekega dne si moras reci STOP. Zaceti moras s potjo naprej. Ne utapljati se v preteklosti, ki je ne mores spremeniti, razmisljati o njeja, "kaj pa ce" ... Zivljenje gre naprej in ti moras z njim. Cakajo te cudovite izkusnje, ki bodo slej kot prej zameglile to bolecino in ostal bo le spomin. Ti si tista, ki si moras pomagati ven iz te krize, se odlociti, da je dovolj solz in objokovanja, ti si tiska, ki te lahko popelje do smeha, srece in zadovoljstva. Dvomi in strah ostajajo, zmeraj bodo.. Ampak v tebi je moc, da jih bos premagala, samo pusti ji na plano. NAjdi spet tisto svojo mocno stran in se ji predaj. Ves, kot mamica jo bos velikokrat rabila. In zacni znova, od zacetka. Verjami v lepo, verjami, da bo vse OK.. Enkrat sem ze napisala: ce ti ne bos verjela, kdo pa bo (slo se je za to, a grem delat AC ali ne in sem rekla, da je dovolj, da je cas, da zacnem verjeti, da nosim zdravno puncko - in sem jo user posted image /ac nisem sla delat/). KAko gre ze tista pesem..
daj mi umirjenost,da sprejmem stvari,ki jih ni moč spremeniti.Daj mi moč, da spremenim stvari,ki jih je moč spremeniti.In daj mi modrost,da bom razlikovalamed enim in drugim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 265
21.11.2007 18:19:47   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Draga Medika, upam, da tele moje besede ne bodo zvenele hladno, zelim si, da pa resno razmislis o njih. .... AMPAK - nekega dne si moras reci STOP. Zaceti moras s potjo naprej. Ne utapljati se v preteklosti, ki je ne mores spremeniti, razmisljati o njeja, "kaj pa ce" ... Zivljenje gre naprej in ti moras z njim.

tinaaja vsekakor tvoje besede ne zvenijo hladno, so čista resnica ... vse kar si napisala drži 100%  vem, da preteklosti ne morem spremeniti, vem da se moram sama odločiti in živeti naprej, vem da moram biti močna ... vse te in še druge stvari vem ... razumsko vse to funkcionira ... a ko se oglasi srce pa jočem in jočem ... včasih se mi zdi, da mi jok olajša dušo...
prišla sem do nekega razpotja, začela sem se zavedati, da tako negre več naprej ... sedaj sem začela iskati mesto za mojo bolečino in danes sem jo izlila vam, ker vem da mi bo lažje, če lahko delim .....  zdaj sem tam, koo iščem moč v sebi in verjami da mi predvsem vaši posti pomagajo pri tem ... všeč mi je, da si me tako postavila na realna tla, ker poleg sočutja potrebujem tudi to. HVALA user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 266
21.11.2007 18:22:27   
lana38
medika 13!user posted image user posted image user posted image
Bodi močna in pojdi med ljudi. Ne zapiraj se med 4 stene. Govori o tem, kar si doživela. Meni je to ful pomagalo, da sem dala vse to ven iz sebe. Predvsem pa razmišljaj pozitivno in začni znova. Pojdi naprej. Veš, tudi jaz sem vsak mesec 15. razmišljala, koliko časa je že od UPN (15.3. lani je to namreč bilo). Pa še pozabiti nisem mogla datuma, ker je 15. vedno plača. Pa tudi na datum PDP je vedno težko, ampak moraš iti naprej. Morda predolgo čakaš z načrti o drugem user posted image . Meni je misel na drugega user posted image  bila edina svetla točka v življenju v tistih kriznih časih. Pa sem že imela doma enega zdravega otroka, ki me je prav tako potreboval. Ves čas sem verjela, da bo vse OK. Poleg vseh težav, ki sem jih imela, bom zdaj vendarle še enkrat mamica. Upam, da bo do konca vse OK. Ne obupaj. December je pred vrati in ti moraš iti naprej.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 267
21.11.2007 18:41:21   
medika 13
Ja lana december je pred vrati ... midva bova počasi šla v akcijo in tudi ginekologinji sem se že naročila ... zdaj se ubadam z vsemi stvarmi, ker bi rada bila pripravljena na novega user posted image saj mogoče mal preveč kompliciram ... moj pravi, da imam preveč časa za razmišljat ... kar pa tudi drži .....
Sedaj pa z dragim odhajava prižgat svečko najini user posted image ...  in ko pridem nazaj mi bo lažje.

hvala za vzpodbudne besede user posted image

12.12.2008

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 268
21.11.2007 18:43:18   
lana38
medika 13!
Le pogumno naprej.user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 269
21.11.2007 18:45:40   
vianne
medika 13 ne obupati! Vem, da je hudo vendar je treba naprej. V težkih trenutkih meni najbolj pomaga pogovor. S pogovorom, dam vse moje misli in občutke iz sebe istočasno se zjočem in potem je bolje. Velikokrat pa pomislim na moža, starše.... , ki so vskrbeh zame....  pomisli na svojega angelčka, ki noče, da bi bila žalostna. Želim ti veliko user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 270
21.11.2007 18:48:38   
vianne
Punce prilagam link z zanimivim člankom za vse že srečke nosečke in nas ki še bomo.

http://www.altermed.org/vsebina/clanek.php?kat_id_parent=182&clanek_id=395

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 271
21.11.2007 18:53:35   
tinaaja
a ko se oglasi srce pa jočem in jočem ... včasih se mi zdi, da mi jok olajša dušo...

hvala bogu za jok ... edino pravilno je da se zjokas, ko tako cutis, ko se nabere prevec zalosti, ker to je tvoj ventil, da vsaj malo popusti vsa notranja napetost.
Ko sem bila pri psihologinji med nosecnostjo zaradi prevelikih skrbi, zaskrbljenosti, kako se bo tokrat izslo, mi je svetovala:
velikooooo pogovora z najbliznjimi, ki me razumejo
fizicno aktivnost in
da zmeraj ko sem se zalotila, da razmisljam o slabish stvareh, da si recem stop  in misli preusmerim v nekaj lepega, nekaj, kar me pomirja...

In lepo prosim, se pisi tukaj o tem kako se pocutis, ker zato smo tukaj. Da te poslusamo, svetujemo, nastavimo ramo, morda poskusamo malo usmerit in pomagat iz kaksne krize.. Meni so punce toookrat tukaj pomagala in me bodrile, da nikoli ne pozabim user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 272
21.11.2007 19:14:08   
Milamay
medika 13 - punce so ti že vse napisale. Izjokaj se, ko tako čutiš, a vendar glej naprej. IN pogovarjaj se. Če ti bo lažje, pa nam vsak dan napiši, o čem razmišljaš, kaj je v tebi. Pogovor na vsak način pomaga. In ne bodi doma. Pojdi ven. Vem, da je tudi čas sedaj tak, ko je mrzlo, pa turobno, ni dosti sonca in vse to se odraža na naši psihi. Kljub vremenu p asi vzemi čas in pojdi na sprehod.
Meni je pomagalo, da sem klepetala na tem foromu, da sem možu govorila o svojih občutkih, pa tudi dobri prijateljici sem se večkrat potožila. P je bilo lažje. Vsak dan za mišji repek. Vse pa vemo, da nas bo ta izguba spremljala vso življenje. Meni se kar naprej dogaja nekaj slabega. Lani izguba punčke v 23. tednu, letos v 14., potem naslednji mesec čudna diagnoza tumorja ... Toliko stvari se je nabralo, da sem tudi bila čisto na tleh. A se nekako moram pobrati, se spet sestaviti in iti naprej. Mož me potrebuje, sin (3 in pol) me tudi zelo potrebuje ... Moram iti naprej in se še naprej boriti. NI pa lahko.

NO, pa še vesela novica - danes sem morala spet v bolnišnico, me je čakal histološki izvid, na katerem piše, da so sicer zasledili neke spremembe, ki pa so lahko fiziološki proces, ki izgine spontano po kiretaži in je možen v 1,6 % po spontanih splavih.  Sem vam zdaj to prepisala. V petek pa na posvet z G. v bolnišnici, da mi vse to razloži. Tako zdaj res upam, da je vse OK. Zdaj bi pa res že bilo malo preveč, če bi se še to potrdilo.

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 273
21.11.2007 20:23:47   
sonchek
Punce hvala vam vsem za dobre želje in vzpodbudne besede...user posted image
..ampak jaz sem še zmeri tukaj....očitno tud Tinaaja ni več tisto kar je bila user posted image user posted image user posted image user posted image ..21-i je mimo...user posted image

Hvala vam ker ste z mano..ste bile v najtežjih trenutkih in ste še vedno in boste ko se bomo veselili...

Bety upa..bravo za user posted image user posted image user posted image  tole nosečnost...da se čim bolje izpelje..držim pesti..in tebe prosim : POZITIVNO!!!!

vianne...meni je rekla (po UPN-ju v 23tednu) da lahko začnemo po 6.mesecih, Pušenjak je pa rekel komot po 3-eh..tko da poslušaj malo svojo G. malo pa svoje srce in boš znala najti pravi čas za novo user posted image !!! držim pesti!!!

Špela100..že v 24.tednu...hudooooooo...kok gre hitro ta čas....madona še mal pa boš pestvala...user posted image

Kodrana..držim pesti za čim boljši rezultat na NS...sicer ne dvomim v dobrega, ampak naj bo zate čim boljši!!!!user posted image user posted image user posted image

Pilotgirl...sem ful vesela, ko vidim da se kaj oglasiš..pa čeprav bolj poredkoma....no vsaj user posted image  je vsak mesec in to pomeni da se stvari že obračajo na bolje...zdej pa res probaj sproščeno in z užitkom user posted image  pa ni hudič, da se ne bi prijelo...samo srečo ti želim..vse ostalo bo samo prišlo...drži se..user posted image user posted image

Kje je pa naša Krtexx??? je tudi že nekaj časa ni bilo tukaj gor???
Krtexx..je kaj novega????

Medika13...mislim da so ti punce že vse napisala in se ne bi rada ponavljala..tudi jaz ti lahko edino to položim na srce, kar so ti že napisale...DAJ VEN IZ SEBE..vse...joči, pogovarjaj se..če misliš da te nihče ne razume piši tukaj gor nam....men je res vseeno če pišeš vsak dan eno uro, eno in isto..sam dej ven..vse bomo prebrale in ti probale pomagati, pa čeprav samo s besedami...
Prevsem se pa drži in probaj misliti pozitivno pa bo!!!!! user posted image user posted image
Rabiš le čas..in samo ta ti bo pomagal..ampak tudi v primeru, če boš hotela da ti...

Milamay..no kako lepo da so končno prišle vsaj ene lepe novice...mislim nate..in še naprej tako pozitivno..

Tudi na vse ostale se spomnim..Lana38, Andreja2000, vianne, Neža7, KAHLO..pa tudi na vse ostale, ki jih nisem napisala..držim pesti da se vam čim prej uresniči želja..pa kakršna koli že bila...
Lep večer še naprej...
in srečno!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 274
21.11.2007 21:38:32   
tinaaja
ampak jaz sem še zmeri tukaj....očitno tud Tinaaja ni več tisto kar je bila ..21-i je mimo...

c,c,c 2,5 ure je se... saj so ti rekli, da ce bi not ostala.. k pa nisi, pa bos se 10 dni cakala user posted image user posted image user posted image za kazen! user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?