Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.11.2007 14:18:44
|
|
|
|
andreja2000
|
sonchek bravo, super in iskrene čestitke za malo Neli!!!!!!!! milamay sem ful vesela zate, samo da ni nič hujšega!! Vsem lep pozdrav iz štajerske
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 27.11.2007 15:12:22
|
|
|
|
pilotgirl
|
Kodrana...tebi še nisem čestitala za uspešno NS. Milamay...bravo tudi za tvoje dobre rezultate in upam da bo kmalu še kaka lepša novička s tvoje strani . Sonchek....solze so mi pritekle......čestitam ti iz srca,tebi.očiju in vajini princeski pa pošiljam ogromno . <br>
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.11.2007 11:17:04
|
|
|
|
Lusa
|
Sonchek-še tukaj Milamay-se veselim s teboj! Kodrana- za dobro opravljeno NS.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 28.11.2007 17:19:10
|
|
|
|
vianne
|
Ej ženskice pozdravljene. Danes imam pa jaz malo slabši dan.... sem prišla malo pojamrat, ker mož že pravi kaj toliko fantaziram. Pa saj ni nič takega, vendar ne morem dočakati januarja, ko bova odšla v nove boje... drugače pa sedaj močno skrbim, da bo moj "inkubator" pripravljen do takrat. Pijem krvomočnico pa plahtico, se trudim jesti zdravo, ter sem spet začela piti tifol. Se bojim, pa da sem dobila vnetje ker me nekaj čudno srbi "prijateljica" (hja saj je res prijateljica, od moža pa sploh ta boljša )... se mažem s canestenom. Saj ni hudo, vsake toliko nekaj začutim. Sumim, pa da so mi vnetje povzročili vložki, saj se je vse skupaj začelo po in ko jih nisem več potrebovala se je stanje umirilo. Naj pa še povem, da je to moja prva m. po abraziji in je verjetno še vse bolj občutljivo. Kaj ve menite? A je morda kdaj katera ža posumila na vložke? Glede na to da so narejeni predvsem iz same kemije.... Drugače pa imam 05.12. moj prvi pregled po abraziji in komaj čakam da izvem ali je vse O.K.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 10:45:55
|
|
|
|
lana38
|
vianne, jaz sicer vnetja nisem imela, me je pa dostikrat srbelo ob . Pa sem to tudi pripisala vložkom. Tudi meni je bilo bolje, ko se je končala. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 10:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce! Imam eno vprašanje ali ima katero podobno izkušnjo kot jaz - včeraj sem dobila 1 po čiščenju 1.11.07, in sem se pač naročila k G na pregled in ona me naroči 4.12. ker po njenem mnenju ne bom veliko krvavela in da bo to kar isto kot navadna . Men je to tko čudno ker se bojim da glede na ta dva dneva bo to kar trajalo.... Ali je to normalno da te mora G pregledat takoj 1 dan po M??? Upam da me razumete kaj želim vprašat?! Lp
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 11:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljeni, No pa sem le dobil pogum,da napišem nekaj besed kot predstavnik možkega spola.Pred mal več kot enim letom sva se veselila prve nosečnosti,ki pa se je končala v 9t.....Namreč naši pikici ni bilo srce.Velika bolečina saj je bila želja po otroku velika.Hudičevo se spomnim tistega pre dne.....Ob 9-ih zjutrej me je žena vsa objokana poklicala.....V urci sem bil iz Ljubljane pri njej.Šla sva v Šempetrsko bolnišnico,uredila vse papirje in čakala.......Spomnem se kako se je zbudila iz anarkoze......sam pogledal sem jo in planil v jok kot kakšen dojenček! Rekla sva si bodiva močna in vedla sva da se bova pobrala.No drugo leto pa še večji šok.Izgubila sva našo punčko!!!!Ja zgodilo se je in to v 22t.To pa nobenemu ne želim niti svojemu najhujšemu sovražniku.Takrat se mi pa je srce trgalo......Za to kruto novico sva izvedela tačno pred majskimi prazniki.Ta dan...mislim kot da bi se mi ves svet podrl na glavo.......ta dan ko je žena imela morfologijo sva izvedela, da se naši pučki ne vidijo ledvička in da ni plodovnice.....Njena ginekologinja se niti ni potrudila,da bi rekla 100% je to to!!Poslala nas je na drugo mnenje....Tudi tam je zdravnica potrdila isto diagnozo.Svaka čast res se je trudila ampak to je bilo to!! Nato nas je napotila še v Ljubljano.No in tudi tam je bilo isto!Vse so nama razložili in najbolj kruto je bilo to da so nas pustili čakati en teden,en teden muk joka in miljon vprašanj.......10.5.2007 je imela UPN v 22t.Mislim kake muke so to.Ta dan se mi je žena tolk smilila.....sploh nimam besed.......Ponoven pregled.....inekcija za sporožitev krčenje maternice.....Kruto!!!!! Nato se je začelo bruhanje,zvijanje...... Mislim BOG POMAGAJ!!!Ob 3-h zjutraj je rodila našo mrtvo hčerkico!! Žena je ni hotela videti, ker jo je preveč bolelo!!!!Meni pa je žal da me niso pustili do konca biti z njo!!Prekleto zdravstvo!! No preveč boli da bi pisal naprej.......Le še nekaj......pogumno naprej kajti midva sva polna optimizma in pozitivne energije.Izvid je bil O.K....kromosomskih napak na naši pikici niso našli!! Torej 6 mesecev je šlo mimo in zdaj sva končala drugo rundo!!No toliko o tem... Se opravičujem za napake in zmedenost smpak o tem je zelo težko pisat.Punce le pogumno naprej in ne se predat kajti želja po otroku nas vleče naprej! Lep pozdrav, M
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 11:32:11
|
|
|
|
vianne
|
Pikica25 tudi sama grem na prvi pregled po abraziji in sicer 05.12. Prvo m. sem dobila 18.11. in je bila zelo močna. Ko sem poklicala svojo g. za prvi pregled me je naročila kot vidiš bolj pozno da bo sigurno m. že končala. Boš videla kako bo, morda pa bo že vsega konec do 04.12. ali pa bo v bolj blagi obliki. Želim ti, da bi na pregledu super opravila in da bo vse O.K. Pošiljam ti še en za srečo
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 12:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce! Najprej bi rada čestitala sonchek-u, je kar velika zamuda, vendar iz srca. Tinaaja... Enkrat sem že izrazila željo, sedaj bi jo pa ponovno. Rada bi, da me daš na seznam. Upam da lahko: Oktobra letos, sem imela ss v 17T (voda odtekla zaradi vnetja), stra pa 27 let. Upam, da sem dala vse podatke... Hvala! Punce, lep sončen popoldan vam želim!
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 12:18:47
|
|
|
|
Špela100
|
Anonimen, žal mi je za vse kar sta z ženo preživela.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 12:25:39
|
|
|
|
lana38
|
Anonimen, pozdravljen med nami. Bolj ali manj vse vemo, kako vama je bilo. če si bral tudi naše stare poste, potem poznaš tudi naše zgodbe. Sem kar presenečena, da si zbral toiko poguma in se javil. Moj partner je bil zlata vreden, ko sva bila na UPN v 20T moje . Bil mi je v zelo veliko oporo, sam je pa zelo trpel. Kljub vsej podpori, ki sem je bila deležna od njega, sem ga včasih morala tudi tolažiti. Če prav razumem, je tvoja žena spet in tokrat so izvidi pokazali, da je z kromosomsko vse OK. Tudi midva nisva obupala in sva šla naprej proti svojemu cilju. Čez en mesec pričakujemo našega . Želim vama, da ta poteka v redu in na koncu dobita svoj zakladek. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 12:34:32
|
|
|
|
mmiro
|
No pa nej se še jaz razkrijem. Hm....Moja žena namreč ni še noseča.Se trudiva!In zelo zelo upam da bova kmalu dočakala našega prvega otročka.Torej upava še...Upam da decembra ne bo dočakala tečke!Lana38 hvala za tvoje besede. Lp
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 12:44:33
|
|
|
|
Neža7
|
WOW! sem pravkar videla iskrene čestitke sonchek in mali Neli
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 12:58:17
|
|
|
|
Neža7
|
Anonimem...... Zelo mi je žal zate, da sta tudi morala dati to skoz. Midva sva tudi 28.06.07 izgubila najino hči, ko sem bila 19t Voda mi je odtekla in 10 ur kasnej ob 20:05 se je rodila Neža. Tudi midva nisva morala njo pogledat, čeprav mi je potem bil zelo hudo. Jaz sem res mislila, a sem bila edina, da je morala to data skoz, vendar res je grozno koliko se to dogaja okoli nas. Glede zdravstveno je res katastrofa! Moj mož je moral pred bolnišnico spat v avto, ker mu niso dovolili, a bi bil blizu mene, po porod. Držite se
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 14:05:09
|
|
|
|
medika 13
|
mmiro pozdravljen med nami... žal mi ja, da sta morala tudi vidva z ženo dati skozi tako hudo izkušnjo kot je izguba ... in to kar dvakrat kot ti je že lana napisala smo tukaj punce s podobnimi izkušnjami ... ko sva midva izvedela, da ima najina punčka trisomijo 13 se je tudi nama podrl svet ... sledil je UPN v 20. tednu ... postopek in bolečino tako poznaš ... moram pa reči, da sem bila zelo pozitivno presenečena nad ljubljansko porodnišnico ... vse sestre so bile zelo prijazne, se trudile lajšati mojo bolečino, me tolažiti ... poleg tega sva dobila to možnost, da je moj dragi ostal z mano v sobi ... imeli so prazno posteljo in bil je veš čas ob meni ... sicer sva na koncu plačala za dva dni kot da je bival v hotelu 5* .... vendar denar tukaj ni pomemben ... kar sem ti hotela povedat je to, da nam izredno veliko pomeni, da nam stojite ob strani, nam lajšate bolečino, nas tolažite in dajete tako potrebno ljubezen .... meni je moj dragi stal vseskozi ob strani ga res moram pohvaliti ... po porodu so nama prinesli pokazat punčko, ker sva jo oba želela videti in se od nje posloviti ... ni mi žal, da sva jo videla ... mi je pa žal, da je nisem vzela v naročje in jo poljubila v slovo ... vendar poslovili pa smo se le .... sedaj tudi jaz upam, da decemberske tečke nebi bilo ... vama držim pesti, da vama decembra uspe ponovno zagledati magični in seveda vama želim , ki se bo po 9 mesecih končala s štručko v naročju ... ostanita pozitivna ... rada se imejta ... in življenje bo lepše ... te pa vama pošiljam za srečo
< Sporočilo je popravil medika 13 -- 29.11.2007 14:19:33 >
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 15:48:19
|
|
|
|
Lusa
|
mmiro-jaz pa se spomnim tvoje zgodbe ,saj si že pisal o njej.Samo čestitam ti lahko ,da si tako pogumen in ,da tako stojiš ob strani svoji ženi.Moj mož ,ko se je rodila Ajša z Downovim sindromom ni mogel.Ko se je končno začel zavedat ,da ima še eno punčko(Ajšo) pa nas je žal pri 11mesecih zapustila.Potem točno 6mesecev po njeni smrti sem v 16tednu izgubila našega fantka.Spet šok ,najbolj za moža.Težko je prenesel.Zato vedi ,da te občudujem! Naj se vama čimprej izpolni želja po .
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 22:00:37
|
|
|
|
Milamay
|
mmiro - vem, kaj občutita z ženo, saj sva tudi midva z možem prestajala podobne muke. Najprej UPN zaradi trisomije 18 v 23. tednu, po enem letu sva letos julija končno zanosila, potem pa ni bilo utripov v 14. tednu. Sem pa zelo vesela, da je moj mož stal ob meni, bil ob meni v porodni, ko sem rojevala v 23. tednu, tudi tokrat me bodril in tudi jokal z menoj. Važno je to, da si stojimo ob strani, da smo tukaj eden za drugega. Ti samo stoj ženi ob strani, pa bo se tudi vajina srčna želja enkrat izpolnila. Zmeraj pa tudi ne more iti vse narobe, kajne?
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 29.11.2007 22:08:51
|
|
|
|
Milamay
|
Drugače pa ... jaz sem kar OK. Zdaj seveda mnogo bolje, ko nimam tako težkega bremena na ramenih. Samo da je vse OK. Me pa zdaj že ves teden tako po maelm špika v jajčnikih. se bliža. NIkoli do sedaj pa še nisem imela takega pikanja. To sem prvič opazila prejšnji mesec pred . Ja, očitno tudi abrazije pustijo neke posledice na telesu. Ma, važno je, da sem zdrava, da je maternica v najlepšem redu. Ko sta mi dva G v bolnišnici gledala maternico, sta oba zatrdila, da je vse v najlepšem redu in da je videti lepo, zdravo maternico. G. ki me je zdaj ves čas obravnaval v bolnišnici je bil res enkraten. Zelo se je zavzel, me klical osebno domov, mi poročal, kako je z izvidi iz LJ ... Skratka vse pohvale dr. Reljiču. V petek, ko sem bila pri njemu, da mi je razložil izvid iz LJ, je rekel, naj čez 3 mesece spet poskušava zanositi. Kaj pa vem?! Toliko gorja in neprespanih noči je bilo zdaj zaradi suma na ta čuden tumor .... Zdaj ne morem razmišljati o ponovni zanositvi. V decembru me spet čaka kontrolni pregled, ki MORA biti v redu. Saj bo vse v redu. Vem, da bo! Lep pozdrav vsem. Nosečke mislim na vas vse. Tudi nate Pilotgirl se večkrat spomnim. Vsem eno veliko .
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.11.2007 7:12:50
|
|
|
|
krtekxx
|
Sonchek - prejmi še moje čestitke za Neli. In sedaj čakamo Lano in Andrejo. Uf, koliko dobrih stvari bodo prinesli Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Mmiro - ti si res car, pa tvoja žena tudi. Vsaka, ki preživi UPN, si zasluži medaljo najvišjega sijaja. Saj je izguba pikice v zgodnji nosečnosti ter posledična abrazija tudi grozna, vendar je izguba otročka, katerega brce smo že občutile v trebuščku, 1000x strašnejša. Vsaj zame je tako bilo. Sedaj (po 2 letih) se delam, da sem pozabila, čeprav nisem. Nisem prepričana, da bi lahko vse to še enkrat preživela. Ampak, pozabimo na te črne stvari in se posvetimo blišču meseca, ki prihaja. Jaz si bom podarila en ornk bicikel, danes ga bom šla pogledat.
|
|
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.11.2007 8:34:26
|
|
|
|
lana38
|
krtexx, prav imaš UPN je zelo težko preživeti. Ko sem čalala, da mi ga komisije odobrijo, sem ves čas razmišljala, da ne vem, kako bom jaz to preživela. Če ne bi imela Blaža in podpore , bi bilo še dosti huje. Zdaj bo skorej že 2 leti marca 2008, pa še nisem pozabila in v tistem času mi bo spet hudo. Treba pa je iti naprej. LP
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.11.2007 12:05:19
|
|
|
|
andreja2000
|
mmiro tudi jaz se spominjam tvoje žalostne zgodbe . Sama imam nekaj podobnega za sabo z sedanjim partnerjem.Najprej ss v 13tednu nato šok v 21 tednu,ko so ugotovili kromosomsko napako pri naši punčki,sledil je UPN in žal tudi sam veš kakšen udarec je to.Potem pa sva se trudila skoraj dve leti in želno čakala na .In potem končno zagledava .Z veseljem se je mešal tudi strah in razna vprašanja.No,sedaj pa smo že teden dni pred rokom in že zelo nestrpno čakamo na našo tako težko pričakovano deklico.Tudi vama želim,da ostaneta močna in pogumna še naprej in da verjameta,da bo tudi vama posijal sonček.Za vaju
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.11.2007 12:24:44
|
|
|
|
medika 13
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 No,sedaj pa smo že teden dni pred rokom in že zelo nestrpno čakamo na našo tako težko pričakovano deklico. Andreja pozdravljena ... se že dolgo nisi oglasila ... te kar malo pogrešam ... sicer pa skoraj ne mine dan, da nebi mislila nate in tvojo punčko. S tabo nestrpno pričakujem veselo novico, da je na svet prijokala mala Eva ... želim ti hiter, lahek ter brez zapletov porod ... sem videla, da decemberke že pridno hodijo v porodnišnico ... počasi boš navrst že ti.
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.11.2007 12:46:24
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 Andreja pozdravljena ... se že dolgo nisi oglasila ... te kar malo pogrešam ... sicer pa skoraj ne mine dan, da nebi mislila nate in tvojo punčko. S tabo nestrpno pričakujem veselo novico, da je na svet prijokala mala Eva ... želim ti hiter, lahek ter brez zapletov porod ... sem videla, da decemberke že pridno hodijo v porodnišnico ... počasi boš navrst že ti. medika13 o,hvala.Tudi jaz mislim nate in se veselim dne,ko nam boš sporočila veselo novičko,ki te naj čim prej osreči! Držim pesti zate in ti pošiljam za čimprejšnjo srečo. Oglašam se pa manj ,ker imam težave z internetom........ Vse lepo!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.11.2007 12:46:45
|
|
|
|
stunfek
|
Lep pozdrav punce in mmiro :) Najprej malo pozno a iz srca čestitke sonchek! Dobrodošla mala Neli! Mmiro, ful hudo, kar sta vidva dala skozi. Držim pesti, da tečke decembra ne bo! Lepo, da kljub težkim izkušnjam z optimizmom zreta naprej. Poraženec je samo tisti ki obupa in se vda. Jaz se tudi ne mislim nikoli vdat, dokler ne bom imela polno naročje heheheh. Petek je. kako fino! Uživajte vikend!!!
|
|
RE: Upanje po splavu-2.del 30.11.2007 20:41:07
|
|
|
|
Milamay
|
andreja 2000 - samo še en teden do D dneva???? Pa ne morem verjeti!!!! Kako čas beži. Želim ti čim lažji porod, sicer pa sama dobro veš, da so vse težave in tegobe poroda pozabljene takoj, ko v objemu držiš malo bitjece. Ja, stunfek - samo da je petek! Sem že tako utrujena od celega tedna. Komaj čakam na božične praznike, da bom z družino več skupaj in d abomo uživali v tem čarobnem času leta. BOžič pač ima zame nek poseben čar. Moj sin pa tako ali tako že 2 meseca fantazira in sprašuje, kdaj bo končno božič. Zadnjič je videl na Petrolu lučke, pa je vriskal in se drl - božič je že!!!! Lep večer vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?