|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
8.11.2007 10:28:53   
Anonimen
mozirjeuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
8.11.2007 10:32:29   
baja*
tam je pa lepouser posted image

ok, jaz bo očitno zamudla, ker bi že počasi mogla it od doma, mali pa še spiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
8.11.2007 10:34:27   
Anonimen
lapo...sam odročnouser posted image bogu za leđamauser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
8.11.2007 10:42:42   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

No no, tako hudo pa spet ni! Mi gremo vsaj 1x na teden iz Ljubljane v Mozirje in še naprej, pa ni nič hudega. Slaba ura vožnje pa si tam. Tako da izgovor da si predaleč in ne moreš na kavo je zelo slab. Pa vedno gledam, če te bom kje vidla, pa te nikjer ni. Kje pa se ti sploh skrivaš?

Maja* A to si šla na tečaj salse ali na preplesavanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
8.11.2007 10:43:52   
GabiW
ups, na napačno mesto sem dala zvezdico. *maja oprosti user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
8.11.2007 10:50:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

No no, tako hudo pa spet ni! Mi gremo vsaj 1x na teden iz Ljubljane v Mozirje in še naprej, pa ni nič hudega. Slaba ura vožnje pa si tam. Tako da izgovor da si predaleč in ne moreš na kavo je zelo slab. Pa vedno gledam, če te bom kje vidla, pa te nikjer ni. Kje pa se ti sploh skrivaš?

user posted image a daj...res al kaj....se ne skrivam glih no....user posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
8.11.2007 10:58:03   
rumba
Jutro!
No, nekaj malega smo celo uspeli pojesti.user posted image  Včeraj zvečer je dobila vročino.... sicer pa nima nobenih drugih znakov bolezni...mmmmm.... kaj pa vem, še vedno je rahla vročina. Mogoče pa so tudi pri nas na pododu zobki. Slini se, roke tišči v usta kot zmešana. Kakorkoli, upam, da bo danes kaj manj joka.
Aja, sem glih dobila pošto s sodišča, da sem dobila pripravništvo s 1. 12, hja, po šestih! letih čakanja.user posted image  Upam, da ne bo panike s prestavitvijo na konec porodniške, ker toliko pa nisem glih zamanj čakala. Pa v službi še nič ne vedo, da me menda po porodniški še za 1 leto ne bo nazaj. Ja, ta teden bo kar vesel.
No, moram pa se malo pohvaliti.user posted image user posted image user posted image  Včeraj mi je ratal najboljši kruhek od kar ga pečem. Evo še dokaz:
user posted image

Tašonka, tvoja dva sta si pa res fuuuul podobna. A bo le Jure imel take kodrčke kot Špela... Dva angelčka!user posted image
avtosedeži: mi prisegamo na Romerja. Imamo pa isofiks varianto. Tudi za Julijo bomo kupili takega.
*maja, user posted image  za ples! To pa je sprostitev!

Štajerke, fajn kofetkajte pa še za nas se naklepetajte!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
8.11.2007 11:24:26   
bačko
En lep pozdrav še od mene.Kar nekaj časa nisem pisala to pa zato ker nam je računalnik crknil in zdaj je končno popravljen.Drugače pa je z Žano vedno bolj pestro.Začeli so se zobki in je zelo tečna.Kar naprej joka in nič ji ni prav.Sva ji včeraj merila vročino in je nima.Vse kar prime v roke daje v usta.Najraje pa prime po revijah.Samo ji ne pustim da daje v usta.Potem je pa jezna in joka.Prav smili se mi.
Tiste katere uvajate gosto hrano mi povejte če ste začelo točno ko je bil otrok star 4 mesece ali ste počakale?
Naša bo v ponedeljek stara 4 mesece in sem se odločila da bom počakala do pregleda pri zdravniku.
Nič nisem brala za nazaj ker ste napisale mal morje strani. Upam da so vaši otroci zdravi in veseli in da niso tako sitni kot naša user posted image .
Lepo se imejte!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
8.11.2007 11:37:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julij

Pa ti še folgaš na januarkah pisat?

Ja, folgam.user posted image

U Češnca, a tolk cajta sta že skup? Vau!

U rumba, tale kruh pa res izgleda slasten in prov profesionalno narejen!user posted image

Bačko, jaz bom nekje pri 4 mesecih in pol začela z GH, se pravi konec novembra, začetek dcembra, tam nekje. Če hočeš, mi sporoči mail, da ti pošljem knjigico Velika paparica za male papavčke. Jo imam na računalniku.

Ja, moja dva pimžleka sta si pa res kot jajce jajcu podobna.user posted image Ju bojo čez kaki dve leti pomoje za dvojčka imeli.

Eh, konc miru. Mali že tečnari.

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
8.11.2007 11:42:02   
bačko
Hvala Tašonka imam knjigo.Je zelo dobra.Moj mož je zelo proti da bi ji že začela dajati GH zato bom počakala do začetka decembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
8.11.2007 11:44:08   
Anonimen
mene pa res zanima, tiste k boste začele uvajat GH - zakaj že?

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
8.11.2007 13:07:36   
Ronči
Češnca imava pa nekaj skupnega...10 (no 12 let) skupaj z user posted image , pa prvega otroka.
Midva sva se kar pozno odločila za user posted image ...sicer če bi poslušala user posted image  bi jih imela že 3 user posted image  ...optimist še vedno navija za tri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
8.11.2007 13:36:27   
corfu
Zakaj pa ne bi imela user posted image user posted image user posted image ?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
8.11.2007 13:41:10   
corfu
Sicer pa sva midva ekstrem, 4.10. je bilo štiri leta kar sva poročena, spoznala sva se pa pol leta prejuser posted image . Imava dva froca user posted image  januarja 3 leta, user posted image 12.7. štiri mesece, adaptirano stanovanje, kupljeno parcelo uh, saj ni čudno, da sem včasih čist aut, če pa živimo tak tempo, aja vmes še študiramouser posted image user posted image user posted image , pa spomlad začnemo na gradbenem načrtu delatuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
8.11.2007 13:58:34   
Anonimen
Corfu, pol sva pa midva prbližno tko brzinska k vidva.user posted image No, midva imava čez točno 3 tedne 4. obletnico poznanstva (no, sej skupi sva od prvega dne user posted image ). Sam midva bova do kake parcele in bajte šele v penziji pršla, če sploh.user posted image Pa do faksa tud najbrž. Sva bla sam s familijo hitra.

Ulla, GH že zato, ker se je pri Špeli obneslo tako zgodaj, pa isto kot ona naju tud Jure ful spremlja, ko jeva in se mu prav vidi, da bi on tudi. In ker gre vsaj pri nas uvajanje ultra počasi (kak mesec in pol do dejanske zamenjave enega obroka mleka z GH), se mi ne zdi prezgodaj. No, tako je pri nas.user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
8.11.2007 14:01:04   
bačko
Ulla 80 jaz ne dojim in bi rada začela zato uvajati GH.Pa tudi zato ker vidim da naša že zdaj dosti mleka poje.Imava 5 obrokov po 210ml.pa tudi že zdaj tehta 7100g samo je že porodno težo imela veliko (4610g).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
8.11.2007 14:04:27   
bačko
Tašonka Žana tudi zelo spremlja ko jeva.Zadnjič sem jedla mandarino in sem bila malo preveč blizu nje in se je zapodila vame in odpirala usta.Pomoje če se ne bi umaknila bi res hotela mandarino pojesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
8.11.2007 14:06:54   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

Ja sem šla na nadaljevalni tečaj da mal obnovim znanje user posted image , zraven je pa itak še preplesavanje, tko da je super.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
8.11.2007 14:06:57   
Anonimen
pismo, a je dons sredauser posted image

aha....ma jaz bom še počakalauser posted image bo kar ziza še glavna, pa bomo vidl....pridobiva pa skoz baje minimalnouser posted image samo men se ne zdi kritično, no....

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
8.11.2007 14:07:43   
*maja

Ne četrtek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
8.11.2007 14:09:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ne četrtek...

user posted image user posted image ja šit no....

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
8.11.2007 14:11:25   
bačko
Dnevi gredo tako hitro da res ne vemo kateri dan je danes!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
8.11.2007 14:12:37   
Anonimen
na občino bi mogla neki it, pa nimam avta dop., edino ob sredah delajo do 5ih...pa mi je že prejšnja sreda tkole ušlauser posted image user posted image ni mi namenjeno zgleda.....drug teden, če bo srečauser posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
8.11.2007 14:20:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tašonka Žana tudi zelo spremlja ko jeva.Zadnjič sem jedla mandarino in sem bila malo preveč blizu nje in se je zapodila vame in odpirala usta.Pomoje če se ne bi umaknila bi res hotela mandarino pojesti.

Ja, sej isto se je naš zapodil možu v roko, ko je nekaj jedel, samo se ne spomnim kaj. Prav šavsnil je za hrano.user posted image Je pa tudi naš velikan, danes sem ga tehtala in ima 7.400 g. Pa seveda ni več dojen. Poje pa več manjših obrokov kot Žana. Skupno sta nekje na istem.user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
8.11.2007 14:49:50   
poldy
bačko, pravijo da ko gre enkrat čez 200ml, ni fajn več dajat samo mleka, ker se lahko želodček preveč razširi, tako da je verjetno že čas, da daš še kaj zraven. Itak pa ne daješ vsak obrok. Sem ravno par dni nazaj brala eno shemo kako razporediti GH čez dan. Se ne spomnim čisto vsega ampak, mislim da na začetku samo "kosilce", potem počasi še popoldansko "malico, zjutraj in zvečer pa še kar lep čas flašo. Je pa to čisto odvisno, sem brala od frutka, verjetno hipp svetuje drugače?
Drugače pa mora okrog 4. meseca priti patronažna sestra iz ZD, da ti vse to razloži. Jaz bi jo na tvojem mestu kar poklicala.

Midva pa bova 4.2.08 skupaj že 7letuser posted image . Pa sva dolgo odlašala, ker jaz nisem imela službe...... NAPAKA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?