|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
7.11.2007 20:52:12   
Ronči
dan za slikice user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
7.11.2007 20:53:49   
Ronči
pred par minutami

user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
7.11.2007 20:56:05   
Freycha
baja* problem je v tem, da je babik več, kot fantov, zato si jaz kar rezerve delam... no, ne sebi, ampak Diti.

Zvesta kaj vam uspe v enem dnevu pojesti kilo kruha??user posted image  jaz ga kupim pol kile, pa ga navadno četrt še stran vržem user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
7.11.2007 21:01:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Zvesta kaj vam uspe v enem dnevu pojesti kilo kruha??user posted image  jaz ga kupim pol kile, pa ga navadno četrt še stran vržem user posted image

Kje pa... jaz včasih celega vstran vržem...
Pečem pa manj kot kilo, pa pol sem ga mami dala, ker ji je zmanjkalo...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
7.11.2007 21:16:14   
poldy
Ja kako so lušne slikice.
Naši Urši so pa ful začeli odpadat lasje, sploh zadaj in pri straniuser posted image user posted image
Moram hitro še ene par fotk naredit, preden bo brez las. A VSI odpadejouser posted image

Še eno vprašanje. Kje spijo vaši malčki. Moja je do sedaj spala v košku, danes pa bo v posteljici. No saj je že prej ampak se ni tako obračala in premetavala po postelji. Malo me skrbi ta blago okoli postelje, a je možno da se kaj zgodi??????????????? Ne vem, da bi glavo tako not tišala, da bi blo ovirano dihanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
7.11.2007 21:19:00   
poldy
Moja tašča živi dve hiši proč, ampak ko sem jaz doma je ni blizu. Ker sva imele ene par let borbo, ker se je v vsako stvar vtaknila, pa po bajti mi je šnofala, pa okol je traparije govorila. Mi pa kar paše tako, ker vedno ful sili v ljudi in vrta za različnimi trači....

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
7.11.2007 21:21:56   
Freycha
poldy nič bat.... otroček se ne more kar tako zadušiti. Če bi slučajno preveč glavo notri tiščala in ne bo mogla dihati, se bo nagonsko sama umaknila. To mi je tudi razložila svetovalka za dojenje, ko sem se bala, da bom Dito zadušila z joško user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
7.11.2007 21:35:13   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

baja* problem je v tem, da je babik več, kot fantov, zato si jaz kar rezerve delam... no, ne sebi, ampak Diti.

a tak user posted image  

poldy našemu niso čisto vsi laski odpadli, par jih je ostalo za vzorec user posted image . Sem že enkrat pisala, da je pravi bundesligauser posted image , samo vzadaj spodaj so mu ostali. Ima pa na vrhu glave par starih, ki so zdaj malo daljši, kot anteneuser posted image , sam niso tak dolgi kot tisti en lasek od Dite, ne Freycha?user posted image Tisti je pa res ekstra dolguser posted image .
Naš že od začetka spi v posteljici pa mu nisem dala obloge gor, ker se je naenkrat nehal obračat in premetavat in res lepo spi (madejka, zdaj sem pa pravilo prekršila in spet hvalim namesto šimfamuser posted image , ajej to bom še plačalauser posted image ).

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
7.11.2007 21:35:42   
poldy
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1966588
user posted image dejte si tole prebrat

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
7.11.2007 21:42:31   
anja7
David in Domen čestitke za 5. mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image .
Siskamiska sem uspela prebrat, da me pogrešaš. Ja, ful mam mal časa. S Tilnom sva ful velik zuni, k sva pa doma je pa kr pestro. Še zmer mamo krče, pa zobki ga za popuser posted image  matrajo. Pomoje, da bo kmal kej vn pogledal. Vsaj upamuser posted image . Sem mu začela spet dajat kaplce D3, pa so kčki spet hujši. Bi bil že čs, da zginejo. Lasje pa našmi še zmer odpadajo, pa že čist mal jih ma, edin zadi ma še zmer tok dolge in goste kot jih je mel pr rojstvu. Zgleda, da bova oba plešasta.Cela bajta samih las user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
7.11.2007 21:45:57   
*maja
Še moja malenkost se javlja po dolgem času.
Punce se moram pohvalit, da sem si danes po ZELOOOOOO dolgem času privoščila uro in pol salse user posted image . Mater kako je pasalo, komaj že čakam naslednji teden da ponovim vajo user posted image . Bo treba možeka kar lepo navadit da bo takole ob sredah zvečer varuška user posted image . Prou mu je kaj pa noče hodit z mano plesat user posted image .
Šele zdaj vidim kako paše vsake toliko časa kam it tudi brez mulčkov, sem že kar malo pozabila kako to izgleda .... no vsekakor so od danes naprej sredini večeri rezervirani za sproščanje ob salsi user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
7.11.2007 21:59:56   
siskamiska
A dopoldnevi pa za kofetkanje pri meni? user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
7.11.2007 22:26:35   
madejka
Drage babike, jaz ne morm nič prav napisatuser posted image Grem spat... Jutri pa srečanje štajerskih julijk!user posted image user posted image user posted image
Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
7.11.2007 22:48:13   
Češnca
Lahko noč še z moje strani! Joj, komi še gledam. user posted image

Vse fotke so lepe, se mi ne da vseh naštevat, čeprav sem si jih natančno ogledala! Mah, ni kaj, tile naši otroci so taki sončki-bonbončki! user posted image

Štajerke, lepo se imejte jutri, fajn se naklepetajte!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
7.11.2007 22:49:31   
baja*
Jupi, kot kaže bo tudi meni uspelo prit na srečanjeuser posted image . Sicer ne bom mogla dolgo ostat, en hiter čvek bo pa le padeluser posted image . Yudit če hočeš, lahko greš z mano. 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
7.11.2007 22:50:39   
baja*
aja, pa nočko še od meneuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
7.11.2007 22:50:47   
Anonimen
Julij, krasna slikica!user posted image

Poldy, res je čupava tamala!user posted image Ma skor tolk las kot moja tavelka!
Naš tamali spi že od začetka v pojstlci. Imamo pa 100x60 velikost. Za tisto oblogo se pa pomoje nimaš kej bat.

Baja, kakšen krasotec!user posted image Če bo imel rad starejše, imam jaz eno ful lepo hčerkico, veš.user posted image

Ha ha zvesta, a pr vas tud pali samo ta ta grda duda, če sploh.user posted image user posted image Pri nas isto!

Joj, ful ste pridne s temi telovadbami. Jaz sem pa lenština na kubik!user posted image Doma se ne spravim več na kolo, pa že dva tedna se spravljam na spinning in se ne zbrcam tja. Glih dans bi spet morala it, pa sem šla rajš kofetkat.user posted image user posted image

Iiii, bojana, kakšen cortek! Kako lepo se smejčka!user posted image

Uuuu, Ronči, kake okice!user posted image

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2242
7.11.2007 22:57:33   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

A dopoldnevi pa za kofetkanje pri meni? user posted image

Jah to pa itak user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
7.11.2007 23:00:59   
Anonimen
čeruser posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2244
7.11.2007 23:01:31   
baja*
Tašonka če bo mali po atiju, bo mel rad starejšeuser posted image , jaz sem pol leta starejša od dragegauser posted image
Kaj pa je to za ena zadeva spinninguser posted image ? Nikol čula. Kafetkanje pa je dobra vaja za dušo, to pa tud nekaj veljauser posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
7.11.2007 23:02:08   
baja*
čer ullauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
7.11.2007 23:04:41   
Anonimen
jaz pa sem že čula za spining, samo se ne spomnem kaj je to točnouser posted image mi možgani ne funkcionirajo, a je možno da so mi zahrbtno odmrliuser posted image eh...čist sem hin, resno.....čakam zdaj, da še 10 min mine, pa sam pademuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2247
7.11.2007 23:07:39   
Anonimen
aja, me kliče mati, če kaj pogrešam, pa mal študiram, pa pravm da ja, poletjeuser posted image pa se reži pa prav ne tko, če mam kaj v izgubiuser posted image pa vpraša kje mam telefonuser posted image pravm, da pojma nimamuser posted image je bil pa pr naših od nedeljeuser posted image user posted image brez da bi ga pogrešila.....pa še včeri me je moj na stacionarca klicu iz službe in bentil kje za boga mam spet gsm, pa sem rekla da nimam pojmauser posted image user posted image bravo jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
7.11.2007 23:29:04   
Anonimen
ena pozerskauser posted image

user posted image

se vid da mi je dohcajtuser posted image user posted image grem si zobe sčohat, zgleda da bo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
7.11.2007 23:29:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Tašonka če bo mali po atiju, bo mel rad starejšeuser posted image , jaz sem pol leta starejša od dragegauser posted image
Kaj pa je to za ena zadeva spinninguser posted image ? Nikol čula. Kafetkanje pa je dobra vaja za dušo, to pa tud nekaj veljauser posted image  user posted image

No, pol pa priporočam Špelo.user posted image
Spining je pa tole: klikni
Kafetkanje je pa res dobra vaja za dušo, sam hudič je, k od tega ne shujšaš.user posted image

Ulla, mogoče so ti pa res zahrbtno možgani odmrli.user posted image No sam res, pomanjkanje spanja ti kr fejst spomin skuri.user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 7.11.2007 23:33:37 >

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?