|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
8.11.2007 15:23:08   
Anonimen
Midva bova junija skupaj 7 let. Pa sva tudi čakala, da sva naredila šole, uredila stanovanje in dobila službe. Mi je včasih tudi malo žal, da sva čakala....

Evo, ko mama slika in dobi Izak naval mleka user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
8.11.2007 16:36:34   
baja*
A Štajerke še čvekajo? Dobre so! user posted image

No, jaz sem jih spet mogla prej zapustit, ampak tisti cajt, kar sem bla tam je blo pa SUPER user posted image  user posted image  user posted image . Noro lepo in toplo vreme pa seveda odlična družba user posted image . Super babnce steuser posted image , res sem se mela lepo z vami. Da so naši otročki super duper pridni, pa že itak ptički čivkajouser posted image .

Pa še moj podvig dnevauser posted image : ko sem z avtom odpeljala s parkirišča, sem zahaklala ograjo user posted image  bravo jaz user posted image , no v bistvu nisem jaz kriva, kaj je pa tak dolg ta karavanuser posted image . Sicer pa ni tak hudo, glih danes imava servis in bo šlo spoliratuser posted image . mendauser posted image

babike, javite mi svoje maile, da vam pošljem slike od danesuser posted image

< Sporočilo je popravil baja* -- 8.11.2007 16:42:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
8.11.2007 16:44:38   
baja*
Rumba tisti tvoj kruh pa res dobro zgledauser posted image bravo! Pa držim pesti, da ti bojo prestavli pripravništvo.

Jaz bom z GH počakala do 6. meseca (prej ziher ne, ker se mi zdi škoda mojega mleka, če ga že glih imamuser posted image ), kar bo nekje v začetku decembra, ko bo Miklavž prinesel čokoladnega zajčkauser posted image . Sicer pa naš še nič kaj ne registrira, če naju vidi jestuser posted image , mu je čisto ravnouser posted image

zvesta Izaka je pa fajn zalilouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
8.11.2007 17:36:17   
Freycha
Evo nas doma user posted image user posted image user posted image  ej full sem se imela super!! Babike super ste user posted image user posted image user posted image  pa vreme sem tudi super zrihtala, ne?user posted image  Lep zaključek jeseni. Naslednjič bomo verjetno mogle biti že notri kje user posted image  Vse tiste, ki niste prišle, vam je lahko žal, ker smo se imele super user posted image user posted image user posted image

Sicer pa je bila Dita spet pokakana (driska) ko sva prišla domov, pa še kar naprej je fuuuulll čudna. Kar nekaj cvili in jamra. Ampak tako, kot se je pa doma na previjalni režala naglas in kričala od smeha, je pa še nisem slišala. Je bila očitno vesela, da sem jo rešila posrane plenice user posted image

jaz sem pa zdej tak zaspana, da bi šla kar spat user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
8.11.2007 17:45:33   
tini6
Fajn smo se mele, kajne. Še vreme se je lepo držal. Mene pa je možek doma prehitel, ampak je bil ful vesel da sem se fajn mela.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
8.11.2007 17:47:16   
tini6
Za gosto hrano pa bom jaz do novega leta počakala. Bom videla. Sicer pa mi to tudi P priporočajo, ker sem alergik.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
8.11.2007 17:54:15   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pismo, a je dons sredauser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Joj, Ulla, ne bit huda, ampak si me tko fino nasmejala! Šment, boš mogla počakat na drug teden... Te pa čist razumem, je včasih težko dnevom sledit!

Ronči midva bova aprila 11 let skupaj, živiva pa skupaj šele leto in pol. Najprej šola, stanovanje... Poročila se še nisva, zaroka je baje že "propadla" ker bo aprila že tri leta... user posted image  
Se mi zdi pametno, da bi se mi mal zamenjal. user posted image  Jest bi tud tri user posted image , moj pa ne. Ga prepričujem za 2, mislim da bo ratal! user posted image  Aja, za dojenčka mu pa težim že od približno 20. leta! user posted image  Brez heca! No, sam sem se zavedala, da bi blo takrat bol težko. Je padla odločitev, da bo user posted image  čim user posted image  diplomira. Pa še ni! user posted image  Ma zajuser posted image  mentorja. Upam, da bo decembra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Corfu kapo dol! user posted image  Dobra sta!

Uf, sem cel roman napisala! Bom kasneje še mal! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
8.11.2007 17:55:24   
Češnca
tini6 na kaj si pa alergična? Če smem vprašat (sem veliiiik firbec babji)...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
8.11.2007 18:08:26   
tini6
Uh,: pršico, pelod, trave, plesen, arašidi, lešniki, jajca, mleko, ... Pa še kaj bi se našlo. Ampak večino hrane jem. Le arašidov in lešnikov pa res ne, ker me potem vse srbi v ustih.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
8.11.2007 18:14:45   
Ronči
še ena:

user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
8.11.2007 18:18:35   
Ronči
No jaz sem tudi čakala službo, faks sem dokončala, vpisala magisterij, imela službo...zanosila... službe več ni, magisterij..še šest izpitov...
Pa mi ni žal, zanosila sem pri 31 letih, ja kaj pa če bi takrat ugotovila, da ne bo šlo vse po maslu in bii lahko čakala leta in leta na  user posted image . Služba pa itak...vsaj za zdaj sem optimistična...bomo videli kakšen bo optimizem čez par mesecev user posted image .

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
8.11.2007 18:20:10   
siskamiska
Ronči naš David je cel kolega ratu z zajcem od tega igralnega mosta user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
8.11.2007 18:25:07   
Češnca
Ja, služba, ja... Tud jest ne vem, kako bo! Ampak bo! Neki se bo že našlo; slej al prej!

Joj, Tini6, ti nič ne zavidam! Alergije so grozna reč...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
8.11.2007 18:26:11   
mateya24
Pozdravljene punce!
Fajn je blo dans čvekat z vami, pa še ful lepo vreme je blo.

No pri nas je pa spet slaba volja in sitnarjenje že od kar sma prišli domov. Vedno bolj sem prepričana da jo dajejo zobki. Jutr šibam po tale gel v Avstrijo. Upam, da bo kaj pomagalo.

Tak, da če še katera mogoče rabi kaj iz Avstrije...naj se mi kar javi!

Nič grema zaj papat..pa še pridem kaj nazaj...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
8.11.2007 18:39:00   
rumba
Ena zanimiva novička:

Dojenje lahko poviša otrokov IQ
Raziskave se bodo še nadaljevale
Znanost in tehnologija, 8. november 2007 12:08
London - RTV SLO
Raziskava londonskega inštituta je pokazala, da otroci z genomFADS2 lahko razvijejo višji IQ, če jih matere dojijo.
Če otroci nimajo te oblike gena, naj dojenje na njihovo inteligenco ne bi vplivalo. A po besedah znanstvenikov naj bi ta gen imelo 90 odstotkov ljudi. Z dojenjem se otrokov inteligenčni kvocient poveča kar za 7 točk in ga tako lahko pozneje uvrsti med najboljše učence v razredu.
Raziskovalci z Inštituta za psihiatrijo na Kraljevi univerzi v Londonu so analizirali podatke testiranja več kot 3.000 otrok iz Velike Britanije in z Nove Zelandije, starih od 5 do 13 let, ki so jih matere po rojstvu dojile.
Profesor Terrie Moffitt je povedal, da so izsledki dali nov pogled na že večkrat obravnavano hipotezo, da dojenje ugodno vpliva na razvoj možganov. V raziskavi pa se niso osredotočili na še en pomemben vidik, in sicer na to, kako dolgo traja dojenje, zato se bodo poskusi in analize v tej smeri še nadaljevali.

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
8.11.2007 18:41:43   
julij
Čveke štajerske, tako dolge ste bile?

Mi je kar žal, da sem prej šla, bi vas, ko sem šla iz Bisterce še lahko ujela! Tudi midve sma se imele super. Prav vsaka zase je super punca. in otročki so še lepši kot na slikah.

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
8.11.2007 18:45:08   
rumba
Kdaj bom začela z GH? Eh, bom kar dojila, pa bomo imeli Ajnštajna doma.user posted image user posted image user posted image
No, malo bolj resno: pri Hani in Aneju sem čakala do dopolnjenega 6. meseca (sem tudi alergik, pa še malo lenuha, zakaj bi kuhala, če pa imam vedno sveže kosilo na pipciuser posted image ). Verjetno bom tudi sedaj, mogoče kaka pol meseca prej.user posted image  Ne vem še.

Midva sva skupaj že 8 let, 5 let poročena (najprej diploma, pol stanovanje, pol poroka, pol 1. dete... vse po reglcihuser posted image ). Glede na to, da sem rodila Aneja pri 26 letih, se mi zdi, da je bilo kar fajn in nisem nikamor hitela niti preveč čakala.user posted image  Je pa res, da če hočeš končati faks, se pač vse skupaj malo zavleče.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
8.11.2007 18:51:16   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Zakaj pa ne bi imela user posted image user posted image user posted image ?

user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
8.11.2007 18:56:01   
rumba
Štajerke, lepo da ste uživale in se naklepetale.user posted image  A ste se tudi kaj fotografirale? Če ja, bi še z nami delile slikco?
Ja, danes je bil res lep dan. Midve sva šetali na sončku, pa malo zapravljali dinarčke.user posted image
Kako so luštni naši julijci in julijke.user posted image  Same lepe slikce lepite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pa še en pozdravček od naše lepotičke:

user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
8.11.2007 18:57:01   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Zakaj pa ne bi imela user posted image user posted image user posted image ?

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ampak je prav fajn, veš.user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
8.11.2007 19:02:07   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

zakaj bi kuhala, če pa imam vedno sveže kosilo na pipciuser posted image

user posted image  user posted image  se strinjamuser posted image

Joj, kak je Julija luškana pupikauser posted image  pa tak lepe očke imauser posted image

Ja, sem nas slikala danes, samo za objavo slike bi rada privoljenje vseh, da ne bi bilo kake zamere... al pa, če jo v album poknem pod geslouser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
8.11.2007 19:08:54   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ja sem šla na nadaljevalni tečaj da mal obnovim znanje user posted image , zraven je pa itak še preplesavanje, tko da je super.

Evo *maja neki zate tukaj . Ti boš salsala jaz pa swingala. user posted image user posted image  Kje pa se učiš salso? Jaz sem tudi hodila k Damirju in Varji, pol sem pa zanosila in sem nehala. Drugače pa sem po duši še vedno za swing. Bolj paše k mojmu karakterju. Je bil pa battle swing - salsa pod arkadami letos neki fascinantega. Oboji so imeli tak hud program, da so dlake pokonci stale.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
8.11.2007 19:18:28   
Anonimen
Punce... a mi lahko še katera od vas odgovori, prosim:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2049096&mpage=1&key=&#2049096

Lahko tukaj ali tam.

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 2323
8.11.2007 19:25:00   
Ronči
Češnca ti si še mlada, lahko maš tri, mene je pa že čas povozil...

siskamiska naša še ne pošteka kaj dosti blazine, tiste igračke, ki ji visijo nad glavo poskuša naenkrat vse stlačit v usta,..in to je to... zajčka še ni niti pogledala

rumba kakšne očke user posted image , glede user posted image user posted image user posted image  pa lahko napišem le tole user posted image , verjamem pa, da se imate fajn

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
8.11.2007 19:31:26   
Češnca
Ne, ne Ronči, še zdaleč ni prepozno. Najbolš, da si dvojčke omislita! user posted image

Zvesta nam Aptamil1 zaenkrat ne dela nobenih težav... Nekateri pohvalijo Novalac. Sama nimam izkušenj...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?