|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
24.10.2007 0:16:48   
Anonimen
user posted image zgleda da bo....šibam pod kovtruser posted image nočko....če bo po sreči bom čez uro in pol že nazajuser posted image in men se to smešno zdiuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
24.10.2007 0:18:47   
madejka
si malo čudna jauser posted image user posted image user posted image user posted image

freycha še ne spiš?
jaz si pumpam tu zravn pol grem pa tud jaz!
ajde lahko noč!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
24.10.2007 0:52:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Punce... Verjamem, da je malo sitno zdaj, ko dodajam od vseh podatke na seznamček.... Ampak glede na to, da mi vaše podatke pišete kar med poste in ne na ZS, je malo težko, da bi seznamček objavila samo 1x na dan. To bi pomenilo, da bi morala recimo zjutraj spet vse prebrati od celega včerajšnjega dne... Kar je pa malo tu mač zame.
Zdaj, ali mi pošljite podatke na ZS in jih dodam 1x dnevno. Drugače je pa polava teh seznačkov samo sedaj, ko dopisujemo rojstne datume, ker res sporočate vse naenkrat. Ko bo pa to urejeno, pa je spet boljše, ker mi pa novih mer ne sporočite vse naenkrat v dnevu ali dveh...
Me razumete? Ali preveč kompliciram?

Kul.user posted image

Zvesta, pri nas je bilo pri Špeli velikokrat tako. Meni se je drla in drla in drla, nisem je niti slučajno mogla pomirit. Možek jo je pa samo prijel, ko je prišel domov in je utihnila.user posted image Druga energija. Me jih kdaj pa kdaj nezavedno nerviramo in rabijo prav očija, ki jih obda z drugačno energijo, da se pomirijo.
O za crknit tista tema.user posted image user posted image user posted image Je nisem zasledila prej, zdajle se pa bojim, da ne bi otrok zbudila zarad krohotanja.user posted image user posted image user posted image

Yankee, jst grem zdele šele na čik.user posted image Pol pa spat. Ve že vse sladko drnjohate.

Siskamiska
, jst ne dojim več, čakam tebe, da nehaš, da bom skupi s tabo taka kot na tistmu smajliju. Pol pa tud skregana ne bom več (samo) s tabo.user posted image

Rumba, poznano.user posted image

Kristina_1
, smeške ti skopira oz. je videt, kot da jih, samo objavi jih potem ne. Smeške moraš na novo nametat not, ko daš paste.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 528
24.10.2007 7:34:39   
siskamiska
Zvesta     user posted image        pa še tortica in presenečenje: user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.10.2007 8:29:47   
corfu
Zvesta vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.10.2007 8:40:37   
Freycha
Madonca ste hitre punce user posted image
user posted image Vse najboljše Zvesta!!!!user posted image

Danes sem spala od pol enih pa do pol devetih brez zbujanja, ker je dragi za malecko poskrbel. Joj, kak luksuz user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.10.2007 8:43:26   
corfu
 Blondinka drzi dojencka nad velikim loncem vrele vode in za vsak
slucaj se enkrat bere navodilo v knjigi o dojenckih.
Ce otrok noce piti kravjega mleka, ga prekuhamo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.10.2007 8:50:38   
siskamiska
Corfu ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image .
Freycha super da si se tolk naspala, naša noč je bila pa najbolj grozna do zdej, od polnoči naprej nisem več spala ker sta tamaledva take zganjala in kričala user posted image user posted image user posted image . Sploh mi ni jasno kaj jima je, upam da nista kej od očka staknila.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.10.2007 8:52:47   
Freycha
šiškamiška a si jima dala kaj Calpola mogoče? Sej to je ko Lekadol, ni nevaren, če pa se jima kaj kuha, jima bo pa pomagalo. Zadnjič je bila Dita čisto boga in je samo kričala in jokala in stokala, pa sem ji dala eno tamalo merico Calpola, se je čez 10 minut umirila in zaspala. Jo je očitno nekje nekaj bolelo.....
Možno tudi, da ju zobki matrajo

Neposredna povezava do sporočila: 534
24.10.2007 9:05:22   
siskamiska
Freycha sem že razmišljala o tem da jima bom dala Calpol če se ne umirita, zdele je David sicer zaspal, Domen pa žurira user posted image . Pomoje da še niso zobki ker ni še nič nabreklo al pa vidno. je pa res da sta učeri čez dan veliiiik spala in še ob učer ob 19.30 sta zaspala, tko da je čist možno da sta bila naspana in sta se hotla sam mal igrat ( od 24 - 7 zjutri user posted image user posted image user posted image ).

Pozabila sem učer napisat da sem šla z vozičkom v Mostec, pol pa gor v hrib, sem se šla mal off-road. Tisti ki so bli pa na trim stezi so me pa vsi mal čudn gledal, če sem normalna da z tolk širokim vozom rinem v hrib user posted image user posted image . Ampak je blo super, le skor sem izdihnila ko sem se dam privlekla.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 535
24.10.2007 9:08:23   
Freycha
ti več kot očitno IZKORIŠČAŠ voziček za lastne potrebe (beri nabiranje kondicije). Ne vem, če ne bom tega prijavila na CSD user posted image user posted image user posted image

ajoj.... se ti pa da, ja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
24.10.2007 9:11:25   
*maja
Zvesta vse naj, naj, user posted image .

Siskamiska a v mostec si šla user posted image , madona že od poletja nisem bila tam, si mi dala idejo. Kako pa si prrinla do gor, ko maš majhna kolesa na vozičku user posted image , jaz vem da sem s P3-jem vedno klela, ko se mi kolesa niso vrtela.

Neposredna povezava do sporočila: 537
24.10.2007 9:12:49   
*maja
Freyca user posted image  za možeka, jaz bi tudi enega takega, da bi malo namesto mene rihtal ta malo. A ga rentaš za kak teden user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.10.2007 9:13:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

nočko....če bo po sreči bom čez uro in pol že nazajuser posted image in men se to smešno zdiuser posted image

če bi se mi ljubljo pržgat računalnik, bi se pršla pofočkat, da potrdim svoja predvidevanjauser posted image

zvesta vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
24.10.2007 9:22:24   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Freyca user posted image  za možeka, jaz bi tudi enega takega, da bi malo namesto mene rihtal ta malo. A ga rentaš za kak teden user posted image .

ne ne..... sem posesivna, pa nič ne delim user posted image

sej morm pa tut pazit, da se ne pokvari user posted image

res je super možek!user posted image user posted image  Takega srečaš enkrat na sto letuser posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.10.2007 9:24:50   
tini6
VSE NAJBOLJŠE ZVESTA!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.10.2007 9:25:11   
siskamiska
maja sej gre v klanc, sam kr mal bol morš rint. Je pa verjetno zdej mal lažje, ker je ful listja po tleh in je fajn pesek podložen.

Freycha user posted image user posted image , to imam za kondicijski trening, namest fitnesa pa nošenje obeh naenkrat v lupinah v 3 štuk. Je treba šparat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
24.10.2007 9:38:42   
Češnca
Evo, še jaz:

Zvesta VSE NAJLEPŠE, NAJSLAJŠE in NAJBOLJŠE! Da boste vsi zdravi srečni, zadovoljni in se boste imeli radi!!!  user posted image

Tašonka, hoj! Obljubim, da pridemo... Trenutno moj dela cele dneve (tudi vikende), začne že ob 6h in ma oke kar rdeče... To je zanj čist premalo spanca!!!

Šibam k mojima, jima oddam Anžeja, pol pa na ff... Uf, me ni bilo že dolgo tam!

Neposredna povezava do sporočila: 543
24.10.2007 9:57:44   
Anonimen
Pa sem včeraj mislila, da bom jaz prva, glede na to, da je Patrick šel spat že ob 18h.. Ampak ne. Sva spala do 7h, pa naz spat do pol desetih.. Kako paše..

ZVESTA, vse najboljše za tvoj rojstni, ostani takšna mamačveka kot si sedaj user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
24.10.2007 10:00:37   
tini6
Ali je katera je preizkusila pleničke Lionstar v Mercatorju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
24.10.2007 10:02:34   
Anonimen
a ste vidle, v tušu majo odejice, pa ono zaščito okoli glave za v postlco, pa razne igračke, pa igralni centeruser posted image no, sj ne vem a je cenovno res tak ugodno, ko ne vem kake so cene drugjeuser posted image samo povem, če kero zanima...

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
24.10.2007 10:02:36   
siskamiska
Tini6, jaz jih nisem.

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.10.2007 10:05:10   
baja*
Zvesta vse naj naj! user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

uh, mi smo meli pa slabo nočuser posted image . Ob enih, pol treh, štirih (do petih) pa pol osmih...user posted image  Pa šele zdaj je nazaj zaspal. Zdaj pa po prstih hodimuser posted image .psssst, ne bi preveč glasneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.10.2007 10:05:37   
Ajvy
Zvesta, vse najboljšeuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 549
24.10.2007 10:06:55   
baja*
tini jaz tud ne. Naslednje so za probo na vrsti od Lidla. jih ful hvalijo

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?