Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Punce... Verjamem, da je malo sitno zdaj, ko dodajam od vseh podatke na seznamček.... Ampak glede na to, da mi vaše podatke pišete kar med poste in ne na ZS, je malo težko, da bi seznamček objavila samo 1x na dan. To bi pomenilo, da bi morala recimo zjutraj spet vse prebrati od celega včerajšnjega dne... Kar je pa malo tu mač zame. Zdaj, ali mi pošljite podatke na ZS in jih dodam 1x dnevno. Drugače je pa polava teh seznačkov samo sedaj, ko dopisujemo rojstne datume, ker res sporočate vse naenkrat. Ko bo pa to urejeno, pa je spet boljše, ker mi pa novih mer ne sporočite vse naenkrat v dnevu ali dveh... Me razumete? Ali preveč kompliciram? Kul. Zvesta, pri nas je bilo pri Špeli velikokrat tako. Meni se je drla in drla in drla, nisem je niti slučajno mogla pomirit. Možek jo je pa samo prijel, ko je prišel domov in je utihnila. Druga energija. Me jih kdaj pa kdaj nezavedno nerviramo in rabijo prav očija, ki jih obda z drugačno energijo, da se pomirijo. O za crknit tista tema. Je nisem zasledila prej, zdajle se pa bojim, da ne bi otrok zbudila zarad krohotanja. Yankee, jst grem zdele šele na čik. Pol pa spat. Ve že vse sladko drnjohate. Siskamiska, jst ne dojim več, čakam tebe, da nehaš, da bom skupi s tabo taka kot na tistmu smajliju. Pol pa tud skregana ne bom več (samo) s tabo. Rumba, poznano. Kristina_1, smeške ti skopira oz. je videt, kot da jih, samo objavi jih potem ne. Smeške moraš na novo nametat not, ko daš paste.
|