Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 22:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
rumba klasika plus da se še pokozla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 22:24:21
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* IZVIRNO SPOROČILO: tini6 Jaz sem pomislila, da je to mogoče tudi način, da jo vsaj malo navadim na flaško, za poznejšo hrano. Zakaj pa flaško za poznejšo hrano? A se ne daje pol kr vse po žlici? Nimam pojma . Ja, isto razmišljam. Nikoli nismo imeli flaške, sem polno dojila, ko sta začela z GH, sem jima pa ponudila tekočino kar iz kozarčka in sta takoj skapirala. Pa po slamici je tudi lepo šlo, za vrtec pa magični lonček.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 22:27:39
|
|
|
|
corfu
|
Ja, Rumba, mi je čist jasno kaj misliš, al so pojave ti otročki k niso lušni, kako jih človek naj ne bi imel rad!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 22:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Kaj pravite na to: lepo umiješ, nalepotičiš , vse sveže oblečeš, pol je crknjen, ga podojiš in ga urije kot malo mačko. Čez pet minut pa alarem aaaaaaaaaaaaaaaaa. Ga dvigneš, te pogleda in se veselo userje. Seveda pride pri vseh koncih ven, ona se mi pa reži.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 22:35:38
|
|
|
|
corfu
|
Aljaž tudi ni nikoli imel in maral flaše, pil je iz kozarca, po slamici in magičnem lončku, ko je ziza šla je prišla žlica . Manca bo očitno pa ista, s to razliko, da ona tudi dude na mara.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 22:36:10
|
|
|
|
baja*
|
Rumba, fajn ti jo je zagodla Julija Meni pa se Rene že par dni reži pri dojenju in to full . Mi je tak hecn . Najprej vleče nekaj časa, pol me pa gor pogleda in se mi z joško v ustih nasmehne do uh . Si ne morem kaj, da se ne bi začela še jaz smejat in ko mali vidi, da se režim, še parkrat ponovi .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 22:46:20
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aha, no, sem potolažena zdaj sem se ful zasekirala, da bi mela pupa grdo brazgotini na nogi....k bo ziher kaka manekenka al pa kej Naš mali je bil dans cepljen in sem mu prej hotla namazat pikeca s Kamagelom... pa ga nisem našla Tak da mislim da ne bo brazgotina Baja jaz dajem čaj zdaj ko je bolj suho v stanovanju če se mi zdi da je žejen, prej sem ga dajala pa če sem hotla malo potešit lahkoto če ga še nisem mogla podojit. Zvesta na ZS ti bom napisala nove mere. Rumba ne morš verjet kolkokrat se meni to dogaja, da se vserje glih tisti dan ko ga skopamo Baja tole z režanjem med hranjenjem mi je pa znano Dans je imel še take samogovore vmes, da sva se z dragim režala ko počena. Pa to ne malo časa... kakih 5 min In pol cela štala ko sem hotla da dalje je.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 22:51:27
|
|
|
|
Anonimen
|
men se tud reži ne joški pa boža me zraven a so vaši že tud začeli tak čebljat, ula ful nič ni tiho, pa premetava jeziček po ustih, je ugotovila da tko različni zvoki pridejo in se ji fajn zdi joj, bo to čveka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 22:58:57
|
|
|
|
madejka
|
Ulla midva sva ga glih dans snemala ker že celi dan tak čveka, da ga samo poslušava. To bomo i meli vsi polna ušesa
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:00:19
|
|
|
|
Freycha
|
Yep, Dita je full čveka, pa reži se tut že naglas, na kar nove in nove zvoke ugotavlja. Nažalost je ugotovila tudi, da se da med jokom kričat in sedaj skoraj ne slišim več klasičnega joka, ampak tako kričanje, kot bi jo iz kože dajala...... jah tile naši malčki...vedno več se jim dogaja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:02:39
|
|
|
|
Kristina_1
|
MAJA VSENAJBOLJŠE!!! Siskamiska thx. glih morm kupit kremo. A veš al je še tastara, una gosta al že nova? K jaz bi uno gosto, če se jo še da kje dobit povsod majo to bolj redko. Tiste ki jo uporabljate, kako ste zadovoljne? Ronči tudi tebi . Corfu moje sožalje. Tašonka skor vedno skopiram, k mam čas vas brat sam dopoldne ko se doji, pa zvečer, ko mali spi. Pol pa preveč časa mine, pa noče objavt posta, če prej ne skopiram. Bom od zdej naprej čekirala, če mi smeške kopira in popravla . Mateya24 držim pesti za tvojo Zalo in ti pošiljam in . Jaz tud ne dajem nič čaja, je pa začel direkt z kozarčka pit in za vn magični lonček kot pri Rumbi. Rumba pr nas je blo tko dokler smo mel široko povijanje. glih sem napisala, pa se je oreng usrala, tko da sm mogla tud bodi preoblečt, pižama pa je ostala čista .
< Sporočilo je popravil Kristina_1 -- 23.10.2007 23:03:57 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:06:58
|
|
|
|
madejka
|
Freycha prav skoz uhe gre ne? Mene kar vse zaboli ko tak zacvili. SPloh če ni joška takoj dosegljiva ko ga dam na posteljo Baje je moj dragi kot dojanček samo cvilil in kričal in se sploh ni znal več normalno jokat Bogi mi, če ma to po atiju Naj pa še pohvalim tega našega korenjaka. Smo bli dans na cepljenju in je samo mikeno zajokal ko ga je pičla, v naslednji sekundi se ji je pa že režal. Pol smo šli pa k Lešniku na kosilo, ker ima ati roj, dan in je celo uro pridno sedel v vozičku in se igral s kocko Pravi zlatek je!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:10:28
|
|
|
|
rumba
|
Nočko punce! Šibam v mižale.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:11:37
|
|
|
|
madejka
|
Nočko rumba!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:13:55
|
|
|
|
Kristina_1
|
Naša se tud ful smeji na joški, pa skoz se z igračkami, ki ji bingljajo nad glavo pogovarja, pa krega. Je pa tud palc odkrila in ga vstrajno rine v usta jaz pa vn. Zankrat še pali, če ji dam štumfek na rokico , sam bo pomoje kmal pogruntala kako se sname.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:19:35
|
|
|
|
corfu
|
Moja se tudi na joški reži, pa po možnosti še bradavico spusti, da ji celo glavo stuširam , pa ko pride ata domov mu vse potoži pa pove, se pogovarja ko tavelika . Madejka super, da ste tako lepo opravili. Kapica, super za krepčilni spanec in da je bilo pri P vse ok, si vsaj pomirjena, a ne? Punce prijetno in spokojno noč .
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, spet mi visi na joški 3krat sem jo že spat dala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:30:03
|
|
|
|
madejka
|
Ulla ti pa maš pestro Maj je pa čisto omagal in zaspal v sekundi... tole cepljenje ga je čisto zdelalo. Mogoče pa tud atijev roj. dan in vsi obiski.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
pa skoz spi, samo se dret začne pa niti ne pogleda jo dvignem, pa panično išče joško, pol pa k zagrabi, samo čeljust premika sploh prov ne vleče, zgleda se sam carta
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:39:56
|
|
|
|
Freycha
|
midva sva pa glih dobr malecko uspavala, pa se nekaj jokcat začne, pa sva ugotovila, da se je posrala no in sedaj jo probava spet uspavat. Oz. moj dragi to dela, jaz samo visim zraven
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:44:23
|
|
|
|
madejka
|
Ulla kaj pa če ji daš dudo? Al ji ne daješ dude? Freycha hehe jo VIDVA uspavata ja Jaz se grem pa stuširat pol pa mogoče spat... slabo mi je, sem se preveč najedla
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
madejka noče dude niti pod razno zdaj sem jo spet odložla, pa da vidim če bo čez 15 min tiho, pol je to to
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:51:35
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Freycha hehe jo VIDVA uspavata ja Jaz se grem pa stuširat pol pa mogoče spat... slabo mi je, sem se preveč najedla jah no, jaz zraven visim... nekako pripomorem k uspavanju, ne? jaz tudi grem spat..... lahko noč babike!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 23.10.2007 23:55:46
|
|
|
|
Anonimen
|
freycha, tud solidarnost šteje a je že mim onih 15 min
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 24.10.2007 0:11:12
|
|
|
|
madejka
|
Zdaj je Ulla Še spi?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?