|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
24.10.2007 11:02:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

vidiš, tu sem pa jaz v prednosti, ker sploh ne spremljam trenutne glasbe, tako da moji idoli so al že davno mrtvi, al pa tak stari, da to vsak cajt bojouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem nekje na istem....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
24.10.2007 11:02:49   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tini6

Kateri dan pa je plavanje Freycha? Jaz bi ful rada z njo hodila plavat, ker ful uživa v vodi

mislim, da je ob torkih dopoldne - lej tu ti dajem link, pa si vse preberi, kar te zanima: http://www.plavanje-dojenckov.com/

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 577
24.10.2007 11:05:26   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Šibam k mojima, jima oddam Anžeja, pol pa na ff... Uf, me ni bilo že dolgo tam!

A ti si tud na FF hodla oz. hodiš? Kam pa?
Sem ti prav fauš, ker bi šla tud sama enkrat rada pogledat tja spetuser posted image

Joj Freycha samo 10? Če me pridemo skup je že prepolno.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 578
24.10.2007 11:08:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

A ti si tud na FF hodla oz. hodiš? Kam pa?
Sem ti prav fauš, ker bi šla tud sama enkrat rada pogledat tja spetuser posted image

ja, tudi jaz pogrešam malo FF, Madejka, a si ti že šla po diplomo?

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
24.10.2007 11:09:33   
Anonimen
Joj, meni ta torek dopoldne ne ustreza. No, mogoče pa, če nama do takrat rata še en avto kupit. Vse bolj razmišljava o tem...
No, pa jutri moram še vseeno prej na NFTH vprašat, če je sploh dobro, da hodiva na plavanje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
24.10.2007 11:13:03   
Freycha
kaj ti ne ustreza v torek dopoldne zvesta?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
24.10.2007 11:13:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ynkee sej bo bolš.....vidiš, tu sem pa jaz v prednosti, ker sploh ne spremljam trenutne glasbe, tako da moji idoli so al že davno mrtvi, al pa tak stari, da to vsak cajt bojouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
24.10.2007 11:14:46   
tini6
Ja moramo pa res že novemra šoklicat da bo za ziher!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
24.10.2007 11:15:31   
Freycha
jah sej, če se bomo zmenile in tiste, ki bodo resno hodile, pokliče ena in rezervira za vse. Pa smo zagotovo skupaj user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 584
24.10.2007 11:17:00   
rumba
Jutro! user posted image
Vsa sem zlamana, kot bi me tovornjak povozil. Prehlad se me je orng lotil, da sem čisto zabasana. Pa še Julija se je zbudila čisto zabasana in z vročino. Hja, upam, da ne bo previsoka, saj morava z vozičkom v vrtec. 
Kaj bom danes kuhala? Krompirjevo juho, pa še en štrudel imam v skrinji. Sem imela tako lep namen danes sama speči kruh, pa ne vem, če mi bo ratalo.

Pa še vreme je za en kuser posted image . Ni čudno, da sem še tako zaspana. user posted image

kapica, super da se Dinotu lepo rihta koža!user posted image
corfu, user posted image user posted image user posted image  dober črni humor.user posted image

Aja, sem danes zjutraj stehtala Julijo, no pa še ni na 6kg. V enem tednu je šla gor borih 50g.user posted image  Sicer je vedno polulana, pogosto kaka, koža izgleda v redu... Ne izgleda, da bi imela premalo hrane. Bom jo kar med manikenke vpisala.user posted image  Ne vem pa, če bo P s tem zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.10.2007 11:19:05   
tini6
Mogoče da kar naredimo spisek in potem ena kliče

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.10.2007 11:19:45   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: Yankee

Če spremljaš Tošetovo temo, boš videlo eno sliko, tam pa... user posted image

Kje pa...??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
24.10.2007 11:21:25   
Freycha
Rumba koliko ji pa še manjka do 6 kg? Dita je šele po 3m 3t prišla do te magične šestke! Ko boš ugotovila, kje se prijavi za manekenke povej, bom še Dito user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 588
24.10.2007 11:22:27   
rumba
Pa kaj niste Mariborčanke že zamudile začetek tečaja?user posted image

Ljubljančanke in okolica:

PLAVANJE DOJENČKOV
Nova skupina dojenčkov!

Nova skupina dojenčkov se bo odprla v ponedeljek, 19.11.2007. Vadba bo potekala dvakrat tedensko in sicer ob ponedeljkih in sredah od 9.00 do 10.00.
Prijave sprejemamo vsak ponedeljek od 10.00 do 12.00 ter vsak četrtek od 12.00 do 14.00 na tel.št. 041 953 656 ali po elektronski pošti duska.zoretic@gmail.com.

Bi katera hodila????

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 589
24.10.2007 11:22:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kaj ti ne ustreza v torek dopoldne zvesta?user posted image

Mah, ta DOPOLDNE mi ne ustreza. Saj veš, kako sva midva z avti. Samo eden je in dragi mora nekako v službo.

Aja, sem danes zjutraj stehtala Julijo, no pa še ni na 6kg. V enem tednu je šla gor borih 50g.user posted image  Sicer je vedno polulana, pogosto kaka, koža izgleda v redu... Ne izgleda, da bi imela premalo hrane. Bom jo kar med manikenke vpisala.user posted image  Ne vem pa, če bo P s tem zadovoljna.

Rumba, tukaj sva pa na istem. Naš maneken je v zadnjem tednu celo shujšal 20 g. Sem se zdaj odločila, da ga v torek peljem v ZD na tehtanje, pa naj pol oni rečejo kaj in kako. Ne bom čakala do 11.12. na naslednjo posvetovalnico.

No, jaz sem zdaj moji štorklji slekla posteljnino, ker je mimo en teden karenčne dobe za rotaviruse... Pa da se znebimo zdaj tega hudiča...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
24.10.2007 11:25:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ljubljančanke in okolica:

PLAVANJE DOJENČKOV
Nova skupina dojenčkov!

Nova skupina dojenčkov se bo odprla v ponedeljek, 19.11.2007. Vadba bo potekala dvakrat tedensko in sicer ob ponedeljkih in sredah od 9.00 do 10.00.
Prijave sprejemamo vsak ponedeljek od 10.00 do 12.00 ter vsak četrtek od 12.00 do 14.00 na tel.št. 041 953 656 ali po elektronski pošti duska.zoretic@gmail.com.

Bi katera hodila????

nismo zamudile, samo oktobra naši sončki še niso bili stari 4. mesece pa nismo mogle it. Naslednja skupina bo januarja, ampak bo pa samo 1x na teden.....

Zvesta take zadeve bodo itak v dopoldanskih časih, ker smo me doma. Popoldne so pa tisti malčki, katerih mamice so že v službi. Pomoje ne bo panike ravno, če bo 1x na teden hodil s tvojim bratom v službo, iskat ga greš pa potem itak lahko ti....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.10.2007 11:27:01   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1988446&mpage=1&key=&#1988857

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
24.10.2007 11:27:30   
rumba

Rumba koliko ji pa še manjka do 6 kg? Dita je šele po 3m 3t prišla do te magične šestke! Ko boš ugotovila, kje se prijavi za manekenke povej, bom še Dito user posted image user posted image

Pred enim tednom je imela doma na tehtnici za dojenčke 5780g, danes pa sem jo tehtala na isti tehtnici in ima 5830g. V posvetovalnici pa jih pri nas tehtajo v bodiju in nogavičkah.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.10.2007 11:29:46   
rumba

nismo zamudile, samo oktobra naši sončki še niso bili stari 4. mesece pa nismo mogle it. Naslednja skupina bo januarja, ampak bo pa samo 1x na teden.....

A štekam. Vi se menite za januar.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.10.2007 11:30:59   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Rumba, tukaj sva pa na istem. Naš maneken je v zadnjem tednu celo shujšal 20 g. Sem se zdaj odločila, da ga v torek peljem v ZD na tehtanje, pa naj pol oni rečejo kaj in kako. Ne bom čakala do 11.12. na naslednjo posvetovalnico.

Pa torej ni nič bolje, ker dodajaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.10.2007 11:32:25   
Freycha
ja, samo se je treba konec novembra, začetek decembra že boriti za mesta, ker jih sprejmejo samo 10 (in očitno je samo ena skupina).

No, ko boš šla v posvetovalnico, pa ji daj eno polno pokakano pleničko gor, pa bo imela 6 kg, pa ji ne bo nihče težil user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.10.2007 11:33:09   
Anonimen
Če želi katera prečekirati primernost teže svojega dojenčka:

http://www.ringaraja.net/razvojDojencka.asp

Freycha....Malo me mori, ker pol mora z mojim bratom ob 5h od doma on pa začne šele ob 7h. In pozimi zjutraj zunaj čakat? Pa še nobenga bifeja ni v bližini.
No, saj zdaj se že odločama med dvema avtomobiloma. Je treba še v živo it pogledat, pa se opogumit za prvi kredit ever... Potem pa bo...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
24.10.2007 11:34:29   
Freycha
krediti so zakon user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.10.2007 11:34:44   
Anonimen

Pa torej ni nič bolje, ker dodajaš?

Ne, nič ni bolje... Pa sedaj dobi dodatek ob 13h, ob 16h in ob 20h pred spanjem. Poje pa nekje 120 ml v povprečju. Plus še podoj pred tem...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
24.10.2007 11:37:28   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Če želi katera prečekirati primernost teže svojega dojenčka:

http://www.ringaraja.net/razvojDojencka.asp

wow, Dita je idealna!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

DRAŽJE ALI CENEJŠE MLEKO?
MYBABYGROW

KATERO MLEKO PORABLJATE ZA SVOJEGA DOJENČKA?

aptamil (36%)

babylove (36%)

hipp (5%)

novalac (23%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!