Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 18:55:48
|
|
|
|
SANEK1
|
Tašonka, če ti kaj pomaga-mi gremo vedno, po stari cesti do Graca. Res je da malo dlje časa traja, ampak ni hudo, ker jaz ful rada opazujem njihove urejene bajte in okolico. Razen seveda, če ne naletiš na kakega sontagsfarerja, ker pol lahko pop .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi midva sva rada hodla po stari cesti, pa je samo 15 minut več časa do tja... edino pol po Gradcu se ravno ne znajdeva, recimo od Ikee do Seiesberga lai do Kike.... to je bil bol problem... Sanek... a si ti tudi hotla božičkovo opravo? baje jih majo v H&M-u za 13€
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:13:32
|
|
|
|
nia30.6
|
joj Tašonka, a ti tudi včasih ne veš zakaj se joka? jaz pa sem mislila da sem edina, sem že dobila opazke, češ kaka mati sem, da ne prepoznam v joku kdaj je lačen, kdaj pa je kaj drugega! saj včasih gre, včasih pa res isto joka!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:16:17
|
|
|
|
baja*
|
sem vas prebrala, zdaj pa še na hitrco par komentarjev (če bom katero spustila, ni zanalašč in se že vnaprej opravičujem ) rumba super, da je Julija zdrava . Jaz bi tudi recepte za vok, prosiiim . Ej, danes sem te pa sanjala . Živela si v bistrci in sem prišla do tebe, da grema skup na aerobiko . Očitno mi je RR že zelooooo v podzavest stopla . kristina1 tele pikepoke so pa samo za Taro, da se čimprej pozdravi! nia jaz sem se 2 meseca matrala s hudičevimi nastavki in mi je brez njih stokrat boljše. Bradavice pa se ti bodo kmalu utrdile, boš videla kapica upam, da se že kaj bolje počutiš Kak pa to, da misliš spet začet kadit? Ker 4 leta brez je pa že zelo lepa doba, bi blo škoda spet začet. lencyyy dobrodošla med nami bačko midva že od začetka uporabljama tekoče milo od Nivee, ampak samo 1x na teden, je pa za telo in lase. Pa lepe so slike vaše Žane A_R luškan je Patrick v kombinezonu. A na GH ste že? A ni za začetek dost samo 1 žlička na dan? No, sam da dobro sprejema. siskamiska za Davida, da se hitro reši prehlada in da začne bolj pridno papcat, tak kot njegov bratec madejka je vsaj lepo dišalo po janežu? Al je bolj smrdelo po zažganem? iiiiii Maj pa že prave akrobacije zganja freycha bogica je Dita pa verjamem, da se ti že meša od tega polivanja, ker se že res tak dolgo vleče . pupi jaz grem z malim v trgovino, nisem pa rada z njim preveč dolgo v velikih centrih, kot je Europark. no, niti brez njega nisem rada tam poldy Urša je pa taglavna v ležalniku! zvesta upam, da te hitro mine slaba volja. tašonka jaz tudi težko prenašam tečnarjenje, ampak kot pravi ulla imam na srečo še vedno joško kot najboljše orožje proti temu. ulla kaj boma pa pol enkrat, ko zize več ne bo? uf, kak ste me zdaj namatrale s tem branjem . Od zdaj naprej pa bodite bolj žleht in ne pišite več tolko jaz vas še komaj folgam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:19:36
|
|
|
|
poldy
|
a zej k je pa men dolgcajt pa nobene ni? sej, ko pa bo budnice kle zraven boste pa spet naklepale 10 strani
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:20:21
|
|
|
|
poldy
|
lencyyy ZS imaš!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:22:11
|
|
|
|
SANEK1
|
Hvala Zvesta za info , samo nisem jaz iskala kostuma, mislim da ga je tini6.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:23:01
|
|
|
|
madejka
|
Poldy ja tak je ponavadi Baja smrdelo je ko šus! Janeža tak ni blo nikjer več, kumina se ja pa ven vsipala ko sem brnila lonček... je trdoživa
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:25:11
|
|
|
|
lencyyy
|
ojla1 čvekicePoldy ja grem koj pogledat,zej mi je Nisaa glih pomagala kako sliko naložit,upam da sem prov nardila,grem po našga atija pa se pol kej beremo čav-bav
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:25:42
|
|
|
|
lencyyy
|
ja ne vem zakaj jo ni
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Hvala Zvesta za info , samo nisem jaz iskala kostuma, mislim da ga je tini6. Ajej, oprosti.... spomin mam bokj švoh... no, pa saj tini6 je/bo menda tudi prebrala...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lencyyy ja ne vem zakaj jo ni saj je... lušno pupo imaš
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:43:28
|
|
|
|
nia30.6
|
punce jaz mam eno glupo vprašanje , ampak me vseeno zanima, ker si z mojim v tem nasprotujema! koliko imate temperaturo v stanovanju čez dan in čez noč?in koliko slojev oblačil imajo vaši sončki na sebi v obeh primerih? ker jaz več nisem tak pametna , moj bi zgleda komot lahko živel na Antarktiki!jaz sem bolj zmrznjena!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:45:42
|
|
|
|
madejka
|
Nia mi imamo čez dan centralno na 22 stopinj, ponoči na 18,5. Podnevi mam malega v kakem bodiju pa hlačah na naramnice in zoknih. Ponoči je v pižamci, ponavadi topli, in v vreči brez rokavov. Pa zaenkrat še ni bil bolan
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:48:20
|
|
|
|
nia30.6
|
pa ima kdaj hladne rokice al nogice?moj ma vedno ledeno mrzle pa nikol ne vem če ga dovolj oblečem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:53:44
|
|
|
|
madejka
|
Ponavadi ima tople, edino danes, ko se je začel igrat na igralnem centru sem ga malo pokrila, ker je mrzlo pri tleh. Včasih ima malo hladne, ampak mu pri vratku probam, pa ima toplo, tak da mislim, da ga ne zebe. Samo otroci so različni, nekateri bolj zmržljivi, nekateri manj, kot mi. Naš full ni in mu v toplem prostoru kar hitro vroče rata.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 19:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
aš ma vse 4 tačke vedno na -2... pa nama je zadnjič na NFT rekla, da se mu prav vidi, da ima še ful slabo cirkulacijo... je nogice čist plave dobil....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 20:13:04
|
|
|
|
tini6
|
Madeyka, naša je tud podobno oblečena in imamo podobne temperature. Ja, uspelo mi je več mleka načrpati. Zdaj pa je mala zaprta, danes sploh ni kakala, čeprav ponavadi 1-2x na dan. Nia, za nas tak veš kako je oblečena. Jutri, če bo sonček in se bosta mala dva uskladila, greve lahko v mesto? Ja Zvesta, jaz sem spraševala. Bom šla kar hitro pogledat. Hvala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 20:14:54
|
|
|
|
corfu
|
Dober večer No, otroka sta v postelji Jaz mal tle čekiram, mož se z neko maketo ukvarja...a se še od katere mož s tem ukvarja? Sestavlja makete avtomobilov? Siskamiska, je tvoj že doma? Rumba, super za recepte, čebo kaj nejasnosti, te pocukam za rokav, a prov?
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 20:20:44
|
|
|
|
Ajvy
|
Lep večer, če bi mogla opisati današnji dan, bi povzela tisti Zvestin post.....paše Zvesta, a ne???Najbolj se je potiho zdret.... Danes je šlo vse narobe, cel dan sem bila sama, tečna pupa, tolk stvari za narest, pa nč cajta, nč tišine....za znoret...zdej sem pa tak utrujena. kot že dolgo ne.... Moram vam povedat: od brata dvojčka sta še vedno v trebuščku in imata že okoli 2600 g!!!!!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 20:22:29
|
|
|
|
Nisaa
|
jeeeeeee lencyy ratal naš ma oblečen čez dan dolg body pa puloverče in žabce,čez noč pa body pa pižamo,pa v vreči spi in še s kovtrom je pokrit no pa ma še vseeno mrzle rokce -zato ma gor rokavičke,pol nima mrzlih je pa res da mava v spalnici 17-18 stopinj,tud čez dan nimamo nevem kaj toplo ,ker centralno kurimo samo zjutraj ,čez dan pa zvečer pa kamin v dnevni ...izjemoma je danes k je moj tko zahajcov tale kamin ,da mi s curkam dol teče,pa še računalnik je čist zraven ,,tko da se kr kuham smo dons dobl pohvalo speeet na NFT ,da je bil prviMaj velik bolj mehek k pa Gaj ,no sma tud če ga skoz hval kao je treba še vsen delat,da namo zdej nehal je rekla ...no itak da namo nehal ,k tole sam kje zbolša nč ne škoduje
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 20:23:58
|
|
|
|
Ajvy
|
corfu, naš se sicer ne ukvarja z maketami, je pa hujši kot otrok , kar se ograč tiče....on bi ime Hummerja maketo...pa ono pa ovo...boh ne dej it z njim v trgovino, ker je kot otrok.... Nia, dobrodošla, by the way....naša je pu manj oblečena kot jaz, ker se je po atiju vrgla in ni zmrzljiva...se nam je že zgodilo, da smo šli na obisek, pa je zakuhala...sma mogle biti v posebni sobi z odprtim oknom, da je k sebi prišla...
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 20:24:06
|
|
|
|
Češnca
|
Se javim kasneje, tokrat prilagam dokazno gradivo: Anžej oponaša Dito!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 20:25:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Češnca
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 19.11.2007 20:26:46
|
|
|
|
corfu
|
Rumba, men že neki ni jasno Kvasno solna emulzija, kakšno je potem razmerje, npr. pri receptih je enkrat 6 dag kvasa enkrat 4, koliko te emulzije potem vliješ, se ravnaš po količi moke, najbrž in če delaš s kvasno solno emulzijo, potem nič več ne soliš? Kaj pa recept za testo pice? HVALA!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?