|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
16.11.2007 10:20:25   
Freycha
corfu, jaz pa sem fuuulll proti tabletkam, da bi mi kaj notri vstavljali me kar zmrazi, ampak nekaj je treba narediti, ker res nočem zanositi.  Kondomi so mi pa čisto mim... zato bom pač stisnila zobe in si dala vstaviti Mireno user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.11.2007 10:22:09   
Anonimen
uf kapica, a si spregledala onega smajlijauser posted image sem čisto zadovoljna, da mam porihtano kolkertolkuser posted image
zaščite pa tud mi nobeneuser posted image bom pa noseča, me bo moj ziher vprašal pa kak je to možnouser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.11.2007 10:26:32   
Anonimen
aja, sem ugotovila da so mi vse predosečniške hlače pravuser posted image ampak !!! madona, da je celo telo čudnouser posted image klinc pa konfekcijska, če je ista, boga mi, da se to je to vse čudno razporedilo....pa joške, k bi lahko ostale, bojo šleuser posted image s trebuhom bo pa po moje kontrauser posted image pa spet so mi pojavile one jamice nad ritjouser posted image user posted image k jih zdaj doooolgo ni blo videt, k je blo vse zalitouser posted image

jo kak sem prtegjenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.11.2007 10:32:41   
Freycha
to že vemo Ulla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.11.2007 10:33:09   
julij
Moj dragi pa reče, da se bo vlegel za pol ure, pol pa mineta dve, da se spravi izpod odeje. Zaspi pa prej, ko do postelje pride. Meni to ne rata, pa če sem še ne vem kako utrujena.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.11.2007 10:34:01   
Anonimen
še ena črnohumorna decemberska :

bolje je zaradi Parkinsona polovico špricerja politi, kot ga zaradi Alzheimerja pozabiti spiti!

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.11.2007 10:34:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

to že vemo Ulla user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.11.2007 10:35:47   
julij
Kaj bi dala za jamice... user posted image

Sladkega ziher nič.user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.11.2007 10:42:30   
Freycha
jamice?user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.11.2007 10:48:22   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jamice?user posted image

Ulli, so ven pogledali jamci nad ritjo user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.11.2007 10:49:38   
Anonimen
Zvesta, prosim če zbrišeš podatke od Patricka ter njegovo sliko, ter moj rojstni datum. Hvala. 

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.11.2007 10:50:13   
corfu
Freycha, jaz tudi nisem navdušena nad tabletki, ampak ker imam zelo neredne M, jih rabim, ker so v njih hormoni, oni pa uravnavajo mojo M, sicer je ne dobim tudi po 4 meseceuser posted image , pol mam pa napet trebuh...ah, sranjeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.11.2007 10:51:02   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Zvesta, prosim če zbrišeš podatke od Patricka ter njegovo sliko, ter moj rojstni datum. Hvala. 

Kaj pa tuki dogajauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.11.2007 11:00:21   
julij
VIRNO SPOROČILO: Freycha

jamice?

Ulli, so ven pogledali jamci nad ritjo

Ja, točno te sem mislila.

Zaščite pa tudi pri meni ni. Tabletk mi ne more dat, ker imam težave z ožiljem. Mireno pa je rekla, da bi vstavila za daljše obdobje, za 5 let. Midva pa bi prej imela še enga malega user posted image  Tako, da "pazimo".

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.11.2007 11:13:59   
rumba
Jutro!
Oooo, haval ker set me že takoj nasmejale.user posted image user posted image
Moja noč je bila boga.user posted image  No, če se katera pritožuje, da dete pozno zaspi, je Julija po moje kar rekorderka. Ni zatisnila oči do enih ponoči.user posted image user posted image user posted image  Jaz že cela crknjena, ona pa vriska, čeblja, brca... Pa jaz že res več ne vem, kaj narediti, da bi to dete malo prej zaspalao. Ja, že z malo prej bi bila zadovoljne, saj to sedaj je pa res že noro. Pa to tudi ne pomeni, da bo kaj dlje spala. Jok, brate. Ob štirih sem jo morala rukniti gor, ker je bil čas za inhalacijo, pa se je seveda prebudila in uganite: ni ji bilo več za spat. Pa sva se spet dajali več kot uro, ob sedmih pa je že naspana.user posted image user posted image  Da pa je mera popolna, čez dan ne morem niti za minuto zaspati, ker nikoli ne spi več kot 15min skupaj, jaz pa v tem času niti ne zadremem.user posted image  No, tako se mi pri prvih dveh ni nikoli dogajalo.... Aja, pa še vedno se ne doji. Niti flaške noče, eno žličko ji še nekako porinem dol in to je to.user posted image
Ulla, super, da si zadovoljna z vozičkom. Ja, tisto glede Stokke vozička si pa odlično napisala. Se popolnoma strinjam, mi ni bil nikoli všeč ter da o praktičnosti sploh ne govorim. Pa nimam nič šproti dragim vozičkom, Bagabooja (sej ne vem, če sem prav  napisala) bi kar imela.user posted image
Corfu, jaz tudi nisem navdušena, da bi mi kaj not vstavljali, me je strah (moja teta je dobila raka na mv manda, tako so ji rekli, zaradi reakcije na obročekuser posted image .... sej vem, da mirena ni ista, a strah je vseeno tu), tako da sva kar na kondomih, ker sedaj pa niti pod razno ne bi imela še enega. Splav pa ne vem če bi bila zmožna iti delati.... če bi bilo dete res že na poti, bi se pač veliko prej odrekla mojim ambicijam kot otroku.
siskamiska, user posted image  za tak fajn večer! Komaj čakam, da se ti lahko pridružim.user posted image  Veseli december je pred vrati..... pa štanti ob Ljubljanici....pa me ob kakem stantuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.11.2007 11:25:38   
corfu
O, Rumba, se mi kar smilišuser posted image user posted image

Mene pa moj danes pelje v kavarno na večer z Alenko Gotar in na dobra vina iz Pleterjauser posted image . No, saj ne da mi je kaj do Gotarce, ampak gremo uh...user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.11.2007 11:41:54   
mateya24
Pozdrav še od mene!
Čeprav za mene  ful žalosten. Namreč dans sem zvedla, da me po porodniški ne bo več čakal moja službauser posted image user posted image user posted image user posted image   Mater čist me je s tira spravlo touser posted image user posted image
(Pa saj sem vedla, da mi med porodniško poteče pogodba, samo so mi obljubli, da mi bodo po porodniški podaljšali, ker itak primanjkuje kadra,...zaj pa touser posted image ) Ah, kr jokala biuser posted image user posted image

No drugače pa so naše nočke kar vzdržne(trkam po lesu)!
Sitni smo samo čez dan, kaki2-3 urce, ko bi si vse stlačla v usta pa pizdi in jamra kot nora...pol pa jo kar naenkrat mine...user posted image  Tak, da se mi niti ne sanja več kaj bi blo to. Če bi bli zobki bi pa ja že mogo počasi kak ven pogledat(vsaj upam).

KAj bom pa dans delala pa se mi niti malo ne sanja...saj se mi nič ne da!
Ma katera kak predlog?user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.11.2007 11:45:05   
Freycha
joj, bi tako rada zaupala tašči, da bi ji pustila Dito za par uric, pa ji kar ne morem user posted image  pa oba res rabiva malo časa skupaj in zase.....

moram sprobat, če elektronska varuška vleče v stanovanje nad nama, da bova dala malo zvečer spat in šla k sosedom na čvek user posted image user posted image user posted image

joj rumba ti nič ne zavidamuser posted image  vsa čast, da tako stoično prenašaš..... jaz bi se pomoje že sesula.... user posted image enega velikega za vajudve z Julijouser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.11.2007 12:28:45   
rumba
Uau, zdaj mi je mala končko spraznila en jošk!user posted image  No, ni sicer zaspala, a vseno sem vesela.user posted image
Pa še ena dobra novica zame... sem dobila dopis s sodišča, da so mi prestavili opravljanje priprabvništva na 1. 8. 2008.user posted image  Je pa to voluntersko pripravništvo, kar pomeni, da mi plačo daje delodajalec, a še ne vem, če se bo s tem strinjal.user posted image  Običajno podpišeš pogodbo, da boš pri njih še nekaj let po opravljenem pripravništvu. Morem se drugi teden dobiti s šefico, da jo seznanim, pa bomo videli kaj bo. Če mi v službi ne odobrijo, bom morala dati odpoved in eno leto zastonj delati, saj nisem kar tako čakala sedem let na to.

Freycha, ja daj sprobaj varuško, pa hitro na kak večerni čvek k sosedom. Držim pesti, da ti bo tako daleč vlekla.user posted image
mateya24, user posted image . Škoda za službo. Ma, mene tudi razkuri, da maldim mamicam nočejo podaljševati pogodb! Pol pa naj še govorijo o kakem povečaju rodnosti. user posted image  Kaj danes početi? Še sama ne vem. Vse imam spucano (ja sva sami, se pozna, da manjakta dva razgrajačauser posted image ), perilo oprano, ven pa ne moreva. Pa tak lep sonček je.user posted image  Meni bi tudi prišel prav kak predlog....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.11.2007 12:42:47   
siskamiska
jst sm pa neki tečna dons. Bili smo na NFT, Domen je kao ok, s tem da ga tud pregledala ni dobro user posted image , z Davidom pa sploh ni zadovoljna in morava tja spet naslednji teden.
Ponoči je David ful kašljal, tko da ne upam jih ven z njim. Rajši ne grem, kot da se mi še bolj prehladi.
Mi jih je pa uspelo končno utišat in ju dat spat, ker vedno kadar pridemo iz NFT je tak jok, da je groza. Od tam prideta čisto znervirana.
Pa še tašča me je klicala,ampak mi je še ni uspelo nazaj poklicat.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.11.2007 13:05:48   
rumba
siskamiska, user posted image . Poskusite pri Breznikovi, ker ima ful boljši pristop.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.11.2007 13:07:30   
siskamiska
ja sej jo morm en dan poklicat, sem res smotana da se ne spravim jo poklicat. Ma problem je to ker je vedno en od tamalihdveh zaspan, pol se pa začne jokat in tadrug solidarnostno z njim.....user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.11.2007 13:08:14   
anja7
hoj,hoj!

No, mi smo mel pa včer zvečer spet veselico do 0.30. Nimam pojma, kaj ga je matral, ampak siten je bil za znoret. Bognedaj, da bi on enkrat zvečer sam zaspal. To rata edin, če sesalc ropota. Zgleda, da je to njegova edina uspavanka.
Danes sem pa že ful pospravljala, pa kosilo sem skuhala in smo že pojedl, zdele pa šibava na sončka, user posted image  je šel pa glih dobr v službo. Zdele pa najprej k našim na en kapučin, pol pa naprej na sprehod. Pridm pol nazaj!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.11.2007 13:13:22   
Anonimen
Odveč sem vam user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.11.2007 13:27:05   
rumba
*maja, user posted image te vidim. Nič ne napišeš. Kako ste? Predvidevam, da super, pa nimaš kaj napisati, a?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?