rumba
|
Jutro! Oooo, haval ker set me že takoj nasmejale. Moja noč je bila boga. No, če se katera pritožuje, da dete pozno zaspi, je Julija po moje kar rekorderka. Ni zatisnila oči do enih ponoči. Jaz že cela crknjena, ona pa vriska, čeblja, brca... Pa jaz že res več ne vem, kaj narediti, da bi to dete malo prej zaspalao. Ja, že z malo prej bi bila zadovoljne, saj to sedaj je pa res že noro. Pa to tudi ne pomeni, da bo kaj dlje spala. Jok, brate. Ob štirih sem jo morala rukniti gor, ker je bil čas za inhalacijo, pa se je seveda prebudila in uganite: ni ji bilo več za spat. Pa sva se spet dajali več kot uro, ob sedmih pa je že naspana. Da pa je mera popolna, čez dan ne morem niti za minuto zaspati, ker nikoli ne spi več kot 15min skupaj, jaz pa v tem času niti ne zadremem. No, tako se mi pri prvih dveh ni nikoli dogajalo.... Aja, pa še vedno se ne doji. Niti flaške noče, eno žličko ji še nekako porinem dol in to je to. Ulla, super, da si zadovoljna z vozičkom. Ja, tisto glede Stokke vozička si pa odlično napisala. Se popolnoma strinjam, mi ni bil nikoli všeč ter da o praktičnosti sploh ne govorim. Pa nimam nič šproti dragim vozičkom, Bagabooja (sej ne vem, če sem prav napisala) bi kar imela. Corfu, jaz tudi nisem navdušena, da bi mi kaj not vstavljali, me je strah (moja teta je dobila raka na mv manda, tako so ji rekli, zaradi reakcije na obroček .... sej vem, da mirena ni ista, a strah je vseeno tu), tako da sva kar na kondomih, ker sedaj pa niti pod razno ne bi imela še enega. Splav pa ne vem če bi bila zmožna iti delati.... če bi bilo dete res že na poti, bi se pač veliko prej odrekla mojim ambicijam kot otroku. siskamiska, za tak fajn večer! Komaj čakam, da se ti lahko pridružim. Veseli december je pred vrati..... pa štanti ob Ljubljanici....pa me ob kakem stantu
|