Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 predvsem zaradi glavice, da ne zareže po tleh, ko se prevali....samo če je na tko mehkem, se itak ne obrača tak da zdaj jo dam kar na tla, deko čez pa je....na glavico se bo pa tak verjetno naučila pazit, upam da se ne bo preveč udarla..... Dej nabavi te penaste puzle za na tla (jih lahko itak na večini mojih slikic vidiš, ker je mularija pretežno tam). Na njih si nima kej z glavco narest, so pa dovolj trdni, da bo lažje trenirala mišice. Dino, čestitke za 4 mesece! Češnca, a ma tvoja tašča plac še za kakega otročka? IZVIRNO SPOROČILO: corfu Mene pa prav zanima katera bo tista prva carica, ki se bo odločila ali pa po "nesreči" zanosila z drugim, tretjim, četrtim ali peti otročkom Joj, corfu, a veš da se tega pa jaz bojim, da se mi ne zgodi. Ulla, men nikakor ne gre v račun, od kod Uli taka čupa! Je pa res cortika. Anja7, Tilen pa tako sladko spančka. Siskamiska, super, da je vse ok! Kapica, jaz imam to z neodpiranjem vrat, če obiskovalec ni najavljen, še iz preteklosti zaradi slabih izkušenj (samo tega si tast ni dal dopovedat, je osebno vzel). No, pa prej, ko sem še v najemu živela, sem imela kukalo na vratih in sem vsaj pogledala lahko, kdo je, zdaj tu pa ga nimamo, tko da se ne javljam na domofon in ne odpiram vrat. GabiW, za Nežo. Poldy, bravo za odločitev! Ajvy, lepo, da si nas prišla malo nasmejat po dolgem času. Tale s komarjem je svetovna. Zvesta, ful si si dobr uštimala tale trak! Carica si! Pa kako si ga dobr not naštimaš! Jaz ful ne obvladam tkole. Meni še sling mal probleme dela, ker nisem spretna, da bi si pa malega tkole naštimala in si še na hrbtu kej zavezovala, mi pa ne rata niti v sanjah. Češnca, dans smo super. Mali je bil dobre volje in priden cel dan! Smo šli na obisk v mojo in očijevo službo, da smo mal otroke pokazal, pa jaz sem se šla zmenit za januar, kdaj začnem delat in začnem s 4. januarjem. Pol smo pa letel še do našga zavarovalnega agenta, da smo dvignli polico za nov avto, ki ga gremo jutri iskat. Siskamiska . Veš kolk cajta jst rabim, da vse preberem in sproti odgovarjam? Ti pomoje že spiš. Uuuu, CSI! Čaaaaoooo!
|