|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
16.11.2007 18:01:01   
Anonimen
madejka, tebe pa jaz pogrešam... a se res štemplaš vsak dan? da ne švinglaš?

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.11.2007 18:02:57   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste mi polepšale že tako lep danuser posted image

Točno o tem govorim.user posted image

Ulla80, pa ne ti bit žal za tistega bavarca, daj.... je tvoj, ups, Ulin fuuuul, lep! Na roza pa verjetno samo po sliki pomisliš.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
16.11.2007 18:04:17   
madejka
 user posted image
Zvesta pa si me dobilauser posted image Včeraj sem malo zašvinglala... berem pa rednouser posted image Pa se režim ko pečen pišek zravnuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.11.2007 18:04:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

madejka, tebe pa jaz pogrešam... a se res štemplaš vsak dan? da ne švinglaš?

Če je treba, ji jaz napišem pravičilo. Je bila zlata in mi DVD-je zapekla, pa je bilo manj cajta za RR. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
16.11.2007 18:06:18   
Anonimen
V redu... zostanek včeraj opravičen, a v naprej se naj ne ponavlja!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.11.2007 18:12:26   
madejka
Ok mama zvesta... ne bo seuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.11.2007 18:13:04   
corfu
Freycha si sprobala babyfon, lovi? Gresta na čvek al ne???

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.11.2007 18:14:24   
tini6
Da se še jaz pofočkam! Ja danes smo se skupaj sprehajale s Špelo, Izakom in Ianom. Tri julijke!! NAjprej je prov fajn sonček sijal, pol pa je začelo pihat, da nam je kar fajn zanohtal. Upam da mi bo kolegica kmalu slike poslal, jih bom pol gor dala, da boste vidle naše tri štruce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.11.2007 18:17:22   
Anonimen
Naša mami zdaj vsem okoli razlaga o treh bebah pri nas, tini6. Je prav smešna. Je še sosde vse razložla. user posted image

(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.11.2007 18:25:16   
Ronči
mi imamo pa danes 4 mesece user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.11.2007 18:32:35   
corfu
Ronči, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.11.2007 18:37:27   
tini6
Ja saj so bli res prav posrečeni!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.11.2007 18:43:19   
Češnca
Anžej je bi danes 2x na sprehodu in ma lepa rdeča lička! user posted image  Zgleda pa, da bo imel tudi danes 4 obroke user posted image  Kako je to hecno, če se spomnim, da je včasih cele dneve visel na joški!
Zdajle pa kriči (se pogovarja, ne joka) pri očku. Mami je pa frej... user posted image  Uuuuu, sta repat začela! user posted image  Kakšna sreča, da sta 2 mičkana fantka pri hiši in se lahko skupaj igrata! user posted image

Pa zvedli smo, da dobimo julija 08 še enega otročka v user posted image  družini! user posted image  

zvesta to jutranje šelestenje mi je pa zelooo znano. Saj vem, da ni namerno, ampak user posted image  zoprno!

Freycha user posted image  za prespano noč!

ulla  pridi še k meni zlikat... user posted image  Joj si me nasmejala s tole konfekcijsko! user posted image  Jest raje ne razmišljam o tem. Že tko nikoli nisem bila suhica! Voziček je pa tudi meni všeč. user posted image  dobra izbira!

Kar se zaščite tiče, je tudi pri nas nimamo. Prej je funkcioniralo in upam, da bo tud zdej!

rumba, siskamiska, anja7, Tašonka, Baja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  naj vam omilijo težave!

mateya24 škoda zaradi službe. user posted image  user posted image  user posted image  Se zna zgodit, da bo pri meni isto...

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ta mala mi je zaspala na rokah in sem jo pred petimi minutami dala v posteljico, sedaj pa jo slišim, da se že pogovarja.user posted image

Pri nas je čez dan vedno tako! Zares zaspi samo zunaj.

Angel_Rebelde user posted image  Zakaj bi nam bla odveč? Meni si prav simpatična (kolikor te sploh poznam). Upam, da se ne sekiraš zaradi tistega, kar so že ostale napisale! Imajo prav, veš. Na sploh mi je tale naša druščina všeč in velikokrat v pomoč (ti nisi nobena izjema pri tem). user posted image

Materina dušica je zakon! Se res obnese (videno večkrat pri otrocih, ki se merkajo pri taščici).

Ronči user posted image  user posted image  user posted image  za 4 mesece.

Da zaključim tole klobaso, takle je naš koledar za leto 2008:

user posted image

ga bom fliknla tud v album!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.11.2007 18:44:51   
rumba
Aja, sem že prej hotela napisati, pa sem pozabila.... ali pa vas ignorirla... kaj je že od tega?user posted image user posted image user posted image
Siskamiska, Ulla80 in Tašonka, glede mazanja: naša P je tudi ful proti vsakemu mazanju, ima neko tako razlago, kot jo je napisala Ulla. Isto velja za vsa eterična olja. Jaz imam kremo materine dušice in jo uporabljam samo po podplatkih. Nekje pri enem letu pa sem začela mazati tudi po prsih, pa res ful na tanko. Prej se pa nisem upala.user posted image  Pri prehladu je res najboljša fiziološka, na hektolitre! A ne je zlivati v nosek, ko otrok leži, pač pa ga nagnite nad umivalnik in močan curek zlite v eno nosnico, da pride pri drugi in skozi usta ven. Lepo spuca. Če pa ima otrok veliko sluzi v plljučkah, pa jo mora izkašljati, zato kašklja ne ustavljajte. Pa para (vodna) tudi lepo pomaga, da se sluz omehča in jo lažje izkašljajo.

Siskimiski sem boljubila navodila za fiziološko, ki sem jih dobila na ORL, pa jih bom kar tu napisala, če slučajno še kateri pridejo prav:
Zavremo 1/2 litra navadne vode  z 1 čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Slanico hranimo na sobni temperaturi. Skuhamo jo 1-2x tedensko. Po ohladitvi jo lahko pretočimo v silikonske stekleničke (ali plastične - te se v LJ dobijo samo v lekarni v ZD Metelkova!). Te so priročne in z njimi izpiramo nos pred umivalnikom.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.11.2007 18:45:10   
nia30.6
ja so bili posrečeni! slike so super!
Špeli je prava asica, kar 2 fanta ima!user posted image
zdaj pa še samo moram skapirat kako jih naj pošljem, da mi računalnik ne zablokira!

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.11.2007 18:46:30   
rumba
Ronči, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.11.2007 18:48:30   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jaz imam kremo materine dušice in jo uporabljam samo po podplatkih. Nekje pri enem letu pa sem začela mazati tudi po prsih, pa res ful na tanko. Prej se pa nisem upala.user posted image   

Se strinjam!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.11.2007 18:49:01   
nia30.6
no če ste opazile sem se tud jaz opogumila, da nekaj tudi napišem. ponavadi samo berem!user posted image
pa tud moj Ian mi ne dovoli da bi preveč visela tu gor!user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.11.2007 18:52:19   
madejka
Nia dobrodošla!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.11.2007 18:52:43   
Anonimen
rumba jaz si tud sama delam fiziološko, kot si napisala...sem pa kres babji enkrat premočno nardilauser posted image   valda je ula kričala ko zmešana, sem probala, je blo kar slanouser posted image samo veš kak ji je prepucalouser posted image user posted image

kdo pa je nia 30.6.user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.11.2007 18:53:41   
Češnca
nia upam, da se nam boš zdaj večkrat pridružila! user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.11.2007 18:53:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6

no če ste opazile sem se tud jaz opogumila, da nekaj tudi napišem. ponavadi samo berem!user posted image
pa tud moj Ian mi ne dovoli da bi preveč visela tu gor!user posted image

aha, čisto novauser posted image se je oni tvoj post nevezoval na debato, pa sem mislila da spet kak novi nick kake stare članiceuser posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.11.2007 18:54:50   
Češnca
Jooooooj, ulla, kakše ti prijaviš! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.11.2007 18:55:38   
Anonimen
user posted image kaj pa sem nardila

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.11.2007 18:57:40   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

valda je ula kričala ko zmešana, sem probala, je blo kar slanouser posted image samo veš kak ji je prepucalouser posted image user posted image

Tole sem mislila! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?