|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
14.11.2007 11:22:47   
Anonimen
sanek, če vročine ne presega 38, ni treba zbijat oz. sploh ni dobro da zbijaš....ker vročina je čisto ok, če je kako vnetje kje, se kaj kuha, vročina pomaga, ker pobije bacile....pa za tako male otroke tud visoke vročine niso nevarne, razen če imajo vročinske krče....drugač pa ne....aja, pa šele tam okoli 6 let se ta vročina naštela in se obnaša podobno kot pri odraslihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
14.11.2007 11:35:57   
Freycha
z Dito je definitivno nekaj narobe. Je že kake pol ure zbujena, pa se kar sama s sabo ukvarja in se pogovarja in igra..... mene sploh pogreša ne, jaz pa tega sploh nisem navajena, ker je sicer zelo nesamostojno bitje in rabi imeti nekoga non stop zraven  -  a meni težko user posted image user posted image user posted image  

SANEK Dita je pomoje po Calpolu takoj zaspala zato, ker jo je nehalo boleti user posted image  in ker je končno lahko zaspala.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
14.11.2007 11:38:15   
Ronči
danes sem pa izpraznila denarnicouser posted image  kupila sem industrijski overlock, topli pod za hodnik(najbolj ainfoh ker bomo sami postavli oz. nalepli) pa šr 50 ojrov sm v dm pustila.... zdaj bom pa cel mesec na dietiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
14.11.2007 11:41:53   
Anonimen
no tak - sosedi majo koline, jaz pa rože presajamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
14.11.2007 11:48:45   
Freycha
uuuuuu koline user posted image user posted image user posted image  user posted image  Sicer svinjskega ne jem v osnovi, ampak na krvavice sem pa nora. In to v debelem naravnem črevu user posted image  mljaaassskkkkk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
14.11.2007 11:49:36   
Ronči
u bljak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
14.11.2007 11:50:01   
baja*
Ne vem, katera je že spraševala, če smo že bli kaj zunaj... no jaz sem poslala tamalega s sestro na en kratki sprehod pa je blo ok. Na koncu je sicer začel mali nekaj jamrat, po mojem zato, ker je bil preveč oblečen (pa še ni bil v kombinezonu). Jaz sem si med tem cajtom glavo oprala, končnouser posted image . Noč je bla spet srednja žalost, zbujanje na 2,5 in 3 ure, ampak to še gre skoz, sem že navajenauser posted image .

Berem, da je kar veliko user posted image bolanihuser posted image , ful mi je hudo za vse vas, ki se spopadate s tem. Bogi cukrčki maliuser posted image .
afnica čestitke Lani in Lanu za 6 mesecevuser posted image  še za vsakega eno user posted image  user posted image inuser posted image  user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
14.11.2007 11:50:07   
Freycha
u mljask

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
14.11.2007 11:51:06   
Freycha
bajaaaa* pa ti še obstajaš user posted image user posted image user posted image user posted image  nič se ne javiš user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
14.11.2007 11:51:24   
Ronči
zaradi mene ne bio bilo treba mesa, jela sem ga med nosečnostjo, pa sedaj ko dojim, drugače pa mogoče 1x na teden... včasih niti to ne

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
14.11.2007 11:55:47   
baja*
ja freycha, še obstajamuser posted image
spet imam take dneve, ko nimam kaj pametnega za napisatuser posted image , nič posebnega se ne dogaja, preveč bluzit pa tud nočemuser posted image , pa dejansko še kaj naredim po bajti, če ne visim skoz tu goruser posted image
vas pa skoz spremljam sproti, to pa obveznouser posted image  pa štemplam tud vsak dan, da ne bom slučajno kreganauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
14.11.2007 11:57:25   
SANEK1
Bravo Ditauser posted image user posted image user posted image

Glih ko sem sporočilo oddala se je Živa zbudla, nasmejana, dobre volje, brez vročine, se že igra v svoji igralnici.user posted image user posted image user posted image

Ulla, hvala za informacije. Se še učimo, drugič bo boljše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
14.11.2007 11:58:52   
Ronči
naše dete je tak pridno danes user posted image  user posted image  user posted image
ajej...komaj 12 je ura...še ne user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
14.11.2007 12:10:04   
madejka
Halo babike!
Se včeraj nisem javila, ker sem imela pravo krizo. Celo noč nismo spali, tak da sem bila čisto boga cel dopoldan, sem komaj gledala. Ko je možek prišel domov sem šla za eno urco spat, potem pa je spet skliznil na neke vaje in ga ni blo do večerauser posted image Sem bla tak jezna! Čisto zmatrana, njega pa ni blo blizu. Pa stanovanje v razsulu! Grrr... kar mešalo se mi je! Sem se pa prav nasmejala Ulla ko si pisala o svojem dedu, ker smo imeli mi prav podobno situacijo včeraj. Zvečer pa prileze celi sladki, potem je pa jezen postal ker sem ga ignorirala. user posted image Ko je pa mali zaspal pa sva imela dooooolg in izčrpen pogovor o naju, najinem odnosu, njegovem odnosu do Maja, gospodinjstvu ipd.user posted image Peekola odkar je mali na svetu se nisva še nič o tem pogovarjala in je tak pasalo! Skrajni čas je že bil, ker sem popoldne že razmišljala kak dragega v bistvu sploh ne rabim, ker sem itak za vse sama, on samo jest pa spat hodi domov. O kaki nežnosti že en lep čas ni ne duha ne sluha. Pa še manj dela bi imela, ker ne bi rabla za njega hrane delat, pa peglat pa takouser posted image No in tako sem se odločila da je skrajni čas da se pogovoriva al ga pa naženemuser posted image user posted image user posted image Upam, da bo zdaj kaj boljše...

Joj sem zdaj zatežilauser posted image Ni treba bratuser posted image

Afnica vse najboljše Lanu in Lani za pol leta!!!

Joj rumba od včeraj skoz mislim na vaju z Julijo kak sta. Upam, da sta uspeli dobro pregurat noč!

Freycha krvavice ješ? Huh, jaz samo ven iz čreve izbezam filo, čreve pa ne maramuser posted image
Maj je tud že cel dopoldan priden in se sam nekaj zaposli, slini se zraven ko polžuser posted image
Tolko se vam že obračajo in ritajo otročki? Naš je še to pozabil kak se s trebuha na hrbet zvalituser posted image user posted image Nič se še ne obrača pa ga imam dosti na kavču, kjer lahko miga po mili volji. Mislite da je kaj narobe? Bi mogli it vprašat P? Al so nekateri otroci pač malo bolj pozni? Bi pa že sedel in stal, če bi mu pustila.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
14.11.2007 12:18:32   
Freycha
evo, moje rekreiranje z Dito se je očitno izplačalo. Sem jo učila, kako se daš na bok, da pobereš igračo, danes jo pa gledam, pa je že glavico nazaj potegnila in je malo manjkalo, da se ni na trebuh prevrgla user posted image user posted image  jupiii

madejka nič bat, to kar naenkrat pride. Ko bo pripravljen, bo pa tut take stvari delal. Sicer pa se Dita tudi vedno ne obrne iz trebuščka na hrbet. Včasih prej jokat začne in tečnarit user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
14.11.2007 12:18:38   
Anonimen
jaz mam tud rada krvavice, samo odkar nimamo doma več prasca, jih ne jemuser posted image ker to sem vedno jaz tečnarila zraven in gledla mesarju pod prste, kaj bi dal notri in kako bo delaluser posted image nebi jih pa nikol jedla kupljenih, al pa če jih kdo prinese, ker kaj to vse eni dajo notriuser posted image ni šans....isto ne jem teh kupljenih zadev - posebna, razne salame, hrenovke pašteteuser posted image mi ne spraviš doluser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3191
14.11.2007 12:29:13   
Češnca
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
14.11.2007 12:30:10   
Češnca
Vse leti na taščo!!! user posted image  user posted image  user posted image
Mali joka, ni čudno! Se oglasim kasneje.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
14.11.2007 12:31:32   
madejka
Boga češnca in Anžej!user posted image Poročaj kaj te je razjezlo...
Firbci babji...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
14.11.2007 12:35:25   
pupi
O čveke ste spet načvelkaleuser posted image

Jaz sem poslala taščo pa Najo na sprehod in malo RRkntroliram. Spala super kot vedno tak da ne bom več pisala o tem, ker sma se ob 11.30 komaj s postle zdevale. Jaz bi sem mogla navaddit prej spat hodit zdaj pa ker vem da mi mala tak dolgo spi sem brez skrbi in zategnem do 10ih z premorom za hranjenje ob 7ih. Sma začela z user posted image  prakticirat, da ko kaj pojamra ponoči probama z dudo, če ne odleže jo nahraniam samo do zdja je vedno do 7ih zdržala brez hranjenja.

Madejka super za vajo z dragim, da sta se pomnla. Vidiš moj enostavno nima izbire in mora sodelovat z malo oz. jo rihtat in to,... Saj zato pa je mala čist nora na njega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
14.11.2007 12:38:10   
pupi
Češnca user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
14.11.2007 12:50:14   
Češnca
1. prišla sta nenajavljeno (ok, to niti ni problem)
2. mali je spal samo 15 min, ker moja draga taščica ne zna govort z neko normalno glasnostjo! user posted image
3. mali je bil sestradan, pa ni pojedu nič, ker ga seveda zanima, kdo to govori, kaj se tam dogaja itd. in zdej je siten ko user posted image , jest pa noče.
4. midva bi bila ta čas že zdavnaj na sprehodu, pa se nista in nista spokala
5. trenutno gre pri nas seveda vse v usta in se trudim, da je približno čisto. Pa mu je "grizalka" padala na tla in jo je tast pohodu in potem dal malemu v roke user posted image  
6. teorija, naj se kar malo slini, ni panike, pri nas ne gre, ker ima samo 2 slinčka z odebeljenim ovratnikom (da ni pikast in rdeč) in je zdej seveda ves naslinjen, ta drugega pa še sušim!

Eko, pa to je samo polovica... Ma se pa bolš počutm od tegale zbijanja po tipkovnici!
Grem še enkrat malega na stekleničko priklopit.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
14.11.2007 12:52:04   
corfu
Češnca, dihajuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
14.11.2007 12:56:32   
pupi
Češnca ne obremenjuj se za take stvari, saj te razumem, da si jezna ker se je meni od začetka kadilo iz uh, pa sem si jih natrenirala user posted image . Glede nenapovedanih obiskov pa jaz tudi živčni zlom dobim, mam pa še teto ko pride nenapovedano, pa niti ne pocingla ampak kar vdr v bajto. No hotela sem te rečt, da ni vredno tvojih živcev, ker se boš morala še za bolj pomemebne stvari sekirat. Upam da nisi zdaj zamerla 

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
14.11.2007 13:06:47   
tini6
Jaz mam tud take težave. Men pa zamerjo če jim rečem, da pokličejo po gsm ko so pred vrati, če mala spi oz. da se prej najavijo in jim povem kdaj bo budna. Drugače pa imam kar mir pred njimi.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?