Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
sanek, če vročine ne presega 38, ni treba zbijat oz. sploh ni dobro da zbijaš....ker vročina je čisto ok, če je kako vnetje kje, se kaj kuha, vročina pomaga, ker pobije bacile....pa za tako male otroke tud visoke vročine niso nevarne, razen če imajo vročinske krče....drugač pa ne....aja, pa šele tam okoli 6 let se ta vročina naštela in se obnaša podobno kot pri odraslih
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:35:57
|
|
|
|
Freycha
|
z Dito je definitivno nekaj narobe. Je že kake pol ure zbujena, pa se kar sama s sabo ukvarja in se pogovarja in igra..... mene sploh pogreša ne, jaz pa tega sploh nisem navajena, ker je sicer zelo nesamostojno bitje in rabi imeti nekoga non stop zraven - a meni težko SANEK Dita je pomoje po Calpolu takoj zaspala zato, ker jo je nehalo boleti in ker je končno lahko zaspala.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:38:15
|
|
|
|
Ronči
|
danes sem pa izpraznila denarnico kupila sem industrijski overlock, topli pod za hodnik(najbolj ainfoh ker bomo sami postavli oz. nalepli) pa šr 50 ojrov sm v dm pustila.... zdaj bom pa cel mesec na dieti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no tak - sosedi majo koline, jaz pa rože presajam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:48:45
|
|
|
|
Freycha
|
uuuuuu koline Sicer svinjskega ne jem v osnovi, ampak na krvavice sem pa nora. In to v debelem naravnem črevu mljaaassskkkkk
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:49:36
|
|
|
|
Ronči
|
u bljak
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:50:01
|
|
|
|
baja*
|
Ne vem, katera je že spraševala, če smo že bli kaj zunaj... no jaz sem poslala tamalega s sestro na en kratki sprehod pa je blo ok. Na koncu je sicer začel mali nekaj jamrat, po mojem zato, ker je bil preveč oblečen (pa še ni bil v kombinezonu). Jaz sem si med tem cajtom glavo oprala, končno . Noč je bla spet srednja žalost, zbujanje na 2,5 in 3 ure, ampak to še gre skoz, sem že navajena . Berem, da je kar veliko bolanih , ful mi je hudo za vse vas, ki se spopadate s tem. Bogi cukrčki mali . afnica čestitke Lani in Lanu za 6 mesecev še za vsakega eno in
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:50:07
|
|
|
|
Freycha
|
u mljask
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:51:06
|
|
|
|
Freycha
|
bajaaaa* pa ti še obstajaš nič se ne javiš
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:51:24
|
|
|
|
Ronči
|
zaradi mene ne bio bilo treba mesa, jela sem ga med nosečnostjo, pa sedaj ko dojim, drugače pa mogoče 1x na teden... včasih niti to ne
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:55:47
|
|
|
|
baja*
|
ja freycha, še obstajam spet imam take dneve, ko nimam kaj pametnega za napisat , nič posebnega se ne dogaja, preveč bluzit pa tud nočem , pa dejansko še kaj naredim po bajti, če ne visim skoz tu gor vas pa skoz spremljam sproti, to pa obvezno pa štemplam tud vsak dan, da ne bom slučajno kregana
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:57:25
|
|
|
|
SANEK1
|
Bravo Dita Glih ko sem sporočilo oddala se je Živa zbudla, nasmejana, dobre volje, brez vročine, se že igra v svoji igralnici. Ulla, hvala za informacije. Se še učimo, drugič bo boljše.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 11:58:52
|
|
|
|
Ronči
|
naše dete je tak pridno danes ajej...komaj 12 je ura...še ne
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:10:04
|
|
|
|
madejka
|
Halo babike! Se včeraj nisem javila, ker sem imela pravo krizo. Celo noč nismo spali, tak da sem bila čisto boga cel dopoldan, sem komaj gledala. Ko je možek prišel domov sem šla za eno urco spat, potem pa je spet skliznil na neke vaje in ga ni blo do večera Sem bla tak jezna! Čisto zmatrana, njega pa ni blo blizu. Pa stanovanje v razsulu! Grrr... kar mešalo se mi je! Sem se pa prav nasmejala Ulla ko si pisala o svojem dedu, ker smo imeli mi prav podobno situacijo včeraj. Zvečer pa prileze celi sladki, potem je pa jezen postal ker sem ga ignorirala. Ko je pa mali zaspal pa sva imela dooooolg in izčrpen pogovor o naju, najinem odnosu, njegovem odnosu do Maja, gospodinjstvu ipd. Peekola odkar je mali na svetu se nisva še nič o tem pogovarjala in je tak pasalo! Skrajni čas je že bil, ker sem popoldne že razmišljala kak dragega v bistvu sploh ne rabim, ker sem itak za vse sama, on samo jest pa spat hodi domov. O kaki nežnosti že en lep čas ni ne duha ne sluha. Pa še manj dela bi imela, ker ne bi rabla za njega hrane delat, pa peglat pa tako No in tako sem se odločila da je skrajni čas da se pogovoriva al ga pa naženem Upam, da bo zdaj kaj boljše... Joj sem zdaj zatežila Ni treba brat Afnica vse najboljše Lanu in Lani za pol leta!!! Joj rumba od včeraj skoz mislim na vaju z Julijo kak sta. Upam, da sta uspeli dobro pregurat noč! Freycha krvavice ješ? Huh, jaz samo ven iz čreve izbezam filo, čreve pa ne maram Maj je tud že cel dopoldan priden in se sam nekaj zaposli, slini se zraven ko polž Tolko se vam že obračajo in ritajo otročki? Naš je še to pozabil kak se s trebuha na hrbet zvalit Nič se še ne obrača pa ga imam dosti na kavču, kjer lahko miga po mili volji. Mislite da je kaj narobe? Bi mogli it vprašat P? Al so nekateri otroci pač malo bolj pozni? Bi pa že sedel in stal, če bi mu pustila.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:18:32
|
|
|
|
Freycha
|
evo, moje rekreiranje z Dito se je očitno izplačalo. Sem jo učila, kako se daš na bok, da pobereš igračo, danes jo pa gledam, pa je že glavico nazaj potegnila in je malo manjkalo, da se ni na trebuh prevrgla jupiii madejka nič bat, to kar naenkrat pride. Ko bo pripravljen, bo pa tut take stvari delal. Sicer pa se Dita tudi vedno ne obrne iz trebuščka na hrbet. Včasih prej jokat začne in tečnarit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:18:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz mam tud rada krvavice, samo odkar nimamo doma več prasca, jih ne jem ker to sem vedno jaz tečnarila zraven in gledla mesarju pod prste, kaj bi dal notri in kako bo delal nebi jih pa nikol jedla kupljenih, al pa če jih kdo prinese, ker kaj to vse eni dajo notri ni šans....isto ne jem teh kupljenih zadev - posebna, razne salame, hrenovke paštete mi ne spraviš dol
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:29:13
|
|
|
|
Češnca
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:30:10
|
|
|
|
Češnca
|
Vse leti na taščo!!! Mali joka, ni čudno! Se oglasim kasneje.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:31:32
|
|
|
|
madejka
|
Boga češnca in Anžej! Poročaj kaj te je razjezlo... Firbci babji...
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:35:25
|
|
|
|
pupi
|
O čveke ste spet načvelkale Jaz sem poslala taščo pa Najo na sprehod in malo RRkntroliram. Spala super kot vedno tak da ne bom več pisala o tem, ker sma se ob 11.30 komaj s postle zdevale. Jaz bi sem mogla navaddit prej spat hodit zdaj pa ker vem da mi mala tak dolgo spi sem brez skrbi in zategnem do 10ih z premorom za hranjenje ob 7ih. Sma začela z prakticirat, da ko kaj pojamra ponoči probama z dudo, če ne odleže jo nahraniam samo do zdja je vedno do 7ih zdržala brez hranjenja. Madejka super za vajo z dragim, da sta se pomnla. Vidiš moj enostavno nima izbire in mora sodelovat z malo oz. jo rihtat in to,... Saj zato pa je mala čist nora na njega
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:38:10
|
|
|
|
pupi
|
Češnca
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:50:14
|
|
|
|
Češnca
|
1. prišla sta nenajavljeno (ok, to niti ni problem) 2. mali je spal samo 15 min, ker moja draga taščica ne zna govort z neko normalno glasnostjo! 3. mali je bil sestradan, pa ni pojedu nič, ker ga seveda zanima, kdo to govori, kaj se tam dogaja itd. in zdej je siten ko , jest pa noče. 4. midva bi bila ta čas že zdavnaj na sprehodu, pa se nista in nista spokala 5. trenutno gre pri nas seveda vse v usta in se trudim, da je približno čisto. Pa mu je "grizalka" padala na tla in jo je tast pohodu in potem dal malemu v roke 6. teorija, naj se kar malo slini, ni panike, pri nas ne gre, ker ima samo 2 slinčka z odebeljenim ovratnikom (da ni pikast in rdeč) in je zdej seveda ves naslinjen, ta drugega pa še sušim! Eko, pa to je samo polovica... Ma se pa bolš počutm od tegale zbijanja po tipkovnici! Grem še enkrat malega na stekleničko priklopit.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:52:04
|
|
|
|
corfu
|
Češnca, dihaj
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 12:56:32
|
|
|
|
pupi
|
Češnca ne obremenjuj se za take stvari, saj te razumem, da si jezna ker se je meni od začetka kadilo iz uh, pa sem si jih natrenirala . Glede nenapovedanih obiskov pa jaz tudi živčni zlom dobim, mam pa še teto ko pride nenapovedano, pa niti ne pocingla ampak kar vdr v bajto. No hotela sem te rečt, da ni vredno tvojih živcev, ker se boš morala še za bolj pomemebne stvari sekirat. Upam da nisi zdaj zamerla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 14.11.2007 13:06:47
|
|
|
|
tini6
|
Jaz mam tud take težave. Men pa zamerjo če jim rečem, da pokličejo po gsm ko so pred vrati, če mala spi oz. da se prej najavijo in jim povem kdaj bo budna. Drugače pa imam kar mir pred njimi.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?