Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz pravim:odhod od nekoga je dostikrat beg...potem pa dobiš v novi vezi isto, ker v prejšnji nisi rešil...in začaran krog se ponavlja.... Ja, jaz mislim isto. Najprej moraš videti, zelo dobro videti. Al bina, zakaj pa je tvoj tako zelo nervozen? Zakaj nima miru v sebi? Vem, ti praviš, da mu ne moreš pomagati, če tako čuti, ampak jaz nisem čist zihr v to, včasih se da pomagat, pa ne tako, da rečeš, da je to njegov problem in ga odpikaš, kadar se ne počuti ok. Vem, nekateri tako najlažje rešujete reči, da se umaknete, nekateri pa rešujejo drugače. Tvoj očitno ne tako kot ti. Pa še vedno ponavljata oba ene in iste reči najbrž vsakič sproti, brez haska(enkrat sem brala od ene želve, ki se je vsakič, ko je prišla mimo stebra v akvariju, butnila vanj z istim delom telesa, pa ko je prišla že 1000-ič mimo, je še vedno mislila, da se ne bo butnila, pa se seveda je - a ni to isto kot pri odnosih, mislimo, da naše reagiranje prinese spremembo, pa smo kot ta želva in vsakič se sunemo na istem stebru in se čudimo, kaj tisti steber tam dela) Kar se tiče zamujanja in ure in neorganiziranosti - tukaj mu boš težko pomagala. To lahko samo sprejmeš in se ne sekiraš zato. Kaj pa vem...odvisno, kaj bi rada dosegla. Če hočeš, da ne bo najedal, mu pomagaj, da ne bo nevrotičen. A ma on tebe rad? Mislim, a če ga pogledaš v učke, kot bi rekel tjazi, a čutiš, da te ljubi? Pa ti njega? To so po moje osnovna vprašanja. Ker četudi greš stran, pa tega nisi razčistila, boš naletela na enakega patron, na katerega boš enako odreagirala in posledično on nazaj nate, pa se bosta spet butala v steber - vš, če ne bo najedal, bo pa ves čas tiho in tv gledal, ali pa težil, zakaj ni pospravljeno....nekaj bo že. Najbrž pa ni osnovna fora samo v reagiranju samem, ampak predvsem v dojemanju vzroka. Zakaj je nevrotičen? Česa nima? Zakaj ni srečen? A ga je strah, da boš šla? A se mu ti zdiš bolj uspešna? A je utrujen od preveč prizadevanja v službi? pojma nimam. Če hočeš pomagati sebi, če hočeš, da te ne spravlja ob energijo, mu probaj pri tem pomagati. Pri uresničevanju njegovih ciljev najbrž.
|