|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vsakodnevno najedanje
18.10.2007 14:09:52   
Anonimen
Anonimna, ne razmišljaš napačno, samo se mi zdi, da sva za tole že malo zamudila vlak.

Nikoli ni prepozno AlBinca. Res ne. ŠE takrat ko spoka kufre ne. Če je le še nekaj ljubezni v srcu obeh.

SAm popravit se zadeve ne da na houruk z enim zamahom. Sej tud maratona ne odtečeš v trenutku ko si se odločil, da ga boš odtekel, ampak moraš prej trenirat pretečt kilometre in kilometre, ko imaš voljo in ko jo nimaš. Če imaš cilj je pol lažje trenirat. In s tem je isto.
Brezveze je pričakovati rešitev v trenutku, ko se odločiš, da tako ne gre več naprej. To je utopija. Nerealno pričakovanje. V trenutku, ko se to odločiš se začne (žal je tako) delo. Ki zahteva vztrajnost in trmo. Predvsem pa cilj. Cilj, ki ga želiš doseči. Res je da drugega ne moreš posiljevat s svojim načinom, pa ga tudi ni treba.

Kje in kako začeti...ne vem. Zate ne vem. Samo nekaj idej, ki so se mi utrnile.
Ko začne jamrat, kolk dela ima v lužbi - ne vem, skuhaj mu kavo, daj mu pir, ga posedi nekam dol in ga zelo resno vprašaj kako je, kako se počuti, brez tistega narejenega zanimanja ampak čist zares in resno in ga tudi POSLUŠAJ. Morda ima sam težave in stiske kar se tega tiče pa ne zna drugače. Morda ga bo to iskreno zanimanje presenetilo. Naredi to enkrat, dvakrat in boš vidla odziv.

Za skupaj hodit okoli...ne vem. Ko boš vidla da je nemiren spusti vse z rok in popoki mulca pa pejta nekam skupi... Naj bo otrok pri teh stvareh 'posrednik'. Pa ne v smislu, da bo pa zdej to njegova nova vloga ampak naj počasi postane otrok vez med vama.

Ko ti bo cel popoldan nažiral kolk dela ma, si zvečer uzemi kako minuto, pa ga pocrklaj (kako boš že vedla, sej ga poznaš)...in takrat mu povej, da se ti sicer smili, ampak da te s tem ful obremenjuje, ker pol čutiš potrebo, da mu pomagaš, pa da veš da mu ne moreš, ker je res obremenjen....

Sej veš lepa beseda lepo mesto najde. Pri ljubljeni osebi sploh.

Počasi bo šlo na bolje. Al pa tudi ne. Če ne bo šlo, boš vsaj mirno lahko rekla naredila sem vse, pa ne gre...

Ps. upam, da nauš rekla svoje je zajebala zdej pa meni pamet soli user posted image . Sam pomagat želim, res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
18.10.2007 14:13:04   
Anonimen
Važno, da imaš še vedno smisel za humor.

Tud to je način kako zapakirat žalost in bolečino. Malo manj boli. itak pa je smeh pol zdravja.
Na račun moje ločitve in ss se še danes režimo kot pečeni mački. Pa se ne hecam.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
18.10.2007 14:13:15   
Anonimen
, pa ze res zna it zares.

Eh alba tak ti bom rekla. Ko boš pri sebi vedela da si naredila VSE , ampak pazi res VSE za vajino ljubezen, potem je odvečno govorit bilo kaj. Samo glej, da ti ne bo kdaj žal za nečim, kar nisi storila, pa bi lahko.
Česa pa si sposobna naredit za ljubezen pa veš samo ti.
Jaz  recimo več ko da dam SEBE ne morem.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
18.10.2007 14:26:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Eh alba tak ti bom rekla. Ko boš pri sebi vedela da si naredila VSE , ampak pazi res VSE za vajino ljubezen,

Kako pa ves, kdaj si vse naredu? user posted image  
Zakaj pa mors vse nardit?
Kaj to sploh je VSE?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
18.10.2007 14:29:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Eh alba tak ti bom rekla. Ko boš pri sebi vedela da si naredila VSE , ampak pazi res VSE za vajino ljubezen,

Kako pa ves, kdaj si vse naredu? user posted image  
Kaj to sploh je VSE?

Vsak ma svoj maksimum in samo za sebe lahko veš kolko lahko preneseš in kolko lahko daš. Tak sem mislila, brez filozofiranja tjazi pliz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
18.10.2007 14:31:24   
tanikaa
Nivess, bojim se, da bo tvoja prošnja neuresničena.

Al bina tebi pa. NE UPOŠTEVAJ MOJE KLOBASE. PIKEC MA PRAV. TO JE PRAVI NAČIN.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
18.10.2007 14:33:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Nivess, bojim se, da bo tvoja prošnja neuresničena.

Al bina tebi pa. NE UPOŠTEVAJ MOJE KLOBASE. PIKEC MA PRAV. TO JE PRAVI NAČIN.

Se pravi Prisluhnimo tišini user posted image

ja, pikec, imaš prav, čeprav si svoje zajebala user posted image  pa a si ti tudi to sprobala, kar meni svetuješ?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
18.10.2007 14:34:33   
Anonimen
. Če ne bo šlo, boš vsaj mirno lahko rekla naredila sem vse, pa ne gre...

E nekaj takega sem mislila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
18.10.2007 14:34:52   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

A bi ve živele s partnerjem, ki ne zna ceniti vašega dela? Ki vidi samo svojega, samo svojo službo, svoje opravke, obveznosti (ki jih je ravno toliko kot mojih, samo časovno in organizacijsko si jih ne zna razporediti) oz. še manj, če računam, da breme otroka v veliki večini pade name. Ki je nekako, se mi zdi, zavisten, ker imate nestresno službo, ker lahko popoldne, ko pridete domov, v miru skuhate, pojeste, se pogovarjate z otrokom, pogledate TV, greste na igrišče, z otrokom k prijateljici, itd... On pa mora takoj po službi recimo opraviti telefonski pogovor (to je opravek) ali stopiti do kakšnega sorodnika za pol ure. Ali na pošto plačati položnice. No, drugih opravkov se pa že ne spomnim. Aja, košnja trave, kadar pač raste. In ali bi bile zmožne poslušati tovrstno vsakodnevno najedanje ? Da se razumemo, ko ima izpad, ga ima, je sploh neumno, da ga poslušam, še manj odgovarjam, ampak čez pol ure je pa že drug človek. Normalen. No, normalen pogojno, ker res ne vem, koliko je vse skupaj tole normalno. Kaj pravite? Vem, da bi morale slišati tudi drugo plat, samo verjemite, da bi vas po petih minutah filozofiranja začela glava boleti.

se se taprava oglasa,k res loh pametuje, ampak k te nadvse rada berem ( ne bom sla zej v detajle ) bom povedala se svoje mnenje....ne pomoje ni lahko zivet s takim tipom, ampak takih je pomoje ful...itak sam da naredi kak telefonski klic, se cuti,da je ze ful postimal...da ne govorim,da gre poloznce placat...takrat mu je nadaljnih 14 dni omogoceno,da lahko samo se lezi popoldne in pridobiva moci za naslednje poloznce...

no resno...na tvojem mestu bi se jst prou fajn pogovorila...takle ne more skoz bit ali pac? do sebe si dolzna,da se pogovoris in da bi se obojestransko potrudila,da bi ble stvari boljse...k si prou fejst punca,zato ne dovoli,da ti potem takle vsakdanji nacenjajo kaksne zivcke...drugac pa cist iskreno sem te mela za zelo trdno, samozavestno in sem bla prepricana,da taksne stvari nimajo mesta v vasi bajtki...zato vem,da bos z lahkoto resila omenjeno tezavo...tipi so pac taki, jih je treba mal brcnit pa s prstom pokazat kaj in kako :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
18.10.2007 14:35:28   
baguSka
Kako pa ves, kdaj si vse naredu?
Kaj to sploh je VSE?

1. Preprosto zacutis. In takrat ves, da si naredu vse. Ponavadi je to takrat, ko zacutis, da nimas vec zelje, da bi se kej naredu oz ti je jasno, da je boljse ce gres narazen. Do takrat pa tega ne ves.
2. Nikjer ne pise da MORAS. Samo ce si zelis... Ce si zelis resit vezo in ljubezen in ce si zelis nekaj nardit za to. Moras pa ne!
3. Beri prvo tocko. :) Vse je takrat, ko ves da vec kot tok ne mores vec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
18.10.2007 14:36:13   
Anonimen

. Če ne bo šlo, boš vsaj mirno lahko rekla naredila sem vse, pa ne gre...

E nekaj takega sem mislila.

O.K., bom enkrat probala, ko bom kaj bolj pri močeh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
18.10.2007 14:38:45   
piščanc
pride pač tak slab dan. vidva se malo oddaljujeta, oz. ne najdeta časa zase. a veš da pomaga že samo en dan dopusta samo vidva. pa sta lahko doma in gledata kakšen dober film, če najdeta tri dni dopusta, lahko tudi z otrokom, samo brez službe, bo pa zakon. nekateri se pa spravijo delat otroke user posted image .

če si slabe volje, ti gre vsaka lastnost pri partnerju na živce. vsaj jaz vem, da mi gredo njegove 'posebne' lastnosti enkrat orto na živce, drugič pa spet ne. pa je moj tudi kolerik, tečnež in natančnež, samo sem jaz ekstra flegmatik, in mi večino časa dol visi za njegove načrte. če sva oba slabe volje se spičiva v treh sekundah, sva se pa že naučila, da če je en slabe volje, drugi stisne zobe. prav naučiti sva se morala. najbolje pa je, kadar sva oba dobre volje.

včeraj sva midva gledala fin film na to temo (komedija) I think I love my wife. vama pa toplo priporočam dopust in dober ter reden user posted image . tako bo vsaka lastnost bolj pozitivna. sam tok da veš, da si v istem zosu, kot mi vsi, samo odvisno s kakšnimi očmi to gledaš (pozitivno ali negativno). včasih pomaga tudi žur s prijateljicami, da se sprosti slaba energija, pa včasih vidiš, da imaš doma le nekaj dobrega. jaz se 'tolažim' s tem, da je vsaka lastnost za nekaj dobra, in tudi jaz nisem popolna user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
18.10.2007 14:38:55   
pety78
Al bina, kaj pa če bi zaigrala na drugo struno, pa si kupila eno hudo sexy spodnje perilo, vama organizirala vajin večer....pa sta kamot lahko tudi tiho....le prepustita se čustvom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
18.10.2007 14:39:14   
Anonimen
drugac pa cist iskreno sem te mela za zelo trdno, samozavestno in sem bla prepricana,da taksne stvari nimajo mesta v vasi bajtki...

Vztrajne kapljice dežja tudi še tako trden kamen načnejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
18.10.2007 14:43:21   
Anonimen

drugac pa cist iskreno sem te mela za zelo trdno, samozavestno in sem bla prepricana,da taksne stvari nimajo mesta v vasi bajtki...

Vztrajne kapljice dežja tudi še tako trden kamen načnejo.

Sploh pa to ni odvisno samo od albe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
18.10.2007 14:43:39   
Anonimen

........ Me pa zanima, katera si user posted image  redkokdaj me, ampak zdajle pa me.

Me dobro poznaš al bina. Ampak če bi odgovorila pod svojim nikom (kot sem že par postov nazaj) mi nihče nebi odgovoril oz. poslušal (kot me verjetno tudi ni). Pač nisem med VIP-ovci RR-ja. Ja tudi zato pišemo anonimnouser posted image user posted image , sem se čez leta naučila da je bolje biti anonimen, tako ti vsaj kdo prisluhne ali prebereuser posted image Nič zato, glavno da sem podala mnenje, če ti bo kaj koristilo pa še toliko bolje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
18.10.2007 14:43:44   
Anonimen
ja, pikec, imaš prav, čeprav si svoje zajebala pa a si ti tudi to sprobala, kar meni svetuješ?

Vse to in še več...mnogo več.

Ampak je blo tko, da jst sem se sicer trudila oziroma želela nekaj narediti, ker sem moža res ljubila. On pa je samo iskal izgovor, da bi si opral vest in rekel naredil sem vse pa ni šlo. Ni šlo, ker mu ni bilo v interesu, ker je takrat že imel drugo. Ni videl smisla v reševanju zakona, ker je bil na novo zaljubljen (verjetno). Ampak tega skoz vse kar sva dala ni nikoli priznal...in je zavajal predvsem mene. Sam je že vedel kakšen bo izid. Ampak MORAL je oprati vest (no ne vem če ravno svojo, ker zase je že vedel, da dela prav-in danes tud jst vem da je blo tko najboljše za oba) ampak moraj je drugim dokazati, da se trudi, da mu je mar, da ga kasneje ne bi obsojali.... IN TO JE NAPAČEN VZROK. Če je tako, raje pošteno povej partnerju (nisi konkretno mišljena ti)...NE GRE, NE MOREM, HOČEM PROČ.

Če še nista tako daleč pol mata še vse šanse, ker to ni nobena večja tragedija kar se vama dogaja. To se še da rešit. ČE  pa je posredi kaj drugega...pol pa...boh pomagi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
18.10.2007 14:44:13   
Anonimen
brez filozofiranja tjazi pliz user posted image

ok.. naj ti bo... user posted image
ker mi itak ni zdele do filoz... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
18.10.2007 14:46:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

........ Me pa zanima, katera si user posted image  redkokdaj me, ampak zdajle pa me.

Me dobro poznaš al bina. Ampak če bi odgovorila pod svojim nikom (kot sem že par postov nazaj) mi nihče nebi odgovoril oz. poslušal (kot me verjetno tudi ni). Pač nisem med VIP-ovci RR-ja. Ja tudi zato pišemo anonimnouser posted image user posted image , sem se čez leta naučila da je bolje biti anonimen, tako ti vsaj kdo prisluhne ali prebereuser posted image Nič zato, glavno da sem podala mnenje, če ti bo kaj koristilo pa še toliko bolje.user posted image

Aha, a tako. No, saj morda bi te tud izdaj spregledala kot anonimno, mislim, če m ine bi bil tvoj odgovor všeč.

Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
18.10.2007 14:46:30   
Anonimen
Šokirana sem danes, resnično šokirana. Al bina ima probleme.user posted image user posted image user posted image  To mi ne gre v glavo, spljoh mi ne gre. Kar kolcat se mi je nehalo, ko sem zdej to prebrala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
18.10.2007 14:47:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Šokirana sem danes, resnično šokirana. Al bina ima probleme.user posted image user posted image user posted image  To mi ne gre v glavo, spljoh mi ne gre. Kar kolcat se mi je nehalo, ko sem zdej to prebrala.

Ja, se dogaja, tudi v boljših družinah user posted image  oz. predvsem tam, bi rekel moj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
18.10.2007 14:49:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Ja, se dogaja, tudi v boljših družinah user posted image  oz. predvsem tam, bi rekel moj.

user posted image user posted image user posted image user posted image  sej sem vedla, da ni tako hudo, ker ko ti smeškota priipopaš, poveš vse.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
18.10.2007 14:49:27   
pety78
Mah, problemi so itak povsod. Eni bolj pokažejo, drugi manj. Se pa povsod dogaja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
18.10.2007 15:01:14   
Anonimen
Al bina, kaj pa če bi šla za nekaj časa vsak k sebi (če je pač to možno), da sta npr. ločena en teden? Da vsak pri sebi razčistita, kako in kaj? Da si ti končno naliješ čistega vina in si rečeš, ne, tega ne bom več trpela, grem, ali pa on, da spozna, kakšne napake dela in da v bistvu s tem njegovim nerganjem, kako je bogi, uničuje vajin odnos. Vsaj nekaj, da bi se premaknilo.

Pa je v družbi tudi tak?

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
18.10.2007 15:02:17   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Al bina, kaj pa če bi šla za nekaj časa vsak k sebi (če je pač to možno), da sta npr. ločena en teden? Da vsak pri sebi razčistita, kako in kaj? Da si ti končno naliješ čistega vina in si rečeš, ne, tega ne bom več trpela, grem, ali pa on, da spozna, kakšne napake dela in da v bistvu s tem njegovim nerganjem, kako je bogi, uničuje vajin odnos. Vsaj nekaj, da bi se premaknilo.

Pa je v družbi tudi tak?

Ah, tale anonimna sem jaz, sem mislila prej nekaj drugega napisat, pa rajši ne bom, zaradi tega, ker ena včasih spremlja tale forum, pa sem pozabila kljukico stran vzet.

mater, saj če bi hotela, da sem anonimna, bi se mi kljukica odkljukala stranuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?