dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A bi ve živele s partnerjem, ki ne zna ceniti vašega dela? Ki vidi samo svojega, samo svojo službo, svoje opravke, obveznosti (ki jih je ravno toliko kot mojih, samo časovno in organizacijsko si jih ne zna razporediti) oz. še manj, če računam, da breme otroka v veliki večini pade name. Ki je nekako, se mi zdi, zavisten, ker imate nestresno službo, ker lahko popoldne, ko pridete domov, v miru skuhate, pojeste, se pogovarjate z otrokom, pogledate TV, greste na igrišče, z otrokom k prijateljici, itd... On pa mora takoj po službi recimo opraviti telefonski pogovor (to je opravek) ali stopiti do kakšnega sorodnika za pol ure. Ali na pošto plačati položnice. No, drugih opravkov se pa že ne spomnim. Aja, košnja trave, kadar pač raste. In ali bi bile zmožne poslušati tovrstno vsakodnevno najedanje ? Da se razumemo, ko ima izpad, ga ima, je sploh neumno, da ga poslušam, še manj odgovarjam, ampak čez pol ure je pa že drug človek. Normalen. No, normalen pogojno, ker res ne vem, koliko je vse skupaj tole normalno. Kaj pravite? Vem, da bi morale slišati tudi drugo plat, samo verjemite, da bi vas po petih minutah filozofiranja začela glava boleti. se se taprava oglasa,k res loh pametuje, ampak k te nadvse rada berem ( ne bom sla zej v detajle ) bom povedala se svoje mnenje....ne pomoje ni lahko zivet s takim tipom, ampak takih je pomoje ful...itak sam da naredi kak telefonski klic, se cuti,da je ze ful postimal...da ne govorim,da gre poloznce placat...takrat mu je nadaljnih 14 dni omogoceno,da lahko samo se lezi popoldne in pridobiva moci za naslednje poloznce... no resno...na tvojem mestu bi se jst prou fajn pogovorila...takle ne more skoz bit ali pac? do sebe si dolzna,da se pogovoris in da bi se obojestransko potrudila,da bi ble stvari boljse...k si prou fejst punca,zato ne dovoli,da ti potem takle vsakdanji nacenjajo kaksne zivcke...drugac pa cist iskreno sem te mela za zelo trdno, samozavestno in sem bla prepricana,da taksne stvari nimajo mesta v vasi bajtki...zato vem,da bos z lahkoto resila omenjeno tezavo...tipi so pac taki, jih je treba mal brcnit pa s prstom pokazat kaj in kako :)
|