Anonimen
|
Če mi bo uspelo napisati, preden kdo pride. Sem razmišljala kako in zakaj je do tega prišlo, se mi zdi, no. Človek, kot je moj, ni navajen na probleme oz. jim prenese ravno toliko, da se ukvarja sam s sabo. Kar je več, je preveč. In v zadnjem času, priznam, da se je nagrmadilo kar nekaj problemov, pa ne po najini krivdi, to je že druga zgodba, Karnisa, za na zakonodajo ob priliki, in s temi se pa ne zna več soočiti. Niti ne pusti, da bi se v njegovem imenu jaz. Oz. moje predloge rešitev ne upošteva, ker ga je strah, strah ga je, kaj bi to prineslo za sabo. Na, zdaj me je pa še želodec začel bolet. Noče se opreti name, vsakodnevno posluša tisti drugo, "tagrdo" stran in to ga razjeda, ker ne ve, kaj in kako. Samo zakaj, za vraga, ne pusti, da mu pri tem pomagam? Zato, ker mi potem vrže pred nos, da sem materialistka. Halo, jaz? Pa niti on ni, nobeden od naju, da se razumemo. Evo, morda bi tule potrebovala kakšen nasvet: Kako mu doopvedati, da sam ne zmore rešiti vsega tega, naj da nekaj bremena meni in ostali del tistim, ki so za to usposobljeni? Še to sem razmišljala. Človek je na dopustu drug človek. Ker nima problemov, ker je dan na izi, ker smo sami trije in imamo časa na pretek. Ker ni mobitelov. Ampak, da pa se odpravi na dopust, je potrebno nešteto besed, nešteto ur dela v službi, da si lahko odtrga 10 morja in nešteto živcev prej. Je pa res, to sem lani pogruntala, da čim smo z Delnic ali malo naprej zagledali morje, se je spremenil 100 %. Prej me je še najedal, ker smo cesto zgrešili, itak da sem bila jaz kriva. In nazaj, ravno tako, čim smo prišli do Delnic, drug človek, živčen, zoprn. Mislim, da sploh ni človek za na ta svet, čeprav ravno večkrat reče, da življenje ni pravljica. In ja, še to, zakaj vztrajam. Baguska, ja, ravno zaradi sina in zaradi "družine". Itak, da samo zato. Če kaj pove, sem drugače rak, sicer ne dam niča kaj na te bedarije, samo po "definicijah" se mi zdi, da so to najbolj družinski ljudje. No, on pa kozorog, sem pa že tudi kar nekaj prebrala o tem. Se mi zdi, da bi se morala nekje na kakšnem piru dobit, da bi vse tole predebatirali, ker tega je pa res tu mač hvala, da se vam da brati.
|