|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
6.2.2008 20:35:58   
Nogavica
atanja, tudi jaz ne bi šla, če je res taka družba, da bi bili vsi pijani. Prvič bi mi bilo malo noro, ker bi bila edina trezna (ne pijem - že par let user posted image ), drugič pa niti pod razno ne bi Žive pustila pijanim ljudem, da jo pazijo. Pa tudi, če je ne bi pazili, mi ne bi pasalo, da je obkrožena s pijanimi ljudmi. Tako da se meni niti najmanj ne zdi, da preveč kompliciraš.

Saj smo ga mi tudi včasih pili, tako da jih ne obsojam (da ne boš narobe razumela), samo meni je pač en moment bilo dovolj tega in sem nehala. Seveda potem določene osebe izginejo iz tvojega življenja, ampak tako pač je, na koncu vsaj vidiš, da je bilo žuranje edino, kar te je vezalo na njih. Tisti pravi prijatelji pa itak ostanejo, tako da meni je boljše imeti tri prijatelje in z njimi gojiti kvalitetne odnose, kot pa deset takih, ki so samo za žur, odnosi z njimi pa taki "površinski", ki te v končni fazi zaradi različnih interesov bolj najedajo in bremenijo (ker več ne najdeš skupne točke) kot pa izpopolnjuje.
Imam lepe spomine na "žurerska" leta in takratno družbo, ampak danes ne pogrešam niti enega od njih. Se tu in tam vprašam, kam je koga pot zanesla, ampak to je pa vse.
Mater sem zabluzilauser posted image .

Aja1, kaj pa če bi stopila do zdravnika? Ali pa vsaj v lekarni pokazala in vprašala, če imajo kako kremico, ki jo dobiš brez recepta. user posted image  Je možno, da imaš zelo suho kožo?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
6.2.2008 20:44:52   
Aja1
Bi šla do zdravnika, ampak dopoldan nimam kaj pokazat. Obakrat se je pojavilo zvečer, ko ni odprta ne lekarna, ne zdravnik ne dela user posted image . Pa noro srbi....
Je Neja fasala 2x to na morju (po celem telesu - zdaj vem, da ji je bilo hudo), pa je dermatolog rekel, da je to pač AD v drugi obliki (ona ima AD).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
6.2.2008 20:47:08   
Nogavica
Imaš popoldan doma oblečeno kako drugo majčko? Mogoče pa ti material ne odgovarja in draži kožo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
6.2.2008 20:50:06   
Anonimen
Si kaj takega jedla Aja1, danes in včeraj? Čudno. 

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
6.2.2008 20:50:48   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Imaš popoldan doma oblečeno kako drugo majčko? Mogoče pa ti material ne odgovarja in draži kožo.

Ne, danes sem imela isto kot dopoldan. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
6.2.2008 20:57:14   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pejdi na dežurno... te pa delajo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
6.2.2008 21:11:47   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Pejdi na dežurno... te pa delajo...

Ma ne grem...bi mogla 25 km stran. Zdaj to hladim...bom vidla, če bo kmalu boljše. Neja je to fasala poleti na morju (mislim da od morja, ker smo se tisti dan kopali v full gužvi v nizki vodi...bila je kar umazana voda). Pa smo hladili in je bilo hitro boljše. Meni pa zaenkrat ne pomaga hlajenje...me že zebe.

Jedla pa tudi nisem nič novega user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
6.2.2008 21:14:06   
urška76
Čer!
O mama viv. Lepo te je spet mal brat. Vidm, sa se odvajaš od RR, tko ko jaz. user posted image  Madona dve veteranki, pa se pustiva tako odgnat. ccc user posted image
Aja, če je res hudo, kar do dežurnega res. Al pa si slikaj, pa zjutraj k zdravniku in pokaži ter opiši. Čeprav me čudi, da se nebi čisto nič poznalo dopoldne. user posted image
Pa dobro premisli, kaj si jedla čez dan takega, kar že nekaj časa nisi.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
6.2.2008 21:15:53   
urška76

Pa smo hladili in je bilo hitro boljše. Meni pa zaenkrat ne pomaga hlajenje...me že zebe.

Kaj pa kaka nova kremica za roke ? Al pa tud ista znamka, sam nova tuba/lonček?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
6.2.2008 21:21:11   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Pa smo hladili in je bilo hitro boljše. Meni pa zaenkrat ne pomaga hlajenje...me že zebe.

Kaj pa kaka nova kremica za roke ? Al pa tud ista znamka, sam nova tuba/lonček?

ne nič takega.... Res ne vem od česa je zdaj to.
Malo prej sem vzela še Nejine kapljice Fenistil (proti srbenju)...zdaj je že malo boljše.

Včeraj zvečer sem bila čist mehurčasta, zjutraj niti pikice user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
6.2.2008 21:21:57   
atanja
Aja daj slikaj... Al pa vsaj jutr poklič pa opiši...

Ma ja sej problem je o tem ker je to najina edina družba. imela sva prav otroka. Oni pa se vsi enki bojijo pa probavajo če so za skupi.

Ma jaz vem da bi moj ful šel smučat, in sam zaradi tega je problem k vem da bi ful rad smuču med tednom pa ne morva it k mava oba gužvo oz.on jo ima in en more si vzet fraj. Malega pa nočem mami pustit k mi ga že tako ful pazi pa ji prvošim kakšen frej dan... Pa že tako smo malo skupaj pa ga bi sabo vzela...KOMPLICIRAMMM se grem z mrzlo vodo tuširat da se zbistrim....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
6.2.2008 21:34:27   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Aja daj slikaj... Al pa vsaj jutr poklič pa opiši...

Ma ja sej problem je o tem ker je to najina edina družba. imela sva prav otroka. Oni pa se vsi enki bojijo pa probavajo če so za skupi.

Ma jaz vem da bi moj ful šel smučat, in sam zaradi tega je problem k vem da bi ful rad smuču med tednom pa ne morva it k mava oba gužvo oz.on jo ima in en more si vzet fraj. Malega pa nočem mami pustit k mi ga že tako ful pazi pa ji prvošim kakšen frej dan... Pa že tako smo malo skupaj pa ga bi sabo vzela...KOMPLICIRAMMM se grem z mrzlo vodo tuširat da se zbistrim....

Kaj pa če naredite kompromis, pa gre tvoj za en dan, mogoče dva smučat, v nedeljo je pa doma pri vama. Ker ti ne boš imela od smučanja nič, sam tečna boš. Pol se bosta pa še skregala, ker mu boš najedala in ... Ma sej veš kaj hočem povedat, pa ne da bi kaj slabega mislila. Dejta se usedt pa pogovort, ti mu povej kaj bi rada, pa da nočeš njemu smučanja pokvart, pa da bi vseeno rada bila mal sama z njim in Tedom, ker ste le družinica.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
7.2.2008 8:13:42   
viv_
Urša: a se greva skupi odvajat? Kdaj imaš čas za en kafe? user posted image

A si ti službo menjala, da si v takih urah kle? Sej lahk sam, da nisem zasledila, da si kej pisala...

Aja - kako s tabo?

Max - kako trebušček? Skače? Raste?

krfjolca - kako na šiht?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
7.2.2008 9:45:59   
Zamima
punce tud jaz sem nekaj zbolela user posted image user posted image , sem včeraj skoraj skupaj padla, danes mi je nekam čudo slabo user posted image (in ne nisem noseča)

user posted image
včeraj sem se prav vstrašila za svoje življenje user posted image

nič, grem počivat.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
7.2.2008 9:47:58   
Anonimen
Ojej, Zamima. user posted image En velik user posted image za tebe pa user posted image , da boš kmalu spet v tipi topi formi.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4365
7.2.2008 13:58:39   
max81
Max - kako trebušček? Skače? Raste?

ja raste, vzhaja, nori 300 na urouser posted image user posted image user posted image
včeraj smo se potepali, pri ginekologu je blo ok,razen mal se je spet ustrašla dr zarad prtiska..zdej si ga morm doma mert...sam je ok...to jest zmeri prletim ke in grem koj u ambulanto, pol je pa malček višiuser posted image ..mamo okol 2100g, smo že lepo na glavo obrnjeni..to sem itak opazla že samauser posted image ...mala je bla učer ful pridna, cel dan ni nič spala, dam smo pršli ob 20h pol sta se še z atijem zrihtala in takoj zaspala, ko jo je položil v posteljouser posted image user posted image  user posted image ati, sej mogoč mu bo pa šlo ko mene ne bo domauser posted image user posted image user posted image
šli smo še v kik v kranju, pa niso mel nič za juniorja, zgleda, da je blo že vse pobrano...bo treba še enkrat  v šoping

Aja1 upam, da nisi na kej alergična in da je dane že bolje

smučanje, jest verjetno ne bi šla s tako družbo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
7.2.2008 14:00:16   
max81
Zamima, upam, da ni kej hujšga s teboj..verjetno si imela samo nizek pritisk....saj pri tem vremenu itak to ni nič čudnegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
7.2.2008 20:05:48   
Nogavica
Saj ne morem verjet, da ni nobene tu. Kaj se vse odvajate od RR?  user posted image

Zamima, upam, da si dobro user posted image  user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
7.2.2008 20:14:57   
Aja1
Evo, sva se nasmučala. Bila sva na Cerknem. Je bilo lušno, popoldan pa kar precej gužve, zato sva ob 14ih kar zaključila s smučanjem.

Me pa spet vse srbi user posted image  user posted image . Pa zakaj ravno zvečer - že tretji dan zapored? Včeraj je po cca dveh urah minilo, kot da ne bi bilo nič user posted image . Če se bo to do ponedeljka ponavljalo, bom šla pa res do zdravnice. Je pa zelo nadležno...prav grozno srbi....jaz se pa praskam, čeprav bi bilo boljše, če se ne bi....

Zamima, upam, da nikaj hujšega. Kako si danes?

Viv, Urška in ostale - ne se odvajat od RR. RR je kar koristna droga user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
7.2.2008 20:16:32   
atanja
ZAmima si že kaj boljše... Upam da jauser posted image

JA no sej zdaj nisem hotla napisat da moj hoeč it posebj ful. Ma smo hotl it za tri dni nekam pa nismo nič frej dobil. hotl pa smo bit te tri dni frej...

No sej smo dobili kompromis. Gremo skupaj zjutri sam da bomo mi šli okrog 12h domov pa bo mali odspal v avtu med vožnjo domov . Pa bomo šli pol jest kje bližje domu. Moj  bo 2h al pa kaj več smuču midva z mali pa se bova sankala. K je zadnjič ful užival...user posted image user posted image .
Sm vesela da sva najdla skupno pot...

AMli spi jaz pa upma da k bo konc nadaljevanke mojga prepričam da greva mal na zrak do bližnjega lokala. K bi mal rit  razhodila...svojo...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
7.2.2008 20:28:09   
Zamima
Punce, hvala ,...

sem malo boljše, cel dan sem prespala user posted image , glava me je malo bolela,...
včeraj je pa res bilo grozno user posted image user posted image , tega občutka ne želim nikomur,... pa še sama sem bila z Zalo, nisem si niti upala pomislit kaj bi bilo, če bi res skupaj padla user posted image . (prav kot nek napad sem imela user posted image ), no potem sem poklicala prijateljico in je najprej prišla ena, potem pa še druga, da nisem bila sama, ampak se je stanje potem nekak izboljšalo, da sem šla celo malo ven na sprehod.
Še nikoli nisem skupaj padla, tak, da niti ne vem kako odreagirat, ali potem prideš k sebi, al kak to gre? user posted image user posted image user posted image
No, danes mi je pa bilo fejst slabo, pa kar na wc sem letala user posted image user posted image , pa utrujena do amena sem bila,...

ampak je zdaj boljše,... (upam, vsaj)

nočko, grem počasi kar spat

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
7.2.2008 20:54:08   
Nogavica
Sranje, sem napisala celo štorijo pa me je ven vrglo user posted image .

Skratka, hotela sem napisat, Zamima, da sem samo 1x padla skupaj in potem kar hitro prišla k sebi (po mojem v roku 1 minute). Začelo mi je šumet v glavi, pa tak čuden občutek, ki je lezel od nog do glave, naslednje, česar se spomnim, pa je, da so me pobirali user posted image .
Mi pa ni bilo nič slabo čez dan pred tem, tako da mi še danes ni jasno, zakaj se je to zgodilo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
7.2.2008 21:17:47   
atanja
Zamima to sem jaz mela pred kakšnimi 14 tedni. Sm bruhala pol pa sem se tok čuden počutla-pa glih na večerji sem bla-me je enkrat zmankal za ekundo sm mislna da sem se že na šefa ulegla-to bi šefica gledala.
en virus razsaja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
8.2.2008 1:10:26   
ircica
Uf, spet so se sričkali na čvekanju v 3 dni in to s polno namigovanji in skritimi nicki, da sploh ni zabavno, ampak samo konfuzno.

Zamima, upam, da se hitro pozdraviš, omotica je res lahko posledica kakšne viroze, ki si jo v zagonu kar stoje prebolela.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
8.2.2008 10:16:49   
Aja1
Dan.  Prva!user posted image .... Ircica se  ne šteje, ker takrat, ko je pisala, sploh šeni šla spat user posted image

Mi smo že vstali (ža kar dolgo nazaj). Neja se je zbudila z zabasanim nosom, jaz pa tudi, poleg tega me pa še grlo boli....

Zvečer me je potem vse še full srbelo, tako da sem si dajala še mrzle obkladke po celem telesu. Ob polnoči je šele minilo. Groza.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?