Nogavica
|
atanja, tudi jaz ne bi šla, če je res taka družba, da bi bili vsi pijani. Prvič bi mi bilo malo noro, ker bi bila edina trezna (ne pijem - že par let ), drugič pa niti pod razno ne bi Žive pustila pijanim ljudem, da jo pazijo. Pa tudi, če je ne bi pazili, mi ne bi pasalo, da je obkrožena s pijanimi ljudmi. Tako da se meni niti najmanj ne zdi, da preveč kompliciraš. Saj smo ga mi tudi včasih pili, tako da jih ne obsojam (da ne boš narobe razumela), samo meni je pač en moment bilo dovolj tega in sem nehala. Seveda potem določene osebe izginejo iz tvojega življenja, ampak tako pač je, na koncu vsaj vidiš, da je bilo žuranje edino, kar te je vezalo na njih. Tisti pravi prijatelji pa itak ostanejo, tako da meni je boljše imeti tri prijatelje in z njimi gojiti kvalitetne odnose, kot pa deset takih, ki so samo za žur, odnosi z njimi pa taki "površinski", ki te v končni fazi zaradi različnih interesov bolj najedajo in bremenijo (ker več ne najdeš skupne točke) kot pa izpopolnjuje. Imam lepe spomine na "žurerska" leta in takratno družbo, ampak danes ne pogrešam niti enega od njih. Se tu in tam vprašam, kam je koga pot zanesla, ampak to je pa vse. Mater sem zabluzila . Aja1, kaj pa če bi stopila do zdravnika? Ali pa vsaj v lekarni pokazala in vprašala, če imajo kako kremico, ki jo dobiš brez recepta. Je možno, da imaš zelo suho kožo?