|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
5.2.2008 21:30:12   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ponavadi se punce v drugo bolj zredijo, kot v prvo.

Potem je zame bolje, da sploh ne zanosim več user posted image . Mislim, da sem bila rekorderka v +kg med novembrkami.

Eno vprašanje - ko ste dobile prve menstruacije po porodu, so bile takoj redne? So ciklusi zdaj enako dolgi kot pred user posted image ?
Jaz sem imela komaj prejšnji mesec prvo pa me zanima, kaj lahko zdaj pričakujem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
5.2.2008 21:33:52   
Aja1
Nogavica, koliko si se zredila?

Jaz sem imela redne M (+-2 dni). Ta mesec je bila pa full čudna (šibka). Sem prvi dan takoj vzela KT (po dveh letih jih bom spet jemala) in mogoče je bila zato švoh? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
5.2.2008 21:36:10   
Belčika
nogavica-pa dej prosim če si ti dobra.pošlji mi svoj mail

Najlepši dan v življenju se je zgodil 8.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
5.2.2008 21:36:30   
Aja1
Mene je pa zdaj začelo vse srbet - pa nimam uši. user posted image  Upam, da se mi ni na stara leta pojavila kakšna alergija user posted image . Resnično se že pol ure skoz praskam...ene pikice (čudne) so se mi pojavile user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
5.2.2008 21:37:39   
max81

Jaz sem imela redne M (+-2 dni). Ta mesec je bila pa full čudna (šibka). Sem prvi dan takoj vzela KT (po dveh letih jih bom spet jemala) in mogoče je bila zato švoh? user posted image

ja ja kr tolaž seuser posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem imela ful neredne, sem imela PCO, zdej so se pa lepo uredileuser posted image ..no zdej neuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
5.2.2008 21:38:23   
Belčika
ja punce jaz sem se zredila 21 kg.sam se mela ene 7 kg lufta,ker mam tako konstrukcijo da sem suha.zdej mam pa spet isto kg k prej.

jaz itak jem že kt od 6 tedna po porodu,ker sva se dojila sam 1 mesec.

(odgovor članu Belčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
5.2.2008 21:46:50   
Nogavica

30kg user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
5.2.2008 21:50:46   
Belčika
max a mi lahko še enkrat pošlješ geslo za tvoj album na zs ker sem na novo učlanjena.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
5.2.2008 22:05:34   
Nogavica
Belčika, sem ti že poslala nazaj user posted image .

Grem tudi jaz zdaj pred tv. Lahko noč.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Belčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
5.2.2008 23:04:52   
ircica
Nogavica, glede M: do zdaj sem imela dve, druga je prišla prilično en mesec za prvo (kaki čudež, ne), bili sta pa obe zelo šibki, včasih tega sploh ne bi za M priznala.

Sem pa trenutno brez kontracepcije, hormonska injekcija je že zdavnaj mimo, do G pa nisem prišla za tabletke. Tako da trenutno se počutim spet kot najstnica (samo manj pogosto). Preveč informaci, ampak sem že sama nase jezna, ker se ne spravim k sebi.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
6.2.2008 8:04:35   
Aja1
Jutro. Prva! user posted image user posted image user posted image

Neja je v vrtcu. Zjutraj ni imela vročine, zato sem jo peljala kar v vrtec. Bomo videli, če me bodo kaj klicali. Mogoče je bila vročina res samo zaradi zobkov. Spali smo kar dobro, razen 1x ponoči je eno uro skupaj kašljala.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
6.2.2008 8:05:57   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ja ja kr tolaž seuser posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
6.2.2008 8:08:51   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Sem pa trenutno brez kontracepcije, hormonska injekcija je že zdavnaj mimo, do G pa nisem prišla za tabletke. Tako da trenutno se počutim spet kot najstnica (samo manj pogosto). Preveč informaci, ampak sem že sama nase jezna, ker se ne spravim k sebi.

Ircica, jaz sem hodila po KT skor 4 mesece... Ja, te 4 mesece je bilo pa tako, kot si napisala...kot kakšna najstnica user posted image ...

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
6.2.2008 10:15:00   
Zamima
druga juhuuser posted image , pa prav pozna user posted image ,...

nogavica,... jaz sem dobila takoj en mesec po porodu, ko se mi je čišča končala M, spet redno.
Kje ste našli stak lep balon (rožico) user posted image ??? Ta bi pa včeraj prav k Zali pasal, pa ga na trgu svobode niso imeli user posted image , sem ji letečega konjička kupila user posted image

belčika hitro porihtaj avatar user posted image

evo, jaz pijem kvico, Zala že "pospravlja" ,... je pa tak lep sonček spet user posted image , da bova verjetno šli kar malo ven,...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
6.2.2008 10:40:42   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
Kje ste našli stak lep balon (rožico) user posted image ??? Ta bi pa včeraj prav k Zali pasal, pa ga na trgu svobode niso imeli user posted image , sem ji letečega konjička kupila user posted image

V Evroparku so imeli stojnico z baloni. Sem bila kot mali otrok, ker so imeli ogromno različnih pa ful lepe in se nikakor nisem mogla odločit, katerega naj vzamem, Živa je pa cela nestrpna skakala zraven in nadlegovala mimoidoče z baloni user posted image . Na koncu sem se odločila za rožico, ker je bila med največjimi (da vsaj vem, zakaj sem dala 6 €).
Mi je pa Živa ful posrečena na oni fotki, ko v Hervisu tiši zeleno rito v luft (ker se gleda v ogledalo pod stoli), nad njo pa rožica - je kot eno debelo steblo od rožice user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
6.2.2008 10:47:34   
Zamima
user posted image  user posted image ,...

faca,... ja saj, jaz sem tud malo na velikost balona gledala user posted image (pol pa naj še kdo reče, da ni vse v velikosti, ne? user posted image user posted image user posted image )

so pa jih imeli v mestu po 5€ user posted image

uf, uf,... nekaj smrdi, gremo plenico menjat

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
6.2.2008 11:08:09   
Anonimen
Danes nas je bilo na preizkusu čez 140 kandidatov. user posted image Rezulati bodo v ponedeljek. Znala sem pa tako povprečno, se mi zdi.  user posted image

Hvala za komplimente, jih bom prenesla naši miški. user posted image Zdaj pa šibava ven na sončeka! user posted image

Glede menstruacije jaz sem jo tudi dobila že takoj po končani čišči. Ne uporabljamo pa nobene kontracepcije. Brezveze stran denar metat. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4342
6.2.2008 13:09:36   
Anonimen
Zdaj zdaj bi padle na 2.stran. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
6.2.2008 14:36:32   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Zdaj zdaj bi padle na 2.stran. 

Spet...

Mali je faca: Evil Look

LP
Ž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
6.2.2008 15:54:11   
viv_
Dan!

Se javljam po 100 letih...

Mal sem se najedla tele RR scene, pa vsi kregi, pa odpisi, pa prepisi, pa preimenovanja... ma ne vem... sem v eni fazi, k me je mal minilo rr-anje (sej je bil že čas user posted image ).

Ampak sem pa tja se bom še vseeno javila... itak ne morem brez user posted image

Sicer pa pri nas nič novega. Zdravi smo. Spimo OK. Mamo se luštno... Ni da bi se pritoževali...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
6.2.2008 19:24:53   
atanja
ČEr!
kako ste kaj?

Mi smo kar vredi endin mene je mal bolezen ujela ampak sem danes boljše.

dajte mi povedat če bi vi šli zraven smučat z eno družbo k nimajo otrok... MA noben noče met otroke... So smotani... no uglavnem pol itak se ga napiejjo al pa smučajo in men bo dolgcajt oz tud če bi hotla da ga kaj poazjo da bi šla jaz smučat me bi motilo d abi ga pjani pazil.. sej drugač mi ni panika sam res ne vem zdaj več al sem zoperna k nočem it k mi je moj reku da kompliciram sam na nobenih dopustih se nismo mgl ujet in sem že zdavni rekla da ne grem nikamor več kot na kavo z njim dokler en ne zanos...

JE pa še ena možnost da sem mal naveličana že vsega skup in sem zoperna.
Mislim da moram začet nekaj delat za svojo dušo...da za par trenutkov uidem od teženja doma, še posebej pa službe,,, 

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
6.2.2008 19:37:05   
Anonimen
Jaz ne bi šla, ker ne prenesem pijanih ljudi. Ampak jaz sem čudna. user posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
6.2.2008 20:01:01   
atanja
Pol sva že dve. Ma ne vem sam sm se tok veselila da bomo cel vikend skupaj zdaj pa taka ideja... Pa ne vem al hočem sam kontra spostit al res ne gremo skupaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
6.2.2008 20:06:47   
Anonimen
Po opisu sodeč ne pašete skupaj. Jaz ne razumem v čem je poanta. Zakaj se ga ljudje morajo napit, da se lahko imajo fajn? user posted image
Pa itak, kako se boš pijan smučal? user posted image Brezveze.

Zakaj pa ne greste vi sami smučat v trojčku? Pa se enkrat smučaš ti, pa tvoj pazi na Teda in obratno. user posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4349
6.2.2008 20:30:32   
Aja1
Čer.

Atanja, jaz na tvojem mestu tudi ne bi šla. Ti boš tam potem samo varuška. Pejta raje za en dan, panaj bo Ted v varstvu. Midva greva jutri prvičsmučat po dveh leth. Neja gre zjutraj v vrtec, ob 15ih jo bo šel iskat moj oče, okoli 16ih pa nameravava bit že nazaj. Upam, da mu ne bo delala preveč problemov (mami je pa službeno odsotna cel dan...ona bi bolj znala).

Me pa spet vse srbi user posted image user posted image ...sploh ne vem zakaj user posted image . Po celih rokah imam tako, kot bi me koprive opekle user posted image user posted image ...pa full srbi. Včeraj se mi je to pojavilo prvič, evo, danes spet...in to obakrat zvečer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......