|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
2.2.2008 9:24:18   
Zamima
nogavica ful lepe fotkeuser posted image ,... kak vama to rata user posted image , meni nikol ne uspe tak lepo slikat...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
2.2.2008 9:25:35   
Zamima
zdaj si grem pa kavo segret, je že kuhana od ne vem kdaj zjutraj user posted image ,...

nekaj se me zgleda loteva,... upam, da ne kako vnetje mehurja user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
2.2.2008 10:33:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

nogavica ful lepe fotkeuser posted image ,... kak vama to rata user posted image , meni nikol ne uspe tak lepo slikat...

Se pridružujem.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
2.2.2008 11:01:43   
max81
dan, ja slike so res zelo lepe, mala nogavička ma pa tko lepe okiceuser posted image user posted image user posted image

jest sem vsa polomljena, ko sem končno zaspala se je pa miška odločila da ma dost spanja, je bla čist brihtna in gledala kot čuk, ampak mami se ni dala in jo je dala na ignoreuser posted image ....u glavnem spala sem tko slabo, kot do sedaj še nikoli, upam, da ne bo vsaka noč takšna, ker če ne se mi bo zmešaluser posted image , bolijo me kolki, ramena...skratka skor vseuser posted image

zdejle grem pa hitr za južno prštimat...pire, sladko rdeče zelje in pa govedina iz juhe...ker moj že cel teden čaka to zelje...no nej mu bouser posted image  k me on tko fajn zalaga s krofiuser posted image

vreme nikakvo, pada dež, tko da bomo danes lepo vsi doma na toplem

kavico smo že spili, bo treba počas že za drugo prstavtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
2.2.2008 11:08:23   
Zamima
max ti mi skoz delaš lušte s tvojim jedilnikom user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
2.2.2008 13:33:54   
majas
Oj!
Mi pokosilali, vse lepo pospravila..zdaj pa čakam da se Kaja zbudi, gremo k tašči na obisk v bolnico. Komaj čakam da vidim kako je.

Lepo soboto-pa da vas ne odpihne-pri nas tako piha user posted image

Nogavica res lepe slikice. Res kako vam rata user posted image včeraj pa je mene res tako zeblo zunaj, bi morala k vam na studence priti user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
2.2.2008 13:38:38   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

max ti mi skoz delaš lušte s tvojim jedilnikom user posted image user posted image

njami je blo dobr....hihiuser posted image

jest sem mela ponoč ene prebliske, da bom šla rodit in kam bom dala tamalo, ker je bil tastar ponoč na šihtuuser posted image
dones me kr neki matra, kt da bi imela popadke, pa prejle sem prišla iz wc-ja pa se mi je tko čudn neki ulil med nogami, pa ni bil beli tok...zdejle sem na kavču bomo vidl, kaj in kako
jest nimam pojma kako je če ti odteče voda, k so mi v bolnci predrl mehur, ne vem niti točn kako je če dobiš popadke doma, k so mi v bolnci naštimal umetne....babe a sem jest slučajn že enkrat rodila??????? nisem čist zihruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
2.2.2008 13:59:37   
Anonimen
Max81, bo treba malo manj se naprezat in več počivat. Zdaj imaš še dobrih 6 tednov do PDP-ja, ne? Še mora user posted image pridno rast in se redit.
Glede mehurja in popadkov ti pa ne znam pomagat, ker tudi (še) ne vem, kako to zgleda.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
2.2.2008 15:46:48   
Nogavica
Glede fotkanja - ko se zraven spravim, naredim fuuul posnetkov, šklocam kar enega za drugim, potem pa izberem najlepše, ostale pa zbrišem. Saj drugače ne bi šlo, pride veliko (večina) posnetkov čisto mimo, ker mala ne sodeluje in navadno rine v fotoaparat.

max81, malo še počakaj, ker še ni tvoj čas user posted image . Počivaj in se malo umiri user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
2.2.2008 19:26:53   
Zamima
ojej max,... nočem te strašit ampak pri meni se je začelo tak, da sem zjutraj imela mokro pižamo, sem misla, da mi je voda stekla - user posted image bilo pa je prozorno brez vonja,... in ker sem imela zjutraj tak pregled nisem preveč paničarla, so mi naredli tisti test, če je bila res voda, pa je bil test negativen, ampak naslednje jutro ob 3 sem pa bila že v porodni sobi user posted image , tak, da vseeno bodi pozorna.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
2.2.2008 19:53:11   
Nogavica
Meni se zdi, da imava na računalniku virus user posted image . Sicer se ne spoznam ful na te zadeve, ampak ne vem, čemu drugemu naj pripišem to, da računalnik občasno kar sam od sebe ugasne pa zadnje čase mi 50% strani, ki jih odprem, kar zablokira, javi neko napako, potem pa ven vrže user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
2.2.2008 19:55:02   
Aja1
Max, upam, da ti še ne bo treba v porodnišnico...še par tednov počakaj. Meni je takrat daljnega novembra 2006 voda začela počasi odtekati - po kapljicah....čez par ur sem bila že v porodni.

Nogavica, lepe slike, lep model in dober (dobra)  fotoraf(inja) user posted image user posted image user posted image

Midva sva bila pa danes cel dan v savni v Šmarjeških Toplicah. Bilo je super....zdaj sem pa takoooo zmatrana, da bom šla kar spat. Neja je bila pa pri tašči v varstvu - baje ultra pridna. user posted image  

Ravnokar sem zmazala eno žemljo namazano z nutelo - pa v mikrovalovko sem dala za par sekund, da je bila nutela vroča...njami user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
2.2.2008 20:29:02   
Nogavica
Vidim, da se nič ne čveka danes user posted image . Grem kar pred tv.

Lahko noč

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
2.2.2008 21:33:43   
max81
čer, spet slabo čvekateuser posted image
moj je omagal na kavču, jest sem tud že skor zaspala, pa sem se šla raje kr stuširat...na zdej sem pa kt rožica vsa prerojena....joj kakšna bo spet noč

mala je že od pol sedmih v postelji in pridno aja

jest sem tud  popoldan počivala, ati je pa lovil miško..ja je bil kr zmatranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
3.2.2008 9:58:08   
Anonimen
Prva?!

Šibam vplačat Loto. 800.000 €! user posted image

Probat ni greh. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
3.2.2008 10:03:25   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Prva?!

Šibam vplačat Loto. 800.000 €! user posted image

Probat ni greh. user posted image

Mi ga bomo tudi user posted image .

Živa se je ravno najedla, zdaj se pa umijeva in oblečeva pa hitro ven dremat.
Spali smo, kot zadnje čase vedno, slabo. Plenica je bila že ob 3h totalno polna in je seveda premočila, po previjanju in preoblačenju pa je mala spet imela eno uro žurko v postelji. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
3.2.2008 11:05:49   
Zamima
Jutro,...

Tamala bo lih zaspala, ker je celo noč nekaj rogovilila user posted image ,...

dobila sem vabilo za vpis na visoko šolo, pa se ne morem odločit user posted image , še prijavnico so mi zraven poslali user posted image ....

ne vem kaj naj nardim user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
3.2.2008 11:29:52   
Anonimen
Koliko pa stane to šolanje?

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4218
3.2.2008 11:34:20   
Zamima

Koliko pa stane to šolanje?

baje, da 1800€ 1 letnik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
3.2.2008 11:35:27   
Zamima
traja3 leta, s tem, da imam cel 1. letnik priznan user posted image

Sploh ne vem kaj naj user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
3.2.2008 11:56:13   
Anonimen
Kakšen program pa je to? Kakšno izobrazbo bi potem imela?
Jaz če bi se še enkrat odločala, ne vem, če bi sploh šla na faks. Glede na trenutno situacijo glede službe. Ma kaj pa vem, saj, ko človek nikoli ne ve, kaj bi bilo prav.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4221
3.2.2008 12:11:15   
Zamima
mucamaca, sedaj sem poslovna sekretarka (6. stopnja), tukaj bi pa bila diplomirana ekonomistka (7. st)

Kaj vem user posted image , saj po eni strani sem presrečna, da sem končno ven iz šole, ker me je tud tega strah, da bi me mogoče minilo sred  študija user posted image ,... po drugi strani pa se bojim, da mi bo čez par let žal, da nisem izkoristila tega, in dve leti pač stisnila zobe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
3.2.2008 12:13:35   
Anonimen
Več znaš, več veljaš, pravijo.
Samo v današnjem času jaz kar močno dvomim v to. Če nimaš vez, nimaš nič. user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
3.2.2008 12:16:02   
Zamima

Več znaš, več veljaš, pravijo.
Samo v današnjem času jaz kar močno dvomim v to. Če nimaš vez, nimaš nič. user posted image user posted image

ja, se strinjam user posted image

in verjamem, da trenutno sva glede iskanja službe v čisto istem zosu user posted image . Vidiš, ko pa tako pogledam, pa me mine do vsega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
3.2.2008 12:43:42   
Anonimen
Jaz te samo odvračam od študija. Sej bodo ostale punce kaj bolj pametnega napisale. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......