|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
3.2.2008 19:45:03   
Aja1
O, Zala ima tudi čudovite kodrčke user posted image user posted image user posted image . Res so lušni naši novembrčki.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
3.2.2008 19:50:50   
Nogavica
Živa tudi spi že pol ure. Upam samo, da bo plenica zdržala. Trenutno mi premočena plenica bolj kravžlja živce kot to, da ponoči ne spimo.

Zamima, kako lepe kodrčke ima Zala user posted image .
Živa ima čisto ravne lase, malo se ji nakravžljajo samo takrat, če ima malo vlažne (navadno med divjanjem).

Zdaj pa moram iti pospravit kaos, ki ga je v kuhinji in v sobi pustila za sabo Živa, preden je šla spat user posted image . Najbolj hecna je, ko naredi razdejanje (izprazni svoje zabojčke ali pa kak predal z oblačili ali kuhinjski element), potem pa gleda tisti nered na tleh in ima ogromno za povedat, kot da se jezi ali mi hoče nekaj na vsak način dopovedat user posted image . Jo moram prav posnet enkrat.

Ima pa novo najljubšo igračko - poleg telebajska, ki igra, ima zdaj zelo rada leseno gosenico na vrvici (smo jo zadnjič kupili v Lidlu). In tako potem hodi sem in tja po stanovanju in v eni roki drži telebajska za anteno in ga vleče po tleh, v drugi roki pa vrvico in vlači gosenico za sabo, kot da pelje psa na sprehod. Res je posrečena.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
3.2.2008 20:52:34   
ircica
Zamima, kakor mi je čudno svetovati ti nekaj čisto kontra temu, kar trobim zadnje tedne vsak dan v šoli: meni se zdi, da bi se ti bolj splačalo počakat. Poiskat službo, dobit neko varnost, delovne izkušnje (v knjižici zapisane), kot ti je že povedala krfjolca. Glej, študij, na katerega te vabijo, je izreden. Torej se nanj ravno tako lahko vpišeš čez nekaj let, ko boš imela zaledje, službo, malo večjo Zalo, pa še vedno željo po izobraževanju. Poleg tega je na Zavodu od diplomirancev s VII.stopnjo izobrazbe prijavljenih največ ekonomistov.
Zadnja stvar pa je, da se odpira veliko novih smeri študijev, na katere bi se lahko vpisala in bi ti priznali 1. letnik.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
3.2.2008 21:03:38   
ircica
Da nadaljujem, ker me je Kostja nevljudno prekinil - MB univerza se širi in odpira nove programe. V skoraj vse se je možno vpisati s poklicno maturo (predvidevam, da je ta tvoja) in v vseh, ki imajo minimalno zvezo z administracijo, ekonomijo, managerstvom, ogistiko ... bodo v 2. letnik sprejemali tiste z VI. stopnjo.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
3.2.2008 21:20:41   
Zamima
ircica, hvala ti za te informacije,... user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
4.2.2008 8:08:48   
Nogavica
Jutro!

Spali slabo, plenica je pa zdržala do 7h user posted image . Vsaj nekaj user posted image .

Zunaj pa dežuje. Upam, da bo do 11h nehalo, da lahko gremo na sprehod. Jutri dopoldan smo nameravali iti s kolegi in malčki v mesto na rajanje pa je spet napovedan dež (ali sneg) user posted image . Škoda, tako je bila Živa maskirana samo doma.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
4.2.2008 8:27:03   
max81
jutro no tudi mi2 z mojim sva že pokonci, razlog je pa ta, da bi mogla danes na pregled,pa sem ga prestavila na sredo, ker je kle pri nas kr ful snega zapadlo, ceste nikakve, pa še tastar more danes preh it od doma, ker ma popoldan šiht....sem že klicala mami, da pride v varstvo......ps kužva je na cest pa sva vse skenslala, da ne bova hitela, pa da se ne bo še kej naredl..ja odkar mamo otroke mislim tudi na črne stvariuser posted image

no mala drugače še spi,ja kajpak, ko mamo opravke ona vedno spi in spi....user posted image  tud ure ni šlišala ko nama je ropotala..ponavadi sliši vse

Zamima, moje mnenje je, da si najdeš službo...ter, da bosta z miško finančno preskrbljeni..za bukve boš mela še dosti časauser posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
4.2.2008 9:22:05   
Anonimen
Dobro jutro - Goedemorgen!

No, mi smo spali ok, seveda spet v trojčku. Zunaj je prav za user posted image , kar fino dežuje pa ful je tema.
A vaši user posted image že kaj *rišejo*? Jaz sem ji včeraj kupila ene debele barvice, pa tu in tam malo *riše*, malo po tleh, malo po mizici in včasih celo po listu papirja.

No, vidiš, Zamima so ti punce dobro svetovale, se pridružujem njihovim mnenjem. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4258
4.2.2008 11:00:39   
Aja1
Dan.

Evo, čas malice izkoriščam za klepet user posted image .

Spali bolj tako - tako, ker je Neja skoz kašljala user posted image .

Mucamaca, naša tudi nekako tako riše user posted image . Danes ji bom dala pa prstne barve za risat...bomo videli, kako bo. Upam le, da ne bo komplet stanovanje za pomit. Moramo itak še naredit odtis nogice in rokice. Pri enem letu smo pozabili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
4.2.2008 11:03:02   
Zamima
Dan,... bljaaah,... danes je pa tak grd dan, da se meni čisto nič ne da user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
4.2.2008 11:07:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Moramo itak še naredit odtis nogice in rokice. Pri enem letu smo pozabili user posted image

Mi smo to že dvakrat poskusili, pa brez uspeha. Ana namreč znori zraven. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
4.2.2008 11:08:48   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Moramo itak še naredit odtis nogice in rokice. Pri enem letu smo pozabili user posted image

Mi smo to že dvakrat poskusili, pa brez uspeha. Ana namreč znori zraven. user posted image

se podpišem,... jaz imam še vedno samo 1 odtis ene nogice pri 1 mesecu, potem pa nič več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
4.2.2008 11:52:58   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

torej lahko pričakujem probleme. user posted image

se podpišem,... jaz imam še vedno samo 1 odtis ene nogice pri 1 mesecu, potem pa nič več user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
4.2.2008 12:14:31   
Aja1
Opa, kam sem pa napisala user posted image user posted image

Tole sem napisala
"torej lahko pričakujem probleme. user posted image "

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.2.2008 12:35:28   
Anonimen
Poskusiti ni greh. Mogoče ji bo pa zelo všeč. Je kar velika packarija. To je otrokom ponavadi všeč. user posted image

Jaz bom zdaj enkrat poskusila še z onim *receptom* iz Lino koledarja.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.2.2008 13:30:46   
urška76
dan!
Da se mal javim, da ne pozabite čisto name. Sem zadnje čase tok lena, da se mi zvečer sploh ne da za računalnik. Mi smo zdravi (no raznih smrklov ne štejem). Z malo sva imeli danes kontrolo na pediatrični, pa zaenkrat vse ok kaže. Edino izvidi krvi še niso bili, mi bodo po pošti poslali. Ker je imela baje zadnjič kar povečano sedimentacijo pa so jo danes ponovno špikali. Pol mava pa čez pol leta spet kontrolo, so naja dal v skupino kjer ugotavljalo prisotnost limfne borelioze med otroki. In pol preverjajo, ker se lahko na začetku skrije in se ne pokaže v krvi. Čeprav je naša baje premajhna, sam za vsak slučaj, po ko že ravno delajo študijo user posted image . No ni blema , naj jo špikajo, sam da bo vse ok, pa da si ne bom pol kdaj kaj očitala.
Mi pa nimamo odtisov rok in nog. Ne od Miha in ne od Špele. Mam pa zato celo goro risbic od Miha. Špela pa tud že čečka po listu in še več po mizi. Se pa naša bejba hitro naveliča rista, pol pa zlaga voščenke v skodelico, pa spet ven, pa nazaj not, pa mal po tleh, pa mami klicat, da jih pobere, ...
A rabi kera kako risbico (avtoportret Miha), ko ima iz glave tri črte proti tlom? Dve sta nogi, sta do tal, tretja se pa tam nekje pri kolenih neha user posted image . A kera ugane kaj je to? user posted image  Nama je zanč tko strokovno razložil, da sem se skor polulala od smeha.
Ok, dost klobasanja, mala bo verjetn kmal avuf.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.2.2008 14:47:40   
Žiga
Kola mamo... user posted image

Evo, še za razvedrilo: Slavčku se je zgodila krivica

LP
Ž.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.2.2008 15:16:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
4.2.2008 17:55:21   
ircica
No, Zamima, daes sem še pogledala razpis inzaenkrat so možnosti take: ekonomija, logistika (ampak v CE), uprava. Sčasoma bo po mojem še več. Počakat na nekaj, kar te veseli, pa seti po mojem splača še zato, ker si ti bila, če se prav spomnim, že enkrat vpisana na ekonomijo. Ponovno vpišeš ali menjaš smer pa lahko samo enkrat. Torej je zdaj, če bi se vpisala in kasneje hotela spremeniti, ne bi več mogla.

Kompliciram, ne? Se vidi, da sem do vratu v razpisih. Pa mislim, da se me nekaj loteva, me strašno boli vrat in hrbet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
4.2.2008 18:53:07   
Zamima
ircica hvala ti res,... ja res sem bila že na ekonomiji 1x user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
4.2.2008 18:57:48   
Aja1
Čer.

Ste se najedle krofov? Jaz sem danes enega v službi zmazala...jih je ena gospa prinesla user posted image

Popoldan so bili tukaj v našem kraju pa kurenti. Smo jih šli gledat. Neja se jim ni mogla načuditi. Škoda, da sem pozabila fotoaparat, da bi jo slikala. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
4.2.2008 19:32:43   
Zamima
jaz sem si pa zdaj po dolgem času naročila pico user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
4.2.2008 19:40:31   
Anonimen
Mi smo si pa prejle privoščili kremšnite. user posted image Res so bile super njami. Krofe bomo pa jutri spet jedli, jih bo teta doma pekla.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
4.2.2008 19:44:51   
melita73
Po dolgem času se vam spet malo oglašam. Berem vsa sicer redno, za pisanje sem pa lena.
So pa res pravi vražički ti naši škorpjončki. Ko berem vaše zapise, v vsakem najdem tuidi našo Zaro. Tudi njena najljubša igrača je Telebajsek, ki igra, pa slon na vrvici, ki ga vlači za seboj.
Riše  naša najraje po zidu, tako da bo kmalu potrebno pleskanje, še raje pa tako kot Uršina Špela zlaga svinčnike iz škatle in nazaj.
Zelo rada gleda tudi risanke, predvsem Telebajske in ene angleške al ameriške Backyardiganse (upam, da sem prav napisala). To so take risanke, v katerih živali pojejo in plešejo, naša pa seveda zdraven - je zelo živa muzika.
V trgovino z Zaro ni mogoče it, ker če bi jo pustil, da teka od police do police, v eni uri raztura supermarket.user posted image
Rokice tudi ne da, ona povsod po svoje: mi v levo - ona desno: ni naprej - ona nazaj ipd.Se pa po novem zelo rada vozi v vozičku - prej je skoraj vedno  silila iz njega po pol ure vožnje.
Zamima, tudi jaz se strinjam z ostalimi, kar so napisale. Mislin, da bo za to še čas kasneje.
Vsem, ki iščete službe zelim, da bi vaš trud čim prej obrodil sadove.
Toliko za danes. Uživajte.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
4.2.2008 20:38:41   
Aja1
Melita, le večkrat se oglasi. user posted image

jaz sem zdaj za večerjo pojedla pomarančo in jabolko....pa sem zdaj še bolj lačna user posted image user posted image  Razmišljam, ali naj grem spat ali jest user posted image

A boste jutri svoje malčke kaj našemili za v vrtec (tisti, ki hodijo v vrtec)?

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......