|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
1.2.2008 10:58:40   
Zamima
max, bravo za tastarga, vas lepo razvaja, ni kaj user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
1.2.2008 11:24:09   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

max, bravo za tastarga, vas lepo razvaja, ni kaj user posted image

ja včasih pa res pašeuser posted image user posted image
dones sem pa tko lena, se vidi, da je čist nikakvo vreme uzunej....dobr, da je južna še od včeraj vstala, ker če ne sploh ne vem kaj bi kuhala......popoldan bom pa spet sama, gresta k mami na obiskuser posted image ......jest bom pa v miru pospravla, da pol čez vikend ne bom, ker je tastar frejjjjjjjuser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
1.2.2008 13:11:35   
max81
kje pa ste vse v tem turobnem vremenu???

mi smo pojedli, mati pije kavo, tastar pa tamala sta omagalauser posted image , jest se jima bom pA TUDI PRIDRUŽILA DOKLER JE MIR, ups spet črkeuser posted image

mala je dones ful pridna, upam, da to ni kšno zatišje pred nevihtouser posted image ...zvečer bova sami, ker gre ati v nočnouser posted image
no nč šibam se tipkamo, do v paečera pa le kej napišiteuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
1.2.2008 14:31:43   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Zunaj.
Pri nas namreč ni nič turobno, je že ves dan sončno in toplo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
1.2.2008 16:22:45   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zunaj.
Pri nas namreč ni nič turobno, je že ves dan sončno in toplo user posted image .

o blagor vam, kle pa kr neki prši, pa že cel dan je tko črno.....no moje2 sta šla, jest sem pojedla en kos hruha z lidlovo marmelado, ki je ful dobra..njamiuser posted image

zdejle pa šibam par cot speglat, preden se naredi en ornk kup...sem zadnje čase kr pridna k peglam sproti...me zanima kako bo ko bom šla na šihtuser posted image user posted image user posted image ...se pomoje kr ven ne bom vidla iz kupa zmečkanih cunjuser posted image

pol pa mal po tleh počohat in sem fertik

Nogavička kako si opravla...upam, da dobro

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
1.2.2008 16:43:26   
Anonimen
Pri nas strašno veter piha. V MB pa še bolj, vsaj meni se zdi.
Dopoldan sem imela razgovor na eni zaposlitveni agenciji, ki išče ljudi za različne kliente. Drugi teden mi javijo, kako in kaj je na stvari. Ampak mislim, da bo spet problem pomanjkanje izkušenj, poleg tega je služba slabih 40 km daleč. Pa še delovni čas od 8.00 do 16.00. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
1.2.2008 16:55:54   
Zamima
Ojej mucamaca,...  user posted image Upam na najboljše,...

Jaz se pa taaako slabo počutim user posted image , glava me boli, imam občutek, da imam vročino, čeprav noben termometer tega ne pokaže user posted image , Zala pa ima čist rdeča lička pa tudi nima vročine user posted image - kaj bi to lahko bilo? Aja, pa vroče tud nimamo v stanovanju user posted image ...

Prej sva obe ležali na kavču v dnevni user posted image ,... mah, kr nekaj je vse skupaj. upam, da ne zboliva čist zares user posted image , Pa tak sem se veselila jutri Zalo oblečt za maškare, zdaj pa ne vem če bo kaj s tega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
1.2.2008 17:31:51   
Nogavica
Nogavička kako si opravla...upam, da dobro

Eh, pogovor pri svetovalki pač. Nič takega, samo formalnosti. Pa dodelila mi je drugo svetovalko, ker je meni baje primarna aktivnost končat faks in ne iskat zaposlitve. O.k., saj vem, da ga moram končat, samo službo in denar pa tudi rabim, ker mi z neba ne bo padel user posted image . Skratka, dala mi je vedet, da dokler ne bo diplome, se oni ne bodo nekaj naprezali glede pomoči pri iskanju zaposlitve.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
1.2.2008 17:51:58   
Zamima
Nogavica, potem si tak naletela še na razumljivo svetovalko, mene so pa gnjavili, da če sem prijavljena to pomeni, da sem aktivna iskalka zaposlitve in da si delo tudi moram iskat,... kaj dosti pa ne upaj, da ti bojo oni našli, danes npr. je objavljenih kar nekaj del, ki bi pri meni prišla v poštev, pa me nič niso obvestili user posted image , pa sem se zmenila, da me obveščajo po mailu, zaenkrat so mi poslali 2 zaposlitvi obe - zelo težavno delo user posted image user posted image
Halo? Pol me pa naj kar v rudnik pošljejo delat bo najboljše user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
1.2.2008 18:22:30   
max81
o joj MucaMaca, Nogavica objamček samo za vaju...upam, da se kmalu pokaže tudi za vaju kej boljšega...šiht od 8-16h je pa res sranjeuser posted image user posted image ..jest tud ne bi mogla delat takega delovnega časa...nč nimaš od dneva, pa še z otrokom nisi vse skup nič...oh ja žalost je vse skup

Zamima, mene je tud začel neki glava bolet, ampak pomoje ker se je prejle centralna zalavfala in je blo ful vroče...upam, da ne zbolitauser posted image

nč grem naprej v puconceuser posted image user posted image user posted image , sam še mal pa sem fertik..

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
1.2.2008 19:57:18   
Anonimen
Meni kar pridno pošiljajo napotnice iz borze, ampak po večini za dela o katerih nimam prav veliko pojma ali pa celo nobenega.user posted image Ma ja, te delovne izkušnje me tepejo oziroma pomanjkanje le-teh. Ma bo že. Enkrat že. Jaz imam prvi razgovor pri svetovalki šele marca.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
1.2.2008 20:07:56   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Meni kar pridno pošiljajo napotnice iz borze, ampak po večini za dela o katerih nimam prav veliko pojma ali pa celo nobenega.user posted image

no, ja samo to mi še manjka, da mi začnejo pošiljat na dom napotnice user posted image user posted image ,... ja saj to kar meni pošiljajo na mail je tud kar nekaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
1.2.2008 20:14:34   
Anonimen
Sej to jim itak računalnik vse skup ven zmeče. Smo meli pa v sredo eno predstavitev podjetja, ki se ukvarja z nepremičninami, ampak fora je bila taka, da je treba ustanovit svoj s.p. ali pa d.o.o. pa delat za njih in jim dat polovico zaslužka. Malo morgen. Ena ženska se je ful razjezila, sej je imela prav, nas nekaj brezveze kličejo tja za džabe. user posted image Same stroške nam delajo, haska pa itak nobenega. 

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
1.2.2008 20:33:31   
Anonimen
Povejte mi nekaj. Midve sva začele dober teden nazaj uvajat mlečne izdelke. Do zdaj sva poskusile jogurt in skuto. Reakcije na srečo ni bilo nobene. user posted image Zanima pa me, kolikokrat ponudite mlečne zadeve svojim user posted image in ali dopoldne/popoldne ali ni važno? Saj vem, bedasto vprašanje, ampak sej veste zaradi alergije prej teh stvari še nismo uvajali, in sem že malo pozabila kako gre s tem.

Pa napišite kaj, ne samo brat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
1.2.2008 21:05:41   
Aja1
Čer.

MucaMaca, naša je mlečno ponavadi zjutraj in zvečer, pa še čez dan kakšen jogurt/skuto. Pa super, da ni reakcije! user posted image user posted image user posted image  Vama je dal P ali D zeleno luč za mlečne izdelke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
1.2.2008 21:08:39   
Aja1
Punce, resnično vam želim, da čimprej najdete dobre službe user posted image user posted image user posted image user posted image . jaz sme bila na zavodu prijavljena samo en mesec, ker itak nisem imela nobenih koristi (zato sem se odjavila). Sem imela pa potem kar kmalu srečo in dobila službo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
1.2.2008 21:27:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Čer.

MucaMaca, naša je mlečno ponavadi zjutraj in zvečer, pa še čez dan kakšen jogurt/skuto. Pa super, da ni reakcije! user posted image user posted image user posted image  Vama je dal P ali D zeleno luč za mlečne izdelke?

D je dala zeleno luč. Počasi bomo probale še z sirom itd., in pa nazadnje še mleko. Samo najbrž to še ne bo prav kmalu. Moram pa kupiti tisto mleko v vrečki, ki ga je potrebno še skuhat, a ne?

Hvala za pike poke in pujske. user posted image

Btw, mislim, da sem omenila, da bo moj poleti postal stric, no danes so njegovi sestri potrdili diagnozo in ima nosečniško sladkorno. user posted image Najprej je tako močno bruhala, da je pristala na infuziji in v slabem tednu izgubila 10 kg, zdaj pa še to. Ima zaenkrat nič kaj prijetno nosečnost.

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 1.2.2008 21:29:08 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
1.2.2008 21:42:56   
Aja1
MucaMaca, nočem te strašit, ampak pred prejšnjim testiranjem (septembra) sem jaz Neji dala 1x jesti nekaj kar je vsebovalo jajce, nobene reakcije na koži, na testiranjih pa groza....full povečana alergija.... Na tvojem mestu bi počakala na izvide.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
1.2.2008 21:43:50   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MucaMaca, naša je mlečno ponavadi zjutraj in zvečer, pa še čez dan kakšen jogurt/skuto.

Živa tudi nekako tako. Zjutraj in zvečer vedno, čez dan pa včasih ja, včasih ne.

Dragi je na nogometu, Živa spi, jaz pa malo bluzim po netu.
Prej sem se malo igračkala in si nastavljala iGoogle za domačo. Je bilo prav zabavno user posted image .
Zdaj pa grem album urejat. Vas obvestim, ko bodo fotke dodane.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
1.2.2008 21:49:13   
Anonimen
IgE pri KML je imela na prvem in zadnjem testiranju le 0,53 (1), v bistvu je ta alergija bila najmilejša izmed vseh. Sem skoraj popolnoma prepričana, da alergije več ni oziroma je le še v zelo mili obliki. Ker vem kako zgleda, če je reakcija, žal, se spraska do krvi in je v trenutku polna izpuščajev. Ampak *trkam na les* na srečo take reakcije že dolgo nismo imeli, smo pridne z dieto.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
1.2.2008 21:55:25   
ircica
En lep tih pozdrav vsem čvekam!

Zakaj tih? I, zato, ker sem popolnoma brez glasa. Sem ugotovila, da svetovalni delAVKI DAN NE MORE MINIT BREZ GOVORA IN GOVORA IN ŠE MALO GOVORA. pA SEM HRIPALA IN ŠKRIPALA IN ŠEPETALA IN HLIPALA - ZDAJ PA SEM BREZ. (se pa s črkami derem, za kompenzacijo (ok, pomota je bila))).

Pozdrave in držim pesti za vse iskalke službe. No, razen za Nogavico, ker bi se že res lahko spravila k izpitom in diplomi. Smo jo poleti nekaj brcali, pa je bilo toliko haska, kot bi Kostji razlagal, naj ne zavija na cesto. Tako da držim psti, da Nogavica sreča svoj navdih, ga pelje na kavo, malo zmlati in skupaj končata faks.

To modrovanje bi imelo večjo težo, če ne bi jaz danes namesto priprav delala tortice, si barvala nohtov in brala Mladine (pa pivo pila zraven).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
1.2.2008 22:40:21   
atanja
Ljubice moje k iščete službe upam da jo kaj prej najdete kot jaz ker že od Novembra pišem prošnje in jih vsak teden oddam sigurn 5... PA ne vem če sem od petih odgovor dobila kaj šele službe.... user posted image

sm pa bla danes na temu da če bi me šefi še enkrat poklical bi odpoved dala kljubb temu da nimam še druge službe...Ma ej jaz en vem sej sam hoečm normalno obnašanje ne pa neke izpade smešne k ne vem al naj rečem naj se nehata smešit al naj bom tih...

PA še glava me boli pa zoprna sm do konca...
Se grem stuširat pa spat  mojga tako al tako še ne bo k je na tekmi.....rrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
1.2.2008 22:41:53   
majas
Čer!
Jupi pa je spet vikend. Sicer je bilo danes cel dan tako mrzlo, tako da Nogavica nevem kje si ti čutila toplo vreme dane, ko pa je pihalo ko user posted image cel dan. Sonček se je pa res tu pa tam pokazal.
Nam napovedujejo sneg user posted image ..grozno. Ko pa pogledam skozi okno pa vidim kako lepo trobentice cvetijo. Očitno tista pesem zvončki in tobentice, mačice vijolice, že iz zemlje kukajo-zdaj pomlad je tu user posted image   sploh več ne velja... user posted image ja čudno vse skupaj.
Zdaj ste si sigurno malo zapele ne user posted image

Lepo spančkajte, jaz že komaj gledam... sem samo pozdravit prišla.user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
1.2.2008 23:37:30   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Sicer je bilo danes cel dan tako mrzlo, tako da Nogavica nevem kje si ti čutila toplo vreme dane, ko pa je pihalo ko user posted image cel dan.

user posted image

majas, ne vem točno, kje si ti bila, ampak midve z Živo sva bili zunaj od 10h - 13h in je bilo tu na Studencih ves čas sončno (mogoče se je sonce skrilo za kakih 15min) in brez vetra, prisežem. Še zdaj je zunaj 10° (mi je ravno povedal user posted image , ki se je vrnil).

Sem pa zrihtala album - nove fotke v prazniki, brez barv in punčka: KLIK

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
2.2.2008 9:20:57   
Zamima
prva? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......