|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
22.10.2007 11:25:41   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

danes sem sanjala, da sem bila na pokopališču, sicer niso bile grde sanje, ampak kaj za vraga to pomeni? user posted image user posted image

Zamima, po mojem samo to, da je bilo zdaj na kupu kar nekaj pretresljivih dogodkov (Toše, junior, posledično odpiranje starih ran) in si verjetno več razmišljala v tej smeri. Pa bliža se 1. november in obisk grobov najbljižjih, se mi zdi, da si zadnjič pisala, da greste urejat grob, ali se motim user posted image . Mislim, da bi sanje lahko bile povezane z vsem tem.

Živa se vsem zahvaljuje za čestitke user posted image . Pa čestitamo tudi mi Zari!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 276
22.10.2007 11:29:45   
Zamima
ja nogavica, zadnjič je začelo snežit, ko sem sadila rožice na grobu user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 277
22.10.2007 12:12:33   
ircica
Danes smo preživeli 1. zaresni obisk vrtca. Cela delegacija je prispela ob 9, potem pa se je po 10 minutah poslovil ata, po 20 še jaz, Kostja pa je kazal drugim otrokom, kako čim bolj glasno razmetavaš kocke.
Po eni uri sem prišla po njega in bilo je tako, kot sem predvidevala - 9 otrok se je plazilo po igralnici, Kostja pa je potiskal vzgojiteljico na stoluuser posted image . Baje je jokal čisto malo, vsaj klicali me niso nazaj. Jutri poskusimo do spanja.

Ga je pa očitno zmatralo, v vozičku je zaspal in trenutno spi v svoji postelji v bundi in čevljih.

Nisem pa vedela, da sva tako znana. Ko sem v tisti uri letala po opravkih (ker če ne bi se samo sekirala), so me v čisilnici, pri šivilji, na pošti in v kafiču vprašali, kje imam malegauser posted image user posted image  Pje, mi bo socialni status upadel, ko bom šla nazaj v službo.

Pa še ponoči sva se nehala dojit. Me je hotel cele ure cuzat in od npr. 2 je popenil, če sem hotela stran. Tako da se zdaj že 2 noči premetava po meni, jamra, išče... še 2 noči zdržim, če pa se ne bo izboljšalo, bomo počakali.
Ne vem pa, kaj je boljše - naj bom ponoči z njim ali ga moja bližina samo moti, ker voha mleko. Čeprav je to najbrž teoretično vprašanje - ko ga hoče uspavat ata je tako kričanje, d je joj. Pri meni vsaj samo njuri.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 278
22.10.2007 12:36:20   
Žiga
Tale je pa originalna: Klik

LP
Ž.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
22.10.2007 12:36:32   
ircica
Peneča kopel je tako relaksacijska...

... da se moram po njej malo prebuditi...

a po kakšni uri je veselja konec. Ko bi le trajalo vso noč.

Slike so prevelike.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 22.10.2007 18:40:05 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 280
22.10.2007 12:46:45   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

A veste kaj me zanima - a ste kdaj za kakšno večerno srečanje, brez mulčkov, da lhak mal poklepetamo? Kaj pravte? A se vam to ne da?

JAA, JAAA, JAAAAA user posted image user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.10.2007 12:48:25   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

A veste kaj me zanima - a ste kdaj za kakšno večerno srečanje, brez mulčkov, da lhak mal poklepetamo? Kaj pravte? A se vam to ne da?

krfjola, pol greva pa same user posted image  

Jest grem z oktobrkami, pa z našimi mamai 2003 vedno tkole zvečer... pa je prou luštno! Z 2003 smo ble zanč do pol 1 zjutri user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 282
22.10.2007 12:49:06   
max81

ja lej jo krfjolo sej je čist norauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.10.2007 12:53:33   
krfjolca
Ircica, kakšna mama pa si, da sinovega luleka takole razkazuješ naokrog user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.10.2007 12:56:26   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ja lej jo krfjolo sej je čist norauser posted image user posted image user posted image

Hi hi, veš de. Če smo z mulci, imam običajno z Anžetom toliko opravka, da
sploh ne vem, kaj čvekamo. Bi se mi prav prilegel en čvek brez otroškega sitnarjenja. user posted image

Viv, ti kar povej kdaj in kje, pa prlaufam ;)

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.10.2007 12:58:22   
viv_
sploh ne vem, kaj čvekamo. Bi se mi prav prilegel en čvek brez otroškega sitnarjenja. user posted image

Ja, drug teden en dan... Ta teden bom pridna žena, pa bom doma user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.10.2007 13:01:20   
krfjolca

Ja, drug teden en dan... Ta teden bom pridna žena, pa bom doma user posted image

Ja, jaz si tudi delam neke utvare glede pridnosti user posted image . Sam pomojem bo spet cel teden Pečjak kuhal (sam pššššš, moj še zmerom misli, da jaz tako dobro kuhamuser posted image ). Pa že vsaj pol leta mi kino obljublja, pa ni nič iz tega. user posted image
Se pol slišiva drug teden. Pa mogoče se še katera pridruži.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.10.2007 13:29:22   
ircica
slaba; saj lahko vidiš mojo nominacijo par strani nazaj

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.10.2007 14:28:14   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

slaba; saj lahko vidiš mojo nominacijo par strani nazaj

user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 289
22.10.2007 14:29:10   
viv_
sam ircica res - dobronamerno, jest bi tisto slikco dol dala... K nikol ne veš...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.10.2007 16:52:12   
Zamima
a je še katera tak psiho tukaj, da v dobre pol ure zapravi 90€ za user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 291
22.10.2007 17:01:05   
Zamima
no ja jaz sem si pa kebap privoščla po dolgem času .... kaka tolažba user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 292
22.10.2007 19:50:00   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

a je še katera tak psiho tukaj, da v dobre pol ure zapravi 90€ za user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

Po mojem komot, če bi imela viška €. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 293
22.10.2007 20:02:27   
ircica
Na, pa je konec pohujšanja... so bile slikice prevelike. Saj mi je prav, sem jih ravno iskala, da jih pobrišem.

Zamima, kot da je 90EUR tžko porabit, dva par čevljev kupiš, pa je. Daj mi 200 EUR pa 20 minut v centru mesta, pa ti pokažem, kako sem hitra.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 294
22.10.2007 20:18:47   
Aja1
user posted image , jaz pa nisem slik vidla user posted image

Zamima, kaj si pa lepega kupila?

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 295
22.10.2007 20:21:57   
ircica
Rada bi vam samo sporočila, da nisem nepismena, ampak tipkovnici crkuje baterija. Zato spušča črke.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 296
22.10.2007 20:24:37   
Aja1
Danes je bila Neja zelo pridna pri očju, mami je služila pa € user posted image ....sploh se mi ne da delat...misli mi skoz uhajajo k mojemu malemu škratku. Sem šla med malico kar domov (imam do službe peš dve minuti),da sem jo videla in me je bilafull vesela user posted image . So me pa iz vrtca klicali....opazila sem pa šele zdaj user posted image . Imam gsm skoz potiho. Jih moram jutri poklicat nazaj, da vidim, kaj željo user posted image

Zdaj grem pa vlogo za OD izpolnit. Počasi se že mudi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 297
22.10.2007 20:40:54   
urška76
Čer!
Jest sem bla pa pridna, pa mal za jutr že skor kosilo kuhano. Sem nardila filane paprike (btw sem jih delala prvič v življen, upam, da bodo za pojest), jutri samo še krompirček v ekonom zabrišem pa bo. Pa sopet sem se s cotami ukvarjala. Lubiko je mel pa otroke čez.

Viv jest sem tud za, sploh drug teden. user posted image  Moj bo pa namesto koruze pa svinj in zime mel otroke čez user posted image user posted image  Enkrat po dolgem času si pa lahk prvoščim.
Max pol pa še ne pridemo sankat, a za mojgaa omavžat bi se najdl kej snega user posted image
Ircica naj kostji hitro minevajo urice v vrtcu. Drug teden boš najbolj oboževana mama na svetu user posted image  (pa najboljša v njegovih očeh)

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 298
22.10.2007 20:46:59   
Aja1
Saj res. Kostja, bravo in še naprej pogumno v vrtcu!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 299
22.10.2007 21:04:27   
max81
Max pol pa še ne pridemo sankat, a za mojgaa omavžat bi se najdl kej snega

nč, razn. če ga boš z zemlo drgnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdejle smo mel obiske, požrla sem cel paklc piškotov, zdejle si grem pa še kostanj skuhat, da če mi bo slabo, da mi bo ornguser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?