|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 28 [29] 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
6.12.2007 10:16:43   
Strawberrie Cherrie
Matic vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bomo zdravi, pa res mogoče pridemo na srečanje user posted image

Btw, a mislite, da mi ga bodo cepili naslednji teden, glede na to, kaj smo prestali v teh 3tednih? Pomojem bi bilo bolje, da se zmenim za kakšen drug datum?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.12.2007 10:31:34   
r1ta
Jaz mislim, da ne bo cepljen...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.12.2007 10:39:53   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Jaz mislim, da ne bo cepljen...

pomojem tudi da naj ne bi bil. ampak tole našo zdravstvo je čudno. bljak.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 703
6.12.2007 13:15:08   
Shorty_
S_c in Ožbej dobrodošla domauser posted image

Matic vse najboljše pa le glej da boš fino nagajal mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
6.12.2007 13:20:39   
ally1
hvala za čestitke, torta se že peče (v eni pekarni user posted image ).

S_C user posted image user posted image upam da ste se zdaj pozdravili in da boste ostali doma in nič več bolnice.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.12.2007 13:26:23   
crci06
VSE NAJBOLJŠE, MATIC!!!

In ja, seveda je prišel Miklavž, saj smo bili ja PRIDNI. ZELO. user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.12.2007 13:42:58   
frufru
ČESTITKE MATICU ZA 1.SVEČKO!!!
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

In ja, seveda je prišel Miklavž, saj smo bili ja PRIDNI. ZELO. user posted image

Kako smo bili pol šele mi pridni, najprej god, pol Lovrov RD, danes pa še Miklavž. user posted image user posted image user posted image  Kaj bo pa jutri???

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 707
6.12.2007 13:56:48   
Strawberrie Cherrie
Ja, tudi pri nas je prišel miklavž. in mulc je zaslužil preko noči 62€. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No v bistvu so tetike in babike naročile, naj pač porabi, za kar hoče. Mu bom dala lepo v njegov sklad in se bo že 1x kasneje odločil, kaj bi fant imel. igrač ima seveda polno ritko, pa se mi zdi brezveze kupovat še dodatnih nekaj igrač.

No, domač Miklavž (ata,mama parkeljuser posted image ) je bil pa lepo skromen - fige, sadje (mandarine,banane) , čokoladni parkeljčki in pa nogavice, ker smo jih bili vsi potrebni.

Hitro povejte punce, kaj kupujete vašim user posted image za RDje? Ker mi2 sva sicer Božička mu že kupila (tisto leseno delavnico), bi mu pa rada kupila kaj lepega, tko da bo imel trajen spomin(recimo, da bi bilo AKTUALNO KAKŠNO LETO ALI DVE, ne samo mesec ali dvauser posted image user posted image user posted image ). Ne bi neko plišasto igračo, ker jih lahko začnem komu v glavo metat. Toliko perem in dezinficiram zadnje časeuser posted image , in mi pliškoti trgajo živce.
Imela sem nagledanega enega potiskača lesenega Pikapolonico (ker se vrti okoli in okoli) iz Bušija,pa ni še primeren za mojega Črmlja, pa sem se odločila da ga bo dobil za 2.rd.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 708
6.12.2007 13:57:09   
Strawberrie Cherrie
Pa HVALA vam vsem za lepe želje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 709
6.12.2007 14:03:36   
frufru
Mi2 sva našemu ruzak, da ga bomo lahko okoli nosili, kadar ne bomo šli z vozkom. Za Miklavža je pa dvd Krtkova dobra dela (če že bo gledal risanke, naj vsaj na začetku take brez nasilja). Včeraj jih je R gledaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 710
6.12.2007 14:20:34   
Strawberrie Cherrie
Frufru, zakaj sem bila vsaj zate 100%, da bo mali dobil nekaj LESENEGA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 711
6.12.2007 15:07:52   
Vilma
O S_C lepo, da sta doma! user posted image  Zdaj pa naj tako ostane, dost je blo bolnice!

In Maticu čestitke za prvo svečko, tale fantič pa je prav Miklavžev ane! user posted image

Prvo hvala vsem za lepe želje in čestitke, včeraj smo že praznovali, bomo pa še med vikendom.
S_C midva sva našemu kupila leseno kocko. user posted image  Sem tu na RR brala od ene mamice, ki je pisala, da njen sin to še pri treh letih rad uporablja. Zgleda pa tkole: http://www.soncek.si/si/eichhorn-3685-leseni-igralni-center-i8530.shtml
Je več vrst teh kokc, no midva sva vzela to. Zaenkrat mu je najbolj zanimiv tisti labirint. Kreda pa pride malo kasneje v poštev, zdaj bi pisala samo v usta dajal. user posted image  Sicer pa pri mulcih nikoli ne veš, kaj jih bo zanimalo in koliko časa. Naš je kr hvaležen otrok kar se igrač tiče, včeraj je dobil goro novih igrač, pa čisto za vsako si je vzel čas, tako da se nihče ni čutil prikrajšan. Zlati mamin sine. user posted image

Mene pa tudi daje, da bi mu nekaj dala v trajen spomin. Ma ne tak za eno leto, dve ampak za celo življenje. Itak da bo dobil pri 18.letih album "To sem jaz", ma bi še nekaj, verjetno vrednega, da bi šlo iz roda v rod. Ma ne vem, kr neki fantaziram. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 712
6.12.2007 17:22:30   
Shorty_
No samo na hitro javim da sem se fajn zaj... ta teden. Kot sem napisala sem v nedeljo začela jest antibiotike in namesto da bi lepo ostala doma sem šla v službo do včeraj sem zdržala danes pa sem končno ostala doma in grem prej po tamalo v vrtec seveda z avtobusom in sva šli nazaj peš sva hodili 45minut po sončku pa še ful sem bila vesela ker je prvič spala 1 uro u vrtcu, no pa prideva domov in je čez pol urce zaspalauser posted image i grem merit vročono in je mela že 37.9user posted image
Jz pa delam preko podjemne pogodbe in še bolniške nimam plačaneuser posted image user posted image mah upam da bo tega decembra čimprej konec pa da res dobim s 1.1. pogodbo ker drugače bom raj kej druzga iskalauser posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 713
6.12.2007 17:31:28   
r1ta
Matic vse najboljše za prvo svečko!user posted image

user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 714
6.12.2007 17:34:37   
r1ta
Jaz sem se odločila, da bom Ani za rojstni dan kupila zlato verižico s tistim obeskom (ne vem kako se reče), ki se odpre in sta notri dve fotografiji. To ji bo v večen spomin. Kupila bom pa v Sloveniji, ker je zlato bolj kvalitetno kot tukaj. Igrač bo itak dobila od drugih, jih pa sploh ne potrebuje. Prav tako ima oblekic cel kup.

Shorty upam, da se hitro pozdravite!user posted image  Lahko, da je samo kakšen zobek na pohodu...

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 715
6.12.2007 17:37:47   
Strawberrie Cherrie
Joj, kakoluštkano darilo R1ta. Medaljonček imam jaz tudi - sicer od sv.birme, ampak je trajen spomin.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 716
6.12.2007 19:31:43   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Frufru, zakaj sem bila vsaj zate 100%, da bo mali dobil nekaj LESENEGA user posted image user posted image user posted image

Je dobil leseno za RD: od dedija home made poganjalčka iz lesa, pa od prijateljčka kockeuser posted image user posted image user posted image user posted image , tako je dobil od naju mandarine in dvd, kukr. Gleda ga pa itak R in ne Lovrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 717
6.12.2007 20:27:42   
crci06
Hej, punce, ta teden pa ni več nobenega slavljenca!
Se spomnite, kako "napete" smo bile lani tak čas? Pa kr ni in ni bilo nič prezgodaj (pri mnogih)...

Mene ful dajejo spomini in še vedno malo hormončki... jaz ne vem, ko (če) bom spet noseča, kam bo to šlo... če se bo potenciralo, bo hudo user posted image Tokrat bom mogoče priznala user posted image user posted image user posted image

dons so se mi kar učki zarosili, ko sva šla na prvo miklavževo igrico in po darila. Med polno dvorano ljudi se je otrok počutil čisto OK, motila ga ni niti gužva na vhodu, ko smo čakali (kot na razpprodaje ali odprtje trgovin) pred vrati..  svaka mu čast... 1 uro je zdržal čisto priden... čist po mamici je user posted image

Upam, da ne bo sanjal parkeljcev, ker danes ponoči smo se zbudili s takim alarmom, da ga še gasilci nimajo..

zlati s(muser posted image )o, tile naši sončki!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 718
6.12.2007 22:25:15   
Bubacka
Dominik!!!!!
Lovro!!!!
Matic!!!!
Vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
boljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda hvala vam punce za lepe cestitke! Stella je dobila velik daril, najvec pa oblacil! Zlata nismo kupovali, ker je ze velik dobila za Sveti krst! 
Danes smo bili na rednem pregledu, in bila tudi cepljena!
Evo Frufru pa imamo nove mere Tezka je 10.010 kg, pa dolga  76,5 cm.
R1ta meni bi odgovarjalo da se dobimo ob .10.00. Kaj pa ostale????
Punce lahko nocko! Poljubckim malim angelckam!user posted image user posted image user posted image  

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 719
7.12.2007 8:29:20   
Shorty_
No midve sva doma, in Nika se obnaša kot da ji ni nič tko da upam da bo do ponedeljka ostalo tako, in da bo čist nehala smrkat in kašljat.
Jz se spet ful slabo počutim grlo me kar noče nehat boletuser posted image

No grem mal pospravljat pa likat dokler se Nika sama igra.

LP

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 720
7.12.2007 8:31:40   
Strawberrie Cherrie
Shorty, upam, da se čimprej pozdravite tudi pri vas user posted image

Mi3 smo fasali še nek prehlad in smrkamo in čihamo user posted image user posted image user posted image

Ja, moj_moj, točno user posted image user posted image user posted image jaz se tudi večx spomnem nazaj - sploh tisti dan, ko sem šla v P in sem ob 5h zjutraj na RRju povedala, da se grem pokazat, da mam lažne popadke in mi trebuh otrdeva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 721
7.12.2007 8:42:16   
vampirka
VSE NAJBOLJŠE JUNAKI: LOVRO user posted image , DOMINIK user posted image , MATIC user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi za srečanje 14. - za uro je pa nama tudi 10h boljše (ker kasneje je že zaspana).

Frufru, mi smo bili tudi v posvetovalnici in naše nove mere so: 8400g in 73cm.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 722
7.12.2007 9:40:12   
ally1
Še enkrat hvala za vse čestitke. RD smo preživeli v imenitnem vzdušju, tortica je bla njami user posted image , je šel Matic kar z rokami nad njo user posted image . Darila.... veliko, ker je vmes dobil še za miklavža. Sem študirala kako bi mi to razporedili in ugotovila, da bo treba rečt vsem, da miklavž bo 5.decembra zvečer, RD pa 6. Idino tako bo razločil darila od miklavža in RD.

Vsem bolčkanim eno veliko user posted image  in en veeeeeeeeeelik user posted image , da se čim hitreje pozdravite.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 723
7.12.2007 12:05:09   
emaa
Kaj nas bojo zdaj prestavili na Otroke, ali se moramo same, ker so že novi decembrčki. 

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 724
7.12.2007 12:47:31   
Naja30
Matic vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

r1ta, če rabiš pomoč na Pučniku, ti pridem pomagat! user posted image
Glede srečanja sem že vse skombinirala, da bom v petek v Ce. Meni je vseeno, katera ura. Naj pove tista, ki bo od  najdlje prišla. Midve s Tijo sva pa pokonci že zgodaj in city center vidim s svojega okna, tako da res ni problem.
SC boš prišla? Tija bi zelo rada spoznala Ožbeja.  user posted image
Po moje tudi ne bo cepljen, glede zdravstva se pa strinjam. user posted image
Za roj.dan je naša dobila en kup igrač, pa niso nič kaj bolj zanimive kot tiste, ki jih ima že doma. Zato ti ne znam kaj konkretnega svetovat. No, sam da igra, to je že bolj zanimivo user posted image  Za trajen spomin pa je dobila tudi verižico z obeskom ploščico.

shorty, držim pesti, da se čim prej pozdravite. In SC za vas tudi user posted image

Miklavž... joj toliko daril je dobila za r.d., da je tokrat dobila samo enega parkla. Bo pa za božička spet več. Jaz sploh ne folgam več teh daril. En kup r.d. je, še moj dragi ima v kratkem, pa pol familije, pa prazniki... pa en kup otrok... oh. Komaj čakam, da bo januar in mal suše user posted image

ema, po moje je najboljš, da se kar same prestavimo na otroke. Imej ti to čast user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 28 [29] 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 28 [29] 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?