|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
11.11.2007 19:46:34   
Bubacka
Hallo punce! Evo še se jaz pridružim, ker nisem že dolgo! Moja mala pikica hodi okoli ali plazi, samostojna frajerka! Lepo jih videti takšne velike že!!! Res da so te naši Decembrčki vsi posebni!!!
SC Ožbej je pravi korenjak, zelo ljuškan!!!
R1ta nad vajno spletno stranjo sem ful navdušena, in Ano! Taka bubika!!!

Nič lep konec! Danes je zmaga Turkova!!! Mu privoščim, ni slab fant!
Punce lepo uživajte z user posted image user posted image user posted image ! Naj rastej zdrav in velikii, spijo celo noč brez prebujanja, in dobro papcajo!!!
Cmok cmok!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.11.2007 19:57:23   
Vilma
Dober večer decembrčice user posted image
Prvo moram nujno pokomentirat Barbkino Manco, svetovna je! Tako z rito miga, da se je kar ne moremo nagledat, sem si parkrat zavrtela video, mislim da bi lahko na marsikaterem tekmovanju zmagala. Bravo Manca, zares! user posted image Dominik ko pleše, ne miga z rito levo desno, ampak gor dol - kot da bi pumpal user posted image  

Drugače kar se mojega trebuška tiče, je že oreng trebuh. Vam rečem, v drugi nosečnosti se vse prej pozna - tudi kile user posted image  V 20.tednu sem slikala trebušček (bom drugič napopala fotko), pa je enako velik kot je bil pri Dominiku v 28.tednu user posted image  Bog ve, kako bo do konca, je pa res da sem imela pri DOminiku bolj mini trebušček.

Aja pa še to. Nismo še ziher za spol, pred mesecem dni je kazalo na fantka, zdej pa nismo med nogami nič našli. user posted image  Je G rekel, da bo na decembrskem pregledu povedal. Sicer pa mi je res vseeno, samo da bo otrok zdrav.

Dominik je krasen, zdaj mi je tako lepo z njim, ko je vsak dan kaj novega. Mu kažem predmete in se ful hitro nauči pokazat določene. Od vseh stavkov, ki se začnejo z : Kje je avto? Kje je žoga? Ipd.... Al pa Kaj je to? In pokažem na predmet. Od vsega se je naučil govoriti: Kaj je in Ki je user posted image  
Je res hecen, s tistimi malimi ustki, pa te pogleda in reče Kaj je.... Se vsakič smejim, tako mi je hecem user posted image
Pa še ena novicaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  Končno smo tudi mi dobili prvi zobek - zgornjo desno eknico! user posted image  Zgleda da bo tudi druga zdaj zdaj zunaj. user posted image  A smo zadnji, a smo zadnji? Je dobil prvi zobek pri 11 mesecih in 3 dneh. Spodaj pa se še nič ne kaže, se mi zdi, da znajo bit celo zgornje dvojke prej kot spodnje enke. A je to ok? Katera ve?

Zdaj pa šibam, lepo se mejte, pa se beremo!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.11.2007 20:15:22   
Naja30
r1ta jaz ti pošljem matevža in kranjsko, če želiš.user posted image  

vilma, čestitke za 1. zobek. In trebušček! user posted image

Naša Tija pa je pred dnevi prvič splezala na kavč, zdaj pa se je naučila tudi it dol s kavča z nogicami naprej. Je tako smešna, ko pride do konca kavča in se šele zadnji trenutek obrne, da so noge prve na tleh.user posted image
Ja, frajerji so postali tile naši skoraj 1-letniki. Saj ne morem verjet, že ta mesec bomo praznovali! Kam je šlo tole leto? Kako je bilo lepo! Najlepše leto mojega življenja.user posted image
Ste že kaj razmišljale, kako boste praznovali 1. rojstni dan? Mi bomo v krogu družine šli na kosilo, tortica bo seveda tudi.

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.11.2007 22:16:24   
Barbk
Joj ja kr že 1 svečko bomo kmalu upihnili....No mi bomo to počeli tik pred silvestrom  pa vseeno bo to tik tak. Bo treba res počas razmišljat kako bomo praznovali. Se pa strinjam s tabo Naja o čudovitem letu. Tako kratko in tako sladkoooo in še slajše bo vsako leto, ko nas bodo razveseljevali teli naši lumpki. Vilma hvala za tako lepe pohvale sem kr mal "zafarbala". Ja pa bravo za prvi zobek. No takole fliknila nas bom na prvo stran,  kak večji čvek pa jutri. Lupčka vsem in nočka.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 379
12.11.2007 8:49:46   
emaa
Pa smo na drugi strani. Jaz bom ta teden spet sama. Tri tedne nazaj je šel moj službeno v Prekmurje, potem so bili prazniki, je cele dneve pomagal pri bratrancu, prejšnji teden je bil spet v Prekmurju, danes gre spet. Komaj čakam, da se to neha. 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 380
12.11.2007 8:57:18   
Strawberrie Cherrie
Jutro punce user posted image

Sem nas nasla nekje na drugi strani? Kaj pa to pomeniuser posted image user posted image Ja, saj vem, enostavno ni več časa za klepetanje. Ožbeja je povsod polno, pa še mi smo čisto v preurejanju. Včeraj smo itak doživeli internetni in elektro mrk - je moj eno konstrukcijo na steno vrtal in je na eni strani prevrtal internet kabel, na drugi pa elektriko. Talent pač user posted image user posted image user posted image
No, jaz imam zadnjih 3tedne porodniške user posted image - jaz kar upam, da se bom zbudila in bo nekje marec in mi še sploh ne bo potrebno razmišljat o kakšni službici user posted image user posted image user posted image Dobila sem sicer eno honorarno delo in bo za 1x. dokler ne dobim kaj boljšega, oz. kljub temu lahko honorarno delo (rač.oblikovanje) obdržim, bo kar nekaj € več.
Trenutno se predvsem ukvarjam s takšnim šmornom, kot je razmišljanjem o tem, kaj naj mulčku kupim za RD. Imam nagledan en poganjalec-avtomobilček in eno leseno delavnico z orodjem (zadnje čase zelo rad vstavlja stvari, jih odvija, zavija, tolče - v glavnem ni da ni). Ma, nekaj bo dobil za RD in nekaj za Božič, saj letos mu ne bo še ravno jasno, zakaj toliko stvari na 1x.
Sicer je pa 16.12 še daleč in si medtem lahko čisto lepo premislim user posted image user posted image user posted image
Vem pa, da mu bom sama pekla torto - za praznovanje, kjer bomo povabili prijatelje, bom naredila nutelino torto, za tisto družinsko pa višnjevo.
To je to, za 1x.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
12.11.2007 10:04:21   
pika30
Sploh ne pridem več do vas,mojmu računalniku se je čist zmešalouser posted image kar naprej me ven vrže,sem že par postov napisala,ko pritisnem potrdi mi strani ne pokaže več,za ****.Upam,da mi bo zdajle ratalo.

Ajda je ves prejšnji teden preživela super v vrtcu,brez joka,tako da sem kar vesela,da je lepo sprejela novo okolje.V soboto je dobila po telesu take majhne rdeče pikice,najbolj po nogah in malo po trebuščku in rokahuser posted image lička je imela čist rdeča in tu pa tam kakšna pikica.user posted image Zdaj pa ne vem kaj bi to bilo,sumim na klementineuser posted image ,ki je eno celo zmazala,kasneje pa so se pojavile pikice.Mandarine je že prej jedla pa ni bilo nobene reakcije,klementine pa je v soboto prvič,na ostalo hrano,ki jo je čez dan jedla je bilo že  vse preiskušeno.Čudno a nista mandarina in klementina isto.user posted image Večerjo mi je odklanjala,sem videla da se ne počuti prav dobro,ampak sem ji še vseeno probala dat malo čokolina,nato mi je vse v loku ven zbruhala,rumene barve in dva cela koščka klementine,vročine pa ni imela.V soboto zjutraj je kakala rumeno,ampak potem je bilo počutje dosti boljše.
Včeraj in danes so že pikice skoraj izginile,samo po nogah jih še ima malo,v vrtec je vseeno šla,za pikice sem vzgojiteljici povedala,pa pravi da je možnost alergije.Popoldan jo vseeno peljem zdravniku pokazat. 
Bom hitro potrdila,da me spet ven ne vrže.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 382
12.11.2007 11:32:42   
Naja30
Dan.

SC, čestitke za honorarca, nekaj je pa le. user posted image

pika, čisto možno, da je zarad klementin. Tija je dobila po njih in tudi po mandarinah dobi, čisto rdeča lička in vneto ritko.user posted image  Baje da zarad kisline.

Tija je bila pa danes že 3x pokakana user posted image  In to na ful! Čez vikedn je kar nekaj jedi iz fižola pojedla in zdaj se pridno prazni user posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
12.11.2007 12:55:28   
TanjaS
R1ta, vaša spletna stran je pa res svetovna user posted image user posted image user posted image

Ja, tale porodniška je šibnila mimo kot strela. Jaz imam sicer še sedem tednov, ampak bo minilo kot šus, potem pa popolnoma nov ritem,... Ma, bomo preživeli, na začetku bo verjetno težko, potem pa padem not in to je to. Še službo bom zamenjala, tako da me kar malo stiska.

Mi smo super, Maks je priden, trenutno spi, povsod ga je polno, začel je odpirati omare in vse ven metat, v soboto je prvičl prespal pri babici in bil ful priden, lepo spal, celo do 7 zjutraj. Midva z možekom sva šla martinovat in smo se imeli tudi super, domov sva prišla ob 5 zjutraj user posted image user posted image user posted image

Naja in Vilma, tile vajini tedni pa tudi kar letijo. Bosta vprašali za spol otročka? Joj, ko se jaz spomnim, kako sem bila razočarana, ko so rekli, da bo fantek, jaz sem si pa ful še eno punčko želela (no, oba). Danes si pa sploh ne predstavljam, da ne bi imela tega lumpa malega. Če bi kdaj imela še tretjega, vprašanje, če ne bi zdaj še enega fantka user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 384
12.11.2007 13:15:02   
r1ta
Daaaan!

Pri nas nič novega. Mala mi nekaj sračka zadnja dva dni pa ne vem če je kakšna reakcija na hrano ali kaj. Pokaka se večkrat na dan, redko. Zdaj pa ne vem če naj delam kakšno paniko ali ne. Daste ve malčkom kakšne kekse ali krekerje (otroške) če piše na njih od 1. leta naprej, do takrat je pa še dva meseca? Edino to je jedla v soboto, včeraj in danes. Takšne kekse s sadjem. In vse tri dni mi sračka...user posted image user posted image  So pa od Nestle...user posted image

Bežim, v naše stanovanje je treščila bomba!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 385
12.11.2007 19:19:03   
r1ta
Hmmm, izgleda da smo mrknile...user posted image  Samo toliko, da nas vržem na prvo stran, ker druga stran je pa res nedopustna!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 386
12.11.2007 19:59:17   
Naja30
Jaz nisem mrknila. Še vztrajam in vas morim user posted image

Tanja, midva najraje ne bi vprašala za spol, tudi pri Tiji nisva. Najbolj pomembno je, da je dete živo in zdravo, spol pa bo kar bo. user posted image  Ampak na morfologiji mi lahko dela G 4D UZ, tam pa se verjetno kar vidi že spol, tudi če nisi ekspert. Ne vem, bomo vidli.

r1ta, naša tud sračka danes ko za stavo. 5x in to kar redko. Mislim, da je kriv fižol, nisem pa sigurna user posted image

Tako, zdaj grem pa jeeeeest. Če katero zanima user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 387
12.11.2007 20:14:19   
TanjaS
Mi redno kakamo vsaj 3x na dan, običajno kar 4 do 5x. In če ga ne previjem takoj ima živo rdečo ritio.

Naja - DOBER TEK!

Maks je v postelji. Nekaj kašlja, pa sem ga kar z materino dušico namazala. Upam, da bo pomagalo.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 388
12.11.2007 20:24:40   
Shorty_
Tristan in Nika vse naj naj za 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image

mi se uvajamo v vrtec zaenkrat gre ok, jutri j bom jaz nahranila za zajtrk in pridem nazaj pred kosilom upam da ne bo krize ker grem umes na razgovor za službo.
drugače pa pridno tipkajte pa se beremo

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 389
12.11.2007 21:01:28   
r1ta
Hja, naša Anika ponavadi naredi kupček takoj zjutraj, uspešno na kahlici vsak dan. Tole kar je pa zadnje tri dni je pa driskica, ker kakor malo naredi pok pok (vetrovi) pride zraven še kakec. Ritko ima pa tudi pofrišano, kljub temu da jo takoj previjem in jo pustim vsak dan vsaj pol ure brez pleničke. Kaj pa vem če so krivi tisti keksi. Nisem jih dala jaz temveč moja preljuba taščica, ki ji daje tudi razne druge krekerje in bog ve kakšno hrano še ne, ki je namenjena za odrasle. V soboto je Ana bila pri njej in ji je dala te kekse. Včeraj smo bili na obisku in ji je spet dala, pa jaz le pogledam na paketek kaj to sploh je in vidim, da je od enega leta naprej in da je potrebna previdnost pri alergijah na oreščke in polnozrnate jedi (oz. nekaj takega). Ma nisem mogla bit tiho in sem ji na lep način povedala, da so ti keksi za otroke od enega leta naprej. In kaj je rekla? "Ja, in?" Pa sem ji še naprej povedala, da je možnost alergije, pa je rekla, da je pač ista figa če je pri enem letu ali desetih mesecih. In sem bila tiho... Moj predragi pa ni rekel nič. Danes sem mu to vrgla pod nos, razvila Ano, ji očistila ritko, dala na kahlico, nato pa sem jo pustila več kot pol ure brez plenice, da je maširala po stanovanju. In mu ni bilo nič jasno. Potem me je pa le vprašal kaj delam, zakaj Ana nima pleničke, pa sem lepo rekla, da je stara deset mesecev in da je že lahko brez pleničke. Če lahko je kekse, ki so namenjeni enoletnim in starejšim otrokom, potem pleničke tudi ne rabi več... Tako. user posted image  K tašči je pa tudi ne bom dala več, dokler ji sam ne pove, kaj lahko Ana je in česa ne. Pa jebelacesta, imam jaz kaj besede pri tem ali ne?

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 390
12.11.2007 21:07:41   
pika30

Čestitke za 11 mesecev:
NIKA user posted image (shorty) user posted image user posted image
TRISTAN user posted image (klavdijaK1) user posted image user posted image

Shorty še tukaj čestitke za razgovor za službo in za uspešno uvajanje Nike v vrtec.user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 391
12.11.2007 21:16:46   
Shorty_
Punce tiste katerih otroci še nimajo 9kg  zanima me v katerem avtosedežu vozite vaše sončke? V lupinici ali v avtosedežu? Nevem kaj naj naredim ker ima NIka samo 7 kg in ji nogice gledajo že čez glava pa še ne. (malo ji še manjka)je pa zelo nesrečna v lupinici in kaka malo daljša vožnja (več kot 10 minut) ne mine brez joka.

Hvala

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 392
12.11.2007 21:18:34   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Danes sem mu to vrgla pod nos, razvila Ano, ji očistila ritko, dala na kahlico, nato pa sem jo pustila več kot pol ure brez plenice, da je maširala po stanovanju. In mu ni bilo nič jasno. Potem me je pa le vprašal kaj delam, zakaj Ana nima pleničke, pa sem lepo rekla, da je stara deset mesecev in da je že lahko brez pleničke. Če lahko je kekse, ki so namenjeni enoletnim in starejšim otrokom, potem pleničke tudi ne rabi več... Tako. user posted image   

user posted image user posted image Drugič pa isto naredi ko bo tašča na obisku.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 393
12.11.2007 21:27:58   
Shorty_
R1ta r1tauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image r1ta r1tauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image r1ta r1tauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (navijam kot na tekmi)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 394
12.11.2007 21:34:14   
pika30
user posted image user posted image user posted image  za kaj navijaš?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.11.2007 21:35:55   
pika30
Shorty Ajda ima Concorda trimaxa,pa ima 1,5kg več kot Nika.Na tvojem mestu bi jo dala že v avtosedež,punca ti že protestira.user posted image  

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.11.2007 22:17:10   
r1ta
Haha, prave navijačice ste! Ja, najboljše da res naredim tako, kot pravi Pikica.user posted image

Shorty, Ana že ima maxi cosi toby-a že kakšen mesec dni in res uživa v njem. Končno lahko gleda ven med vožnjo in prav rada ob tem tudi zakinka. No, to pa da ima malo več kot 7 kil pa ne rabim omenjat...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 397
12.11.2007 22:28:51   
Naja30
r1ta r1ta r1ta, tudi jaz navijam zate! user posted image user posted image user posted image  Tista tvoja jebelacesta mi je še pa najbolj všeč user posted image user posted image user posted image

Tako, Tija spi. Končno. Ne vem, zakaj zadnje čase tako težko zaspi. Se kobaca in vstaja in prestavlja iz enega konca postelje na drugega in to lahko traja tudi več kot pol ure. Bo polna luna kmalu ali kaj?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.11.2007 8:27:48   
r1ta
Naja3 nekaj je v zraku ker mojega user posted image  nosi že dva dni!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 399
13.11.2007 12:20:33   
Bubacka
NIKA in SHORTY vse najboljse za 11 mesecev!!!!!
R1ta R1ta tudi jaz navijam!!!
Stella ima avtosedez Priory od Maxi Cosi, super je!
Za rojstni dan bo dobila Bundico, kapico in kako pametno igraco, se ne vem kaj pa za bozicuser posted image
Igarama se z malo!!! Tak da bom kasneje se kaj napisala!
Pa pa!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?