TanjaS
|
R1ta, vaša spletna stran je pa res svetovna Ja, tale porodniška je šibnila mimo kot strela. Jaz imam sicer še sedem tednov, ampak bo minilo kot šus, potem pa popolnoma nov ritem,... Ma, bomo preživeli, na začetku bo verjetno težko, potem pa padem not in to je to. Še službo bom zamenjala, tako da me kar malo stiska. Mi smo super, Maks je priden, trenutno spi, povsod ga je polno, začel je odpirati omare in vse ven metat, v soboto je prvičl prespal pri babici in bil ful priden, lepo spal, celo do 7 zjutraj. Midva z možekom sva šla martinovat in smo se imeli tudi super, domov sva prišla ob 5 zjutraj Naja in Vilma, tile vajini tedni pa tudi kar letijo. Bosta vprašali za spol otročka? Joj, ko se jaz spomnim, kako sem bila razočarana, ko so rekli, da bo fantek, jaz sem si pa ful še eno punčko želela (no, oba). Danes si pa sploh ne predstavljam, da ne bi imela tega lumpa malega. Če bi kdaj imela še tretjega, vprašanje, če ne bi zdaj še enega fantka
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|