![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 20:22:12
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Evo, po celih klin..... Trbovljah so me čukast gledal, kjerkoli sem vprašala za material za servitno tehniko . Sem pa nabavla barve za tekstil, tko da zna kak vlakec na kaki majčki pristat, če si bom upala .
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 21:01:28
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Evo, po celih klin..... Trbovljah so me čukast gledal, kjerkoli sem vprašala za material za servitno tehniko . Boš mogla bolj po domače vprašat, očitno. Drugač pa kupiš servetke, mekol lepilo (razrečiš ga z vodo) in to je to. Deluje, verjemi.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 22:12:12
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Z mekolom delaš servietno? Ziher? Ker tega pa mam doma. Pa še neki...s tamalim bi naredila snežaka iz balonov. Oblepla bi s časopisom al pa sekret papirjem, da se pol strdi. A je lepilo iz moke in vode OK za to, al moram kej bolj konkretnega nabavt?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 23:22:40
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Ja, Mekol lepo razredčiš z vodo, pa ne daš ga veliko, tko, da je bolj tekoče, pa premažeš. Za snežaka, pa je to čist ok. Jaz bi raje dala časopisni papir, ker je bolj kompakten, wc papirja boš pomoje preveč porabla. Pol pa prebarvaj.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 8:31:26
|
|
|
|
Bubamaraa
|
morninggggg... jaz že pridno € služim.... in komaj čakam jutri, da jo pihnem po malici v Trzin!!!! ker še kar sploh ne morem dojet, da sem dobila to službo.... danes grem pa k zdravniku po napotnico za kirurgijo...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 9:03:26
|
|
|
|
KBM
|
Romana, prvo čestitke Kako pa to, da greš na kirurgijo?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 9:17:25
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 danes grem pa k zdravniku po napotnico za kirurgijo... SEj za lifting ne rabiš napotnice, morš plačat.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 9:20:58
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 danes grem pa k zdravniku po napotnico za kirurgijo... SEj za lifting ne rabiš napotnice, morš plačat. ti pa tiho... KBM grem po napotnico, ker imam na nogi med prstona kurje oko in me že tako vse boli, da si ga bom dala odrezati.... Čbela dej povej če maš kej vez na kirurgiji, da bi hitr prišla na vrsto???
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 9:42:17
|
|
|
|
ajna12
|
Zdravo! ROMANA, imaš z.s.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 9:47:50
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ajna hvalaaaaa
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 9:57:43
|
|
|
|
KBM
|
KBM grem po napotnico, ker imam na nogi med prstona kurje oko in me že tako vse boli, da si ga bom dala odrezati.... Aha, pol je pa res bolje, da ga odstranijo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 10:15:52
|
|
|
|
ajna12
|
Ni za kaj. Za vsak slučaj vprašaj, če lahko kaj dermatolog pomaga.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 10:25:55
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Čbela dej povej če maš kej vez na kirurgiji, da bi hitr prišla na vrsto??? Zate vedno!
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 11:14:19
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Ja, Mekol lepo razredčiš z vodo, pa ne daš ga veliko, tko, da je bolj tekoče, pa premažeš. Za snežaka, pa je to čist ok. Jaz bi raje dala časopisni papir, ker je bolj kompakten, wc papirja boš pomoje preveč porabla. Pol pa prebarvaj. tenkju veri mač!!!! Romana, auč... fajn rihti!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 12:55:49
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Čbela dej povej če maš kej vez na kirurgiji, da bi hitr prišla na vrsto??? Zate vedno! sej vem, da me ljubiš... spoštujem to...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 18:46:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh Romana, zarad enga kurjiga učka, pa res ni treba te bit strah. Jaz bi pred parimi leti rade volje šla rezat, sam jih je blo preveč, je rekla dr da me ne more na kirurgijo poslat, ker bi mi mogli celo nogo zrezat. Sem jih mela okrog 15 na enem podplatu. Ampak kakor so prišli, tako so tud zginli. Sem pa probala vse sorte, na konc sem si z dvema zadevama mazala in neki od tega je nucal očitno.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 20:00:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Hotka men to sploh ni smešn... ker mene to res boli, da včasih komi hodim... in nobena žavba mi ni pomagala zato sem se tudi odločila za kirurški poseg.... 15 kurjih učkov si pa zato mela ker si sama taka velika kura....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 20:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Hotka men to sploh ni smešn... ker mene to res boli, da včasih komi hodim... in nobena žavba mi ni pomagala zato sem se tudi odločila za kirurški poseg.... 15 kurjih učkov si pa zato mela ker si sama taka velika kura.... Vem, da ni smešn, tud men ni blo, ampak enga boš pa že prežvela, da ti ga ven zrežejo. Zadnji stavek pa ignoriram.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 22:08:41
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
Vedve ste pa smešne. A pol to velja kok kurjih očes imaš, večja kura si, al kaj? Kaj pa pol, ko ti ga odrežejo?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 22:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot A pol to velja kok kurjih očes imaš, večja kura si, al kaj? Kaj pa pol, ko ti ga odrežejo? Ja, evo pri Romani se že začenja. Jaz sem ven iz ta hudga, nimam nobenga več.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 23:17:46
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot A pol to velja kok kurjih očes imaš, večja kura si, al kaj? Kaj pa pol, ko ti ga odrežejo? Ja, evo pri Romani se že začenja. Jaz sem ven iz ta hudga, nimam nobenga več. A si prepričana?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 11.12.2007 23:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot A pol to velja kok kurjih očes imaš, večja kura si, al kaj? Kaj pa pol, ko ti ga odrežejo? Ja, evo pri Romani se že začenja. Jaz sem ven iz ta hudga, nimam nobenga več. A si prepričana? Kaj, a da se pri Romani začenja? Ja, ja prepričana, tud ti že kažeš znake. Na tvojem mestu bi mal na stopala pogledala.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 12.12.2007 6:45:54
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot A pol to velja kok kurjih očes imaš, večja kura si, al kaj? Kaj pa pol, ko ti ga odrežejo? Ja, evo pri Romani se že začenja. Jaz sem ven iz ta hudga, nimam nobenga več. ni videt, da nimaš nobenega več....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.12.2007 7:33:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, smo zgovorne... Cel dan ni blo niti enega posta...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 13.12.2007 9:03:38
|
|
|
|
Bubamaraa
|
kuk je življenje lepo....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.