![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:26:42
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Top dom je na nasipih. Tam k je bila včasih kolonija, so podrl stanovanjske hiše in je zdej industrijska cona. Mim naše stolpnice gor u hrib, mimo rudnika, pol pa po hribu gor, pol pa dol. Kje so pa še založen s packarijami za doma ustvarjat? A je Piramida dobr založena. Po moje da ne, kaj? (rabim pa premaz za servietno, medij za razpoke, mekol, kakšno akrilno barvo, bla, bla, bla, pa še kej k zram paše...
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:27:55
|
|
|
|
makla2
|
Elis@ tista je pa že lep čas zaprta, drugač pa tko niso nč mel. Kar sem vprašala so lih prodal , al so me pa debel gledal kaj to za eno čudo rabm . Cene za tist kar so pa mel, pa navite do neba. Kava v sredo al pa petek? Al maš kak drug dan v planu? Hotka Top Dom je zdej na Nasipih. Drugač pa dobro jutro.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:30:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Hotka ti meni in čbelci odpri googlov račun...nama sporoč najin naslov in geslo pa se ti bova kdaj javile..ker sva enostavno prelene, da bi se same v rit brcnile in to naredile.... Eh, če bi/bosta hotle brat, si ga boste že odprle, rabiš manj kot 5 minut. jst si sama ne odpiram nobenih računov.... mava tak dogovor z decom doma... in jaz ta dogovor z mojim bodočim možem spoštujem... o makla kako kaj????
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:31:43
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Top dom je na nasipih. Tam k je bila včasih kolonija, so podrl stanovanjske hiše in je zdej industrijska cona. Mim naše stolpnice gor u hrib, mimo rudnika, pol pa po hribu gor, pol pa dol. Kje so pa še založen s packarijami za doma ustvarjat? A je Piramida dobr založena. Po moje da ne, kaj? (rabim pa premaz za servietno, medij za razpoke, mekol, kakšno akrilno barvo, bla, bla, bla, pa še kej k zram paše... za te stvari boš pa mogla svojo luštno rito uzignit in se peljati v Ljubljano...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:33:23
|
|
|
|
makla2
|
Lak za servetno majo v Piramid, sam lahko uporabiš tud mekol, ki ga mal redčiš, druga varjanta je pa akrilni prozoren lak. Akrilnih po moje nimajo, saj nisem zasledila. Lahko pa pobarvaš z obarvanim jupolom, pol pa polakiraš z lakom, ki ga boš tko kupla za servetno. Medij za razpoke, spet dvomim da kje v Trbovljah. Sem ga kupla v tisti trgovinc dol po stopnicah, ko je še bla. Drugač pa jst mekol, jupol, akrilni lak, lak v spreju (če kej barvaš s temperami, je boljš da se ne razmaže) kupim na tržnic.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:34:38
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: makla2 Kava v sredo al pa petek? Al maš kak drug dan v planu? sreda bi šla. A Piramida res nič nima? Kaj pa una trgovina na tržnici zraven jurčka?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:37:14
|
|
|
|
makla2
|
Romana sem glih hotla napisat, da v soboto si čist zdrava zgledala, zdej pa berem da te neki matra. No, kako pa kej priprave na veliki dan? A pol ne bo v ožjem krogu, al je tud za mini poroko treba tko kmal začet s pripravami? Obleka je pa lušna, kako boš pa tamalo oblekla, maš že tud nagledan?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:39:43
|
|
|
|
makla2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ A Piramida res nič nima? Kaj pa una trgovina na tržnici zraven jurčka? Točno to sem misla, sam akrilnih nima, majhnih, dvomim da rabiš velik. Lahko kupiš belo akrilno, pol pa s temperami mešaš, sam jupol je cenej.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:59:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: makla2 Romana sem glih hotla napisat, da v soboto si čist zdrava zgledala, zdej pa berem da te neki matra. No, kako pa kej priprave na veliki dan? A pol ne bo v ožjem krogu, al je tud za mini poroko treba tko kmal začet s pripravami? Obleka je pa lušna, kako boš pa tamalo oblekla, maš že tud nagledan? ja tako kot sva najprej planirala zdej ne bo..ker nas je že na poroki cca.50 kom .... ja Danajo bom tudi oblekla v tako fletno oblekico....ker bo nosila rožice in posipala po tleh.... pa tudi od moje poročne priče hčerka, ki je isto stara kot Danaja (tista punčka, ki ste z mamico skupaj rodile) bo pa nosila prstančke... morm pa začet delati vabila in Čbela mi bo naredila konfete...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 10:16:03
|
|
|
|
KBM
|
ja Danajo bom tudi oblekla v tako fletno oblekico....ker bo nosila rožice in posipala po tleh.... To bo lepo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 11:29:41
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Hotka ti meni in čbelci odpri googlov račun...nama sporoč najin naslov in geslo pa se ti bova kdaj javile..ker sva enostavno prelene, da bi se same v rit brcnile in to naredile.... Eh, če bi/bosta hotle brat, si ga boste že odprle, rabiš manj kot 5 minut. Sej ne rabiš googlov račun za branje bloga. Na vsak mejl gre. Drgač pa pozdravljene vse! Se že dolg nisem javla. Pa sej tko nimam kej pametnega za napisat, tko da...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 12:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Sej ne rabiš googlov račun za branje bloga. Na vsak mejl gre. To že skoz govorim. Je pa tko, da res nisem vedla kako se prijaviš, ker sama seb pač nisem vabila poslala , ampak očitno nista niti probale. Ker tam je napisan, da se lahko prijaviš z računom google, če ga nimaš, si ga lahko odpreš (ne rabiš deca) oz. maš pod tem opcijo, da boš samo brala in voila, si notri. Komentiraš pa potem tudi lahko, brez prijavljanja.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 12:21:31
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Hotka kot bi mi zdele neki po Kitajsk govorila... sem pač antitalent....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 12:29:25
|
|
|
|
mily
|
Romana, verjetno si dobila vabilo ne? No in notr je link, ki ga klikneš in se prijaviš z mejlom, na katerega si dobila povabilo. To je vsa umetnost. A si sploh probala?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 12:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A ostale pa smrdimo al kako?? Že cel dan preverjam svoj račun, pa ni vabila.. Ok, no... Sej razumem.. Nisem tok blond..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 12:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Hotka kot bi mi zdele neki po Kitajsk govorila... sem pač antitalent....
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 12:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Biba, nima jaz tvojega maila. Romana, glej, na mail si dobila vabilo, ne? "Uporabnik Bloggerja Hijenca vas vabi k branju zasebnega spletnika: Elca čebelca . Če si želite ogledati ta spletni dnevnik, obiščite: http://www.blogger.com/ ... No, ko klikneš na ta link, te vrže na moj zaklenjen blog. Tam imaš potem na levi, da se prijaviš, vendar ker nimaš gmaila, poglej na desno, kjer piše Nimate Googlovega računa? Ustavrite račun zdaj Ali nadaljujte kot gost. In lepo klikni na nadaljujte kot gost in si notri. Ampak dej todelaj doma, da ne bo kdo na šihtu potem kaj bral. Sem razumljivo napisala?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 13:08:49
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja si.... bom probala doma.....al bom pa celi firmi poslala tale link in če bo komu dolgcajt naj probava.... sej ne..... jaz sem se tako lepo hvalila, da me ne matra ničveč nič..inme je takoj začel spet želodc bolet....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 13:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja si.... bom probala doma.....al bom pa celi firmi poslala tale link in če bo komu dolgcajt naj probava.... No, saj mislim, da ne bi šlo, ker rabijo vabilo, to pa ga lahko samo jaz pošljem. In ko greš ti enkrat ven iz bloga, moraš to na novo nardit menda, zato je google račun bolj simple. Naj ti dec enga odpre.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 13:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hijenca, maš ZS.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 13:27:41
|
|
|
|
KBM
|
O boga Romana, kako pa to da te želodec spet matra hothien, jaz bi tudi prosila za vabilo, če seveda lahko
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 13:45:30
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ne vem kaj je z mojim želodcem ....možn, da je povezan tudi malo z živci...ker bom kmalu šla v Trzin podpisat novo pogodbo.....in komaj čakam..pa sm pomoje pod pritiskom...ker to je pa res tisto kar sem hotela v življenju delati.... sem vzela ranital in je začel prijemati....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 14:05:56
|
|
|
|
KBM
|
Romana, upam, da te bo kmal nehal bolet želodec in se umiriš in začneš delat tisto kar si želiš ,bo potem takoj lažje
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 15:21:05
|
|
|
|
brina_3
|
Žiujooo Po dolgem času se vam moram malo javiti Romana a boš prišla kej Niko gledat zdej ko ma finale(petek&nedela)? Upam ,da se kaj vidmo
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 18:37:07
|
|
|
|
Bubamaraa
|
brina živjoooo.... ja glede finala se zna narediti, da bom šla mal pogledat...sam nič ne obljubim, ker imam v petek srečanje z nevesticami 2008.... V nedeljo pa ne vem kako bom s cajtom.... če pridem se vidmooo... punce ena super novicaaaaaa: V SREDO GREM PODPISAT POGODBOOOOOOOOOOO
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.