![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.12.2007 10:00:07
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot Ja Elis@ pri nas je isto. Samo mislim, da izključijo že prej, okrgo 22.00. No, sej verjetn pri nas tud. Sam radiatorji so še vseeno topli. Ob polnoči pa ledeni.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.12.2007 10:02:02
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 vredn dol al gor... men je važn to, da bo mene vozu na moj poročni dan.... ti boš pa v drugemu avtomobilu in Taj... ga bom lahk celo pot do Laškega zavajala.... ha ha ha ha ha V katerem avu se boš pa vozila???? Če ne boš pridna bo to Bravo
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.12.2007 10:10:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
tvoj mož se je že vse zmenu s tvojim bivšim delodajalcem... zgleda, da se mi zdavje vrača, ko mi gredo že bedarije po glav.... (sej bom pridna "ju viš")
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 7.12.2007 13:45:03
|
|
|
|
KBM
|
Romana, kako si?Si kaj bolje
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 11:10:30
|
|
|
|
Miss Piggy
|
U pišuka, kok smo zgovorne..
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 11:11:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Romana, kako si?Si kaj bolje tko tko... malo boljš, nalo slabše... kuk je dolgcajt tle gor.... mi bomo zdele šli na Kum!!! upam, da spravim deca iz pojstle...ker je včeri mal lumpu in je bil bolj jutranji...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 11:11:59
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ U pišuka, kok smo zgovorne.. ne morem verjet, da smo v istem času pisale...in po tako dolgem času....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 14:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana pa čebela pa nočta mojga bloga brat, se nista prijavile.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 14:54:42
|
|
|
|
KBM
|
Čebela, jaz sem pa na strani od Afrodite - Bebica zasledila slikco od Taja, luštno
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 16:23:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Čebela, jaz sem pa na strani od Afrodite - Bebica zasledila slikco od Taja, luštno dej link....... hotka če se ne znam prijavit....odpri mi račun pa sporoč ime in geslo....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 18:22:17
|
|
|
|
Bubamaraa
|
sam mali Taj je pa res pravi maneken in pozer.....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 21:04:16
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
O hvala KBM, nič ne zamerim, se mi prov dobr zdi, da si ga odkrila in prepoznala. No Hotka, se pridružujem Romani, odpri račun in sporoči nadaljna navodila. In Romana in Kum, je podvig uspel ali ne?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 22:48:21
|
|
|
|
KBM
|
O hvala KBM, nič ne zamerim, se mi prov dobr zdi, da si ga odkrila in prepoznala. Mi je padel v oči
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 9.12.2007 22:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot No Hotka, se pridružujem Romani, odpri račun in sporoči nadaljna navodila. IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 hotka če se ne znam prijavit....odpri mi račun pa sporoč ime in geslo.... Joj, vidve sta pa res blond. kak račun pa? Link sem vama poslala, klikneš gor in se prijaviš s svojim mailom, na katerega sem vama poslala vabilo. Problem je najbrž, da ne vesta kakno geslo mata, ne? A gmaila pa nimata? Bi raje tja poslala ali hotmail?
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 6:47:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ne Hotka nobena nima niti gmaila niti hotmaila...kdo je kej zdej blond....pa opbe ti to dopovedujeva že neki cajta....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 8:03:37
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ne Hotka nobena nima niti gmaila niti hotmaila...kdo je kej zdej blond....pa opbe ti to dopovedujeva že neki cajta....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 8:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ne Hotka nobena nima niti gmaila niti hotmaila...kdo je kej zdej blond....pa opbe ti to dopovedujeva že neki cajta.... Jaz ti pa dopovedujem, da ga ne rabiš. Razen če ne veš gesla od svojega maila, to pa jaz ne morem vedit, ne? Pravim, da bi blo lažje potem, če si odpreš gmail račun. Sicer pa se LAHKO prijaviš s tem, na katerega sem ti poslala vabilo.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 8:59:07
|
|
|
|
Čebelica - trot
|
In Romana, kako kaj zdravje?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:05:17
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Kaj pa tok komplicirate . Ustvariš si google račun, pa je. Punce, a je una trgovina s hobby programom odprta, al so jo zaprli? Vem, da je izložba gor na enosmerni prazna.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Misliš uno, ko greš dol po stopnicah? Una je zaprta, čist.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:09:01
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Hotka ti meni in čbelci odpri googlov račun...nama sporoč najin naslov in geslo pa se ti bova kdaj javile..ker sva enostavno prelene, da bi se same v rit brcnile in to naredile.... Elis@ če medve misliva isto trgovino ti povem, da je zaprta....že neki cajta.... ..pa tolk fajna je blaaaaa
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:10:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot In Romana, kako kaj zdravje? ne morš verjet, da sem dons kot prerojena...včeri cel dan v pojstli in nisem mogla nič....dobesedno nič!!!! danes pa polna elana... a je keta že bila v tej trgovini Top Dom, ki je zdej v Trbovljah???? ker me zanima kakšne novoletne smrekice imajo??? baje da imajo ful velike in košate...in si jo morm kupit pa za soliden denar...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:12:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Hotka ti meni in čbelci odpri googlov račun...nama sporoč najin naslov in geslo pa se ti bova kdaj javile..ker sva enostavno prelene, da bi se same v rit brcnile in to naredile.... Eh, če bi/bosta hotle brat, si ga boste že odprle, rabiš manj kot 5 minut.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 10.12.2007 9:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 a je keta že bila v tej trgovini Top Dom, ki je zdej v Trbovljah???? Kje pa?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.