|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
28.10.2007 11:05:10   
erna14
zabika-user posted image user posted image

no jaz sem se pa spravla da nasmu tamalmu mal muzke zapecem za v avto in kaksno pravljicouser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
28.10.2007 11:25:02   
Anonimen
Žabika!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jure je že prestavil uro tko kot mi, tako da ni bilo panike (sva spala do 9.30).user posted image Tri dni je že tko sumljivo priden - vsaj kar se spanja tiče. Upam, da tako tudi ostane.user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
28.10.2007 11:26:46   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Kako mu pa narediš žgance?

Mal bolj redke, drugače pa čist po muštru - v slano vodo. Včeraj sem mu potem dodala neko jušno zelenjavo od Hippa. Lahko pa mu jih daš tudi v juhico namesto nudljev user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
28.10.2007 11:57:51   
tinaaja
Zabika user posted image

Jjasna, a pol celo mal spis? user posted image user posted image

Cesen - a ga je kaksna ze dala user posted image ? Sva se odlocila probat.. spinaco bo jedla z nama - torej cesen, olivc in kisla smetana... Upam, da ni panike.. Oz bomo videli user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
28.10.2007 12:37:34   
tinaaja
Cesna nismo sprobal... spinaco sva kupila v osnovi zaradi brine.. no in moj jo dela in se pogovarjava, da naj da not cesen in kislo smetano.. in ko greva jest, rece, da se mu zdi, da je ful smetanasta.. in neki govori, da saj je dal cist mal moke not user posted image in ga prasam, kaj je dal vse not: poleg smetane in cesna se moko - gluten in mleko user posted image user posted image user posted image Sem mal znorela user posted image , ker pol nisem mogla dat pikici spinace.. no, skratka je fasal predavanje o KM, glutenu,... user posted image user posted image Mami je dobila brinino porcijo spinace, brina pa 3 moje krompircke - je pa prvic putrcka probala, ker je bil pecen tud na mal putra. jedla je pa kot za stavo user posted image

gremo

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
28.10.2007 12:53:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jjasna, a pol celo mal spis? user posted image user posted image

Cesen - a ga je kaksna ze dala user posted image ?

Ja, celo malo spim. user posted image Sej je bil že skrajni čas.

Česen -  nekje sem brala, da lahko česen povzroči pri tako malih otrocih drisko, ampak če si ga jedla in dojila in ni imela Brina driske mislim, da je OK. Drugače ap nekje še piše, da če pred dojenjem ješ česen, da povečaš dojenčkov apetit. Tko da, je za probat in pol vidiš.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
28.10.2007 15:04:53   
thaiss
Pozdravljene,

po dopoldanskem sončku se je zdej uscalouser posted image  upam, da je samo plohica, da gremo kasneje še na en sprehod.
Matia zdej pančka, se je pa zbudil zjutraj ob 6huser posted image  user posted image  

Čestitke Maks, Klemen in Lukas za 8. mini svečko

pocka super da je Taja zdravauser posted image
Obalke- jaz sem tudi za kak drugi plac, Kapetanija je pretesna. Predlog Portorož oz. Bernardin nam odgovarjauser posted image

Bravo Žiga za zobeka user posted image
erna slabo vidišuser posted image user posted image  ga držim!!! Za šišanje pa ti pridi dol, kadar češ, dam za benzuser posted image

user posted image user posted image bravo maratonka Žabika!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
28.10.2007 15:16:09   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Obalke, glede kofetka. Če nas bo več v Kapitaniji ne bo ravno ok. Sploh če bomo spredaj. Na unem zidku ni ravno luštno sedet ker se nimaš kam naslonit, pa z vozički je tud na tesno. Portorož, meni ni problema. Kaj pa tam ko smo bile zadnjič z Ljubljančankami, v Bernardinu? Seveda če bo lepo vreme. Kaj je sploh napovedano?

jaz sem tudi zato, da se dobimo v News-u.

dskubin - user posted image user posted image user posted image

... se vrnem...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
28.10.2007 15:32:16   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Obalke, glede kofetka. ? Seveda če bo lepo vreme. Kaj je sploh napovedano?

Napoved za Slovenijo
Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, deloma plohami, možne bodo tudi posamezne nevihte. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Padavine bodo proti večeru od zahoda ponehale. Temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem do 18 stopinj C. Jutri bo na Primorskem pretežno jasno. Drugod bo večinoma sončno, v vzhodnih krajih dopoldne še zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Proti večeru se bo na zahodu pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, v alpskih dolinah okoli 0, najvišje dnevne od 11 do 15, na Primorskem do 18 stopinj C

dskubin user posted image user posted image  
user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
28.10.2007 15:34:58   
pocka
jure  - čestitam, da si končno namenil mamici par prespanih noči, pa ne ga zdaj začet spet sračkat, ko sem te pohvalila

žabika - user posted image user posted image user posted image

Da poročam, kaj je babi prinesla, za Tajo igračko pa eno kiklco, zame pa začimbe (sem nora nanje) pa cel kup zanimivih stvari, kipce, pa take zadeve  - imam namreč v planu opremit stanovanje v enem takem stilu, pa že zdaj malo na kup spravljam...

česen - jaz ga dam Taji včasih kuhat med zelenjavo, ampak čisto mičken košček. Zaenkrat nisem zasledila kake reakcije, jaz ga pa tudi jem že od poroda naprej.

tu je pa nevihtaaa...

ah, spet jo moram it malo animirat....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
28.10.2007 15:51:01   
thaiss
pocka a gor na hribu je že nevihtauser posted image  user posted image
Matia se je lihkar zbudu, zgleda da ne bo nič od sprehodauser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
28.10.2007 16:19:04   
Naomi
daaaaaaaan user posted image ,

prav prikladno vreme za bolehnega otrocka user posted image user posted image ...drugace smo za odtenek bolje ( tudi spali), zato ne pisem vec brez presledkov user posted image ...nosek je se zamasen, vednar mnogo manj, spal je do 1h, pol smo mel mal rajanja do 3h ( boscek je hotu bit sam u narocju pol je pa le omagal ) in pol spal do 7h pojedu in do 10h...ihaaaaaaa user posted image user posted image ...nasa luna in jaz pa zravn...danes je tudi malce bolj razpolozen ze, vedar je zjutri mel se 38,2 vrocine u ritki, prejle pa sam se 37,7, upam da zdele k se zbudi ne bo mel spet porast...k se mi zdi da je neki vroc user posted image ...no, luna jenja- vse po starem, zdej bomo 14 dni skupaj, ker je ocka mal doma in se bom loh 14 dni u miru zjutri stusirala ipduser posted image ...in drage OBALANKE, me celinke smo tok prjazne, k naslednji teden od 6-9 smo pa mi na razvajanju u Portorozu, tko da...meeting obv user posted image
zabika...ploskam, am ne ploskam aplavdiram tlele in vale delam ( ceprov sama)...res kapo dol...super !!
dskubin...so mi sle kr kocine pokonc...objemckite se pa potolazkite...mwaaaaaaaaa

drugi sobolancki dost...zdravje prklicat takoj!user posted image

zdej pa dobiva na obiske enedva znanca k se tip neki z enimi skladi ukvarja...me prov zanima kva bo netvezu...joj kok sovrazm, sam se vseen je pa mal ferbca u men..mogoce je pa dobra nalozba- je treba k nam dnara ostaja user posted image user posted image

no, see ya l8r alig8r

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
28.10.2007 16:45:21   
tinaaja
A katera ve za kaksno vecjo trgovino Merrell cevljev v avstriji? Pri nas nimajo goretex merrella (oz ce katera ve, da bi jih pri nas imeli)???

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
28.10.2007 17:37:13   
Barči78
Ojla bejbe,

posteljnina preoblečena, oprana,
cunje vse zlikane,
stanovanje pomito,
otroček vsaj 50x previt
sama voda gre iz njega
vsaj suhe borovnice rad pije.

In seveda, ko sem že vse to postorila, je mali spet ful bruhal, upam, da samo zato, ker je jokal, ko je jedel.
Silim ga nič jesti, sam revež je ful lačen. Kuham mu polento na vodi, jo zelo rad poje, pa banano. Nimam pojma kaj naj mu dam jesti, da ne bi še bolj driskal.

Sibil - kuhana banana, se je tako kremžil, da sem mislila, da bo s stola padel. user posted image  Tamalo sem pol pripravila za par žlic, kao da je to tortica user posted image . Sam, da je torta, gre vse dol. user posted image

Sam to lahko rečem, hvala bogu, da sem jaz zdrava, drugače nimam pojma, kako bi tole dons šlo.

Zdej pa tašči potico tukaj pečem, ji je nekej pečica zatajila, ko ji je tast uro štimal, ja moški pa pečice user posted image

Prosim ideje, kaj mu še lahko dam jesti, sem čist obupana.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
28.10.2007 17:48:35   
draja
Večer! Ne,ups, še ni večer samo tema je pa že čist zunaj user posted image .

Mi smo bili na obisku pri tašči, po poti tja lilo kot iz škafa, ceste polne vode, vmes smo srečali tudi maratonce,ki so se tuširali kar med tekom, zdaj pa moj spi, Živa pa bo tudi glih kar zaspala. Po stari uri je ne bi zdaj pustila zaspati, saj bi se šla čez cca. 20 minut že kopat, danes pa naj ji bo, mogoče nam celo uspe ritem spremeniti.

Barči - bel riž in kuhan korenček tudi zapirata. Mi smo vedno kot otroci morali jesti bel riž, skuhan samo na vodi, če smo imeli drisko.
Thaiss madona no, že cel dan pozabim pohvaliti tvojega junaka, kako je lep in kako velik fantek je žeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
28.10.2007 17:49:31   
Sibil_
Barči-jaz bi jima dala riž, pa postano jabolko, predvsem pa dostii pijače, dokler je driska.Pa kaj slanega-palčke itd.

Žabika bravo za tek, si res zgled nam vsem.

Dskubin-user posted image user posted image

Obalke-kolk ima pa placa news?To je v Bernardinu uni prvi bar na levo, ne?TAm nisem bila že celo večnost, sploh ne vem kakšen je sedaj...No, če se zmenite potem verjetno prideva, imam še nekaj bonov za Pixel pa bi združila prijetno s koristnim....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
28.10.2007 18:09:37   
K_a_t_i
Obalke, še dober, da smo "Ljubljančanke" kdaj na obali, da vam pokažemo kak fin lokal, a ne? user posted image

Tinaaja, , a Iglu šport si pogledala? Majo tud spletno stran fino www.iglusport.si .

Ja... Žiga se je naučil odpreti predal user posted image .

Jooooooj Naomi, Dajadada, še kera?! sem vama fooooovvvvvvvššššš. Jst bi tud da ma moj 14 dni dopusta pa da me pellje v Portorož. Ne pa h tašči in po britofih user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.10.2007 18:10:12 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
28.10.2007 18:21:42   
K_a_t_i
Al pa tle Tinaaja, ni neč primernega?
http://www.sneakers.si/html/svn/455-AA.shtml

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
28.10.2007 18:34:17   
tinaaja
Barči - bel riž in kuhan korenček tudi zapirata. Mi smo vedno kot otroci morali jesti bel riž, skuhan samo na vodi, če smo imeli drisko.

sem ravno hotla tocno to napisat :)

skratka, ful lepo vreme je napovedano za cez praznike user posted image user posted image user posted image Upam,d a bomo lahko obredli kaksen gorenjski hribcek user posted image

Ufff ravnokar mi je skoraj pojedla en racun user posted image sem ga spregledala in hopa v usta.. je na nebu shranila mal papirja,ce bo lacna, ampak sem ga ven spulila user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
28.10.2007 18:35:46   
tinaaja
tu zdaj gledam.. http://www.schuhpaket.com imajo nekaj..
v outletu majo kar nekaj super cevljev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
28.10.2007 18:37:50   
tinaaja
zone reality na TV... naliceni otrocki user posted image user posted image user posted image groznooooo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
28.10.2007 19:09:19   
pocka
Kot kaže bo jutri lepo vreme. Obalke kaj se zmenimo?? V Newsu, ob kateri uri? Ob 10? Je treba še Dajadadi javit.
Sicer nisem še sigurna, če prideva,ker je imela Taja prej malo vročine 37.7 v ritki, pa ne vem kaj je to? Sumim zobke, ker ima zgoraj oba že ful vidna, so prav črtice. Bomo videli zjutraj.

Erna - pa še ti prileti, boš usput še Thaiss sfriziralauser posted image user posted image

Kati - user posted image Žigcu za nov podvig

Naomi - user posted image user posted image za Svita, da se čimprej k sebi spravi, za kavico se pa kar javi, ko boste na naših koncih

Taja se je pa že pred šesto začela mencat, mi je uspelo malo potegnit, sva šle še v banjico,...ampak spi že 20 minut. Saj ne, da me motiuser posted image , ampak že vidim, da bo ob 6 auf.
Jaz pa mojga čakam, pride zdaj iz službe, pa se je ponudil, da mi pico prinese. user posted image Sem že kar nestrpna.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
28.10.2007 19:26:26   
tinaaja
Punce, a ste vidla cene smucarskih kart v sloveniji.. kr gora 29€ user posted image user posted image user posted image smucanje bo kmalu postal prestizen sport, golf pa za rajo user posted image  

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
28.10.2007 19:31:18   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Punce, a ste vidla cene smucarskih kart v sloveniji.. kr gora 29€ user posted image user posted image user posted image smucanje bo kmalu postal prestizen sport, golf pa za rajo user posted image  

ma kaj so nori al kajuser posted image , meni se pa tako smuučaaa oz. borda  user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
28.10.2007 19:39:53   
thaiss
Popooldan je deževalo tako da sva šla kr malo k mojemu očetu.

Matia je že tečen in zaspan sam ga moram še eno urco povleč, zdej ga tati neki animira ampak neuspešno user posted image
Tejčica in ostale, botček od Matie je ven iz nevarnosti, počasi ga zbujajo iz kome, jetra in  pljuča grejo na bolje, zdej bo treba videt kolko so možgani poškodovani. Pozna vse njemu bližnje, sam vsake tolko pa strelja take, da se mu kar malo nasmejimo. Naprimer včeraj je bila moja sestra, njegova user posted image  oblakuser posted image  No, vglavnem kaže na bolje, vendar bo potrebno dosti,dosti časa.
Barči upam da boste čimprej zdravi user posted image

draja hvala user posted image user posted image user posted image

obalke kaj pol velja jutri ob 10h v Newsu, dejte se javit kera pride, da še danes obvestimo dajadado!

naomi že grejemo plac za drugi tedenuser posted image  user posted image  

pocka lep avatar user posted image , upam da bo Taja uredu, da se dobimo jutri na kafetku user posted image  Matia je imel tudi v četrtek malo vročine 37.7 v ritki user posted image  Je bil dobre volje, spal je, uredu tako da so lahko samo zobki.

Brina pa kr račune popapca, da ati ne vidi kolko mama zapravlja user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?