|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
24.10.2007 14:37:39   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Če se ti ne da rezat lahko kupiš čokoldne kapljice, so pa kar drage.

Evo, tolk zlo lena, pa spet nisem. Ke za tolk čokolade, kukr je jst rabim za v piškote, grem na kant, če začnem kapljice kupovat. K so pa res uko z glave, pa uno, kar je v paketku je glih za ene 2 piškota user posted image . Ja ja, sej vem, da ni zdravo, ampak tudi mi smo čokoholiki.
P.S. sej ne bom jest rezala, bom kr mojga zaposlila, se ne bo dosti pritoževal. Samo morem kako čokolado več kupit, ker če ne bo po rezanju manko.

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
barv pa nikoli ne uporabljam, ker se mi tako umetne zdijo tiste barve

No vidiš, jaz jih tudi do zdej nisem, zdej sm pa prvošolček (ali bolje rečeno šele v jasličnem oddelku), kar se tega tiče.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.10.2007 14:43:07 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
24.10.2007 14:58:55   
erna14
zakaj pa NE HIPPOVEGA caja a zarad cukrauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 552
24.10.2007 15:07:16   
dskubin
Po moje, da ja. Ker je nam svetovala isto (no ja, glih problemov nismo meli, ker Draž itak ni hotel pit ničesar, razen mojega mleka, navadnega mleka ali vode - teško meni user posted image ). Še posebej odsvetujejo dajat sladko pijačo (čaj, sokce, kakav) v flašo, če pijejo iz kozarca še nekako tolerirajo. Najhuje pa je to delat ponoči, baje je to res strup za zobe. Ampak nimam še izkušenj s tem, prodajam samo to, kar sem kupla. Seveda je najboljše, da otroka sploh ne navadiš na sladko pijačo, ampak nekje pač ne gre drugače, otrok pač nekaj mora popit, še posebej, če je zalivanček.

Mam cajt, vsi 3 moji spijo, jaz sem pa pospravla in robo obesla, zdej pa čakam, da vstanejo, da lahko grem v trgovino. Al čem it kr sama, pa nej se znajdejo kot vejo in znajo. Tle sem v veliki dilemi, ker nisva z mojim nič zmenjena in če ga otroci zbudijo mu ne bo nič jasno, ke je, kdo je,... Ah, kr grem, bom listek pustila, če ne ne bo nobenih piškotov.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.10.2007 15:12:24 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 553
24.10.2007 15:19:33   
tinaaja
Mene je pa grlo zacelo bolet user posted image Upam, da pri tem ostane.. Moram najt kaksen zvarek, ki pomaga in ga lahko jes, ce dojis user posted image

dskubin - a pol je bila angina zadnjic? je draz OK? cokladni koscki - kupis v trgovini user posted image

Kati - mazanje masla - vzames uno napravico, ki je za rezanje rezin sira in v bistvu s tem "odrezes" tanko rezino masla in je super!

Matr, bom se jaz zvecer polento dala user posted image user posted image user posted image da stestamo teorijo- bomo myth busters user posted image user posted image

imamo kombinezon, nove rokavice in en komplet iz h&M user posted image user posted image zdaj pa res nic vec ne rabimo.. sam se kaksno igraco user posted image al pa dve user posted image user posted image ampak te so pa ja dobre za razvoj in NUJNO potrebne user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 554
24.10.2007 15:22:25   
tinaaja
cokladni koscki - kupis v trgovini

aha vidla.. ja pri nas ene 5teh kupljenih vreck porabimo na leto, tko da ni panike, za vec se pa res nesplaca..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.10.2007 15:33:25   
Dajadada
Posteljca - mi jo mamo čisto dol že kake 3 mesece - ko je prvič dal noge čez ograjo, ko se je zvalil na bok, sem jst zagnala paniko. Preventiva... S emi je zdela smiselna.
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mi pa na sred, pa jo bo treba dat dol, ker je dons že stal ob ograji in se komot čez prevali.

Zdej grem pa na čaj. Dete panča (brez joške, v svoji posteljici ) - upam, da bo še en čas...

Kako ti je to ratal? Recept!!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.10.2007 15:34:31   
Dajadada
uf, kaj mi je ratal. Kdaj bo že tečaj citiranja...se prijavim.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.10.2007 15:36:28   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
dskubin - a pol je bila angina zadnjic? je draz OK?

Ja, zgleda. Ampak neki čudna, k fant res ni pršu k sebi dolgo dolgo. Smo bli 3x (sej ne vem več, al 4x) pri zdravnici. Smo pa po nasvetu P vseeno hodili ven na zrak (če je blo lepo vreme in ni pihalo), samo smo ga bl nosili, al pa bolj malo hodili, da se ni utrudu, pa da se ni spotil. Zdej par dni je spet stari razigrani, klepetavi in ješči Draž, k morem rečt, da od vsega (vročine, bruhanja, stokanja, jokanja, nošenja,...) mi je blo najhuje to, da ni jedu. V glavnem je OK, pa Diti se ni nč nalezla. No, je pa moj user posted image že tudi skor 2 tedna na slabwem glasu, pa zelo zelo rehlajen, pa grlo ga boli, pa glava, ma ni da ni. In se tudi nikakor ne more pobrat gor, ker cel cajt še ogromno dela (npr. jutri ima 12 ur predavanj - več al manj cel cajt govori). Se mi prav smili.

Matr, bom se jaz zvecer polento dala da stestamo teorijo- bomo myth busters

Mi tud, mi tud.

ja pri nas ene 5teh kupljenih vreck porabimo na leto

Jaz ene tolk rabim danes user posted image

sam se kaksno igraco al pa dve ampak te so pa ja dobre za razvoj in NUJNO potrebne

To tudi jaz dopovedujem mojmu, pa mi ne uspeva glih najbolj. Pol pa nonoti pošlihtajo.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.10.2007 15:38:12 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.10.2007 15:53:41   
erna14
mea-baje se nekatere alergije pojavijo sele po dolocenem casu neglede na to kaj je pokazalo testiranjeuser posted image zato na tvojem mestu predlagam isto kot tinaaja
tinaaja-user posted image user posted image  za soping,zdaj pa res nc vec ne rabte(do naslednga mescauser posted image )
jaz sem pa ravno spekla jabolcno pito z psenicnim zdrobom,mljaska kok je to men dobr pa full socno in fuuuuuuuuullllllll kaloricnouser posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.10.2007 16:13:54   
dskubin
O Erna, a ne bi delila z nami? Recepta mislim user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 560
24.10.2007 16:34:22   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

jaz bi raj en kos kot recept user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 561
24.10.2007 17:01:13   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

zakaj pa NE HIPPOVEGA caja a zarad cukrauser posted image

aha

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 562
24.10.2007 17:06:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Kako ti je to ratal? Recept!!!!

Ful je zgledal zaspan - oči si je mencal pa zehal pa za uho se je vlekel. Pa sem ga začela pestvat pa pet eno pesemco, ki jo vedno, ko ga uspavam. Takoj, ko je zaprl oči, sem ga položila v postelco, dala na bok, potrepljala po ritki in pela dalje. Mora mi nekak ratat, da začne spanje povezovat s čim drugim kot joško. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 563
24.10.2007 17:27:33   
K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

jaz bi raj en kos kot recept user posted image user posted image user posted image

Jst bi tud pogačo. Jutri kdaj in kje? user posted image

Tinaaja - jst ti povem, da je bil v Koloseju en virus. Jst sem šla tja normalna, zdej sem pa čezdali slabi. Evo.. Lubi pršu domov, grem pančat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 564
24.10.2007 17:46:40   
urla
Polenta - jeah tudi mi jo bomo dons jedli za večerjo. Včeraj je jedla stracelinota (full velik), pa je bila budnica celo noč. Bomo videli. Nazadnje, ko je prespala noč je jedla juhico s zakuhanimi mikro zvezdicami. Tik pred spanjem pa še flaša mleka.

Jest sem pa vsa okna spucala, pa zavese oprala in zlikala, stanovanje se sveti, jemo sedaj kar na tleh, ker je tako čisto. Sem pa čist fuč. Zdele bom dala v pečko malinov štrudl iz Hoferja in se bom za nagrado za mojo pridnost mastila in mastila in mastila (**** pa kile).user posted image

Je pa Katja neki šmrkava. Ji malček teče iz nosa. Upam, da se ne razvije v kaj hujega.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.10.2007 17:47:57   
urla
No sedaj pa vem, zakaj Katja šmrka.

< Sporočilo je popravil urla -- 24.10.2007 17:48:58 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 566
24.10.2007 18:31:33   
erna14
kva je zvami ne klicte virusa mi smo se komi pozdravluser posted image user posted image

dskubin-

pita iz psenicnega zdroba

testo
-jogurtov loncek moke
-jogurtov l.sladkorjauser posted image user posted image
-jogurtov l.psenicnega zdroba
pecilni prasek

nadev
-5 jabolk
-cimet
-rum,sladkor po okusu

glazura
-2 kisli smetani
-3 jajca
-1/2 margarine

sestavine za testo zmesamo  v suho maso.polovico te mase razdelimo na mocno namascen pekac.po masi razdelimo jabolka.nato po nadevu pa se preostali del testa.na koncu se prelijemo glazuro.pecemo eno uro na 200 stopinj

to je to pa je fulll na izi in tokkkkkk dobr

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.10.2007 18:32:33   
erna14
kati,tinaaja-do jutr je nav vecuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.10.2007 19:14:11   
tinaaja
Naomi ali katera druga - samo double check - v UK gres lahko samo z osebno?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 569
24.10.2007 19:26:58   
K_a_t_i
Pojedli polento kuhano na čežani. Upam, da ga ne bo zdej šravfalo.
Urla, katero juho ste jedli? Govejo?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 570
24.10.2007 19:28:23   
urla
Polenta - zmazala jo je 3 deciuser posted image . A je to normalno? Do zadnjega je odpirala usta kot mali škorec. Za finale pa e spila še 120 ml mleka. Mi je vse čudno, ker take ješčnosti sploh ne poznam, ker Tian ni hotel nič jesti in imam še danes z njim težave.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 571
24.10.2007 19:29:40   
urla

Pojedli polento kuhano na čežani. Upam, da ga ne bo zdej šravfalo.
Urla, katero juho ste jedli? Govejo?

Ja govejo. Sam sem jo malo zalila z vodo, da ni bila tako slana in mastna. Kar v juho sem zakuhala zvezdice. Če bi ostal še kakšen korenček, bi ga tudi dala.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.10.2007 19:32:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Polenta - zmazala jo je 3 deciuser posted image . A je to normalno? Do zadnjega je odpirala usta kot mali škorec. Za finale pa e spila še 120 ml mleka. Mi je vse čudno, ker take ješčnosti sploh ne poznam, ker Tian ni hotel nič jesti in imam še danes z njim težave.

Pridna user posted image . Naš je pojedel cca. 150ml. Mu ni blo ravno všeč. A si skuhala na vodi? Kaj dodala?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.10.2007 19:49:47   
pocka
tinaaja - če ti kaj pomaga... http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiVprasanje.euprava?CS=1&zdid=104&sid=119&faqid=6267

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 574
24.10.2007 19:51:14   
urla

IZVIRNO SPOROČILO: urla

Pridna user posted image . Naš je pojedel cca. 150ml. Mu ni blo ravno všeč. A si skuhala na vodi? Kaj dodala?

Skuhala na vodi, malo posolila. Proti koncu kuhanja dodala malo alpskega mleka in žlico kisle smetane. Njami. Je padla dol in že 30 min spi. Pa da vidimo, ali bo zdržala do jutra.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.