|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
24.10.2007 8:48:24   
thaiss
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 8:51:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
24.10.2007 9:04:54   
A-N-J-A
Naša Ela je še vedno zatečena kotuser posted image ,ampak boli jo pa ne več.Bor je že odspal prvo rundo,zdaj bom šla pa en krog z ruzakom,da si mal rame ojačamuser posted image .

meaa ti si pa dobra da že delašuser posted image

margarina-jaz je ne bi dajalauser posted image ,raje maslo.Sodelavka od mami je kemik,pa pravi da margarine še podgane ne pojejouser posted image ,pol si pa misli.Baje je čiiiist umetna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 503
24.10.2007 9:07:02   
urla
Mea - izogibaj se dajanja sadja otroku po 16 uri, ker sadje v trebuščku zavre in ga potem matra ponoči. Raje res kako polento ali gres za večerjo. No mi smo tudi že jedli malo kruha in mleko, pa ni bilo nič narobe.

No Katja je tako kot sem mislila, samo predvčerajšnjim prespala noč (od 19. do 7.30). Da mi je pokazala, da zmore. No nocoj pa je bila spet budnica na dve uriuser posted image . Zdej pijem orto dozo kufeta, pol grem pa pomivat okna.

Neposredna povezava do sporočila: 504
24.10.2007 9:08:42   
urla
margarina - po pravici povedano, je pri nas sploh ni v hladilniku. Za vse uporabljam maslo. Margarino si sposodim od mame samo, ko jo rabim za namazat na pekač.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 505
24.10.2007 9:32:06   
erna14
jutro

nas tamal se mi zdi da je dons vsake 5 minut jedu ampak najhujs mi je k spi pa se obraca k steni za 5 sekund pa spet k men na joske za 5 sekund pa se spet obrne k steni in to je dons delal celo noc.ne vem kaj ga daje u sem pa dons vidla ma odzgoraj na 1 ze kar orng piko belo(sam to sem sele zvecer vidla,dopoldan ni se nc blo vidtuser posted image ) mislim da bo kmalu zobi

thaiss-kok si skromnauser posted image user posted image
urla-joj jaz morm tud okna pomivat sam mi je sit k dez pada pa bodo pol spet svinska,tako da jaz bom raj mal pocakala(izgovoruser posted image )
tinaaja-pejt spat

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 506
24.10.2007 9:32:16   
tejčica
Draja, user posted image  za negativne kožne teste in upam da krvni izvidi pokažejo enako.user posted image  Njihov odnos pa user posted image . Iiiiiiiii ke kokola slikica.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Tejčica vidim,da nisi šla nazja spančkat a? Ti, ti, ti.

Sej pol sem poskusla, ampak to ni moja ura za spanje.user posted image

Anja, user posted image  za Elo, da bo kmalu bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
a naomi pa strajka?
pa slumpo user posted image

Za slumpo sem se že jaz spraševala kje je. Zadnjič je pisala da se ji krvavitve še vedno pojavljajo, pol pa se ni več javila. Upam da je ok.

Thaiss, ooooo a si se odlimala od dragega in imaš minutko za RR.user posted image  user posted image
Meaa, pridna.user posted image Pa dobro opravi pri zobarju.user posted image

Našega malega je polno povsod. Prejšnje dni mu je bila glavna okupacija brskanje med časopisi po mizico

user posted image

pol pa jo je še malo oglodal.

user posted image

Sedaj sem mizico spraznila tako da mu ni več zanimiva, zato pa sedaj veselo odpira predale. Sem že pozabila kako pestro rata ko se začnejo plazit in pridejo povsod.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 507
24.10.2007 9:34:18   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

joj jaz morm tud okna pomivat sam mi je sit k dez pada pa bodo pol spet svinska,tako da jaz bom raj mal pocakala(izgovor

Tam enkrat spomlad bo spet bolj stabilno vreme, tako da kamot še mal počakaš.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 508
24.10.2007 9:35:03   
Dajadada
Moji mami je po hrani, ki vsebuje margarino vedno fuuuul slabo. Tako sem navajena, da jo je vedno bilo minimalno, edino v kakšnem štrudlu, pire krompirju, na kruhu pa vedno raje maslo.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 509
24.10.2007 9:39:48   
Dajadada
joj jaz morm tud okna pomivat sam mi je sit k dez pada pa bodo pol spet svinska,tako da jaz bom raj mal pocakala(izgovor )

Mi imamo še listje na strešnih oknih, k je v bližini ena ogromna hruška. Pa me čist nič ne moti, kwa bi pucala, če bo čez par urc spet isto.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 510
24.10.2007 9:43:38   
Dajadada
Draja, meni je grozno kaj vse moramo prenesti starši od zdravnikov. Kot da ni že bolezen naših otročkov dovolj, se morajo še oni znesti s svojo slabo voljo. Čim prej pozabi!!!!

Meaa, pridna, pridna. Tašča je sigurno ful vesela, da ima Lana v varstvu. Mislim, da uradno res ne bi smela nič delati oz. prejemati drugih dohodkov, drugače ti skenslajo porodniško.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 511
24.10.2007 9:56:32   
erna14
tejcica-sej sem vedla da me bo ena razumelauser posted image user posted image user posted image u pa vid je ze pravi leso jedecuser posted image

u jaz sem sla tud brat tisto zgodbo o ds in mi je zav da sm jo sla ker se sploh ne morm ustavtuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 512
24.10.2007 9:56:36   
cv105
jutro

naša noč še kar ok, s tem, da zvečer 1,5 ure ni zaspal ampak tulil od utrujenosti ...

... pa snoči je premierni padec izvedel ... iz čebrička ... se je v sekundi na noge postavil in zvrnil ... k sreči ga je moj lovil ... ona2 sta se potem smejala za dol past, jaz pa sem dobesedno dol padla od strahu ... user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj upam, da bo pol urce odspal ... potem pa greva na tretje cepljenje ... upam, da je danes zdrav ...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 513
24.10.2007 10:30:40   
Pikca
ojla,
mi smo en virus pobrali, verjetno ga je Živa prinesla, ampak ona je imela samo en dan drisko (no pa jedla ni), zdaj je že ok. Jaz pa čist hin, vročina že 2. dan, vse me boli in nič mi ne paše jest. Tud Jernejček že 2. dan nič ne jeuser posted image . Grem še mal spat...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 514
24.10.2007 10:35:02   
pocka
jutro

evo mene, sem si vzela par minut. Taja drema tistih svoji 10 minut, jaz sem pa danes že bila ful pridna. Sem že posesala, pa po tleh pomila, pa en stroj oprala,...nevem kaj mi je te dni, sem nekam pridna ratala user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

joj jaz morm tud okna pomivat sam mi je sit k dez pada pa bodo pol spet svinska,tako da jaz bom raj mal pocakala(izgovor

Tam enkrat spomlad bo spet bolj stabilno vreme, tako da kamot še mal počakaš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anja - bogica Ela, je pravi kaskader, pikapoke, da bo čimprej boljše

draja - user posted image za izvide, o odnosu pa ne bi, ker to je pa too much, meni bi film poču. Mi imamo srečo, tu pri nas je pa na alergološki ena takooo v redu dr., da ne morem verjet.

thaiss - dej se malo od dragega odlepi, pa kaj napiši no, saj se ga boš še naveličala user posted image user posted image

tejčica - Vid je pa res že aktiven, joj si ne predtavljam kaj bo, ko začne Taja tako plazit naokoli. Moram še toliko stvari umaknit...

meaa - pridna, res, da že delaš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Mi imamo še listje na strešnih oknih, k je v bližini ena ogromna hruška. Pa me čist nič ne moti, kwa bi pucala, če bo čez par urc spet isto.

a ni to fajn, imate tako jesensko dekoracijo user posted image user posted image user posted image

ja, kar nekaj je "pogrešanih": slumpo, *sonchek*, kr_enamami, pa naomi je nekam redkobesedna zadnje čase...user posted image

Naša mala se pa ful na noge postavlja, v posteljici se za ograjo drži,...ne morem verjet, evo eno slikco:
user posted image
Sem se včeraj ful zapalila na eno igračko iz Bušija, pa je trenutno ni na zalogi user posted image , upam, da jo dobijo,
tale je http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=0&artikel=71

se je zbudila...pa pa

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 515
24.10.2007 10:50:54   
sezam
Žan čestitke za 8 mesecov.

Pa saj ne morem verjet, da se meseci tako obračajo. So se že začele čestitke za 8-co. Kar rehitro se približujemo času, ko bo treba v službo user posted image

draja - tole PK smo že res toliko obdelalae, da ni kaj več komentirat. Le to lahko rečem - žalostno, da tako delajo z otročki user posted image  Držim pesti, da bodo tudi krvni testi OK. Bi pa jaz tud na tvojem mestu čez ene 14 dni poklicala tja, da naj ti vsaj pove kakšni so. Je pa res žalostno, da čakaš zaradi administraciji toliko časa na izvide. Jaz sem jih od Voduškove dobila v 10 dneh

Kati - jaz bom tudi raje uporabljala navadno maslo, kot pa margarino user posted image  Jo itak tud za nas ne uporabljam, razen ko sem bila na dieti in nisem smela masla.

tejčica - user posted image user posted image  faca tale vaš vid

cv105 - mi bi tud mogli bit dans 3-ič cepljeni, pa ga ne bom peljala. Še mal preveč smrka, pa še ostali nismo preveč OK. Sva se s P zmenili, da raje mal počakamo. Mamo srečo s temi cepljenji. Niti enkrat ni bil cepljen, takrat ko bi moral bit user posted image

Pikca - user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite. Tile naši taveliki so pa res dobri prinašalci virusov user posted image . Naša je še doma, še mal kašlja, pa sploh ne vem ali naj jo imam še doma, ali naj dam nazaj v vrtec user posted image

pocka - user posted image user posted image  si pa res pridna. Pa kok je cortik Taja, pa kako že lepo stoji user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 516
24.10.2007 11:02:24   
tejčica
Naš otrok spet spi, meni se pa nič ne da. Še dobro da je RR.user posted image
Pocka, uuuuu, bravo Taja.user posted image Ma je že velka tvoja pupa.

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
evo mene, sem si vzela par minut. Taja drema tistih svoji 10 minut, jaz sem pa danes že bila ful pridna. Sem že posesala, pa po tleh pomila, pa en stroj oprala,...nevem kaj mi je te dni, sem nekam pridna ratala user posted image user posted image user posted image

Mogoče si pa user posted image  in te daje že kakšno zgodnje gnezdenje.user posted image

Cv105, dobro opravite pri P.

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
Pa saj ne morem verjet, da se meseci tako obračajo. So se že začele čestitke za 8-co. Kar rehitro se približujemo času, ko bo treba v službo user posted image

Ravno to sem jaz danes razmišljala, ko sem čestitke za obmesečnice pisala. Od kje že osmica!?! Kdaj za hudiča so ti meseci minili? Ravnokar sem dobila v naročje malo štručko (no, naš Vid je bil bolj štruca kot štručka), sedaj se pa že okrog po stanovanju motovili. Kako bo čas šele potem bežal, ko bomo nazaj v službi. user posted image  

Pikca, user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite.

Jaz tudi samo čakam kdaj bo Taja kaj iz vrtca prinesla, ko je toliko viroz sedaj.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
24.10.2007 11:16:19   
Pikca
nisem šla spat, sem morala še mal prebratuser posted image

Žan vse naj naj za 8 mesecev!

res gre hitro čas... en dva tri bo konc porodniškeuser posted image ... Živa je imela zadnjič idejo, da jaz ne bi šla nazaj v službo, ampak bi bila kar doma, pol pa tudi njej ne bi blo treba v vrtec hodituser posted image  kje je to pobrala

sezam, jaz bi tud naslov od privatnega alergologa - sem ti poslala ZS, ne vem, če si vidla. Živa tud skoz neki kašlja, kaj pa vem, zdaj jo imam tudi doma oz. je šla k babi, jutri jo mislim pa spet dat v vrtec.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 518
24.10.2007 11:34:25   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
Sem se včeraj ful zapalila na eno igračko iz Bušija, pa je trenutno ni na zalogi

Da ti ne bo težko čakat - tega slončka majo tudi v BC (tudi v KP, če niso vsega prodali).
Aja, pa Tiny love imajo po novem tudi v Arielu, samo ne vem kaj, poklič v oboje, pa boš vidla če/kje majo. Al pa pejd pogledat, pa boš še kaj druzga najdla user posted image , pa še nas zapalila.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 519
24.10.2007 11:35:18   
Sibil_
Dan!

Jah, bolezni v vrtcu so res shit.Patrik je šel v ponedeljek v vrtec in se mu že začenja neko šmrkanje, upam da ne bo preraslo spet v vnetje ušes.Lukasu se pa nosek noče in noče pozdravit, danes dobimo neke nove kapljice, če ne bo boljše pa antibiotik.Pa tako sovražim ta močna zdravila, samo če ne gre drugače nimaš kaj.user posted image

Plazenje-pustite otrokom da plazijo po tleh vsepovsod?Ker imam jaz namreč problem-živim v bloku, kjer ni skupinke centralne-mi imamo pač svojo centralno.Ampak-spodnji sosed kuri samo v enem prostoru in še to bolj švoh, tako da se posledično naša tla ful mrzla.In zdaj jaz ne upam dat Lukasa na tla, ker se bojim prehlada.Pri Patriku je bilo lahko, ker je bil tako star glih čez poletje in je takrat bil lepo na tleh, zdaj pa ne vem kaj naredit.Kakšen nasvet?Ima kdo podobno situacijo?user posted image

Investicije, vlaganja, naložbe za otroke-mi lahko lepo prosim katera pove kaj se splača, predvsem da bi imeli otroci kaj od tega?Nameravam namreč vsakemu dat kaki 10.000 eur, ampak ne vem kam naj dam.Pa poleg tega še baje potem csd kontrolira to kao otrokovo premoženje in rabiš njihov podpis za vse transakcije-katera kaj več ve o tem?Lahko tudi na zs, prosim.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 520
24.10.2007 11:37:19   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Zbujanje ponoči  - mislim da sem ugotovila zakaj se Lan ponoči zbuja: za večerjo je vedno jedel kašico (hipp, alete). Po tem večernem obroku je pred spanjem pil še mleko in tako je bilo še 3x ponoči. Zdaj mu dam kašico z zajtrk, zvečer pa je sadje ali polento in spi celo noč. Baje da je v teh kašicah v prahu dodan nek spodbujevalec teka. Mogoče kateri prav pride ta informacija.

Meni zelo!!! Hvala ti! Bom danes probala, upam, da bo delovalo, ker je pri nas situacija čist enaka.

Neposredna povezava do sporočila: 521
24.10.2007 11:41:27   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Naš otrok spet spi, meni se pa nič ne da. Še dobro da je RR.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikca - sem ti poslala Kako je pa z Živino alergijo. Sem se že tolikokrat spomnila, pa zmeri pol pozabm vprašat user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 24.10.2007 11:52:36 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
24.10.2007 11:49:22   
slumpo
user posted image alo

men je že  kar slabo od vsega tega...

ja spet je umrla porodnica v postojni (CR...prej me ni bilo strah zdej pa kar za mano prhaja...in ko je že vse mimo  in moram rečt da sem še vedno mnenja da so z mano v postojni lepo ravnali me je kar groza...sploh ne vem kaj naj si še mislim...ali je res malomarnost ali strokovnost slaba ali kaj????)

druga stvar pa je da mali mi sploh ne spi več ponoči...spi tja do 11 pol pa vsak večer že 2 tedna žurka...pa zaspi za največ uro pa spet miga ...je hiperaktiven kar naprej se obrača in zvrača in brca kot nor...danes mi je od 2 naprej jokal....pol je pa tudi čez dan tako utrujen da se noče ne igrat, ne pestvat skrataka boj....in ne vem več kaj naj naredim da bomo vsaj približno spali ponoči...vse sem že sprobaal...ampak pri nas se še ni zgodilo da bi spali več kot 3 ure v kosu...user posted image user posted image user posted image

men se že trga....ja pa da ne rečem da me matrajo hemeroidi in vse skupaj je eno veliko sranje ta hip

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 11:56:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
24.10.2007 12:04:36   
tinaaja
Slumpo, vse kar lahko recem je, da slej ko prej mine in se uredi..  pri nas se je zaenkrat se vsako sranje uredilo, na sreco.

Pikca, pocajtaj se!

Mene je ravnokar skoraj kap - dam malo v postelco, jo imamo se na visokem polozaju in odhitim na wc. na sreco pogledam nazaj in mala z rameni visi na robu postelce in me gleda user posted image Sem jo samo ven vzela in je sla v flipperja prec wcjem user posted image user posted image user posted image   ampak sem se zgrozila ob misli, da bi padla cez. Danes gre postla eno stopnjo nizje!

punca vceraj ni kakala in je danes ornk nadoknadila - 3x se je pokenjala v seveda SVEZO plenico... user posted image user posted image user posted image kot da € na drevesu rastejo - pol sem ornk vesela, da me niso zamikale pralne plenice user posted image user posted image user posted image

Aja, danes delam plan - za studij, prehrano in gibanje. ker je pa zdaj dovolj tega preseravanja!
ravnokar bo november, jaz pa ni sla delat 5 izpitov med zimskimi roki user posted image user posted image Imam jih se 7, tko da do sept mora bit vse popucano in pol do konca leta diploma!
Prehrana in gibanje - jaz MORAM shujsat, ker drugace bom bankrotirala.. ne morem kupovat vseh lepih cunj za v sluzbo na novo...  halooo.. pa kostimi... gulp...

zdaj pa sibamo ven, po kombinezon pa obisk pa.....

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?