|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
24.10.2007 12:06:27   
tinaaja
Kaj lahko naredim, glede na to, da so bili testi negativni?

jaz bi definitivno pocakala z glutenom in se posvetovala s P.. super za pogum pri zobozdravniku user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.10.2007 12:07:15   
Anonimen
Naš junak je zaspal.user posted image Mami je skuhala kosilo zase in ga že pojedla. Juretovo kosilo je tud že kuhano in ga dobi, ko se zbudi. Tko, da imam končno malo časa zase, pa sem rekla, da kr naprej pa ne bom pucala pa glancala, da si zaslužim, da kdaj pa kdaj pa tud visoko,visoko dvignem noge v luft.user posted image user posted image user posted image Evo s kavico pri računalniku na RR in to v miru. Matr se mam božansko!user posted image

Meaa - kako je to z napotnicami mi še meni povej, če se da ali kaj kontrolirajo.

margarina - jst sem enkrat gledala oddajo o tem in so rekli,d a bi margarini samo eno sestavino spremenili ali formulo - neki takega, pa bi bla plastika. Tko, da mi itak uporabljamo maslo in olivno olje. Sončnično olje pa samo za cvrenje, pa še včasih za na solato.

Erna - jst sem pa okna pomila že v petek, tko da se svetijo kot nova.user posted image Ne vem zakaj, ampak sploh ne prenesem, da je kaj razmetano ali pa umazano, pa mi moj vedno reče, da se bom ob Juretu mogla navadit.

Pikca,Sibil - za vas bolančkane, da boste čim prej spet v formi.user posted image user posted image user posted image

Pocka - luštna vaša Taja, pa kako lepo že stoji. user posted image Mi imamo podobno igračo, sam da je gor na vrhu Žirafa.user posted image

Sezam - ja, čas gre prehitro naprej, ampak ne strašit ljudi s službo!user posted image Najbolje je, da hitro še enega naredite, pa ne bo M in ne bo treba v službo, pa še Žiga je lahko pri mamici doma.user posted image

slumpo - imata vaš Anej in Jure podobre "spalna navade"... user posted image

Plazenje - a se še kateri ne plazi? Naš Jure je tko smotan - spal ne bi, bi bil ap stalno pri mamici, tko da komaj čakam, da bo videl da je luštno tud mal sam raziškovat, ker mam roek že do kolen. Če ga dam na trebušček takoj začne protestiram.

Čeblanje - a vaši že kaj konkretnega rečejo? Jure ima sam am, ma, ba,... ker moj brat je pri 7. mesecih že rekel, mama?  No, smo se zdezali, da 27 let kasneje zna še vedno le to. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
24.10.2007 12:19:17   
A-N-J-A
Naš junak je zaspal. Mami je skuhala kosilo zase in ga že pojedla. Juretovo kosilo je tud že kuhano in ga dobi, ko se zbudi. Tko, da imam končno malo časa zase, pa sem rekla, da kr naprej pa ne bom pucala pa glancala, da si zaslužim, da kdaj pa kdaj pa tud visoko,visoko dvignem noge v luft. Evo s kavico pri računalniku na RR in to v miru. Matr se mam božansko!

Bravo jjasna,si zaslužišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
24.10.2007 12:46:25   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Tko, da imam končno malo časa zase, pa sem rekla, da kr naprej pa ne bom pucala pa glancala, da si zaslužim, da kdaj pa kdaj pa tud visoko,visoko dvignem noge v luft.user posted image user posted image user posted image Evo s kavico pri računalniku na RR in to v miru. Matr se mam božansko!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.10.2007 12:47:31   
Anonimen
Ja... sem glih stisnila pošlji in se je že zbudu...user posted image

In danes sem ga hvalila kako lepo on že je, kako bom noge visoko, visoko v luft držala... No, mu zmiksam vse, dam v njegov krožniček, in noče jest in za vsako ceno bi on krožniček drži, toliko časa, da ni poletel krožnik in vsa čorba čez pol kuhinje. Toliko o jedci in držanje noge v luft - bo treba glancat kuhno - ker je že od petka nisem (pa čez vikend nas sploh doma ni blo).

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
24.10.2007 12:49:43   
*sonchek*
Hiter pozdravček še od naju. Čuranalnik si je vzel nekaj prostih dni (disk je šel v franže), jaz pa tudi.
Za RR bo bolj malo časa, ker šopamo z našo hiško na polno - je tolk delavcev notri, da je gužva user posted image  
Drugače sva ok - Anej ravno preganja muho po stanovanju, pa mulo se je odločil, da ima dovolj sedenja in kolenčkanja - bomo po novem kar stali kot vojaki. S čebričkanjem smo zaključili, saj ni šans, da bi še sedel notri - se prime, postavi na noge in gleda okrog. Skratka pestro, pestro...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.10.2007 12:52:43   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Mene je ravnokar skoraj kap - dam malo v postelco, jo imamo se na visokem polozaju in odhitim na wc. na sreco pogledam nazaj in mala z rameni visi na robu postelce in me gleda user posted image Sem jo samo ven vzela in je sla v flipperja prec wcjem user posted image user posted image user posted image   ampak sem se zgrozila ob misli, da bi padla cez. Danes gre postla eno stopnjo nizje!

Tak šok sem jest dva dni nazaj doživela. Smo tudi takoj postlco dol spustil, tako da je sedaj na srednem nivoju. Mali pa protestira, ker ne doseže več vrtiljaka in ga ne more dol klatit.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.10.2007 12:56:02   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Plazenje-pustite otrokom da plazijo po tleh vsepovsod?

Ja. Po tleh imamo laminat ki tudi ni topel ampak na puzlih/blazini ga pa tudi ne morem zadržat. Mali uživa v raziskovanju sto na uro.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.10.2007 13:07:52   
tejčica
Investicije, vlaganja, naložbe za otroke-mi lahko lepo prosim katera pove kaj se splača, predvsem da bi imeli otroci kaj od tega?Nameravam namreč vsakemu dat kaki 10.000 eur, ampak ne vem kam naj dam.

Za klasično vezavo so obresti itak minimalne. Lahko daš v kakšen sklad. Imaš tudi take variante, da imaš glavnico garantirano in nimaš kaj izgubit. Seveda so v tem primeru stroški nekaj večji kot brez garancije.

Pa poleg tega še baje potem csd kontrolira to kao otrokovo premoženje in rabiš njihov podpis za vse transakcije-katera kaj več ve o tem?

To pa prvič slišim.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 534
24.10.2007 13:09:49   
tejčica
A vam tud non-stop RR ven meče?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 535
24.10.2007 13:14:53   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Mene je ravnokar skoraj kap - dam malo v postelco, jo imamo se na visokem polozaju in odhitim na wc. na sreco pogledam nazaj in mala z rameni visi na robu postelce in me gleda user posted image

Jaz jo imam tud. Sem ravno razmišljala, da jo je treba spustit. Sicer se še ne dviguje, ampak se lahko zdaj zdaj začne user posted image  Dobro, da ti je materinsku čut deloval user posted image

meaa - če si opazila, da je to res po piškotih, jih raje za nekaj časa umakni iz jedilnika in se posvetuj s P. Mogoče bo treba ponovit testiranje, saj veš da ni nujno, da testi pokažejo alergijo user posted image

jjasna - user posted image  tudi si privošči visoko dvignjene noge user posted image Pa ne mi s še enim, zaenkrat sta 2 dovolj user posted image

Plazenje - nas se "plazi" nazaj. Včasih se postavi na vse 4 in "seksa" user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
S čebričkanjem smo zaključili, saj ni šans, da bi še sedel notri - se prime, postavi na noge in gleda okrog.

Naš je tudi včeri kar stal not, ni blo šans, da bi se usedel. Zraven se je pa režal user posted image

sonchek - ti oprostimo, da malo zanemariš RR, da uredite hiško. Pol pa en otvoritvenu žur, pa bomo nadoknadili user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa skuham kosilo za naše 3, potem pa šibam v LJ na fešto (sodelavka gre v penzijo, pa časti user posted image )

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.10.2007 13:15:57   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Men dela OK user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.10.2007 13:16:47   
tejčica
Slumpo, user posted image . Eno user posted image  za tvoje zdravje, pa upam da Anej čim prej začne kaj spat. A čez dan kaj zaspi?
Sonchek, pri vas pa dogaja na polno.user posted image

Jjasna, ajej. Meni jo je mali včeraj s polento zagodel. Je tako fino delal brrrrr, da je vse naokrog letelo. In pol tiste drobtinice okol pobirat...

Sezam, uživaj na fešti.

Se vidi da ima Vid danes spalni dan, jaz cel dan na RR.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.10.2007 13:19:07   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

Men dela OK user posted image

Jaz se moram pa za vsako sporočilo na novo prijavit, če ga pa predolg pacam mi pa še to vn vrže. Najbrž je to kak cahn, da bi bil že čas da se mal dol z RR spravm.user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.10.2007 13:28:33   
Barči78
Sej bo kratka, samo srček moj zlati enga velicga cmoka dons za tvojih 8 mesecev, najrajš te mamuser posted image

Pa hvala puncam za čestitke, res gre hitro čas.

Drugače imam pa oba doma, Neja je začela zjutraj bruhat, tko da je bla cela dva dni v vrtcu, men se bo zmešal, pa še križ mi bo preč padu, k je Neja bolna bi se skoz nosila, mene pa tko boli. Dobr, da mam bolj zahirane otročke user posted image

Drugače pa možek pripelje domov pico, vsaj kuhat ni treba, se grem lahko z Žanom igrat, Neja pa spi.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.10.2007 13:33:58   
dskubin
Žan, vse naj naj naj.

tejčica, ti k velik pečeš, a delaš kdaj chocolate chip cookies? (no, al pa kera druga če jih dela) Kako najtabl enostavno narediš koščke čokolade? Jaz vedno režem z nožem, pa mi to vzame celo večnost (no, vsaj zdi se mi tko), sm poskusla tudi z unim kladivom za meso, pa ni blo glih neki no. Ja, bom pekla danes. Pa torto bom tudi poskusla (kao generalko), ker ma Draž v pon. RD, pa moram poskusit, kako se z unimi barvami kaj naredi - aja, a ti kaj pacaš s temi barvami po tortah? Al pa kera druga, če kaj dela, a mislitem, da lahko rišem na čokoladno glazuro al bi moglo bit nujno neki belega oz. smetana?

Ups, sem falila forum, bi mogla na kulinariko user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.10.2007 13:38:24 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.10.2007 13:35:36   
*sonchek*
Ja, res dogaja na polno. Keramičar polaga še zadnje ploščice (v otroški kopalnici), centralnar z ekipo montira radiatorje in talno gretje, parketarji, pa še mizar, ki čaka, da montira vsa notranja vrata - jupijaja!!!
Potem pa "samo" še pohištvo, spomladi pa otvoritveni žur - bomo februarčki in marčki lahko skupaj pihali prve svečke! user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 542
24.10.2007 13:39:16   
K_a_t_i
Daaaaaaan user posted image .

Po dolgem času enkrat sredi dneva - smo doma, če lahko verjamete. Se je moral kej hudga zgodit, a ne? user posted image  Ja, mami je prehlajena pa raj ne bi še koga okužla user posted image  Ma ne vem, al bolj pogrešam kavo, al čvek!

Danes smo mel zobarja, mama je zraven šla, s stola ni ušel user posted image . Zobozdravnica v ZD Šiška je fuuuul prjazna in res zna z otročki. Vse pohvale! Zobki so ok, Hippovega čaja ne priporoča (raje skuhat), čiščenje z gazico ok, po fluorju ni nobene potrebe, če otrok je vse kar mu je dovoljeno, še kej user posted image  Za konec je iz rokavičke še napihnila balonček in naredila zajčka user posted image . Žiga je bil presrečen.
Mrzla tla - mi smo tudi v bloku, kurimo samo v kopalnici in otroški sobi. Upam, da zgornji sosedi niso prehudi, ampak jaz res ne maram bit na 26C. Telih 22.5, ki jih imamo, se mi zdi ravno prav. In ne, ni šans da Žiga omejim na samo eno sobo. Najbolj zabavni so moji čevlji.
Tejčica - luštne fotke user posted image . Pa še neki te vedno pozabim vprašat - glede na to, da spiš samo 4-5 ur dnevno - od kje ti tok pozitivne energije? user posted image
Margarina - a da je tok slabo to user posted image  Jst pa vsako jutro in večer mlatim Ramo... Bomo skenslali. K itak maslo ma samo še boljši okus, je pa zoprn za mazat.
Anja - lupčka za Elo.
Urla - jst tud ne bom komentirala današnje noči user posted image . Zgleda, da je blo včeri nekaj magičnega v luftu! No sej, če bi se ob 23h, ko se je prvič zbudil zanesla na svoj nos (se mi je zdelo, da je pokakan), bi mogoče bolje spali... Ker ja, je bil pokakan user posted image .
MEaa - jst sem tudi že razmišljala, da je nespanje povezano s kašicami. Sam men se je zdelo, da ga mogoče nekaj napenja. Ker če se po kašici in pred spanjem še pokaka, pol spi bolje. Bomo danes probali s polento. Al pa bomo res obrnili - kašica zjutraj, skuta za lahko noč.
Posteljca - mi jo mamo čisto dol že kake 3 mesece - ko je prvič dal noge čez ograjo, ko se je zvalil na bok, sem jst zagnala paniko. Preventiva... S emi je zdela smiselna.

Zdej grem pa na čaj. Dete panča (brez joške, v svoji posteljici user posted image ) - upam, da bo še en čas...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
24.10.2007 13:48:53   
K_a_t_i
user posted image  Murphy!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 544
24.10.2007 13:56:30   
tejčica
Barči, user posted image  za Nejo.

Dskubin, teh kukijev še nisem delala. Sicer pa čokolado tudi jaz režem kar z nožem. Če se ti ne da rezat lahko kupiš čokoldne kapljice, so pa kar drage. Barve uporabljalam samo za obarvat sladkorno glazuro za čez piškote,
sladkorno pisavo pa za risat gor.

Kati, user posted image  za pogumnega Žigca. Moja energija...jest pa mislim da mi je manjka.user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 545
24.10.2007 14:00:45   
Anonimen

Pa poleg tega še baje potem csd kontrolira to kao otrokovo premoženje in rabiš njihov podpis za vse transakcije-katera kaj več ve o tem?

Sibil, ja kontrolirajo, če imaš na otroka kakšno premoženej - ala delnice, ali pa nepremičnino. Rabiš njihov podpis, da ti odbrijo, da ravnaš nekaj kar bo s polnoletnostjo pripadalo otroku. Odobrijo ap le v izjemnih primerih, ko je ogroženo finančno stanje družine (da nimaš za golo preživetje), kakšna bolezen,... in je nujno potreben denar - pa še to moraš pol dokazovat. Tko, da je bolša varianta, da vzameš delnice ali pa kakšno drugo premoženje na svoje ime ali moževo in vesta, da to pripada otroku in ob polnoletnosti prepišeta nanj ali pa pač ko bo rabil. Za vsak slučaj je pa dobro to še kje zapisat v primeru ločitve (če seveda vzameta na ime enega od vaju), da partner ne pobriše vsega zase.

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
24.10.2007 14:06:44   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
evo mene, sem si vzela par minut. Taja drema tistih svoji 10 minut, jaz sem pa danes že bila ful pridna. Sem že posesala, pa po tleh pomila, pa en stroj oprala,...nevem kaj mi je te dni, sem nekam pridna ratala

Mogoče si pa  in te daje že kakšno zgodnje gnezdenje.

Ah ja, kdo bi vedel, mogoče pa user posted image user posted image user posted image .

dskubin
- hvala,takoj ko gremo kaj v Kp bom šla pogledat

slumpo -  lepo, da si se spet malo javila, pauser posted image user posted image , da se situacija pri vas umiri, pa začnete spat ponoči

tinaaja - user posted image za načrte, zdaj naredi plan,pol se ga je pa treba samo še držati user posted image user posted image

posteljica - mi jo imamo po novem čisto do konca spuščeno

jjasna - ma boga, sem ti žehotela reč, da si kar privošči malo počitka, pol pa preberem, da je že akcija. Ta tvoj Jure pa res skrbi, da ti ni dolgčas.
Naša se še ne plazi. Pri čebljanju je pa tako, da ima fuuull za povedat, ampak ni nobene konkretne besede, je samo dada, ata, ta, ma,...

meaa - počakaj še nekaj časa z glutenom, mi pred 8 mesecem ne bomo poskušali, kvečjemu raje še malo kasneje

margarina - je nikoli ne uporabljam, vedno samo maslo ali kokosovo maslo. Od olja pa samo olivno olje, navadno samo enkrat na 100 let, če kaj cvrem, se pa temu izogibam.

se nadaljuje...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.10.2007 14:11:25   
Anonimen
Sibil, evo tu gor malo več piše;

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1408464898

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
24.10.2007 14:13:13   
pocka
sibil - mi smo Taji odprli kar navaden račun na banki in ji tja nakazujemo, ko dobi od koga kak €, pa midva ji vsako toliko nakaževa kaj malega, počasi pa se bo kaj nabralo. O čem drugem pa ti ne znam svetovat, ker nimam pojma.

Jjasna, ajej. Meni jo je mali včeraj s polento zagodel. Je tako fino delal brrrrr, da je vse naokrog letelo. In pol tiste drobtinice okol pobirat...

to pa ima naša rezervirano posebeja za očija user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

Men dela OK

meni tudi

Taja tudi že drugič spi danes user posted image , to ni glih v njeni navadi. Jo čakam,pol pa greva malo v Lucijo pogledat kaj se dogaja, če ne bo prej kak dež spet...user posted image , mater se štufa tega vremena pocastega.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
24.10.2007 14:21:20   
pocka
kati - jaz sem se navadila, da si puter čisto na tanko narežem, dam na kruh, grem kaj pametnega naredit vmes in tačas je toliko zmehčan ,da se lepo maže user posted image user posted image user posted image

dskubin - jaz tudi čokolado z nožem režem, barv pa nikoli ne uporabljam, ker se mi tako umetne zdijo tiste barve, bomo videli, če bo tako tudi pol, ko Taja zrase user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.