|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
17.12.2007 18:15:49   
draja
Joj kar ne morem verjet, da me že skoraj 2 dni ni bilo na RR, pa tudi zdaj bo bolj na hitro, ker naša gosenica šiba vsepovsod (in to s kuhalnico v rokiuser posted image ).

Najprej zaželim Brini, da se hitro do konca pozdravi in pikice čim prej izginejo!

Skačica še od mene user posted image user posted image  in bravo Izi za napredekuser posted image !

Obalke suuuuuuuper fotke. Pridna Tejčica, da si se tako potrudila!

Kati kdo bi si mislil, da je tako zapleteno eno mleko kupit neuser posted image . sam da ga imaš!

Thaiss no jaz bi tudi definitivno prekuhala vsa mleka razen alpskega! No particular reason.

IZVIRNO SPOROČILO: cv105

uau ... sem pravkar opazila, da je mož prvič v življenju sam od sebe vrgel svoje cunje stran ...

jaz še nisem dočakala tegauser posted image

Ines bravo za vsa nova znanja!!!

Nejc bravo za grizenje! Čim so ti varstvo zrihtali, si se naučil dobre obrambeuser posted image .

Čestitke Eli (Gio) pa mal z zamudo tudi Taji za 9 mesecev!!!!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
17.12.2007 18:27:37   
draja
Drugače pa smo imeli včeraj Dedka Mraza še v moji službi in je bilo super. Bila je kratka predstavica, ki je bila enkratna, nato pa še DM, ki je bil tsiti čisto ta pravi DM, ki se je direkt izpod Triglava prisankal za Bežigraduser posted image . Živa je ful uživala in ob vsaki pesmici plesala v mojem naročju.
Včeraj zvečer se je med uspavanjem naučila tudi sama usestiuser posted image , in sicer iz položaja za kobacanje.

Drugače pa bi morali imeti v sredo sistematski pregled pri 9-ih mesecih, pa so nam ga prestavili na 25.1.2008user posted image user posted image user posted image . Je zdravnica zbolela, pa prazniki,.... Tko bomo stari že skoraj 10 mesecev.

Pikca bravo za magistrsko nalogouser posted image user posted image user posted image . Juhuhu, zdaj pa je res veseli december tu!

Aja, da vam opišem še današnjo noč, da ne boste preveč "jezne" na svoje sončke, če ga bodo lomili ponoči. Zbujali smo se točno na 30-45 minut, s tem da smo od 2:30 do 5:30 bedeliuser posted image . Samo so revico spet matrali krčki in ni in ni mogla zaspati nazaj. Se mi je ful smilila revica. Zgleda, da res ne bom smela krompirja niti povohat dokler bom dojilauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
17.12.2007 19:09:23   
Sibil_

Draja-kaj pa če bi poskusila za recimo dva dni ne dojit, pa dajat Živi Pregomin?Ti si pa črpaj mleko.Da boš videla če ni res krivo kaj tvoje mleko, ker jaz bi ziher poskusila.Dojenje gor ali pa dol, če jo zvija cele noči nekaj ne more bit ok, vsaj po moje.Pa matra se po nepotrebnem.

JA za mleko delajte kakor hočete, jaz vem da so vsa mleka že prekuhana na 100 stopinj in se mi zdi nekoristno ali celo škodljivo, ga prekuhavat.PA še če gre čez in se prelije po štedilniku smrdi ko kuga, hehe (se je moji mami redno dogajalo).user posted image

Moj nekaj grunta o menjavi ponudnika za internet in pride v kratkem k nam predstavnik iz t2.A ima katera internet preko optike oziroma T2?In kako je z televizijo-a katera kaj ve?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
17.12.2007 19:58:13   
pocka
čer

tinaaja - pikapoke za Brino
tejčica - user posted image res si pridna, lepo si slikce uštimala

skačica - user posted image naj ti Iza pomaga prebroditi vse tole,vem kako ti je, jaz vem,da brez Taje ne bi zmogla...
draja - lepo,da ste uživali na DM, pa user posted image Živi,ker se zna sama usesti
pikca - pridna si s tvojo magistrskouser posted image

sibil - user posted image user posted image joooj, hvalabogu da ni bilo kaj hujšega

obalke - lepo vas je bilo spet videt, bom drugič dlje ostala,danes sem res imela malo gužve. Kaj pa če bi se kdaj dobile v Šparu zgoraj, je kar je, ampak mislim,da bi vsaj plac bil. Samo ideja...groza,da na celi obali ni enega lokala kamor bi se lahko več kot 2 vozička naenkrat spravila.user posted image user posted image

mleko - jaz tudi kupujem samo tisto sveže, še raje pa kar riževo. Alpsko mleko je itak znano,da je sam strup. Moj si sicer še kdaj izbori kak liter alpskega,ampak ga bom že odvadila.user posted image

uau ... sem pravkar opazila, da je mož prvič v življenju sam od sebe vrgel svoje cunje stran ...

ste mi dale mislit...in jaz niti nisem še opazila česa takega pri mojemuuser posted image

Jaz se pa glih s pizzo mastim, mi jo je moj prinesel zdaj,ko je prišel iz službe user posted image ...

< Sporočilo je popravil pocka -- 17.12.2007 19:59:57 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
17.12.2007 20:10:25   
draja
Sibil mi imamo T2 internet in TV. TV ima zamik med kanali (ko šaltaš), pa za zvok rabiš imet daljinca od TV, za obračanje kanalov pa njihovega daljinca, tko da sploh nismo odpovedali Telemach naročnine in tako gledamo TV še evdno izključno preko Telemacha, plačujemo pa obe naročnini. Glede interneta pa samo tole - vse ok, dokler ne gre kaj narobe - takrat pa moraš imeti živce in se znati tudi zdreti na koga, zahtevati višjo instanco itd. ker tisti operaterji, ki dvigujejo telefon nimajo pojma.

Glede Pregomina - že v P ga ni prebavljala in so jo dobesedno prisilno hranili (nagnili z glavo navzdol in zlivali vanjouser posted image ). Mi gre še zdaj na jok če se spomnim, tako da ne vem kako bi jo zdaj prepričala, da bi ga pilauser posted image .
Drugače pa jo ne zvija vsako noč, no vsaj mislimuser posted image . Zbuja sicer se vsako noč, eno manj, drugo bolj, samo zvija pa jo ne vedno.

Pocka joj pizza. Jaz bi tudi, samo je brez sira čiiiiiiist zanič. Ej, a Taja pa ima rada riževo mleko? Jaz sem Živi poskusila že večkrat dati Alnaturino kašico z riževim mlekom pa ji je bljak. Tudi riževo mleko z okusom vanilije ne gre. No, saj jo razumem, ker meni tudi ne gre glih po grlu, samo meni bi precej olajšalo življenje, če bi ji lahko kdaj kaj pripravila z riževim mlekom, ne pa da je treba vedno črpat.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
17.12.2007 20:18:22   
Naomi
Sibil mi imamo T2 internet in TV. TV ima zamik med kanali (ko šaltaš), pa za zvok rabiš imet daljinca od TV, za obračanje kanalov pa njihovega daljinca, tko da sploh nismo odpovedali Telemach naročnine in tako gledamo TV še evdno izključno preko Telemacha, plačujemo pa obe naročnini. Glede interneta pa samo tole - vse ok, dokler ne gre kaj narobe - takrat pa moraš imeti živce in se znati tudi zdreti na koga, zahtevati višjo instanco itd. ker tisti operaterji, ki dvigujejo telefon nimajo pojma.

no, jest pa mislm, da le ni vse tko crnogledouser posted image user posted image ...pri nas imamo enega daljinca in to tistega, ki ga dobis od T2...u glavnem, na daljincu od T2 odtipkas kodo za model TV ki ga imas...seznam podprtih modelov pa dobis na T2...tko, da ne rabis 2 daljincev...kar se pa neta tice...pa ni pri telemachu nic bolje ko ne dela...tko da...k crkne , crkne...tko da...pa se v ceni je razlika...mamo tudi telefon..tle so pa res smesne cene...aja zamik med kanali pa res...sam s+jes sem se ze cis navadla...ne porajtam vec user posted image mi je slo pa na zacetku tut na zivce ja...
...in ne, nisem napadalna in crnogleda user posted image ...to so pac samo dejstva user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
17.12.2007 20:27:28   
K_a_t_i
Mi smo tud med tistimi, ki prekuhavamo mleko - za tamalga niti vode še nisem nehala, mleko pa tud rajši. Kaj pa vem...

T2 - mi mamo samo internet. Men je super - v primerjavi s Siolovim ves čas dela (TOK, TOK, TOK). Pa ravno v nedeljo smo imeli okvaro adapterja, je moj klical in so takoj dvignili slušalko, po znakih takoj vedeli kaj ni ok in obljubili, da prinesejo novega v najkrajšem možnem času - naslov pa so tudi sami vedeli že po telefonski številki. Bom sporočila, kdaj bo ta "najkrajši možni čas". user posted image
Aja, sam mi nimamo na optičnih kablih.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
17.12.2007 20:30:04   
pocka
draja - zdaj 2 dni dajem Taji riževo mleko in polento zjutraj za zajtrk in zmaže kar konkretno porcijo. Kupujem pa mleko Provamel. Kupim ga pa v Mercatorju. Meni je ful dobro,si naredim tudi corn flakes z njim in je njami. Je pa res,da je meni skloraj vse dobro in jem veliko te bio (makrobiotične) hrane,ki je drugim ogabna (npr. alge...) in sem navajena na vse mogoče okuse.user posted image

...kar se interneta tiče, je pa res,da ko gre ,pol gre, je pri siolu isti šit, ko crkne, traaaajaaaa preden popravijouser posted image . So nad nami eni ljubljančani zidali in so neko oljko sadili in valda precvikali naš kabel in smo bili 15 dni brez telefona, interneta....ne bi o tem kolikokrat je moj oče klical na siol (če rečem stokrat mislim,da se nisem nič zlagala).

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
17.12.2007 20:41:51   
cv105
čer

1. jaz bi tudi picooooooo
2. Maks spi user posted image
3. user posted image  pride kmalu
4. moram še kuhinjo spucat in po tleh pomit
5. ju3 zvečer grem h kozmetičarki ... sem si podarila, ker sem tolk blazno pridna in fajn user posted image
6. drgač pa besna, ko sam user posted image  ... s5 sem se nategnila ... valjda sem se javila, da bom pobirala prijave za smučarski tečaj ... ne, se opravičujem ... za brezplačni smučarski tečaj ... mi zvoni telefon non stop ... sam iz Gornje Radgone še niso klical ... porkamadouser posted image
7. kdaj bo že zapadel sneg? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
17.12.2007 20:45:41   
tinaaja
Ela - vse naj naj user posted image

draja... men bi se ze zmesalo od vasih noci user posted image   sicer se pa jaz tud tolazim, da nekega dne bo B znala samazaspat in tud v svoji pojstli user posted image

obalke - user posted image za tako srecanje

.......... jaz bi tud pico .......user posted image moj je na bozicnem pokru user posted image jaz pa se mucim z uspavanjem b ze dobre pol ure.. je koncno zaspala, a bog ne daj jo odlozit v pojstlo.. vsaj piskote imam pecene user posted image je bila fuuuuuuulll pridna danes user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
17.12.2007 20:47:00   
cv105
siol - ah, ja ... jaz sem jih poleti vsak drugi dan poklicala in jim povedala, kaj morajo narest (resetirat računalnik v centrali v novi gorici), ker meni net ni delal ... prvič sem jih štirinajst dni čakala, da so pogruntali kje je fora, potem sem jim pa kar sama navodila dajala ... če pa niso hoteli reseta narest, sem pa kolega, ki tam dela, poklicala, pa jim je rekel, da sem zajebana, če kaj ni po moje ... no, septembra so se naveličali to počet, očitno ... ker se je lepega dne en njihov fant narisal in prinesel nov modem in neko drugo veršterkerijo ... aja, pa na naslednji položnici smo imeli -5 €, ker so staro opremo nazaj vzel user posted image ... in od takrat jih sam še hvalim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
17.12.2007 20:47:08   
Sibil_

6. drgač pa besna, ko sam user posted image  ... s5 sem se nategnila ... valjda sem se javila, da bom pobirala prijave za smučarski tečaj ... ne, se opravičujem ... za brezplačni smučarski tečaj ... mi zvoni telefon non stop ... sam iz Gornje Radgone še niso klical ... porkamadouser posted image

Resno-kje pa je ta tečaj?Pa kdaj?Se še jaz javim, mi daš telefon?user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
17.12.2007 20:48:36   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Resno-kje pa je ta tečaj?Pa kdaj?Se še jaz javim, mi daš telefon?user posted image

smučal bomo, ne plaval user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
17.12.2007 20:55:33   
cv105

smučal bomo, ne plaval user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

aja, resno ... na enem od primorskih smučišč, če bo sneg ... med B in NL ... poudarek na sneg

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
17.12.2007 21:12:43   
Sibil_

aja, resno ... na enem od primorskih smučišč, če bo sneg ... med B in NL ... poudarek na sneg

Za plavanje ne rabim tečaja, sem bila v klubu...

Za koga pa so ti tečaji-odrasli al otroci?Ker mogoče bi res prišli samo pogledat, KO bo sneg...user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
17.12.2007 21:16:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Naomi, Pikapolonca - jest mam Nejo spet v vrtcu, Žan je zdrav, če bosta ta teden kaj na pohodu, me kličta, pliiis. A je že katera odkrila kakšen prostor v Qlandiji za naše najmlajše?

Mi smo na tem, da zbolimo. Livija nekaj kaslja in malo ji iz nosa tece. Tako, da se raje drzimo doma. Vsaj se nekaj dni, dokler ne neha.
Cez dva dni dobimo user posted image nazaj!!!!!!!!!! Juhuhu, juhuhu, to bo zur.
Vidim, da ste ful pridne z darilci in podobnim. Jaz sem pa full time zasedena z Livijo. ZGornji dve enki predirata celjust in tamala, se ponoci zbuja na 10minut. Pol je pa njalazje, da kar z njo spim.... vsaj malo vec spim...pa ona tud...

Drugace smo pa bili na kavici v cetrtek in smo za princesko narocili deci poamrancnega svezega stisnjenega soka. Dobila ga je serviranega v kozarcu za vino. Na moje presenecenje je tako lepo pila iz kozarca, da ni niti ena kapljica padla na obleko. user posted image user posted image PA tudi drugace doma pije kar iz loncka. Je pa imela po tem soku prvikrat alergicno reakcijo, verjetno zato, ker so stisnili sok skupaj z olupkom.... zdaj je ze OK.
KAr se tice hrane smo se vedno na zelo majhnih kolicinah in vecinoma joska tudi cez dan. Je pa napredek v tem, da noce vec met spasirano ampak hoce v malih kosckih, da lahko sama zgrize. Tako ji dajem vse, od mesa, zelenjave, sadje pa ponavadi naribam in ponudim ali pa zmesam s skutko...

Solata, gobe, lignji - a je katera ze dala svojim kaksno od teh stvari za probat? Nasa ima ful rada ribe, ampak lignjev ji se nisem pustila dat, ker se mi zdi, da so cisto drugacno in dokler nima zobkov, jih bo tezko prezvecila. Solata - zelena se mi zdi, da se ni spsobna lepo prezvecit in da se bo dusila. Pri gobah smo pa itak zelo pozorni.

Varstvo - moram se povedat, da je nasa tamala uzaljena, ko jo pridem iskat v varstvo. NIkoli je ne puscam vec kot dve uri skupaj, kljub temu ne potem noce pogledat, niti nasmeje se mi ne. Tako se obnasa kot da mi zameri, da sem jo pustila tam. Pa je to varstvo pri babicah in vem, da se ima tam fino.... Kako bo sele, ko bom sla v sluzbo??

Obalke - user posted image user posted image user posted image da ste se dobile vse skupaj

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
17.12.2007 21:24:25   
cv105

Za plavanje ne rabim tečaja, sem bila v klubu...

Za koga pa so ti tečaji-odrasli al otroci?Ker mogoče bi res prišli samo pogledat, KO bo sneg...user posted image

za otroke ... od petega do osmega leta starosti

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
17.12.2007 21:38:34   
dskubin
Solata, gobe, lignji -

P je nam ribe odsvetovala tja do 1 leta, gobe so itak težke, tko da po moje bo dobila še pozneje, še Draž jih ne je, kalamarov tudi ne vem, če bi lahko prežvečla, pa po moje spadajo v isto skupino kot ribe user posted image
Solata - če ji je všeč kislo, lahko poskusiš na tanko zrezat. Našedva ne marata, Draž dobi vedno kako perce na krožnik, bo enkrat že dal v usta. Smo pa imeli v vrtcu - no, v jaslih 1 punčko, ki ji je bla solata tanajtaboljša hrana. Ona je vedno najprej pojedla svojo solato, nato kosilo in nato še solato od vseh ostalih 11ih otrok, ki se svoje niso niti dotaknili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
17.12.2007 21:42:49   
tinaaja
Solata, gobe, lignji - a je katera ze dala svojim kaksno od teh stvari za probat? Nasa ima ful rada ribe, ampak lignjev ji se nisem pustila dat, ker se mi zdi, da so cisto drugacno in dokler nima zobkov, jih bo tezko prezvecila.

gobe in morske zadeve so kao na ornk odsvetovani listi zivil za dojencke. no, vsaj jaz se kar nekaj casa ne mislim startat s temi zadevami, bo imela se cel life casa, da to je... Solato dat pa tud ne vidim potrebe.

Men se mal mesa... dobro uro in pol uspavanja, 4 spodleteli poskusi dat malo v pojtslo.. nekaj jo matra user posted image kaksen zob ali luna... zdaj se dere fotrcku ... ma, zadnje par vecerov je prav nemogoce, ker enostavno noce bit v pojstlici, pol spi na enem ali drugem in moram z njo spat v najino pojstlo, da je kao mir in nimam nic casa zase... pa tok zadev imam za popedenat - daril za bozicka, cestitke,.. saj drugace ne bi bilo take panike... ahhh morala sem se mal izkasljat, ker sem pa mal out od vsega user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
17.12.2007 21:52:31   
Naomi
...se 16...user posted image user posted image

...pa se 14...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
17.12.2007 21:54:01   
Lejci
Čer

Obalke fuuul luštne slikce, lepo vas je blo videt user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Ines bravo za vsa nova znanja!!! HVALA

Men bi pa še moje stran pometu, če bi loh user posted image  Sam se ne dam user posted image

Draja, sožalje za ne-noč, mi tudi ponočujemo na veliko. In tut po dnevi ne spi, ne vem, od kje ji tok energije. In  user posted image user posted image user posted image  za samostojno posedanje!

Internet - mi smo pa na siolu, dokler živimo tukaj, se ne bom še s tem jahala. Mela pa sem svoje momente z njihovo povezavo in kretenskim help deskom...

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

enostavno noce bit v pojstlici, pol spi na enem ali drugem in moram z njo spat v najino pojstlo, da je kao mir in nimam nic casa zase...

Js sm pa mislila, da se to sam pri nas dogaja. Ampak na redni bazi, od tega spanja na meni me včasih TOk svinjsko križ boli...

Solate & stuff tudi naša še ni jedla, ji pa paše kislo, kakšna krompirjeva solata ji ful gre.

Ne mara pa mandarin user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
17.12.2007 21:54:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Gobe in morske zadeve so kao na ornk odsvetovani listi zivil za dojencke. no, vsaj jaz se kar nekaj casa ne mislim startat s temi zadevami, bo imela se cel life casa, da to je... Solato dat pa tud ne vidim potrebe.

Jaz sem prebrala v knjigi za alergicne otroke, da lahko das sladkovodne ribe ze po 8. mesecu in smo ji dali postrvi, ki jih ima ful rada, reakcije pa tud nobene. Je pa res, da pazimo od kje so, da so ulovljene, pa se to ji damo samo sredino mesa.. tako,da vsega skupaj ni veliko.

Men se mal mesa... dobro uro in pol uspavanja, 4 spodleteli poskusi dat malo v pojtslo.. nekaj jo matra user posted image kaksen zob ali luna... zdaj se dere fotrcku ... ma, zadnje par vecerov je prav nemogoce, ker enostavno noce bit v pojstlici, pol spi na enem ali drugem in moram z njo spat v najino pojstlo, da je kao mir in nimam nic casa zase... pa tok zadev imam za popedenat - daril za bozicka, cestitke,.. saj drugace ne bi bilo take panike... ahhh morala sem se mal izkasljat, ker sem pa mal out od vsega user posted image

To se pri nas dogaja zdajle ze kaksen teden, pa se najhuje je, da sem sama doma. VSe je obstalo, samo se z Livijo se ukvarjam... vcasih sem ze res na tem, da popuser posted image user posted image Na koncu je najlazje, da kar z njo spim, tako imava vsaj obe kaj od tega..

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4597
17.12.2007 22:00:54   
tejčica
Čeeeeeer!

Mi smo pa danes le dočakali DM. Ma je bila Taja neučakana. Že ko je iz vrtca prišla je takoj začela navirat kdaj gremo, kdaj gremo...user posted image  Na predstavi sta bila pridna oba. Vid je malo spremljal predstavo, malo pa eno pupiko zraven osvajal. Se ji je tako smehljal in rinil k njej.user posted image  Seveda smo se na koncu tudi slikali z DM. Tole je Tajina slikica
user posted image

Z DM se je slikal tudi Vid. Najprej ga je čisto začudeno gledal, pol pa je sledil taaaaaak jok, da smo ga komaj potolažili.
user posted image

Ko pa smo prišli domov, pa seveda takoj naval na ta velka darila, ki so jih v tem času ko nas ni bilo doma, palčki prinesli pod drevešček.user posted image  Taja mislim da bo danes sanjala konje, Vida pa so itak najbolj zanimale škatle in vrečke.user posted image
user posted image

Sedaj pa najboljše da hitro zaključim, preden še kakšno slikco nalimam. Sem v formi danes.user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
17.12.2007 22:01:23   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

sem sama doma. VSe je obstalo, samo se z Livijo se ukvarjam... vcasih sem ze res na tem, da popuser posted image user posted image Na koncu je najlazje, da kar z njo spim, tako imava vsaj obe kaj od tega..

ISto, isto, js sm tut sama, no sej, pa tut ko nisem je ponoč Ines samo moja user posted image

Tkole pa je spala par dni nazaj:

user posted image

In danes, nova poza, moja postelja:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
17.12.2007 22:22:22   
K_a_t_i
Lejči, zmagovalne fotke user posted image . Men so se kr solze nardile od smeha user posted image  user posted image .

Tejčica, tud tvoja 2 sta luštna pa povej Vidu, da men tud tale dedek Mraz ni všeč user posted image . Dej ga poglej kako se drži... user posted image

Ko glih o hrani razpravljate... A je kera že probala svinjino (mleto meso pol-pol svinjina govedina)? Ja, ja... Vem da kao ne do 1. leta, sam me vseen zanimajo izkušnje. Hvala!

PikaPola - men se pa Livija zdi tko pridna punčka. Sej pojokca, če ji kej ne paše, ampak se kr sama potolaži in šiba dalje. Mi kr ni jasno, ko napišeš, da ne panča. Ah, ti naši čmrlji in čebelice....

Draja, moram pokomentirat user posted image ... A to je blo na hitro? Pravniki user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.12.2007 22:23:44 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?