Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 Naomi, Pikapolonca - jest mam Nejo spet v vrtcu, Žan je zdrav, če bosta ta teden kaj na pohodu, me kličta, pliiis. A je že katera odkrila kakšen prostor v Qlandiji za naše najmlajše? Mi smo na tem, da zbolimo. Livija nekaj kaslja in malo ji iz nosa tece. Tako, da se raje drzimo doma. Vsaj se nekaj dni, dokler ne neha. Cez dva dni dobimo nazaj!!!!!!!!!! Juhuhu, juhuhu, to bo zur. Vidim, da ste ful pridne z darilci in podobnim. Jaz sem pa full time zasedena z Livijo. ZGornji dve enki predirata celjust in tamala, se ponoci zbuja na 10minut. Pol je pa njalazje, da kar z njo spim.... vsaj malo vec spim...pa ona tud... Drugace smo pa bili na kavici v cetrtek in smo za princesko narocili deci poamrancnega svezega stisnjenega soka. Dobila ga je serviranega v kozarcu za vino. Na moje presenecenje je tako lepo pila iz kozarca, da ni niti ena kapljica padla na obleko. PA tudi drugace doma pije kar iz loncka. Je pa imela po tem soku prvikrat alergicno reakcijo, verjetno zato, ker so stisnili sok skupaj z olupkom.... zdaj je ze OK. KAr se tice hrane smo se vedno na zelo majhnih kolicinah in vecinoma joska tudi cez dan. Je pa napredek v tem, da noce vec met spasirano ampak hoce v malih kosckih, da lahko sama zgrize. Tako ji dajem vse, od mesa, zelenjave, sadje pa ponavadi naribam in ponudim ali pa zmesam s skutko... Solata, gobe, lignji - a je katera ze dala svojim kaksno od teh stvari za probat? Nasa ima ful rada ribe, ampak lignjev ji se nisem pustila dat, ker se mi zdi, da so cisto drugacno in dokler nima zobkov, jih bo tezko prezvecila. Solata - zelena se mi zdi, da se ni spsobna lepo prezvecit in da se bo dusila. Pri gobah smo pa itak zelo pozorni. Varstvo - moram se povedat, da je nasa tamala uzaljena, ko jo pridem iskat v varstvo. NIkoli je ne puscam vec kot dve uri skupaj, kljub temu ne potem noce pogledat, niti nasmeje se mi ne. Tako se obnasa kot da mi zameri, da sem jo pustila tam. Pa je to varstvo pri babicah in vem, da se ima tam fino.... Kako bo sele, ko bom sla v sluzbo?? Obalke - da ste se dobile vse skupaj
|