|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
27.11.2007 10:49:00   
K_a_t_i
Zdej pa zares...

Tinaaja, tiste kocke dobre zgledajo, sam mi mamo že ene druge podobne lesene, tko da nanje nisem učk vrgla. Od tega kar si gor nalimala pa mi una zadnja ni všeč (sem jo šla pogledat v živo in je kr neki). Prva mi je prepusta, druga pa zakon! Goveja pečenka - nimam pojma.
PikaPola - men se zdi, da je to prva pritožba nad preveč spanja user posted image .
Meaa - proja - a ti bi to v adaptirano mleko? Mah, men je zanič user posted image .
Skačica, ko boš šla po vrečo sporoči! Greva magari skupaj pa potem nazdravit user posted image . Ker to pa bo dogodek vreden tega!!!!
Vid, user posted image user posted image user posted image  hitro se pozdravi, da se mamica naspi. Če bo kriza pa naj mal PikaPola uleti popazit user posted image .
Blanči - jaz sem že vse sorte knjigic listala pa še ni bilo tiste prave. Okraske mamo pa modro-srebrne. Letos jih bomo preskočili.
Draja, mi mamo voziček v avtu, ki je zunaj in te povsem razumem user posted image . Črna smreka? O groza!!!!
Hana, bravo user posted image . Zdej mamic ne bo več treba pospravljat, ko ma tako fejst pomočnico user posted image .
CV105 - držim pesti za dedka!!! user posted image

Vsem najlepša hvala za čestitke.  Žiga vam pošilja poljubčke. Jaz pa njemu user posted image . Za Matia pa sprašuje, kdaj pride na tortico user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
27.11.2007 10:52:57   
Pikca
Matia in Žiga vse naj naj za 9 mini!
user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
27.11.2007 10:58:15   
erna14
tinaaja,cv105,anja-hvala za recept,
cv105user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dedka,uf tole mora bit kar hudo,bogiuser posted image
kati-thx,bom pa jaz od alete pojedlauser posted image ,kdaj pa naj bi vidve dobile to vrecouser posted image ,tole pr vama je pa k cakanje novga letauser posted image
zabika-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  obvlada

kako je z malina jogurti a lahkouser posted image kumare a kaj napenjajouser posted image jaz jih ze 1 mesec hocm dat tamalmu pa jih vedno prestavim na drug danuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
27.11.2007 12:05:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
kako je z malina jogurti a lahkouser posted image kumare a kaj napenjajouser posted image jaz jih ze 1 mesec hocm dat tamalmu pa jih vedno prestavim na drug danuser posted image

Pomojem se moraš izogibat samo še kravjemu mleku, arašidom, medu, jagodam, mogoče kiviju. Naši sončki nimajo več 4m... user posted image
Kumare ziher lohka daš, maline smo mi že jedli in je blo vse ok. Je pa vsak mal drugačen, saj veš.

Mi smo spili že 2,5 dl (2 flaški) vode z jabolčnim sokom. Pa že par dni mamo novo foro - Žiga zaspi s flaško v rokah (notri je skoraj sama voda) - celo spije. Tolk o tem...

ps. a je še ker pri 9m začel gladovno štrajkat user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
27.11.2007 12:09:00   
tinaaja
Hipp mleko z okusom vanilije - kje imajo to? Mu bom probala dat z rižolinotom, imam že dost črpanja... no krvne izvide še počakam.

muller.

vozickanje - obrnjeni stran od mene od 4,5 meseca...

prej sva bili na sprehodu in so naenkrat zmrznjene kapljice dol azcele padalt - taki mali zmrznjeni delcki user posted image je bilo ful zanimivo user posted image

mimogrede, pesmice od Janeza Bitenca Pesmi o zimi in dedku mrazu so super, sploh za ta cas user posted image

Brina je ravnokar pojedla 200ml jabolka s piskotko in kaki user posted image user posted image user posted image sem kar gledala user posted image user posted image je jedla kot za stavo. danes je njeno razpolozenje velikoooooo boljse - aleluja!

Maline in kumare - mislim, da nic ni delikatno, tko go erna go.. a si vidla, da je ena novembrka svoji hcerki dala ime erna user posted image

Rody - a ga ima se katera razen skacice? A se vam zdi uporabna zadeva?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
27.11.2007 12:19:43   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Rody - a ga ima se katera razen skacice? A se vam zdi uporabna zadeva?

Mi, še od Ane. Mislim, da je to za mal večje - saj pri nas je tako user posted image  Žiga še ne uživa kaj preveč, Ana pa noro skače user posted image user posted image

Dobili smo 3. zobek user posted image user posted image user posted image

Kako vreme je tu. Megala se kar ne dvigne user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
27.11.2007 12:40:53   
Taya85
Cao punce!!

No po dolgem, dolgem času sem se spet dokopala do računalnika, naš je še vedno pokvarjen (moj kar ne najde časa, da bi ga odpelal popravit user posted image ).
Vidim da ste full načvekale, jaz mislim da sem kakšnih 100 ali več strani v zaostanku, mal sem vas seveda preletela, ampak zapomnila sem si pa bolj malo.

Lina report:
Zobkov še nimamo, kobacati smo začeli v soboto, spimo tako-tako, govorimo: baba (mama user posted image ), nene, teteteee....... trmasti smo 100/h, slinimo se ne, jemo radi, veliki smo 70 cm, težki pa 8600 g
Kaj že znamo: dve kocki držimo v roki, eno kocko preložimo v drugo roko, da lahko primemo drugo kocko, damo papa, ploskamo, damo titi, pokažemo nene, kažemo samo še s prstom, indijance probavamo oponašat....

Zdravje: trenutno nimamo nobenih problemov, smo pa bili po 2. cepljenju cel mesec bolani, smrkali, kašljali, bruhali, driskali, pikasti smo bili..........dehidrirani, tako da smo šli na infuzijo za 6h......user posted image ........zdaj smo pa hvala bogu zdravi user posted image user posted image

meaa najprej moram teb user posted image user posted image user posted image  za čestitke, men komaj ratal, da cunje v stroj naložim in jih operem, likamo itak ne, samo takrat ko rabimo na hitro likalnik čez potegnemo..........tako da svaka ti čast

dajadada user posted image   Nejcu od Line, pa upam da se kmalu vidimo

darja upam da je Živa zdaj zdrava in da bolje spite ponoči

žabika pridna je tale vaša Hana, lepo za sabo pospravi oblačila user posted image

srečanje kdaj se spet kaj dobite, jaz vas nisem videla že celo večnost, dajte kakšen predlog, pa čim več naj se vas javi.........komaj čakam da po dollgem času vidim vaše čmrlje

No dost zaenkrat, bom probala ostati na tekočem, lp od Taye in Line

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
27.11.2007 12:43:06   
Dajadada
ps. a je še ker pri 9m začel gladovno štrajkat

Ne, naš je začel štrajkat s spanjem. Včerajšnji izkupiček je bil 11,5 ur, 10,5 ponoči in dvakrat po pol urce podnevi. Pantleyevim 14 uram se mi niti približamo ne.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
27.11.2007 12:48:31   
Dajadada
dajadada Nejcu od Line, pa upam da se kmalu vidimo

Nejc vrača poljubčke in objemčke. Sam te pa res že celo večnost ni bilo gor, sm se že bala, da je kaj narobe, ker ste nazadnje glih imeli štalo z zdravjem po cepljenju.
Srečanje: same time, same place like last week...če ste za...se pravi četrtek ob 11ih, v Koloseju (in midva seveda obvezno zamudiva, ker nama je ta ura prezgodnja...pa ne da bi spal, ampak rajš jeva doma mal prej kot pol zunaj).

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
27.11.2007 12:56:09   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Srečanje: same time, same place like last week...če ste za...se pravi četrtek ob 11ih, v Koloseju (in midva seveda obvezno zamudiva, ker nama je ta ura prezgodnja...pa ne da bi spal, ampak rajš jeva doma mal prej kot pol zunaj).

Midve bi tud v četrtek vrjetno zamudile, če bi sploh lahko prišle, ker mamo UZ  na hemo ob 10h in ne vem kdaj bova fertik, ker naju bo doktor probal urint nekam vmes za UZ. Tako da midve bi rajš jutri ali pa v petek.
Aja do kdaj pa ste potem predvidoma v Koloseju??

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
27.11.2007 12:58:53   
tinaaja
cetrtek naceloma ok.. taya super, da si se javila in da sta kul :)

no da malo pohvalim brino, zdajle se ze 1 uro tko lustno igra, da se mi akr mesa.. kar razganja jo od dobre voljein raziskovanja.. sibam nazaj user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
27.11.2007 13:13:34   
A-N-J-A
Evo otroke spravla spat,upam da bom mela vsaj urco miruser posted image .

Nadaljujem od včeraj:
z-Alete kašica oves z hruško jabkom in breskvo(sem šele pol vidla da je z glutenom in to od 4.m naprejuser posted image )
k-teletina brokoli koleraba korenje kis.smet. mix
v-istouser posted image

danes
z-jobolko borovnice(home made)
k-goveja juha z riž.kosmiči+mar.skutka
v -še ne vemuser posted image

encijan-bioresonanca zgleda tako da dajo en valj za otrokove hlače(povezan je z aparaturo),.V majnih flaškah imajo različne zadeve(mleko,jajca kovine,cv.prah....)in dajo to flaško v aparat z eno bajalico se potem približajo plošči,ki je tud povezana z aparatom in odvisno kako začne ta bajalica migat pokaže če je otrok alergičen al ne.Če je odtipka en program in  potem čakaš dokler ne zapiska(od 2 do 5 min.)Pol gre pa na drugo stvar in tako naprej.A sem razumljivo napisalauser posted image

sezam-tvojedva sta pa res cukra.Kakšne kodre ima Ana,pa ful se mi zdi velika.Bravo Žiga za zobkauser posted image
žabika-Hana ti bo pa še dala vetra boš vidlauser posted image
polna luna-ja našedva trka,pa ne sam polna tud prazna pa krajc,pa še drug krajcuser posted image
vozičkanje-nimam glih pripomb,je bla Ela hujša
kati-a tvoj je pa že na shujševalni???Vidiš to je pa zato,ker Lady bereuser posted image
cv105-držim pesti za dedkauser posted image
tejčica-kakšne so pa antibiotične kapljice  v nosuser posted image ,o aj mogoče mi bo sibil povedlauser posted image
lulček-ja nam gre kar lepo dol,odkar sem vidl P kako se to delauser posted image
meaa-res si carica,da maš čas a vse o.Jaz pa k po sms-uuser posted image
tinaaja-ta druga reč mi je najtabuljauser posted image . steže bli v shopingu???
draja-ah pa saj črna smrekica je čist ok,sam še smrtne glave gor obeste,pa boste orto moderniuser posted image user posted image user posted image user posted image
srečanje-nisem it zihr če bosa OBA otroka zdrava,če bost zihr pridmuser posted image

Bom probala še slikce z prejšnjič pripopat,če bo čas

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
27.11.2007 13:59:57   
A-N-J-A

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
27.11.2007 14:04:23   
A-N-J-A
Več kasneje sem neki zaj****auser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
27.11.2007 14:16:11   
Sibil_
Dan!

Čestitke Žiga in Matia za mini 9-ko!

Antibiotične kapljice za nos so po mojih izkušnjah zelo neučinkovite.In jih sploh ne dajem več.Dajo pa ponavadi Tobradex, Tobrex, Cifaloxin (al neki tazga)-vglavnem brez veze.Malo pomaga edino Flixonase, ki je pač biolj močen in deluje, ostalo se porazgubi po šmrkljih in ni efekta.user posted image

Lukasu rastejo spet 4 dvojke in je v obupnem stanju, sluzi na tone, kašlja revež ko star nono in nos mu curi 100/uro, ampak se drži zaenkrat.Imam pa za vsak slučaj doma antibiotik, če se poslabša.Upam, da ne.Me je pa prej tako ugriznu, sem vse zvezdice vidla.user posted image

Obalke-kako zdej?Mrk totalni, nič se več ne dobimo nikjer, skoraj nobene ni niti več tu gor-kje ste vse????PA tko lepo smo se dobivale, zdej pa nič več....smrk....user posted image

Tejčica-upam, da se Vid čimprej pozdravi in da se kaj vidimo.

Sem šla včeraj malo brat za nazaj ko smo bile nosečke in mi je bilo prav smešno.KAko se je spremenilo vse, takrat sem se jaz več javljala, pa TEjčica, tiste ki ste delale se pa zdaj občutno več javljate-mi je prav smešno.PA itak da sem prav z nostalgijo brala tiste poste-pa Tekica, pa Leya, pa en kup drugih, ki jih sedaj ni več....bog ve kje so?No, jaz vem samo za Leyo da je rodila Aleksandro 21.3. in da sta imeli neke težave ter hodili na FT, za ostale pa nič ni glasa več.user posted image

Šibam kuhat,LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
27.11.2007 14:34:39   
erna14
tinaaja-u a erna je dala ime,joj kok lepo imeeeeeuser posted image user posted image user posted image
kati-ziga=ziga,to jeodgovor na strajkuser posted image user posted image user posted image
sezam-user posted image user posted image user posted image za zobija
taya-wb,sem tee pogresala

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
27.11.2007 14:47:42   
erna14
kati-super da tamal tok popije to se mi zdi full uredu,sam pazi glede flaske,od mojega bratranca tamal je tud se tko navadu z flasko it spat in se danes pri 2 letih ga ne morajo odvadit,tamal samo ponoc spije 1-2 flaske caja,soka.problem pa je ker so se mu dobesedno zaceli topit zobki,no ne vem ce je to prava beseda topit ampak zgleda tako kod da bi zob odrezal in not je lukna in to na skoraj vseh.

aja jaz bla pridna sem 2 ure sam kuhno pucala,no ni bla umazana tok ampak jaz sem vse prebrisala pa tko....no tamal je zdele z izjemo pojedel 170 ml zelenjave z polento,spil 70 ml caja in spraznil nabito polno joskouser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kaj mu je da ga je spopadla taka lakota,ce bi kdo vidu bi mislu da otrok ne dobi nc jestuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
27.11.2007 14:47:50   
tinaaja
Nagradno vprasanje: cigava je sexi noga na slikah zgoraj user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja, sem bila v CP prejle, sem sla po slike in sem skocila se pogeldat od sevija zadeve.. ni me impresionila, sem prisla dam brez igrace user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
27.11.2007 15:14:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blanči
Imate idelo za kakšno lepo knjigico in kje se jo da nabavit?

meni so ful lustkane tele:
http://www.oka.si/oka.htm

slikce (v bistvu so fotke) so super simapticne, pa tudi Livija jo ima rada.

(odgovor članu blanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
27.11.2007 16:04:25   
K_a_t_i
Nisem še nič brala, ker MORAM tole PREJ povedat:
SKAČICA, SPIDERJEVIH VREČ NISO DOBILI!!!!! BODO Z NASLEDNJO DOBAVO user posted image user posted image user posted image . Za katero pa seveda ne vedo, kdaj bo. In NE, niso me oni klicali. Sem jaz njih. Ne bom komentirala dalje, ker ta stran ne prenese user posted image . Popoldne grem v BTC, da mal raziščem kaj majo kaj ostali. Aja - so pa dobili Mutsijeve vreče in lahko pa to dobimo - OLIVNO ZELENO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 16:35:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
27.11.2007 16:44:40   
draja
No, tko, mi smo nazaj s shopinga user posted image . Imeli smo se fajn, vmes je naša Živa dvakrat fajn jokala, ko jo je Hana lepo na glas pozdravila. No, vsaj Žiga je ni prestrašil s svojim brbranjemuser posted image .

In kaj bo Živi prinesel dobri Dedek Mraz?

V moji službi tole za v avto:

user posted image

in tole 3D knjigico od Tiny Love

user posted image

in še ene lončke za zlaganje

v očkovi službi pa tole:

user posted image

Taya joj smo te pa res pogrešale. Zdaj se pa le večkrat zagrebi za računalnik.

Kati - vreče - no commentuser posted image user posted image .

Tejčica držim pesti,da se Vid hitro pozdravi!!!

Sezam čestitke za zobka!
Anja pridna, ker si slikice nalepila user posted image user posted image

Erna pridna, pridna, pa ne pozabit, da imamo mi tudi kuhinjouser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
27.11.2007 16:48:40   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Kati - Klik

ce bi takrat narocila, ko sem ji jaz link poslala, zigata ze kak mesec ne bi zeblo v noge user posted image user posted image user posted image user posted image
Draja user posted image user posted image user posted image za nakup!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
27.11.2007 16:52:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Kati - Klik

Hvala Meaa, ampak zdaj hočem vrečo vidit (velikost) in takoj vzet user posted image .

PikaPola, kje prodajajo te knjigice?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
27.11.2007 17:21:53   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: draja

v očkovi službi pa tole:

user posted image  

draja, kje za vraga ste dobili te legice ... jaz že 2 mesca iščem točno take ... pa brez uspeha ... v BC sem bla že ene 4x user posted image user posted image  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.