Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:10:20
|
|
|
|
tinaaja
|
House is on ...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:18:53
|
|
|
|
Pikca
|
ste me zrajcale s temi lesenimi igračami... mogoče bo pa Jernejček namesto klavirčka dobil tole grem Housea gledat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:19:04
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja House is on ... pri nas na žalost ne - gleda moj 4 tekme hkrati cv105 dej ti enkrat mal prej povej, da prideš v Lj, da te ulovim kje na kakšni kavi . jutri žal ne morem, drugač bi te direkt pred mulerjem čakala tinaaja madona, kaj pa imate pri vas - mafijske obračune ? Avtosedež no danes sva se z mojim dokončno odločila z roemerja (je bila Anja tolk prepričljiva vedno ). Ker nimamo isofixa bo padel King Plus. zdaj pa sva v dilemi ali vzeti lanski model ki nima opore za glavo, se jo pa da dokupit in je torej snemljiva, ali vzeti letošnji model, ki ima fiksno pritrjeno oporo za glavo. Jaz sem za ta novega,moj za ta starega (itak ). Ne vem, Živa je itak bolj drobna in si ne predstavljam da bi jo kadarkoli vozila brez tiste opore, saj pol glava kar omahne levo in desno . Dilema, dilema, dilema. Nasveti proooooosim! Aja, nič se bat, mi še zelooooooo dolgo ne bomo šli v avtosedež, samo kupit ga moramo ta teden, ker nam večino denarja zanj prispeva služba od mojega dragega kot darilo ob rojstvu .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:20:05
|
|
|
|
draja
|
Pikca super izbira darila - bo lahko s kladivcem še mal Živo po buči !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:23:26
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Sej res, Tinaaja - kwa pa je blo Draja, mi smo vzeli tastarga - predstavlaj si živo pri 17kg še vedno omejeno s temi plašnicami . Pa dedca takoj spodit izpred TVja!!! Mal po mizi udar . Pikca - to bomo mi pršparal za rojstni dan . Četrtek - mi imamo ob 10:30 pediatra - pol pa odvisno "če" in "ali" ter "kdaj" bomo lulali, z veseljem pridemo v Kolosej. HAVS.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:25:56
|
|
|
|
Pikca
|
Pikca super izbira darila - bo lahko s kladivcem še mal Živo po buči ! ... in obratno... mogoče pa le ni tok dobra ideja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:35:54
|
|
|
|
skačica
|
napisala roman pa me je ven vrglo Skratka, sem prav besna zaradi teh vreč , jutri jih vseeno pokličem in povem svoje. Mislim haloooooooooo Bom začela kake druge iskat, le barva zna bit problem. Kati, si vidla tud kako pinki? draja- mi imamo nov model, smo super zadovoljni, opora se pa premika tako, da jo lahko pomakneš višje, ko otrok zraste. Iza v njem uživa, se fajn poleži, skratka mi smo zadovoljni. Sej tud ni tko pocen, da bi bil lohk zanič. Sem bla danes na aerobiki, zdele mi pa kruli v želodcu, ampak ne, se ne dam. Iza spi, danes ji je dogajal, sva bile na obisku pri sestrični, ki ima malčka mlajšega en mesec od Ize, ona pa čisto nora na otroke. Kar vriska, ko kakega zagleda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:36:37
|
|
|
|
tinaaja
|
Draja POGLEJ TUKAJ jaz bom starga,dokupila oporo... uuu gravz na House.. moten folk za kastrirat fotra... Pojma nimam kaj je bilo, se gasilci ne vem, ce vedo..mene zdaj ful pluca bolijo, pa sem bila sam 15 min v inspekciji ... je kar ornk dima.. glede na lokal, ki ga imamo spodaj, je cist lahko mafija... ne bom vec komentirala, da ne bom se jaz obtozena nestrpnosti..
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:38:37
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca Pikca super izbira darila - bo lahko s kladivcem še mal Živo po buči ! ... in obratno... mogoče pa le ni tok dobra ideja Naš jih je točno s takim kladivcem dobil po buči, ko smo bili pri enem 1. letniku na rojstnem dnevu. Sem skor že pozabla. Zdej mi je smešno . IZVIRNO SPOROČILO: skačica Kati, si vidla tud kako pinki? Jst sem vzela črno - paše h ročaju in vsej plastiki. Kok časa majo naši pikci veljavno zdravstveno? Eno leto al pol let?
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.11.2007 21:43:57 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:48:50
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Kok časa majo naši pikci veljavno zdravstveno? Eno leto al pol let? men se zdi da eno leto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:54:19
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Tinaaja, si še za kastracijo? Draja, hvala!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A katera pozna, kje bi dobila kaksen lep fotoalbum... se miz di, da je ful trgovin s tem, pa da je ful kica.. mi bi dali prababici za darilo za novo leto album s slikcami od tamale od rojstva do 9. meseca. do sedaj skoraj da nima slikc, racunalnika pa tudi ne, d abi jo smetili z njimi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:57:16
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja cv105 dej ti enkrat mal prej povej, da prideš v Lj, da te ulovim kje na kakšni kavi . jutri žal ne morem, drugač bi te direkt pred mulerjem čakala zmenjeno ... po moje nam(a) bo zdaj v veselem decembru pa ja vsaj 1x ratalo ... ni , da ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 21:57:21
|
|
|
|
skačica
|
črna bi pa tud men pasala, ja! Bom mogla it v izvidnico in to zelo kmalu No, tinaaja, ne vem. Mi smo pač kupili model 2008 al kaj(jaz sem mislila da je 2007), skratka opora je že v sedežu. Upam, da je ne bo kasneje motila, ampak res mislim, da ne, ker se prestavlja. Ko bo pa dost velika, bo šla pa v sedež za "tavelke".
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:01:17
|
|
|
|
cv105
|
evo, Pikapola si me spomnila, da vas vprašam še jaz ... bojda obstaja en program za koledar narest ... saj lahko, da sem kozla ustrelila ... v glavnem, jaz nimam ideje, kaj podarit (pra)dedkom in (pra)babicam za NL ... pa bi en Maksov koledar naredila ... pa brez nagih slik, prosim ... tega si bo lahko sam dal delat čez 18 let recimo ... drgač pa House ... ne maram začet gledat na sred ... prej smo pa itak hokej al kwa je že blo poslušal ... in tako zdaj tu visim ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:04:46
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 drgač pa House ... ne maram začet gledat na sred ... prej smo pa itak hokej al kwa je že blo poslušal ... in tako zdaj tu visim ... nabavi dvd rekorder, lahko štartaš kasneje in pogledaš brez reklam Skačica, evo to sem jst nabavla.... http://www.maclarenbaby.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=115&Itemid=507
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.11.2007 22:06:44 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:05:11
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20071127_3111226.php kje so fotke, pa tok sem pozirala
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:05:13
|
|
|
|
skačica
|
mam srečo, da moj ne gleda nobenih tekem . Tud sam ni nek hud športnik, no zdej igra badminton in full uživa. Imata z bratom tak moški večer, gresta najprej mal pomigat pol pa na kako pijačko in se fuuuuuuuuuuuuullllllll faj počutita Pa zdej bosta še fuzbal začela igrat, ampak to bolj tko na izi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:05:15
|
|
|
|
tinaaja
|
Grozno tale House... Kwa vse te lahko doleti Skacica - ja jaz sem mal raziskovala, ko sva z anjo se borili za njen sedez iz nemcije.. in nekako sem sklepala po lupini MC - ko je bila majhna je bilo super, da je imela to oporo,zdaj pa bi rekla, da ji ne bi bilo sploh vsec.. pa ce si predstavljam poleti, vrocina.. ma nekako sem se odlocila, da bi starega, ne vem, kaj bi se moralo zgodit, da bi vzela novega... bom pa itak se enkrat probala v trgovini.. fotoalbum - mladinska knjiga, maxi spodaj, foto studio na miklosicevi 10m pred cetromerkurjem,... dobre je tezko najdt... brina podira rekorde.. se od 8 pa do sedaj se ni zbudila.. bljs, da grem hitro spat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:08:16
|
|
|
|
tinaaja
|
lustno darilo morda... pobavadi je anne geddes ful draga http://www.hofer.si/si/html/offers/58_4835.htm
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:09:13
|
|
|
|
tinaaja
|
darilo za malo vecje http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_4893.htm
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:11:15
|
|
|
|
tinaaja
|
Aja, hartlauer je ornk podrazil izdelavo fotk iz 0,07€ na 0,1€
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:15:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 evo, Pikapola si me spomnila, da vas vprašam še jaz ... bojda obstaja en program za koledar narest ... saj lahko, da sem kozla ustrelila ... v glavnem, jaz nimam ideje, kaj podarit (pra)dedkom in (pra)babicam za NL ... pa bi en Maksov koledar naredila ... pa brez nagih slik, prosim ... tega si bo lahko sam dal delat čez 18 let recimo ... . Evo, CV105, DM jih ima... link: http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/printfun.php?detection=os:winxp;java:true;activex:false;iu:false;&PHPSESSID=01be3883f5c16ea21eec84e3f7d94491 jaz sem prejsjnjic gledala v watsons, da imajo fotografije cenejse od DM, mogoce bi se tja pogledala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 27.11.2007 22:17:57
|
|
|
|
Naomi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34 A katera pozna, kje bi dobila kaksen lep fotoalbum... se miz di, da je ful trgovin s tem, pa da je ful kica.. mi bi dali prababici za darilo za novo leto album s slikcami od tamale od rojstva do 9. meseca. do sedaj skoraj da nima slikc, racunalnika pa tudi ne, d abi jo smetili z njimi... ...poglej u Leonardiju u KR...jes sem dobila enga krasnga...tm majo ful lepcane zadevce...je pa res, da majo tut pr albumih tuki kich...no, probat ni greh.. ...aja bajdvej...hvala za skrb...in da osvestim se ostale...nas pikolino je zdrav ...ampak zjutri je mel ful zabasanga noska, pa kr svecka na svecko iz noska, pa ponoc si je po usesih rovaru pa zjutri in sem sla lepo kr h P, da je pogledala...je rekla, da je lahko mini virozica ampak da ni sile...tko da...dren drnjoha nockico lepcano
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.