|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
27.11.2007 21:10:20   
tinaaja
House is on ...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
27.11.2007 21:18:53   
Pikca
ste me zrajcale s temi lesenimi igračami... mogoče bo pa Jernejček namesto klavirčka dobil tole
user posted image

grem Housea gledat

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
27.11.2007 21:19:04   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

House is on ...

pri nas na žalost ne - gleda moj 4 tekme hkratiuser posted image

cv105 dej ti enkrat mal prej povej, da prideš v Lj, da te ulovim kje na kakšni kaviuser posted image . jutri žal ne morem, drugač bi te direkt pred mulerjem čakalauser posted image

tinaaja madona, kaj pa imate pri vas - mafijske obračuneuser posted image ?

Avtosedež no danes sva se z mojim dokončno odločila z roemerja (je bila Anja tolk prepričljiva vednouser posted image ). Ker nimamo isofixa bo padel King Plus. zdaj pa sva v dilemi ali vzeti lanski model ki nima opore za glavo, se jo pa da dokupit in je torej snemljiva, ali vzeti letošnji model, ki ima fiksno pritrjeno oporo za glavo. Jaz sem za ta novega,moj za ta starega (itakuser posted image ). Ne vem, Živa je itak bolj drobna in si ne predstavljam da bi jo kadarkoli vozila brez tiste opore, saj pol glava kar omahne levo in desnouser posted image . Dilema, dilema, dilema. Nasveti proooooosim!
Aja, nič se bat, mi še zelooooooo dolgo ne bomo šli v avtosedež, samo kupit ga moramo ta teden, ker nam večino denarja zanj prispeva služba od mojega dragega kot darilo ob rojstvuuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
27.11.2007 21:20:05   
draja
Pikca super izbira darila - bo lahko s kladivcem še mal Živo po bučiuser posted image !

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
27.11.2007 21:23:26   
K_a_t_i
Sej res, Tinaaja - kwa pa je blo user posted image

Draja, mi smo vzeli tastarga - predstavlaj si živo pri 17kg še vedno omejeno s temi plašnicami user posted image . Pa dedca takoj spodit izpred TVja!!! Mal po mizi udar user posted image .

Pikca - to bomo mi pršparal za rojstni dan user posted image .

Četrtek - mi imamo ob 10:30 pediatra - pol pa odvisno "če" in "ali" ter "kdaj" bomo lulali, z veseljem pridemo v Kolosej.

HAVS.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
27.11.2007 21:25:56   
Pikca
Pikca super izbira darila - bo lahko s kladivcem še mal Živo po buči !
... in obratno... mogoče pa le ni tok dobra idejauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
27.11.2007 21:35:54   
skačica
napisala roman pa me je ven vrglouser posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka, sem prav besna zaradi teh vrečuser posted image , jutri jih vseeno pokličem in povem svoje. Mislim haloooooooooouser posted image  Bom začela kake druge iskat, le barva zna bit problem. Kati, si vidla tud kako pinki?

draja- mi imamo nov model, smo super zadovoljni, opora se pa premika tako, da jo lahko pomakneš višje, ko otrok zraste. Iza v njem uživa, se fajn poleži, skratka mi smo zadovoljni. Sej tud ni tko pocen, da bi bil lohk zanič.

Sem bla danes na aerobiki, zdele mi pa kruli v želodcu, ampak ne, se ne dam.

Iza spi, danes ji je dogajal, sva bile na obisku pri sestrični, ki ima malčka mlajšega en mesec od Ize, ona pa čisto nora na otroke. Kar vriska, ko kakega zagledauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
27.11.2007 21:36:37   
tinaaja
Draja POGLEJ TUKAJ  jaz bom starga,dokupila oporo...

uuu gravz na House.. moten folk user posted image za kastrirat fotra...

Pojma nimam kaj je bilo, se gasilci ne vem, ce vedo..mene zdaj ful pluca bolijo, pa sem bila sam 15 min v inspekciji ... je kar ornk dima.. glede na lokal, ki ga imamo spodaj, je cist lahko mafija... ne bom vec komentirala, da ne bom se jaz obtozena nestrpnosti.. user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
27.11.2007 21:38:37   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Pikca super izbira darila - bo lahko s kladivcem še mal Živo po buči !
... in obratno... mogoče pa le ni tok dobra idejauser posted image

Naš jih je točno s takim kladivcem dobil po buči, ko smo bili pri enem 1. letniku na rojstnem dnevu. Sem skor že pozabla. Zdej mi je smešno user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Kati, si vidla tud kako pinki?

Jst sem vzela črno - paše h ročaju in vsej plastiki.

Kok časa majo naši pikci veljavno zdravstveno? Eno leto al pol let?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.11.2007 21:43:57 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
27.11.2007 21:48:50   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Kok časa majo naši pikci veljavno zdravstveno? Eno leto al pol let?

men se zdi da eno leto

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
27.11.2007 21:54:19   
K_a_t_i
Tinaaja, si še za kastracijo?

Draja, hvala!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
27.11.2007 21:55:03   
Anonimen
A katera pozna, kje bi dobila kaksen lep fotoalbum... se miz di, da je ful trgovin s tem, pa da je ful kica.. mi bi dali prababici za darilo za novo leto album s slikcami od tamale od rojstva do 9. meseca. do sedaj skoraj da nima slikc, racunalnika pa tudi ne, d abi jo smetili z njimi...

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
27.11.2007 21:57:16   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: draja
cv105 dej ti enkrat mal prej povej, da prideš v Lj, da te ulovim kje na kakšni kaviuser posted image . jutri žal ne morem, drugač bi te direkt pred mulerjem čakalauser posted image

zmenjeno user posted image  ... po moje nam(a) bo zdaj v veselem decembru pa ja vsaj 1x ratalo ... ni user posted image , da ne user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
27.11.2007 21:57:21   
skačica
črna bi pa tud men pasala, ja! Bom mogla it v izvidnico in to zelo kmaluuser posted image

No, tinaaja, ne vem. Mi smo pač kupili model 2008 al kaj(jaz sem mislila da je 2007), skratka opora je že v sedežu. Upam, da je ne bo kasneje motila, ampak res mislim, da ne, ker se prestavlja. Ko bo pa dost velika, bo šla pa v sedež za "tavelke".

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
27.11.2007 22:01:17   
cv105
evo, Pikapola si me spomnila, da vas vprašam še jaz ... bojda obstaja en program za koledar narest ... saj lahko, da sem kozla ustrelila ... v glavnem, jaz nimam ideje, kaj podarit (pra)dedkom in (pra)babicam za NL ... pa bi en Maksov koledar naredila user posted image ...  pa brez nagih slik, prosim user posted image  ... tega si bo lahko sam dal delat čez 18 let recimo ... user posted image

drgač pa House ... ne maram začet gledat na sred ... prej smo pa itak hokej al kwa je že blo poslušal ... in tako zdaj tu visim ...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
27.11.2007 22:03:23   
K_a_t_i
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20071127_3111226.php

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
27.11.2007 22:04:46   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

drgač pa House ... ne maram začet gledat na sred ... prej smo pa itak hokej al kwa je že blo poslušal ... in tako zdaj tu visim ...

nabavi dvd rekorder, lahko štartaš kasneje in pogledaš brez reklam user posted image

Skačica, evo to sem jst nabavla.... http://www.maclarenbaby.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=115&Itemid=507

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 27.11.2007 22:06:44 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
27.11.2007 22:05:11   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20071127_3111226.php

kje so fotke, pa tok sem pozirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
27.11.2007 22:05:13   
skačica
mam srečo, da moj ne gleda nobenih tekemuser posted image . Tud sam ni nek hud športnik, no zdej igra badminton in full uživa. Imata z bratom tak moški večer, gresta najprej mal pomigat pol pa na kako pijačko in se fuuuuuuuuuuuuullllllll faj počutitauser posted image  Pa zdej bosta še fuzbal začela igrat, ampak to bolj tko na izi.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
27.11.2007 22:05:15   
tinaaja
Grozno tale House... user posted image Kwa vse te lahko doleti user posted image

Skacica - ja jaz sem mal raziskovala, ko sva z anjo se borili za njen sedez iz nemcije.. in nekako sem sklepala po lupini MC - ko je bila majhna je bilo super, da je imela to oporo,zdaj pa bi rekla, da ji ne bi bilo sploh vsec.. pa ce si predstavljam poleti, vrocina.. ma nekako sem se odlocila, da bi starega, ne vem, kaj bi se moralo zgodit, da bi vzela novega... bom pa itak se enkrat probala v trgovini..

fotoalbum - mladinska knjiga, maxi spodaj, foto studio na miklosicevi 10m pred cetromerkurjem,... dobre je tezko najdt...

brina podira rekorde.. se od 8 pa do sedaj se ni zbudila.. bljs, da grem hitro spat user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
27.11.2007 22:08:16   
tinaaja
lustno darilo morda... pobavadi je anne geddes ful draga
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_4835.htm

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
27.11.2007 22:09:13   
tinaaja
darilo za malo vecje
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_4893.htm

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
27.11.2007 22:11:15   
tinaaja
Aja, hartlauer je ornk podrazil izdelavo fotk  iz 0,07€ na 0,1€ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
27.11.2007 22:15:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

evo, Pikapola si me spomnila, da vas vprašam še jaz ... bojda obstaja en program za koledar narest ... saj lahko, da sem kozla ustrelila ... v glavnem, jaz nimam ideje, kaj podarit (pra)dedkom in (pra)babicam za NL ... pa bi en Maksov koledar naredila user posted image ...  pa brez nagih slik, prosim user posted image  ... tega si bo lahko sam dal delat čez 18 let recimo ... user posted image .

Evo, CV105, DM jih ima... link: http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/printfun.php?detection=os:winxp;java:true;activex:false;iu:false;&PHPSESSID=01be3883f5c16ea21eec84e3f7d94491

jaz sem prejsjnjic gledala v watsons, da imajo fotografije cenejse od DM, mogoce bi se tja pogledala...

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
27.11.2007 22:17:57   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

A katera pozna, kje bi dobila kaksen lep fotoalbum... se miz di, da je ful trgovin s tem, pa da je ful kica.. mi bi dali prababici za darilo za novo leto album s slikcami od tamale od rojstva do 9. meseca. do sedaj skoraj da nima slikc, racunalnika pa tudi ne, d abi jo smetili z njimi...

...poglej u Leonardiju u KR...jes sem dobila enga krasnga...tm majo ful lepcane zadevce...je pa res, da majo tut pr albumih tuki kich...no, probat ni greh..user posted image

...aja bajdvej...hvala za skrb...in da osvestim se ostale...nas pikolino je zdrav user posted image ...ampak zjutri je mel ful zabasanga noska, pa kr svecka na svecko iz noska, pa ponoc si je po usesih rovaru pa zjutri in sem sla lepo kr h P, da je pogledala...je rekla, da je lahko mini virozica ampak da ni sile...tko da...dren drnjoha user posted image

nockico lepcano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.