|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
21.11.2007 11:13:35   
malička
Dober dan, da se še malo javimo mi, naša zdaj pridno pančka,  novega je kar nekaj, začela je plezat lepo naprej, prej se je samo odrivala nazaj, drugi zobek bo vsak čas zunaj če že ni, začela je hodit oz premikat nogice...lepo tko kot treba, včeraj smo jo dali malo vhojko pa se ji je ful dopadlo sam nismo dolgo pustli ker so nam v RA strogo odsvetovali, drugače pa je vse po starem, pravi živec mali, ki ne more bit pri miru niti dve sekundi user posted image user posted image
Draja naša tud zna ploskat pa to ful lepo, če ji rečem kako sanja ploska začne ploskat, če jo vprašam kje je ati al pa lučka zna pogledat v pravo smer ponavljta je začela veliko stvari če tolčem po mizi ponovi za mano če ji pokažem jeziček ponovi za mano, prava faca mala haha, draja pravi so ja sam da so v središču pozornosti evo pa še ena fotka od včeraj, ko je nardila diplomo
http://shrani.si/f/46/ps/4OUNksCz/slika2.jpg to je za tiste ki jim ne poveča slike in to za tiste ki jim jo
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
21.11.2007 11:31:17   
Pikca
punce, poglejte kok je men luštn, nimam nič dela z otrokoma, se kar sama poštimatauser posted image

http://www.youtube.com/v/8Fjg7v7NFWM"

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
21.11.2007 11:42:22   
erna14
joj pikca jaz bi se gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej seeeeeeeeeeeeeeee

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
21.11.2007 11:57:04   
K_a_t_i
malička, dobra fotka user posted image . Za tega papagaja edin ne vem - al je taprav al ne user posted image

O, Pikca hudo user posted image user posted image user posted image . Mi posodiš Živo za en obrok? user posted image

Ja, tamali so tapravi - naš bo zgleda igralc user posted image . Prej sem ga dajala spat pa je tkoooo tulu pa se zvijal... Pol sem pa šla ven iz sobe in zaprla vrata in je blo čez 20 sekund vse tiho user posted image . SPI!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
21.11.2007 12:10:47   
Anonimen
hooooj

cestitke slavljenckoma Brini in Juretu user posted image user posted image user posted image

malicka super fotkauser posted image s katerim programom si to delala?

pikca jooj kako sta fajna,bi jst tud kr dva melauser posted image

Spali smo kar fajn,od 20.30-9.00 pac z kaksnim vmesnim prebujanjem.Smo pa na istem kot pri Erni,mali spi ob meni kot angelcek user posted image Erna kako veliko posteljo imate zdaj?

dan pa sem zacela s kapucinom in gledanjem http://www.toysrus.com.au/site/default.asp?pageID=6 user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
21.11.2007 12:23:44   
malička
Kati...papagaj ni pravi........vse je nareto tako
Leina za program pa tud jaz nevem ker mi to dela en kolega ki se ful spozna na to ga bom pa vprašala, nam je naredil tud koledar za drugo leto, človek res obvlada ga bom vprašala kako se reče programu, evo pa še nekaj slikic ki jih je naredil
http://shrani.si/f/32/bZ/2GndgDG6/slika3.jpg
http://shrani.si/f/y/Sw/3x9Bf3LG/stampk08.jpg
http://shrani.si/f/q/Av/FONF0f2/sanja4.jpg
http://shrani.si/f/2j/yf/4D75d58x/sanja3.jpg
ti zadnji dve sta delani z dreamlight za one pa se bom pozanimala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
21.11.2007 13:02:00   
Pikca
Vse najboljše Brina, Jure in Anej!

igrače oz. darila... meni je pa fajn kupovat in podarit nekaj, za kar vem, da bo prejemnik vesel, še posebno, če je to otrokuser posted image . Je pa res, da so naši marčki še mejhni in ne rabijo ne vem kaj... pa tud igrač je hitro preveč. Naš mali bo dobil klavirček ali sintesajzerček, ima ful rad take igrače.

Ko smo že pri igračah, evo ena ugankauser posted image  Kera ugane, katera od igrač na fotki je Jernejčku najbolj zanimiva?

user posted image

odgovor sledi po oglasih...user posted image

< Sporočilo je popravil Pikca -- 21.11.2007 13:06:24 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
21.11.2007 13:02:33   
A-N-J-A
pikca....jeeee ful sta hudauser posted image user posted image user posted image .Jaz ful rada gledam te posnetkeuser posted image

meaa-v Mullerju imajo kop.plašč za 15€ tok mehak da ti ne morem z besedami povedatuser posted image

Prišla sem s trga,btw tinaaja dobila sem zastonj malineuser posted image ,Ela ma nove čevlje,pa Baby borna sem kupila je bil 10 € znižan v Mullerjuuser posted image

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
21.11.2007 13:09:33   
A-N-J-A
Ko smo že pri igračah, evo ena uganka Kera ugane, katera od igrač na fotki je Jernejčku najbolj zanimiva?
škatla????

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
21.11.2007 13:21:32   
tinaaja
Kera ugane, katera od igrač na fotki je Jernejčku najbolj zanimiva?

mami s fotoaparatom user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
21.11.2007 13:23:50   
tinaaja
anja, ja saj si prejsnji teden placala ornk porcijo user posted image user posted image
jaz sem za 9€ dobila: komplet zelenjave za govejo juho, ene 6 korenjev, cetrt motovilca z rukoli, treviski radic, ohrovt, 3 buckepa cetrt spinace, aja pa glavo ledenke user posted image user posted image

zdaj grem pa muffne delat user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
21.11.2007 13:30:47   
A-N-J-A
No jaz sem pa danes dala 11,80€ za 1/4 motovilca,2 bučki,en mali brokoli en mešanc med cvetačo in brokolijem(ne vem kako se mu reče),1,5 kg topaz bio no maline so ble pa gratisuser posted image .

A jutr bomo pol muffine jedliuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
21.11.2007 13:44:57   
erna14
no panaj kdo rece da zenske nc ne znamo.jaz sem zdele celo najino postlo razmontirala in vse sortirala za v klet.user posted image user posted image

kdo jutr prideuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
21.11.2007 13:57:06   
Pikca
Anja in Tinaaja, toplo, skor vroče... no tukaj je odg.

http://www.youtube.com/v/2DCYc1TPFRY

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
21.11.2007 14:03:28   
malecka_mateja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

evo božička!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
21.11.2007 14:05:07   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Pa sem gledala ta tetrapak,pa sem si mislila,ne,ne zihr je škatlauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
21.11.2007 14:06:49   
erna14
malecka mateja-ooooooooooooo hudo user posted image user posted image user posted image user posted image  super slikce
pikca-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ce ti kdo ukrade tamaledva,ju ne isc ker bosta pr menuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
21.11.2007 14:15:55   
A-N-J-A
pikca- ce ti kdo ukrade tamaledva,ju ne isc ker bosta pr men

A se nisi ti zadnjič hvalila da ti je Žigi čist dostuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
21.11.2007 14:22:57   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

pikca- ce ti kdo ukrade tamaledva,ju ne isc ker bosta pr men

A se nisi ti zadnjič hvalila da ti je Žigi čist dostuser posted image

on je itak moj mucek in to bo tako tudi ostalo,se kaksnega kot sta pa od pikce se pa nebi branila.kaj naj k so pa tok luskani ti nasi otroc ce bos pa se kaj tezila ti pa se bora odpelemuser posted image user posted image .ej sm zdele gledala birth stories-jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pa se enkrat jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjoj kok je men to lepo vidt take male struceuser posted image user posted image user posted image user posted image .a prids jutruser posted image

jaz bom pa pizo papala za kosilouser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
21.11.2007 14:23:38   
tinaaja

sem vedla.. ce se ne bi hecala, bi rekla tetrapak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
21.11.2007 14:24:52   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

sem vedla.. ce se ne bi hecala, bi rekla tetrapak user posted image user posted image user posted image

jaja zdej se pa zgovarjas,nisi mela pojmauser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
21.11.2007 14:26:07   
erna14
KDO JUTR PRIDEuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
21.11.2007 14:30:21   
A-N-J-A
Pridem jutr seveda v Kolosej neuser posted image ?
Bora ti pa ne dam niti pod razno,se nisem zastonj matrale dve uri da je z mene vn prilezuuser posted image .
Ja jaz sem danes že dvakrat jokala zarad b.storiesuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
21.11.2007 14:45:36   
Anonimen
Hvala vsem za čestitke, pa obenem čestitke Brini in Aneju!

Mam zadnje čase malo časa za RR, ker je naš vragec tečkan - mu rasteta zg. dve enki. Spat hodimo ob 1-ih zjutraj, pa spimo do 9 ure, ampak se vmes ene 20-krat zbudi. No, upam, da čimprej zrasteta in pokukata ven. Smo bili danes pri zobozdravniku. No, nič posebnega...

Drugače pa tko rada gledam vaše pikce. Tko da še kr dejte gor filmčke al pa slikce.

Pa upam, da mi rata enkrat prit na kakšno kavico... ampak jutr ne, ker sem že danes komaj, komaj dobila avto. Mogoče enkrat začetek decembra.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
21.11.2007 14:48:04   
erna14
HEHE sploh te ne bom vprasala ce mi ga das al ne user posted image user posted image
kje majo dobre pice za narocit za domov

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.