|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
20.11.2007 22:45:06   
K_a_t_i
Kje pa ste vse user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
20.11.2007 23:01:11   
Naomi
tuki user posted image

...nismo dol popadal, sam obiski so bli...user posted image sej sem jih vesela, sam sem pa tut vesela k grejo user posted image
...nic pretresljivega, nic novega...
Brina bo zdrzala, k je itak en velk kerlc, Ziva pa cestitke- rec mamici, da bi en puding zdej takoj user posted image
...dons sem mela en tak dan..pritisk na nuli...sem se do 11h valala u pizami, pol sva se le ven spravla in spoznala Žana in Barči in naredila en krog z Livijo in njeno mami user posted image ...lustn sprehod, umes je Svit na malci vse popluvu, jasno k se mu pa smejimo mulcu user posted image ...na plavanju je pa dons dobu 10-ko..tok je plavu, da sem mislna da ma propeler pr nogah...in seveda se je zaljubil u naso kakosetemurece instruktorco...ni vazn kje u bazenu je bil, se je obracal okol in jo gledu in se ji smeju...res je bil rapolozen user posted image
...no tole je na kratko vse...ju3 bo lep dan...gremoooooo

nocko lepo

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
21.11.2007 7:09:50   
amy26
dobro jutro

čestitke Brina in Jure za 8.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Draja sem prav vesela zate in za Živo, da so dokazali da ni alergije na KM in jajcauser posted image , prav tako super za rezultate Pikca tudi pri vas.

Naša noč oz.moja nikakva, Ela je še kokr tok spala ko ni hotla spat sem jo dala k sebi, mal me cukala se crkljala in na koncu zaspala, jaz pa itak da ne in to že od 1.00 zjutraj ne spim, kar nisem mogla zaspati, ja polna luna bo kmaluuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
21.11.2007 7:23:47   
A-N-J-A
draja,pikca-super za negativne izvideuser posted image user posted image user posted image

kati-ja jaz mislim da je razlika med kašicami kupljenimi v Mullerju in kje drugjeuser posted image

naša noč je blauser posted image ,prvič se je zbudu ob 2 30,pl je pa pri men spal do ene 5-h,5 30,ko se je ela začela dretuser posted image in ga zbudila.

Joj kaj sem včeri naredila,razbila sem pol no stekleničko kapljic 31user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sem bla tok žalostna,ker za teh bivših 7 jurjev bi lahko otrokom kaj kupilauser posted image user posted image user posted image .Pol sem to brisala in brisala da sem bla vsa zadeta,pa že tko me je glava bolela.Stanovanje pa še zdaj ful smrdi,se je vse v fuge vpil,pa še talno g.mamo....user posted image

Papanje:
Z-Humanina riž.kašica z jab.brez mleka
K-BUČNA JUHA S KROMPIRJEM
V-jab.-hruškina čežana z borovnicami

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
21.11.2007 7:41:27   
erna14
helou

pogresanje-jaz sem ravn dons razmisljala,no zdele zjutri kje so res te babnc tejcica,dskubin,taya85........user posted image user posted image
beeeeeeeeee baaaaaccccccccckkkkkkkkkk...........

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
21.11.2007 8:23:12   
thaiss
user posted image
Matia je pridno spal do 3h v svoji postli ...potem pa še bolj pridno pri meniuser posted image

vse naj naj JURE, BRINA in ANEJ

user posted image
erna kako nova postlauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
21.11.2007 8:31:58   
Barči78
Ojla,

Neja je v vrtcu, končno gre rada tja, samo še upam, da ne bomo kuj zbolel. Žan spi, mamica pa sedi tukaj, pije overdose kofe, pa baše se s čokoladnimi politankami, čist ta mejhnimi, da mism, da mal pojem user posted image

Ja, spoznala sem Svitija, pa Livijo, moj Žani jo je kuj pobucal, pol je pa punca kr nanga splezala, Žan pa v jok user posted image . Moški, kaj naj rečem.

Kaj smo jedli včeraj

- 2 dl mleka
- gresolino 2 dl
- goveja juha+meso+gres+korenje (jo je mami hit iz skrinje vzela, k se je seveda Žan potepal s puncouser posted image ) en krožnik
- riž+brokoli+puranje meso 220 ml
- mal jogurta
- kašica za lahko noč od Milupe - 180 ml

Spali smo od 19.30 - 6.00. Ja, zaspal smo pozno, ker se ga mamici ni dalo uspavat, je rajš sebe uspavala, Žani je pa v posteljici z glavo ril v jogi, pol pa zaspal. Zbudili smo se samo 2x, 1x kuj okrog 21h, zgleda se je slab naštelal, pol pa še okrog 2h ponoč, no ja pa zdele

papa

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
21.11.2007 9:17:15   
erna14
emo me nazaj sm mogla tamalga celga skopat se je posrackal celuser posted image

thaiss-je se zlozena v avtuuser posted image user posted image user posted image user posted image ej a jutr sama prides,al te kje poberemuser posted image
draja-joj jaz sem zivi pozabla uspavanko zapetuser posted image user posted image sorci bom danes

cestitke jure,brina in anejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
21.11.2007 9:20:13   
erna14
miklavz-kaj jim boste kupvale

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
21.11.2007 9:24:17   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

A ti kupuješ????Pri nas sam pismo napišeš pa pol Deda mraz prineseuser posted image .
Miklavž se sam dela da je dobr,v bistvu moraš pa sam kupit pol pa on zasluge pobereuser posted image user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
21.11.2007 9:25:53   
Barči78

Jaz sem kupila tisti dve knjigici, ki govorita v SLO jeziku, pravljice in živali. Drugače je pa pomojem fajna igrača pametni kuža, pa pojoča knjigica, kaj takega, kar bi otrok res dolgo uporabljal in se zraven še kaj naučil. Pri nas Neja še danes s kužijem zapleše. Pa kocke niso slaba igrača. Mogoče za začetek čist une ta velike, če ne druzga, ti jih bo po stanovanju razmetal user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
21.11.2007 9:27:07   
Barči78
pa on zasluge pobere

ti ti miklavž, pa une kravce k sabo voz. Naša parkeljnom pravi, da so kravce, k tuko tuljo.user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 9:31:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
21.11.2007 9:31:59   
draja
Jutro!

Erna Živa je od 23:30 do 1:30 skakala po postelji in čakala uspavankouser posted image user posted image

Pikca ne vem kako je z izdelki, ki vsebujejo jajca. jaz ji prav jajca ne mislim uvajat pred 1 letom, izdelke z jajci pa bomo tam okrog 10,5 mesecev poskusili, ker gre itak pol v vrtec in ne bi rada da tam prvič poskusi in dobi kakšno reakcijo.

Amy bo tebi treba zvečer tudi uspavanko zapetiuser posted image . Madona, kako zdržiš tkole čist brez spanca!

Anja škoda za kapljice, ampak saj veš, zaradi takih stvari se res ni treba sekirati.

Naomi kakšen slog pa najraje plava Svit? Me veseli, da tako uživa.

Vse najboljše Brina, Jure in Anej!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
21.11.2007 9:35:49   
draja
Miklavž dobila bo mobilni telefon (igračo sevedauser posted image ), ker zelo rada dela "halo, halo" v razno razne slušalke (sploh ne dvomim, da je njen telefon niti najmanj ne bo zanimaluser posted image ), posteljnino in če nam ena kolegica prinese še duplo kocke iz Ikee.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
21.11.2007 9:37:12   
Dajadada

Verjetno nič. Mah, meni se zdi malo brezveze že zdaj začenjat z darili, saj mu itak sproti nabavimo vse kar rabi, najbolj je pa vesel, če dobi v roke lonc pa pokrovko, ker pol lahko zganja user posted image , pa čist navdušen je k se igračka skrije pol se pa pokrovka dvigne in je spet tam. Mami si pa ušesa maši, pa na parketu luknje gleda. Verjetno ni treba posebej poudarjat, da igrica ni na mojem zeljniku zrasla, ampak je bil očka inventor.
No tko, predlagam, da jim kupte eno posodo s pokrovko, pa noter šop banan z jabčki in suhimi marelcami...to bo vsaj lahko zmazal za malco.

Nasploh se bomo pri nas izogibali darilom (če nam bo ratalouser posted image ), ker mi ni niti najmanj všeč, da otroci nestrpno pričakujejo obiske, RD ipd. samo zato, ker čakajo darila in potem pozvoniš in otrok prilaufa do tebe in gleda v vrečko, tok da ti je ne iztrga iz rok, še čestitat mu nimaš cajta. 

Ampak tak je ta svet, darila so postala nujna in tudi naš jih bo zahteval, tako da.....bom nehala klobasat in začela razmišljat, kako bi tole speljal...khm, vzgoja, težka bo.  

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
21.11.2007 9:37:17   
skačica
jutro!

Sam na hitr. Noč kokr tok solidna, Iza še vleče, jaz pa se počasi zbujam in prihajam k sebi.

Imava ob 11.30 FT, upam, da bo Iza dobro razpoložena. Popoldne pa imam jaz spet VIP karto za zobarjev stol- celi 2 uriuser posted image . Pol pa mislim, da sva midva zaključila, mogoče še 1x ampak ne za tok časa. Verjetno pa moram spet s sabo nest ene 500 eurovuser posted image user posted image . Pa da bi se res zjokal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
21.11.2007 9:51:48   
A-N-J-A

Anja škoda za kapljice, ampak saj veš, zaradi takih stvari se res ni treba sekirati.

Ja saj vem saj sem že pozabila,sam vonj me še spominjauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
21.11.2007 10:13:59   
Gio
Brina vse naj naj!!! user posted image user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
21.11.2007 10:14:27   
Gio
Brina vse naj naj!!! user posted image user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
21.11.2007 10:39:42   
draja
Dajadada prav razmišljaš glede daril, samo kot si že sama ugotovila, je takšna vzgoja dandanes praktično nemogoča. mi smo se "vdali" v usodo in bomo kupovali darilca tudi oz. predvsem zanjouser posted image

Skačica naj ti hitro mine pri zobarju. Boš imela pa potem najlepši nasmeh daleč naokrog user posted image

Kako neverjetni so tile naši sončkiuser posted image . Jaz sem Živi vedno pela pesmico Enkrat je bil en škrat in vsakič za besedo enkrat sem ji zaploskala. Potem ji kakšen teden nisem pela te pesmice in ko ji jo zadnjič spet zapojem med pomivanjem posode (nisem mogla ploskati) vidim, kako ona zaploska vsakič ko zasliši besedo enkratuser posted image user posted image . Nisem mogla verjeti! Res so prave male spužve tile škratki našiuser posted image . In zdaj veselo ploska vsakič ko ji pojemo to pesmicouser posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
21.11.2007 10:47:45   
K_a_t_i
Dobro jutro!

Zgleda je bla una kašica včeraj vendarle ok - po tistem uvodnem zbujanju ob 22h, je potem odspal do 5:15, se podojil in zaspal do 8:45. Priden poba! user posted image

Zdej pa že šiba sem in tja. Mi je že daljinca vrgel na tla, mobitel skor zgrizu,... Sem bla ziher, da ne bo dosegu user posted image .

Sicer pa mamo dons plavanje pa upam, da mi bo uspel tamalga prej mal spat dat - nazadnje sem misla, da bo v šlavfu kr zakinkal, tok je bil crknjen.

Kr_enamami - a je blo treba tole za vreče povedat user posted image ? Midve s Skačico sploh ne veva kok so te od Mutsija. Upam, da me ne bo kap!

Dajadada - se strinjam s tabo. Men gre tud to blazno na živce. Ma sej smo sami krivi.

Bravo, bravo Živa!

O, mislim, da bo sledilo previjanje.... Tamal pije sok in zgleda kt da mu bo oči ven vrglo, tok se napenja user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 10:58:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 11:06:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3124
21.11.2007 11:11:20   
tinaaja
Kr_enamami - kdaj bos v petek frej? Pa ker konc lj... morda pa prideva mimo :) Kje v beljaku se splaca it mal v shopping - atrio..? A je Kika v Atriu?

Ziva user posted image user posted image user posted image za ploskanje :)

Hvala za cestitke - in hkrati cestitke Aneju in Juretu user posted image user posted image

Skacica, drzi se pri zobozdravniku user posted image

Mi2 pa piciva verjetno na trg po zelenjavo pa na sprehod .. verjetno kar cez grad, da se mami mal zasvica user posted image

Dajadada , jaz se cist strinjam glede daril, ampak si ne morem pomagat. res pa je,d a sem cist nora na didakticne zadeve, za katere mi ni zal denarja user posted image Bi pa najraje rekla, da naj dajo ostali denar za njena darila, da ga  dam na njen racun, ker od 100 daril ne bo kaj dost imela...

papa

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.