|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
20.11.2007 19:27:42   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Draja-super, da ni tvoja miška alergična, vsaj nekaj!Zdaj pa počasi naprej, meni je rekla pediatrinja da če je s prebavili kaj narobe se vidi na razvoju-beri otrok ne raste ali se ne redi.In takrat je za skrbet, če se pa ok razvija pa navadno ni nič hujšega.Mogoče ima malo bolj občutljiva prebavila in jo zato malo več zvija.

uf, glih tole sem rabila danes slišat, da sem še boljše voljeuser posted image user posted image

Drugače pa sem se prejle od sreče kar mal zjokala, ker vem, da bo mala lahko jedla svojo tortico za rojstni dan, praznovala skupaj z ostalimi v vrtcu, jedla sladoled poleti,....

Pikca ja meni je dr. na PK vsaj ene trikrat ponovila, da jajca pa res ne pred enim letom starosti. Da mlečne izdelke lahko postopno takoj, jajca pa neuser posted image . Tudi jaz naj bi zdaj previdno začela z jajcem pri sebi.

Dajadada bravo za doooooolgo spanje!!!

Pocka čestitke za zobka!!!!

Erna čestitke za novo posteljo! jo bo treba krstit danes, tko da Žigca kar v njegovo spančkat!

Tinaaja uf, jaz tudi ne morem da ne bi vse vnaprej 100-krat premlela. kaj čmo, če smo take ne?

Tejčica  kjeeeeeee si? a ti pridem jaz kabel od interneta v mašino vtaknit, če imate že internet napeljanuser posted image ?

Žabika vse naaaaajboooooljše!!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
20.11.2007 20:21:03   
cv105
user posted image

Maks šel na krožno vožnjo z novim poganjalcem ... ga je zmatrala, da je kar dol padu ... ati na kavču smrči ... jaz grem pa še flaše in dude oprat, pod tuš in na kavč knjige brat ... so frišne iz knjižnice ... njamsi

punce, nočko in lepe sanje

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
20.11.2007 20:28:52   
tinaaja
Jaz sem včer že hotla vzet tistga multi Tomyja al kaj je k je več v enem pa sem vidla ceno pa me je minil. Ne vem od kje sem v glavi imela 25 eurov. A ni bla na sončku enkrat akcija. No, redna cena je mal pod 50

skacica: http://www.soncek.si/si/igrace-g986.shtml

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
20.11.2007 20:31:14   
tinaaja
za navdusence kock:
user posted image

http://www.soncek.si/si/eichhorn-3685-leseni-igralni-center-i8530.shtml

user posted image

http://www.soncek.si/si/eichhorn-2235-leseni-pisani-igralni-center-i8526.shtml

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
20.11.2007 20:42:11   
Žabika
Punce hvala vsem za čestitke! Lep dan je za mano, da ne govorim kako sem se razjokala, ko mi je Hana zjutraj prva naredila "moja-moja" in mi "čestitala". Ja tudi prvi rojstni dan z otročičkom je nekaj posebnega.

draja: zelo fino, da je Živa brez alergije. Je pa Hanina zdravnica na PK tudi dr. Toplak.

pikca: bravo za izvide!!!

tinaaja: potrebno je vedeti, kolikšna je vrednost in predvsem, koliko se je spremenila od prejšnjega testiranja. Mislim, da je imela Brina malo nižjo vrednost od Hane, ampak sta bili tudi prej testirani, in meni je P rekla, da do enega leta sploh ne delajo panike. Da pač ne cepijo, da pa ni najbolje da je otrok v vrtcu. Meni je rekla, naj se obnašam naprej tako kot do sedaj. Mi imamo naslednje testiranje konec januarja.

ANJA: kok si ti pridna! Pa nisem še pohvalila tvojih muvijev. Super ste. Pa dej še en smeh od Bora posnemi.

pocka: če čutiš zatrdlino, samo grej in masiraj, pa seveda sprazni dojko.

četrtek: kdaj ste zmenjene??? Jaz imam sicer eno praznovanje ob 11h, mogoče se vam pa potem pridružim. Povejte kje in kdaj!

Pogrešane: tejčica, urla, dskubin, .... kje ste???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
20.11.2007 20:49:12   
tinaaja
tinaaja: potrebno je vedeti, kolikšna je vrednost in predvsem, koliko se je spremenila od prejšnjega testiranja.

mi je sestra po telefonu ni hotla povedat, je rekla, da dobimo izvide na dom naslednji teden, kjer bo vse pisalo user posted image user posted image user posted image Tko da cakaaaaammmmmmm, da vidim... saj sem se skulirala po prvem soku... Itak nekih posebnih for nismo zganjal zaradi nizkih IgGjev, edino smo bili res pozorni, da nismo skupaj z bolnimi... Aja, sodelavcu se je uredilo vse sele okoli 2 leta... user posted image No, vazno, da se uredi :)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
20.11.2007 20:51:21   
draja
Sem pozabila prej napisat, da smo danes preživeli lep nakupovalni dan v troje. Najprej smo v Merkurju nabavili fritezo in vse potrebno za prihajajoče praznike - torej smrečico, balončke, lučke in jaslice!!!!! Pa Živi je ful dogajalo in je ful gledala ko so postavili medvedje smučišče v Merkurju - ful je fajn, res. Pol smo šli pa še do merkator centra in spet malo zapravljaliuser posted image . je bilo super, domov smo prišli pa vsi trije sestradani, edino Živa je imela pa to srečo, da je tudi takoj dobila za papatuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
20.11.2007 20:54:44   
thaiss
pocka čestitke Taji za zobeka

erna a se že po novi postli valjate??? Mi iamo taveliko 190x200 pa zame vedno palca zmanjka...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-kaj je potem z cetrtkom

čakam da potrdite plac in uro
pikca super da so testi negativniuser posted image

današnja papica:
  • flaša 150ml z rižolinotom
  • zelenjavni miks z rižem - nespasirano, vse popapcal brez davljenjauser posted image  + skuta LM
  • banana
  • prosena kaša

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
20.11.2007 21:01:42   
tinaaja
Cetrtek -
kolosej? nama?
11? 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
20.11.2007 21:10:54   
K_a_t_i
Čer.
Pikca, user posted image .

Bravo Matia za celga rižka. Jst sem Žigu včeraj dala (pardon, hotla dat) mlečni riž in je že pri prvi žlici skoraj bruhnil. Ne vem kako naj ga navadim, da je treba grizt user posted image

Draja - bo treba mal it učk vržt za kako novoletno zadevico. Neki bo pa treba okrasit. Letos bo posebno veselje user posted image . Ja kdo ma pa tko rad cvrtje, da ste fritezo nabavli? user posted image

Četrtek - jaz mam tudi mislemda čas. Vseeno kje. Imam opravke tako v mestu kot v BTCju. Pridem pa pod pogojem, da mi obljubte, da me ne bote na socialno prjavle, ko bom Žiga v kombinezon tlačla pa bo tulil user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
20.11.2007 21:22:41   
Žabika
Malo razvedrila!

http://www.flashfunpages.com/couple.swf

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
20.11.2007 21:24:58   
Pikca
uspela malo prebrat,

Žabika, vse naj naj!!! verjamem, da je bila res najlepša Hanina čestitkauser posted image

joj Jernejček je ratal tak crkljivček, tok se rad stiska, ful je srčekuser posted image

Tinaaja, za Brino ti po mojem ni treba preveč skrbet, meni zgleda ena krepka punca, za službo pa tudi držim pesti, da se izteče kar se da najbolje.

Draja, a to pomeni, da tudi jedi, ki vsebujejo jajca naj ne bi uvajali (nudelčki, piškoti,...)user posted image

a v četrtek bo srečanje, ful bi rada prišla, ampak smo spet smrkavi... zdaj je še meni začelo iz nosa tečtuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
20.11.2007 21:25:59   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Cetrtek -
kolosej? nama?
11? 

meni odgovarja oboje, ura pa tut

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
20.11.2007 21:36:55   
Anonimen
hvala vsem za odgovore... so mi prav prisli... zdaj bom pa nehala s sluzbo, ker samo se o tem govorimo user posted image

das masa - kako debela mora biti plosca, da se lepo odtisne rokica/nogica?

Draja - super za Zivo, da ni alergicnauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
20.11.2007 21:44:30   
A-N-J-A
Žabika-še od mene vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image .Unga ta umetnega smehca pa nimam nobenga posnetgauser posted image ,pa noče se več tko smejatuser posted image

četrtek-11-h,Kolosej(je lažje za parkiratuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 21:50:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
20.11.2007 21:54:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

hvala vsem za odgovore... so mi prav prisli... zdaj bom pa nehala s sluzbo, ker samo se o tem govorimo user posted image

se ena stvar.. potem pa res neham... a ste ve dobile regres? oz. ali smo upravicene do regresa, ko smo na porodniski?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
20.11.2007 22:01:06   
Anonimen

se ena stvar.. potem pa res neham... a ste ve dobile regres? oz. ali smo upravicene do regresa, ko smo na porodniski?

sem nasla.. ne bom vec morila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 22:01:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3094
20.11.2007 22:01:10   
Žabika

Seveda, regres ti pripada.

meaa: a gips tudi dobiš v teh trgovinah ala Prometej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
20.11.2007 22:02:03   
tinaaja
ste ve dobile regres? oz. ali smo upravicene do regresa, ko smo na porodniski?

absolutno.. ce ti pripada dopust, ti pripada regres..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 22:02:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
20.11.2007 22:05:50   
A-N-J-A
gips se dobi tudi v vseh dentalnih trgovinah.Maš alabaster,trdi mavec,super trdi mavec.Dobiš jih v vseh mogočih barvah.Če kakšno še kaj zanima kar vprašteuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
20.11.2007 22:05:51   
skačica
najprej še jaz čestitam žabiki. Vse najboljše Žabika, sicer malo pozno, ampak iz srcauser posted image

Potem pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za Živo in Jerneja in njune izvide. Draja in Pikca, privoščita si zdej eno fajno torticouser posted image

tinaaja- tako kot so ti druge napisale. Ne se preveč sekirat ( ta prava govori, ker ko mi je P napisala napotnico za FT sem se 3 dni jokala, češ kaj je narobe z mojo Izo, zdej sem pa prav vesela, da hodiva tjauser posted image . Da ne govorim, da sem pol žlahte preklicala, ki so iz medicinske strokeuser posted image ). Itak je res Brina mislim da ena izmed najbolj zdravih marčkov.
Pa hvala za link.

Jaz in svakinja sva bile na aerobiki, ati je bil varuška. Smo tako intenzivno telovadile, da sem mislila, da bom dušo tam pustilauser posted image . Majko mila, ni kondicije pa fertik. Bo treba začet mal migat. Iza je bila tako kot vedno v varstvu pridna, sicer jo pa itak najraje pustim pri možu v varstvu pa svakinji jo tud brez problema zaupam za kako urco.

Vse nekaj delate in ustvarjate za Božiča, jaz imam pa za take stvari dve levi roki in ne bom nič delala. Božiček bo nosil samo nam trem, bom pa dala dedkom in babicam slike od Ize v božičkovi opravi.

cv- ne ne grem na morje za novo letouser posted image , ampak vseeno je treba nekaj ukrent, trebuh imam prav povešenuser posted image .

Grem pred TV.

Aja, Kati- še vedno čakam na klic iz BC, da je prišla vreča za nogeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
20.11.2007 22:20:57   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Aja, Kati- še vedno čakam na klic iz BC, da je prišla vreča za nogeuser posted image

No, če tega klica do petka ne bo, grem jst na lov za vrečo kam drugam. Ene sem vidla v bušiju, sam ne vem kako pašejo pa kok stanejo. Men je kul tud črna in siva - barva paše.
dodajam naknadno - o šit!!!! 90€ user posted image  A so resni? user posted image

Poganjalčki - dober ste to nabavle. Luštni. Men je pa mami poslala sms, da tudi Žigca doma čaka eden user posted image . Komaj čakam, da dam tamalga not.

Naomi, a ste vsi dol popadal od plavanja? user posted image

A kera ve - Millupine kašice - ali je razlika med tistimi, ki so kupljene v Mullerju in ostalimi? Jst sem namreč 3 ure nazaj rekla mojmu, da če bo danes Žiga napenjalo, da bom pop*** - ker sem mu dala po dooolgem času kašico, ki ni kupljena v Mullerju. No in - tamal se je že enkrat zbudil in moj pravi da se mu zdi, da ga nekaj zvija user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 20.11.2007 22:22:39 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.