Mamathea
|
Pozdravljene Js vam pa poklanjam en malinov čajček za dobro jutro, da boset laže rojevale. Js sem ga že spila in mi je prav teknil. Pa za zajtrk sem si skuhala polento na mleku in jogurt čez, saj mi je ena zelo izkušena mamica svetovala, da če hočem imet dosti mleka, da moram zelo pogosto jesti polento skuhano na mleku... Sicer vsaka stvar pri vsaki drugače deluje, ampak za probat pa je. Men je to zelo dobro, če je pa še koristno zraven, pa še toliko bolje. Danes se mi že celo jutro zdi, da mi nekaj odteka (voda...), pa si skoz gledam hlače, če so res mokre, pa nič. Joj ta voda mene mal panično dela. Kar nekaj decembrkam je voda odtekla in zdaj je tega strah tudi mene. Pa sej vem, nekak je treba itak rodit, al tako, ali drugače, ampak vseen me je strah te odtekle vode. Pa bo že nekako, nič ne bom več mislila negativno, ampak sam še pozitivno. No danes je moj boleči trebuh malo bolje, detece je blo zjutraj kr aktivno, zdj najbrž počiva, kot vsak dan, upam, da se popoldne spet aktivira . Moj možek še veselo spančka, pa naj kr, dokler še lahko, blagor mu, js sem pa že od mal čez 7 pokonc in kr gledam, kaj bi postorila. Grem zdejle pečt slane palčke iz listnatega testa (ki sem ga seveda kupila), zdaj ga bom narezala na trakce in čez dala sir, seznam, mak in bojo nastale take luštne slane palčke, za obiske in seveda za nas. Mnjamsi, mnjami, komaj čakam, da bojo pečene. Za kosilo bom pa delala mesno-zelenjavno lazanjo pa solato, še prej pa juhco. Lepo se imejte. Držimo pesti še vedno za vse rojevajoče, novičk pa še ni nič.