|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
17.11.2007 6:52:02   
Tanayya29
Jutro!No,danes vam pa jaz pošiljam eno vročo kavicouser posted image user posted image .
S Tajem sva se najedla,on je že nazaj zaspal,jaz grem pa še malo spančkat z njim.Je res priden,ponoči nas pusti spat okoli 4 ure,čez dan pa kdaj malo štrajka s spanjem,ampak važno,da ponoči spi...
kaj novega z ajtak?

nočko ......

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
17.11.2007 8:00:56   
naraščaj
Dobro jutro.

Nayya28, hvala za kavico. Je pa res priden Taj, da vama pusti že ponoč tok spat. Super.

Jaz ne morm spat. Ponoč sem itak bla ne vem kolkrat na WCju, pa nos pucala,... Zdajme pa neki šraufa, sam po prestolu je mal bolš.
user posted image  je mogel še neki it iskat in ga že ni. Namreč danes majo krst novega gasilskega avta. Končn bo tega sranja mim.

Jaz pa se itak morm počas zrihtat, ker ko pride user posted image  se najeva in šibava v P na pregled. user posted image
Pol javim kako in kaj.

Ajtak in Kanarka še vedno držim pesti za vaju. Upam, da sta že obe rešeni.

Barika se vidiva, razen, če mi nis ponoč pobegnala.

Dobrodošle decembrke. Sem vesela, da pride mal klepetat k nam, ker nas je že kr mal mal tuki. No saj so sam majo že svoje pikice in majo delo. Prav je tak, vsaj nas vse to čaka user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
17.11.2007 8:03:15   
DEBELUŠKA30
NAYYA, hvala za kavico, ker je pa ti ne smeš, ti pa pošiljam kakav:
user posted image

Magi*user posted image user posted image user posted image , tko ja kar malo reda naredi med novembarkami in decemberkami, pa lepo vse v vrsto, pa brez prehitevanjauser posted image user posted image user posted image !

Recept, da čim prej rodiš; po stopnicah gor pa dol user posted image , to mi je včeraj ena mamca rekla? Kolk je res pa ne vem?

Sinoči sem mislila na Kanarko in Ajtak a ni še nič novic? Vse ki pa še greste danes v Rim pa SREČNO!

Neposredna povezava do sporočila: 2353
17.11.2007 8:50:19   
Anonimen
Dobro juro, hvala za kakav. Sem šla takoj pogledat, če je kaj novega, pa nič. MIdva sva danes stara že 3 tedne. Kako hitro čas mine.
Rozika,da ti odgovorim.
V tretje je bilo takole... Popadki prisotni od 34t, vedno ko so prišli na 4 min so prenehali.  Ko sem prišla v p sem bila odprta 4 cm popadki prenehali, so mi pol dal umetne 3 urce pa je bilo konec.  Rodila sem v 37 t. Pravijo, da lahko gre hitro ali se pa vleče. Pri meni je bil drugi porod expres 15 min, ker sem bila že 8 cm odprta.
Tako da, ko bo akcija ti priporočam, da greš v p, ker nikoli ne veš.
Kako je z 4 otroci. Fajn pa ne letam skoz za njimi, ker sem za vse sama gospodinjstvo, pa še dejavnost mamo, tko da mi ni dolgčas. Sam organizacija je važna. Polenila se nisem, bi pa mojmu to odgovarjal, ker sem mal hiperaktivna, da se mal umirim, pa prav če mam mal več kil, da nisem toliko živčna in tečna. Bo že, sem take konstrukcije. A ne Gruška tale prečuden kraj ima vplivuser posted image

ČAV se beremo

(odgovor članu rozika12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
17.11.2007 9:36:43   
scubadiver
Dobro jutro punce

Nayya28 hvala za kavico, super je bila. Tvoj Taj je pa res priden da vas pusti spat.

Jaz sem imela včeraj obiske do pol dveh in sem bila tako crknjena da res nisem mogla pridet še do računalnika ampak sem samo padla spat. Sem pa zmagala pri taroku oz. sem si z mojim delila prvo mesto. Jah sva pač usklajen par user posted image

O Ajtak in Kanarki ni še vedno nič novega? Mam že čist otečene dlani od držanja pesti.

Mamathea hvala za SMS. Bova vidli kakšen bo vrsten red user posted image . Prav tako tebi Nayya - si pa res srečnica user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
17.11.2007 9:43:34   
Dajica
Dobro jutro!

Bravo sliva10 za dopolnjene 3 tedne! user posted image user posted image user posted image Res gre cas hitro naprej. Meni pa preostane le se 10 dni do konca.
Jaz sem ze spet sama doma, moj user posted image je vceraj prisel ob polnoci domov, ko sem ze napol spala, danes je pa tudi ob 9ih ze sel. Joj, kolk to sovrazim, namesto da bi imeli tko zrihtano, da si cimvec doma, med svojo druzinico, pa se mi zdi, da je zdej tko, da si cimvec v sluzbi, pa komaj kaj doma. user posted image

Spala sem kar vredu, ampak se mi zdi, da se mi bo spet dan vlekel. Sej najdem kaj za delat, ampak rata pa tudi dolgcas. V zg. stuku so tud moji, ampak se mi ne da biti skoz z njima, pa sem raje sama spodaj, malce pospravljam, sem na netu, sem na msn-ju in cvekam  s frendi, gledam tv, malce kavc polikam pa pocasi gre dan...No, upam da se moj user posted image kaj prej vrne danes.

Se nic novic o Ajtak?? Pa kanarki?? Se drzimo pestke!user posted image user posted image user posted image

Pa dobrodosle decemberske cvekice med nami! Mogoce se pa se jaz kaj oglasim pri vas! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
17.11.2007 9:53:01   
Vrtnica79
Oj, sem hotela samo preverit če je z Ajtak kaj novega in vidim da se vam decemberke kar nekaj štulijouser posted image . Šššššcccccc kar lepo v vrsto in počakat! No, je pa res da imam tudi jaz pomisleke da komot postanem novemberka.

Punce uživajte, pa brez zamere da se kar rivamo na vaš forum. Saj veste, smo že malo nestrpneuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
17.11.2007 10:00:48   
Mamathea
Pozdravljene

Js vam pa poklanjam en malinov čajček za dobro jutro, da boset laže rojevale. Js sem ga že spila in mi je prav teknil. Pa za zajtrk sem si skuhala polento na mleku in jogurt čez, saj mi je ena zelo izkušena mamica svetovala, da če hočem imet dosti mleka, da moram zelo pogosto jesti polento skuhano na mleku... Sicer vsaka stvar pri vsaki drugače deluje, ampak za probat pa je. Men je to zelo dobro, če je pa še koristno zraven, pa še toliko bolje.
Danes se mi že celo jutro zdi, da mi nekaj odteka (voda...), pa si skoz gledam hlače, če so res mokre, pa nič. Joj ta voda mene mal panično dela. Kar nekaj decembrkam je voda odtekla in zdaj je tega strah tudi mene. Pa sej vem, nekak je treba itak rodit, al tako, ali drugače, ampak vseen me je strah te odtekle vode. Pa bo že nekako, nič ne bom več mislila negativno, ampak sam še pozitivno.
No danes je moj boleči trebuh malo bolje, detece je blo zjutraj kr aktivno, zdj najbrž počiva, kot vsak dan, upam, da se popoldne spet aktivirauser posted image user posted image user posted image . Moj možek še veselo spančka, pa naj kr, dokler še lahko, blagor mu, js sem pa že od mal čez 7 pokonc in kr gledam, kaj bi postorila.
Grem zdejle pečt slane palčke iz listnatega testa (ki sem ga seveda kupila), zdaj ga bom narezala na trakce in čez dala sir, seznam, mak in bojo nastale take luštne slane palčke, za obiske in seveda za nas. Mnjamsi, mnjami, komaj čakam, da bojo pečene. Za kosilo bom pa delala mesno-zelenjavno lazanjo pa solato, še prej pa juhco.
Lepo se imejte. Držimo pesti še vedno za vse rojevajoče, novičk pa še ni nič.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
17.11.2007 10:41:35   
Oranža
Pozdravček še od mene,
Hvala za kavico, zmer pašeuser posted image . Ja user posted image  kaj pa se dogaja z Ajtak in Kanarko..... no js upam da že pestkata. Jest sem dons mal bolš spala kt včeri, pa tud obiski wc-ja niso bli tko pogosti, samop 2x user posted image .Ej punce, pri na sneži, kako pa je kaj v vaših delih sveta? No men se dons prav nič ne da, pa še neki čudno sem razdražljiva, pa očitno na user posted image  t6ud prenešam, ker se kr rita sem in tja. No ja sej glavno da se.
Ja decemberke lepo da nas pridete mal pogledat, ker lohk se nam hitro vloge zamenjajouser posted image user posted image
Ja hvalka za tist nasvet z donatom, ampak na žalost, men tud tores čist nč ne pomaga. Sem mela že prej ful težave s prebavo ( po cel teden nisem šla), no zdej v nosečnosti, pa hvalabogu vsaj vsak drug dan kr grem.
Mamathea morm priznat da tisto s polento sem tud js slišala, no pa nasploh mlečni izdelki pa mlečni kruhek....pa ti morm rečt, da js v prvo nisem kej dost to prakticirala, pa so bli taki navali mleka, da je blo joj. Sicer pa pravjo, da gre bolj za ponudba - povpraševanje, no to pa itak že veš.
Js bom dons kr piščančje zrezke z gobicami naredila, pa neki za prilogico + solatko.
No upam da bo kmalu kej novičkuser posted image
Za vse k mate dons preglede, pa k boste šle v rim držim pestiuser posted image user posted image .
Se beremo...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
17.11.2007 10:50:33   
nicolina
Dobro jutro, Nayya hvala za kavico. user posted image  Super, da je Taj takole priden.
Jaz sem spala kar dobro, šla ene 3X na WC, je pa moj user posted image  danes neverjetno miren, še nič se ni kaj zbudil.

Joj, prav zanima me kaj je z ajtak in kanarko, upam da že cartata svoja user posted image .
Decembrke, me ne bomo nič jezne, če pridete mal k nam pogledat, itak se je število pri nas zmanjšalo, me smo pa vesele vsake čveke. user posted image

Pri nas v Beli krajini ful sneži, je prav lepo pogledat čez okno. Če popoldan ne bo tako mrzlo, bom kar šla na en sprehod.

Midva z user posted image  greva danes k tašči na kosilo, nas je povabla, ker je jutri ni doma.
Popoldan bom pa spekla jagodno torto z vanilijevo kremo in jagodnim prelivom. Upam, da mi rata. Vas povabim. user posted image

Se beremo...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
17.11.2007 10:51:08   
sonchek
dobro jutro....novembrke in decembrke....user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico in kakav, ter čaj...user posted image user posted image user posted image
Vidim, da smo še vedno vse tukaj kot včeraj...očitno nič novega...no razen kakšna decembrka je prišla med nas...no punce nič bit nestrpne..za vse bo še čas...user posted image user posted image user posted image
Jaz imam še dva dni do PDP-ja..pa še čisto nič ne kaže, čeprav moj pravi da jutri bova zihr šla...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

sonchek, a ti pa si še vedno v enem kosu?

Sedaj pa bi že bil čas, da bi tudi ti počasi odpeketala v Rim, glede na to, da imaš PDP čez 3 dni.user posted image

Raho..hahahahaaa..sem še tukaj jaaaaa....upam, da pa ne bom šla po tvoji prvi poti: 12dni čez..grozaaaa..pol se more pa res že vlečt, pa skoz obiski P., pa kr neki no...sej ne vem, zakaj tok časa pustijo čakat..men je to čist brezveze....
Magi*...tudi ti se lepo postavi v vrsto..mal noge skup stisni, pa bo...user posted image user posted image user posted image

No, upam da so se naše Ajtak in kanarka že odrešile vseh muk..in da bo kmalu kakšno sporočilce od njih....

Lep dan..se beremo...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
17.11.2007 10:52:33   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Pri nas v Beli krajini ful sneži, je prav lepo pogledat čez okno. Če popoldan ne bo tako mrzlo, bom kar šla na en sprehod.
Popoldan bom pa spekla jagodno torto z vanilijevo kremo in jagodnim prelivom. Upam, da mi rata. Vas povabim. user posted image

..tudi pri nas lepo sneži..ampak za tortico pa ni ovir...user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
17.11.2007 10:53:17   
Magi*
sonchek, verjami, da tak treniram mišice medeničnega dna, da bo mali mislil, da mu je mati atletinja.user posted image  pravijo, da je vse za nekaj dobro.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
17.11.2007 10:57:57   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

sonchek, verjami, da tak treniram mišice medeničnega dna, da bo mali mislil, da mu je mati atletinja.user posted image  pravijo, da je vse za nekaj dobro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..umrla od smeha...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
17.11.2007 11:13:07   
Tanayya29
no,končno sem malo pri sebi,tudi fizično,čeprav potrebujem nekoga,da mi pošlje nekaj spanjauser posted image .

hotla sem vam napisati nekaj zanimivih...no,tisti večer,ko mi je odtekla voda,sem sedela pred računalnikom(rr seveda),in vstanem da bom šla pit in jaaaaaa voda odtekla.jaz rečem mojmu...ma nebi šla,vsa zelena sem postala od strahuuser posted image .seveda smo šli.
In,koga najprej zagledam v P. pred ctg-jem...ja,seveda mancouser posted image .
In,čez nekaj dni,hočem na wc,in "vdrem"na wc in kdo je na wc-ju?Tintin(user posted image ).No,tudi Tintin je potem še nekaj krat prišla na wc,ko sem jaz bila notri(user posted image user posted image user posted image ).No,pa naj še kdo reče,da nismo povezane...

šibam naprej malo ležat....Taj spi,in malo izkoristim za spanje medtem;čeprav sem tako vznemirjena in srečna,da kar ne morem spat ;).

adijoooooo.........user posted image user posted image user posted image

kaj pa je z ajtak in kanarko?

aha,pa ilije,drugič bi verjetno šla v Trbovlje...no,saj z G. imam lepe izkušnje,nimam pa lepih izkušenj z potekom poroda(babce)in nekatere sestre na oddelku so ble prav user posted image .sem bila en dan full obupana in sem klicala kar svojga G.
uuuu...Taj poje...moram it...

< Sporočilo je popravil nayya28 -- 17.11.2007 11:15:21 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
17.11.2007 11:37:40   
Oranža
mmmm jagodna torta, pa zakaj morš bit tolk dalečuser posted image . No če si pa pri volji nam pa lohk tud recept zaupaš....če ga že nisi....Js drugač sploh nisem sladka, ampak kr se pa tele nosečnosti tiče je pa kriza, mi tolk pade cukr, da me kr zavije k nč ne najdem za sladkoba potešit...no sej pol sadje pride na vrsto, kar je ok, ampak to ni touser posted image  Ma bo že upam da me ta sladkoba mine, ko pride naše sončeceuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2366
17.11.2007 12:07:03   
Laubica
Je res priden,ponoči nas pusti spat okoli 4 ure,čez dan pa kdaj malo štrajka s spanjem,ampak važno,da ponoči spi...

Naja -blagor vam,daj povej recept da bo naš tudi ponoči spal ker mi vprašamo-kaj je že to ponoči spatuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2367
17.11.2007 12:17:46   
sonchek
Ej a ste že vidle hrvaški RR:
http://www.ringeraja.com.hr/

ne morš verjet...pa sej je isti..hihiiiiuser posted image

aja tle je pa pojasnilo:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2006955

če slučajno katero zanima...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
17.11.2007 12:21:46   
lorch
Sm šlapogedt hrvaško ringarajo, pa mi sploh ni blo treba brat, ker so čist skopirali zadevo. Sem kar na pamet šla   na čvekanje v pričakovanjuuser posted image . Še slikce so iste, pa vse!
Sicer pa, zakaj spreminjat nekaj kar deluje.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
17.11.2007 12:26:30   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

No, novembrke imam sporočilo od Ajtak!
Ajtak leži v porodnišnici, ker ji je odtekla voda in sedaj čaka na popadke!user posted image
Ko zvem kaj novega vam takoj sporočim.

lorch..še vedno novenih novosti od Ajtak....???? user posted image user posted image user posted image

no upam, da samo nima časa napisat sms-a...zato se tako dolgo ne oglasi...
Ajtak...drži se!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
17.11.2007 13:02:11   
Dajica
Mene pa neki zanima,  a je katera med nosecnostjo poslusala Mozarta?? Baje naj bi dobro vplival na user posted image . Jaz sem ga nekaj vceraj, pa sem takoj zaspala zraven. user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
17.11.2007 13:06:48   
lorch
Sonchek! Žal še ni nobenih novic od ajtak, je pa obljubila da javi ko bo kaj. Jaz že tudi nestrpno čakam in nonstop gledam na telefonuser posted image .
Meni so tudi govorili v službi da mozart dobro vpliva na razvoj otroka, pa sem se večkrat na to spomnila in razmišljala da bi blo dobro mal poslušat , če koristi. sam do tega zaenkrat še ni prišlo, jutri dopolnim38 tednov in mislim da sem pa že malo poznauser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
17.11.2007 13:19:30   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Jaz sem ga nekaj vceraj, pa sem takoj zaspala zraven. user posted image

ja, potem očitno dobro vpliva user posted image

nič bati, vsaka kvalitetna glasba dobro vpliva na dojenčke. Mozart je menda zato toliko opevan, ker enostavni vzorci v glasbi, ki se ponavljajo, zelo dobro vplivajo na razvijajoče se nevrončke. ampak, potem kak Beethoven ni priporočljiv user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
17.11.2007 13:34:40   
scubadiver
Ravnokar sem prejela SMS od Špelke:

Sem tam od koder ne bom prisla sama user posted image . Spelka

Draga Špelka držimo pestke da boš čim hitreje pestvala. SREČNO user posted image user posted image  Se je le vrinila v vrsto čeprav sem ji prepovedala user posted image

Grem na kosilo za bratov RD in javim če bo že kaj novega takoj ko pridem domov.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2374
17.11.2007 13:53:19   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Ravnokar sem prejela SMS od Špelke: 
 Sem tam od koder ne bom prisla sama user posted image . Spelka

no, pa je le bil čep...user posted image user posted image user posted image
...špelka...držimo pesti in dihamo s tabo!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?