|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
16.11.2007 16:37:38   
Mamathea
Nicolina nč bat, js sem še vedno tukaj, 2v1. Jah res je zelo, zelo zanimivo, kako nas ene prehitevajo, ampak kaj moremo mati narava se tako odloči in tako pač je. Sigurno pa vse enkrat pridemo na vrsto.
Jaz sem zdaj mal pomila posodo, pa po telh bi mogla še enkrat pomit, sej sem se že prej spravljala pa so neki čudni fleki po parketu in bi blo treba vse skupaj še mal popravit, ampak trenutno se mi ne da in grem raj mal na kavčuser posted image user posted image user posted image . Bomo videli, kakšne volje se vstanem in mogoče takrat "nakurim" metlico in lrpico, da še mal spolzita po tlehuser posted image user posted image .
Grem zdj najprej kavček segret pol pa dalje.
Še vedn stiskamo pesti za vse, ki jih potrebujejo, trenutno jih je kr nekaj.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
16.11.2007 16:51:55   
Foxina
Punce...eno vprašanje bi mela...a se kteri zadnje tedne tko vrti? oz, da je švoh, da ne more bit pokonc, se trese...imam namreč nizek pritisk in se mi je to že prej dogajal...zdej proti koncu (sem 37t1d) se mi pa skor vsak dan...in morm bit skoz v horizontali

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
16.11.2007 16:57:01   
gruška
Ojla,

SLIVA, zdaj vidim zakaj se jaz s Tajo sama sprehajam .... ti visiš na RR user posted image  .
Glej da gremo drug teden skupaj na en sprehod..... Danes je bil tak lep sonček, čeprav je malo pihalo .... Sem Tajo ful oblekla, pa je prav pasal sprehod.

Men še vedno ne dela tehtnica, tko da nimam pojma kolk mam kil, ampak trebuščka skoraj ni več tko da je najbrž samo še kakšna kilca od 16 pridelanih ostala (začela sem z 49) ... Ampak v prednosečniške kavbojke pa še ne zlezem ..... DAJICA lep trebušček, ampak jaz sem imela takega v 5. mesecu, ko sem šla rodit pa skor še enkrat večjega, a ne Sliva, ti si me vidla tik pred zdajci ..... tko da bojo kavbojke še malo počakale ... se ne sekram, tudi mene čudno pogledajo, ko povem, da sem 4x rodila .......

MANCA, ČESTITKE ZA MAJO user posted image user posted image user posted image

AJTAK, ti pa dihaj, da boste čimprej zibali ........

SCUBADIVER, ti pa, če boš ostala sama na RR, me kar pokliči ... Lahko prideš k meni, pa se boš malo navajala na previjanje in podiranje kupčkov .... pa na sprehod boš šla z nama, pa še kakšno bova rekli .....

Se še kaj javim, uživajte!!!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 2328
16.11.2007 17:10:57   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

Punce...eno vprašanje bi mela...a se kteri zadnje tedne tko vrti? oz, da je švoh, da ne more bit pokonc, se trese...imam namreč nizek pritisk in se mi je to že prej dogajal...zdej proti koncu (sem 37t1d) se mi pa skor vsak dan...in morm bit skoz v horizontali

Foxsina...pomoje bi mogla kr takoj poklicat G. to se men ne zdi ok...
..sicer sama nimam problemov s pritiskom in ti res ne znam svetovat...ampak ti predlagam da pokličeš svojo G. in ji točno tako poveš...mene bi to resnično zaskrbelo...
Upam da te nisem prestrašila...ampak želim ti vse najboljše....
Aja pa če tvoja G. ne dela več pokliči v porodnišnico...
pa srečno...in sporoči kaj boš opravila...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
16.11.2007 18:21:04   
naraščaj
Jaz sem oddremala eno kitico, vmes pa mi je mami pripeljala meso (govedino) od sestre, ker so imeli koline. Tako, da sem zaj dobro urco sprvaljala meso vred. Mam tok zaloge, da lahk vse pride na ornk domačo govejo župco. Sam tak vlkega lonca pa ziher nimam user posted image user posted image . A biftek bom lahkl jedla za nov let, ker mam tut plučno namreč?

Tintin, svaka ti čast. To je pa res lepo slišat. Pr men ziher  ne bo tak, ker sem kr neki pridelala v bedra in rit. Sicer ni tak velik, je pa velliikkoo celulita user posted image user posted image user posted image

Debeluška, ne se hecat. Res mi je sicer lepo doma, me kr fajn razvajajo, sam vseen bi mi blo lepše met že mojo pikico v rokah.

Foxina, men se je sicer to zgodlo sam parkrat, ampak zmeri sem bla lačna in žejna (tik pred kosilom) al pa ko sem nahitr vstala. Raj preveri, bolš težit.

Gruška ti si tut pol ena suhica. Kaj je zaj to. Recept, da si suh, da maš najmanj 3-4 otroke. No bomo vidli kak bom kaj pridna po prvemuser posted image . user posted image  user posted image  user posted image .

Ajtak, dihi, dihi.

Za VB sem pa spraševala zato, ker jemela rok takrat kot jaz. Pa me zanima, če še ona tut straši kaj okol s trebuhom user posted image .

mamthea, ne se tok matrat in pucat, saj te bo vse počakal. Raj kavč popegli bo bolš zate.

Ena je prej sprašvala kaj počnemo kaj. Jaz odkrito povedano nič druzga razen kako kosilo skuham, občasno pospravim (sam občasno user posted image user posted image ) pa mogoč kaj preberem, pa na kak kofe se povabim, drugač pa visim tle gor na RR in čvekam ter čakam, da se moje dete odloči prit na svet user posted image user posted image .

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
16.11.2007 18:23:31   
Dajica
Gruška-men se trebuscek v 5. mesecu sploh se nic ni poznal. Je rekla G, da bolj v krizu nosim, zato ni tolk velik. Ampak men je to se boljs, ker me ne ovira toliko. Ker moja sestra je pa res imela ogrooomnega in mi je kr vsec, da nimam tko kot je imela ona. 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
16.11.2007 18:42:58   
Oranža
Maš prov Naraščaj je treba včasih kar na en uč zamižat, da ne vidiš vsega, čeprav jaz to bolj težko. Dons sem se spravla čistit, sam bi mogla še kaj drugega nardit kt sam posesat prah pobrisat pa pomit po tleh, pa kopalnico spucat, ampak se mi ne da,. Pa še pol me tok v križu ščiplje da je jojuser posted image . Ja js držim pesti še zmeri za ajtak pa za kanarko - al že cartata al pa se še matrata.Upam da je tisto prvouser posted image user posted image

no kar se tiče kilc ste pa res pridne, vse user posted image  in tiste k ste že mamice - tintin bravo in nayya tud, pa vse ostale.
No pša sej bomo me tud kmal take k smo ble.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
16.11.2007 18:46:29   
mama11
Moj trebušček je pa kar trebušon (nosim spredaj), ampak lepo zadovoljno okrogel, tako da se ne pritožujem preveč. Sem pa zih, da ne bom taka srečka kot Tintin, ker mi je uspelo pridelati 20 kg. Če bom do novega leta blizu prednosečniških cunj bom zelo zadovoljna.

Čestitke Manci in držim pesti za Ajtak, čeprav je tole prehitevanje too much, mislim, da sem pa zdaj res na vrsti že jaz (in tistih nekaj drugih sotrpink, ki so imele rok v prvi polovici novembra). Hecam se, jutri grem spet na pregled v porodnišnico in kdo ve, mogoče pa že bo kaj. Celo popoldne namreč izločam rjavkasto sluz pa ne vem, ali je to čep ali ne.

Foxina, kolikor jaz vem se med nosečnostjo pritisk dvigne, vsaj meni se je; prej se mi je dogajalo podobno kot sedaj tebi - napadi utrujenosti in vrtoglavice. Sicer je v nosečnosti nevaren visok pritisk, ampak mislim, da bi ob tako nizkem pritisku bilo dobro, da pokličeš ginekologijo oz. zdaj, ko je že praktično vikend, mogoče kar v porodnišnico, gotovo ti bodo dobro svetovali.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
16.11.2007 18:54:22   
scubadiver
Foxina matr res se pazi, tole se pa kr ne sliši najbolj fajn user posted image . Res da nizek pritisk za plod ni nevaren, je pa nevarno da padeš al pa kaj takega.

Jaz sem bila pa danes tud pridna. SEm pomila kopalnico in presesala in pomila celo stanovanje, skuhala kosilo, zribala kuhinjo... SE mi kr mal fajn zdi da me je vsaj mal zapustil lenoritis. No ja, sej je blo že treba ker prideta ob osmih dva prijatelja k nama na tarok. KOmaj čakam, ga že kar dolgo nismo igrali. Me pa zdej tud kr fajn boli križ.. Ah ja, bom že..

Mama11 to bi pa znal bit čep če nisi imela danes ali pa včeraj pregleda. No če pobegneš v Rim že kar sedaj za vsak slučaj držim pestke zate user posted image
Ajtak in Kanarka jaz še kar stiskam pestke, čeprav upam da je že vse za vama in se že cartata user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
16.11.2007 18:54:34   
Oranža
Mama11 lohk da je čep, js držim pesti zate, ker to je too much, js sm bla 4 dni čez, pa se mi je že rolalo, ti pa....upam da se ti jutri izideuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
16.11.2007 19:14:11   
barika
Ena je prej sprašvala kaj počnemo kaj. Jaz odkrito povedano nič druzga razen kako kosilo skuham, občasno pospravim (sam občasno ) pa mogoč kaj preberem, pa na kak kofe se povabim, drugač pa visim tle gor na RR in čvekam ter čakam, da se moje dete odloči prit na svet .
user posted image user posted image user posted image  se kr podpišem pod tole...

mene pa že cel dan šravfa, pa ne za popadke ampak za ono rjavo zadevouser posted image user posted image , (jap, čistimo seuser posted image user posted image )

za danes imam dovolj računalnika, Naraščaj, jutri se vidima, jaz grem mojmu nagajat, pol pa spat (upamuser posted image )

lahko noč

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
16.11.2007 19:19:11   
Anonimen
Gruška moram izkoristit računalnikuser posted image , drugač pa velja za drug teden. Moram mal počastit, ker bom imela RD.
Pa mal moram tud čvekat iz nosečkam, če sem že sama pobegnila v oktoberuser posted image  saj ti si tuduser posted image .
ČESTITKE MANCAuser posted image user posted image user posted image
AJTAK, KANARKA UPAM, DA STE ŽE V KLUBU MAMIC

Res mam 4 otroke sam ni tko hudo kot se sliš.
Naraščaj imam razliko med prvim dvema in zadnjim dvema kar veliko, samo nikoli si nisem mislila, da bom imela še dva pri 30 ih. Pa je tko ratal, pa sem zelo vesela, da je tako.

No, zdaj pa res grem držat pestke, pa po ta veliki na trening. Čav se beremo
SREČNO V RIMU, KATERAKOLI BO ŽE NA VRSTI user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
16.11.2007 19:39:54   
DEBELUŠKA30
Punce, dejte mi povedat za "recept", kako vam rata it tolkrat na WC-mislim na blato-"pucanje", jaz grem enkrat na dan pa še to komajuser posted image !

Nayya, sestra od najinega ginekologa, te je pustila lepo pozdravt in ti pošilja iskrene čestitke, sem ji povedala, takoj ko si rodila (takoj tisti ponedeljek ko si ostala v porodnišnici)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
16.11.2007 19:45:05   
scubadiver
Debeluška jaz grem čez cel dan sigurno 5x.. şem se že zmenila pri Palomi za popust pri papirju... kako mi rata pa ne vem. Al je to da se naravno čistim že ene 14 dni al pa pomagajo mandarine, druzga pa ne vem kaj bi blo. malinov čaj mogoče?

Gruška a ti kaj veš kaj je s Katkino Klaro?

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 16.11.2007 19:49:57 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2339
16.11.2007 19:59:30   
naraščaj
Debeluška, jaz tut ne grem ne vem kokrat. Kak dan 2-3. kak dan 1x, kak dan pa sploh ne. Sem pa prov vesela, da je vsaj tak kak je, da se ne rabim ekstra matrat. Se mi je zadnjič mal "zabasal", mi je blo user posted image , ker me je vse tiščal. Jaz bi šla še večkrat če bi šlo.

Ja Barika, se jutr vidiva, pridem tam mal po 9 uri.

Zdaj se mi pere še en stroj cot, pol dam posušit in ga hladno zlikam al kak že temu pravmo (ni srajc user posted image user posted image ).

Grem tut jaz mal sadja pojest, ker jogurt in krekerji niso bli dost user posted image .

Mama11, držim pesti, da je to to.

Neposredna povezava do sporočila: 2340
16.11.2007 20:28:45   
Oranža
Ojla še ena s prebavnimi motnjami....če grem 1x na dan je poa uspeh, pa ful sadja pojem, pa mlečnih izdelkov... sicer pravjo da donat pomaga, no men ne, sam napenja me pol k user posted image . Drugač pa probi suhe slive namočit čez noč, pol pa zjutriu tisto vodo popij in slive pojej, pa po mojem bouser posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
16.11.2007 20:50:36   
rozika12
Živjo,

počasi berem. Sem pri Silvi10. HVALA. Fino da je možno celo podaljšat za en dan.
Silva ti si že 4. rodila. Daj povej, pri ta 3. si kaj hitreje spokala v P? Je bilo še bolj easy kot prve 2x?

Manca user posted image user posted image Pikapikicauser posted image user posted image user posted image

O Silva kako ti je uspelo tako hitro dol dobit. Jaz sem štartala s 60 (ker sem se pred spočetjem za 2 kg zredila) in do sedaj dobila 15 kg. Pa sem upala, da se tokrat ne bom tolk zredila. A ne gre. Rabila sem pa skoraj eno leto. Potem sem bila pa še bolj suha kot prej: saj samo letaš za otrokomuser posted image user posted image user posted image .
Malo se pa bojim, da bom sedaj bolj lena, ker se bom morda na starejše malo bolj naslonila za kakšno tekanje okoli hišeuser posted image user posted image , s tem pa sebi upočasnila proces???? A se ti nisi nič polenila in bila malo bolj free kot pri ta prvem? (a, težimuser posted image user posted image user posted image ampak vseeno, bodi zlata).
Dajica user posted image
Ajtak bravo user posted image

Lorch še mene vzemite (PDP 30.11.)
Foxina, to se je meni včeraj zgodilo, sem se kar tresla. Valjda, šla zjutraj opraviti nakupe in prišla ob 13. Vmes nič jedla, malo pila in ooooooh, komaj sem čakala hrano. Če se ti pa to kar tako naredi, pa pokliči G, kot je predlagal sonchek.

Nisem še do konca prebrala. BOm pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
16.11.2007 21:14:45   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Punce, dejte mi povedat za "recept", kako vam rata it tolkrat na WC-mislim na blato-"pucanje", jaz grem enkrat na dan pa še to komajuser posted image !

to pa tudi mene zanima....user posted image

No, sem mislila, da je že kakšna nova rodila....pa ni nič novega...ja kje pa so...milsim, da so une v prvi polovici novembra vse neki prej rodile...
..tem zdej se pa kr neki vleče, upam, da to ne čaka tudi nas...hahaha

no, lep večer še naprej...jaz grem pred tv..pol pa spat..
Lahko noč

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2343
16.11.2007 21:56:48   
tintin
Sonchek: gor sem šla cca 10 kg. Koliko je šlo dosedaj dol ne vem, ker nimam tehtnice...ampak sigurno več kot polovica...Vasja 4,2 kg + posteljica + voda....

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
16.11.2007 22:04:28   
Mamathea
Dobr večer
Evo po vsem glancanju poda v stanovanju sem ščla res mal kavč "popeglat" in sem prav fajn zaspala, zdaj pa bog vedi, kaj bo ponoči, ko sem se že kr fajn mal naspala. No ja nekak bo že.
Me pa res mal muči, zakaj me še vedn trebuh tako boli, že od ranega jutra, pa nekam čudno trd je, sam gibe pa vseen čutim, sicer bolj rahle ampak 10 jih je blo 100% v celem dnevu. Upam, da me jutri trebuh ne bo več tako bolel, saj me to že "orng" skrbi. Danes sem se tudi mal manj basala s hrano saj sem imela včeraj ful probleme z zgago in sem se odločila, da se danes mal pazim in poskušam mal manj hrane zaužit po 18.00 uri. Bomo videli, če bo danes zgaga spet prišla, pol bom kr naprej lepo jedlauser posted image .
Jutri me čaka en kup opravkov, je treba v trgovino, pa neki bo treba skuhat, pa spečt, saj bojo za vikend spet obiski. Jaz imam ful rada obiske, saj mi tako čas hitreje mine in ne odštevam vsake minutke.
Gruška lepo, da se javljaš. Super ti je, ko imaš tako veliko družino pa Silva tudi, res krasno.
Držimo pestke še naprej za vse, ki rojevajo. Jutri bojo pa sigurn že novičke.
Lahko nočko, pa čimmanj vstajanja zarad wc-ja.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
16.11.2007 22:31:23   
nicolina
Tintin super, da si lahko oblekal svoje nenosečniške kavbojke.  user posted image  Jaz tudi komaj čakam, da bom lahko zopet oblekla svoje stvari, no saj upam, da jih bom. user posted image
Sliva in gruška, vedve sta pa res dobri, kapo dol, 4 otroke, to ni malo in moraš biti res zorganiziran. user posted image
Ajtak in kanarka,mislimo na vas.  Komaj čakam na novičke. user posted image

Jaz sem tudi večinoma bla zdej pred TV, sem gledala Big Brother na RTL.
Jutr bi pa morala tudi jaz kaj spečt, ker pride v nedeljo moja sestrica s tamalim na obisk. Samo še ne vem, kaj bi, morda kakšno torto.

Želim vam lahko noč in mirne sanje...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
16.11.2007 22:37:25   
Raho
sonchek, a ti pa si še vedno v enem kosu?

Sedaj pa bi že bil čas, da bi tudi ti počasi odpeketala v Rim, glede na to, da imaš PDP čez 3 dni.user posted image

Sicer pa sem jaz prvič prenosila 12 dniuser posted image .

No, novemberke, videla sem, da vas je še nekaj na seznamu. Držite se. Nam decembrčicam se lahko kajkmalu zgodi, da bomo novemberke, ker nas je enih par takih, ki plezamo po robu (beri: imamo in nimamo popadke, smo odprte...) .

Naj bo vaša pot v Rim čim lažjauser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
16.11.2007 23:56:34   
lorch
Rozika! Ni problema, ti kar ulet s kakim komentarjem, sej bomo vesele vsake, ki ima voljo kaj napisat.user posted image
Jaz sem  se tudi k vam zraven prslonla.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
17.11.2007 0:02:31   
nicolina
Raho in lorch pozdravljene user posted image ,
čist možno je, da kakšna novembrka uleti še k vam decembrkam ali pa obratno, ve k nam.
Jaz sem že ena izmed možnih kandidatk, glede na to, da imam rok 29.11. Ampak jaz močno upam, da bo kaj prej. user posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
17.11.2007 2:19:16   
Magi*
pa kaj je to sedaj? pridem pogledat, če je kaj novega pri novembrkah in najdem 3 moje decembrke tukaj? user posted image

takoj nazaj in v vrsto! hehe, za mano. jaz mam dost tega bi, pa ne bi. sem se že sprijaznila s tem, da bomo imeli škorpijona...zdaj pa spet ničuser posted image

me je pa spucalo danes zvečer - ko se sprašujete kako je to. enostavno, se je začela bolečina v križu in smo že bili na WCju...

aja, tiste, ki imate težave s prebavo: Donat je treba znat pit, drugače te res lahko samo raznese :) zjutraj, na tešče zeksajte 3dcl do 5dcl preluftanega ali segretega Donata. malo počakajte, pojejte zajtrk, se v miru sprehodite po stanovanju in pazite, da imate frej WC user posted image  če ga pijem čez dan, čez hrano, je pa user posted image  edino zvečer svežega za zgago, par požirkov.

no, bodite pozdravljene in čim prej crkljajte svoje pikece user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?