naraščaj
|
Jaz sem oddremala eno kitico, vmes pa mi je mami pripeljala meso (govedino) od sestre, ker so imeli koline. Tako, da sem zaj dobro urco sprvaljala meso vred. Mam tok zaloge, da lahk vse pride na ornk domačo govejo župco. Sam tak vlkega lonca pa ziher nimam . A biftek bom lahkl jedla za nov let, ker mam tut plučno namreč? Tintin, svaka ti čast. To je pa res lepo slišat. Pr men ziher ne bo tak, ker sem kr neki pridelala v bedra in rit. Sicer ni tak velik, je pa velliikkoo celulita Debeluška, ne se hecat. Res mi je sicer lepo doma, me kr fajn razvajajo, sam vseen bi mi blo lepše met že mojo pikico v rokah. Foxina, men se je sicer to zgodlo sam parkrat, ampak zmeri sem bla lačna in žejna (tik pred kosilom) al pa ko sem nahitr vstala. Raj preveri, bolš težit. Gruška ti si tut pol ena suhica. Kaj je zaj to. Recept, da si suh, da maš najmanj 3-4 otroke. No bomo vidli kak bom kaj pridna po prvem . . Ajtak, dihi, dihi. Za VB sem pa spraševala zato, ker jemela rok takrat kot jaz. Pa me zanima, če še ona tut straši kaj okol s trebuhom . mamthea, ne se tok matrat in pucat, saj te bo vse počakal. Raj kavč popegli bo bolš zate. Ena je prej sprašvala kaj počnemo kaj. Jaz odkrito povedano nič druzga razen kako kosilo skuham, občasno pospravim (sam občasno ) pa mogoč kaj preberem, pa na kak kofe se povabim, drugač pa visim tle gor na RR in čvekam ter čakam, da se moje dete odloči prit na svet .
|