|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
17.11.2007 18:59:49   
potepinka
Dober večer!

ajtak-iskrene čestitkeuser posted image user posted image

No da se malo javim večina preležim sem dobila mastitis in 38 vročine.
In da malo povem,kako se je pri nas začela pot v Rim.
V petek zjutraj sem odšla v P ker naj bi mi sprožili porod,dobila ob 12 gel.Ob 17 me je začelona rahlo šravfat in sem ful hodila po stopnicah gor in dol.G me pokliče na UZ ob 19 in pravi da sem za prst odprta in da danes nič ne bo z porodom.Ob 22 so se popadki začeli malo močnejši,ampak je še bilo v mejah normale,ob 23 pa so popadki bili že hudi skozi sem hodla sem in tja.Sestri na oddelku rečem da naj pokliče G in me pregleda da mislim da gre že zares.G me pregleda in reče 4cm odprta takoj v porodno,sledi kristir in britje in tuš.Babica pravi da naj pokličem moža in da naj pohiti.Vam povem da sem mislila da bom že pod tušom rodila.Moža pokličem ob 24 uri,zadnji moment prileti v porodno skoraj je zamudil ker Mark se je že rodil 0.47uri.Potem sem morala v narkozo ker se posteljca ni porodila.
Skratka ne vem ali je pomagal malinov čaj tako hitro je šlo,da še sama ne morem verjet.

Mark je ful priden samo spi in se doji.Ponoči spi 5ur v kosu,potem pa sledi dojenje na 2 uri čez dan.Se še kaj oglasim ko bom malo boljše.
Vsem želim hiter porod in čim manj boleč

Pa-pa

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
17.11.2007 19:20:52   
Oranža
Bravo Potepinka, kar tako naprej, priden tale tvoj Mark, k ponoči tolk spi, to je res največ vredno.
Kam ste pa ostale pobegnile.....v Rim????? No pol pa srečno.user posted image user posted image user posted image
Mamathea mislim da si ti prispevala recept za hladno torto...no js sem jo naredila, probal jo bomo sicer jutri, ampak če je tko dobra kt zgleda, si me zasvojila, saj je tolk simpl pa hitro narejena. Hvalauser posted image
No zdej grem pa na jogurt na prepečenec, pol pa pa najbrž kr pod tuš, pa mal se po kavču valjat.
se še kaj slišimo...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
17.11.2007 20:05:28   
kanarka
Drage user posted image in ostale novemberke

Končno vam lahko sporočim, da se nama je včeraj ob 00.22 pridružila Sara, težka 2,75kg, dolga47 cm. Vsi smo že doma...ravnokar prispeli in se cartamo.
Porod je bil ekspresen, pospešili so mi ga na enkrat, ker se je Sara pokalala v plodovnico in jo je bilo treba spraviti ven. V dveh urah je bilo vsega konec. Ampak zato ti dve uri toliko bolj intenzivni. Sem mislila, da me bo razgnalouser posted image , no sej me je. Šiv samo eden (še ne vem kje).
S Saro je drugače vse vredu, le zaradi pomanjkanja plodovnice je v trebuščku ležala v prisilni legi in ima malo zvito nogico in vrat. Ampak to se menda vse uredi, le na rehabilitacijo bomo morali hodit.

Trenutno se ukvarjam z dojenjem. Noče in noče dolgo sesati. Potegne 10x in zraven zaspi. Ne morem je zbutiti, če pa jo, pa začne jokati in sploh noče potem sesati. V bolnici je prvo noč ni bilo zraven mene in so ji dali svojo hrano. Pa ne vem, ali je to vzrok, da pri meni noče sesati. Sicer imam pripravljeno za ponoči mleko na flaško, ker ne bi rada, da je lačna, ampak čez dan bom pa vzrajala in vztrajala, da začne piti. Upam, da mi uspe, saj sama mleko imam (ne veliko, ampak če stisnem, nekaj priteče)
Toliko zaenkrat od mene..za nazaj in vse novičke, pa bom morala drugič prebrati, ker jo imam žal skoz prikljopljeno.
Žal slikce ne znam pripeti, bom poskusila drugič.
LP vsem in držim pesti še za preostale.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
17.11.2007 20:08:13   
Oranža
Ja punce ne se hecat, a ste res vse šle v rim al kaj????
No eno vprašanje bi mela, js mam že celo nosečnost v desni roki mravljince, vendar zadnji teden pa bolj močne. Prej sm jih čutla sam takrat k sm jedla ( k držiš žlico v rokah), zdej pa so kar skoz prisotni.
Mah, sej najbrž mi sam na kak živc pritiska, pa zdej k je že tko velik najbrž skoz bolj. Je pa ful zoprn občutek.
No ja, punce js grem na kavč pred tv...se mogoče še kaj javim ( če ne bom prej zaspala)user posted image user posted image user posted image

Kanarka&Sara&očka čestitke, super. Lepo se imejte fa fajn se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A to gre tam čez tko hitro, rodiš pol pa kar domov, no sej to je čist ok. Če je vse lepo in prav, nima smisla tam ležat, je bolj komot doma. Srečnouser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
17.11.2007 20:13:33   
naraščaj
Punce jaz sem še tukaj, sam je il ful pester dan.

Z bariko sva bili skupaj na CTG, obe poslali domov. Jaz ma ponovno v ponedeljek zjutraj, barika jutri.
Skratka potem sva šla na eno sladico, po poti zvem, da dobiva obisk (tašča,tast, tamali brat), ker pridejo na krst gasilsgea avta (tast je botr). Pol so se pa zavlekliobiski, vmes kosilo (golaž iz krsta) pa še k mojim vsi na kavo, pol prišla še sestra s tamalo.
Zdaj sem vas komi prebrala.

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

user posted image user posted image ,
dobila sem SMS od ajtak!!!
Danes ob 12.12 se je naša družinica povečala. Na svet je prijokal Tjaš, velik 55 cm in težak 4280g. Vsi smo vredu. Lep pozdrav!!!

iSKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU TJAŠA

user posted image

Špelka, držim pesti in kanarka zate tudi.

Potepinka tvoj je pa res priden.

So pa vmes, ko sem bla v P ful gnjavli, Kliče moja setra in reče, da se je nečakinji (njeni Hčeri) sanjalo, da sem rodila hčerko Mašo in valda takoj akcija, da so preverjali kaj dogaja.

Skratka pr men še ni nič novga. Nas je pa v P  blo kr nekaj takih, ki smo čez rok(ena je mel aravno PDP, ena dva dni čez, jaz 3dni, ena 12, ena 9) pa še verjetno kaka in mislim, da smo  vse šle domov.
Men se tut zdi butast, da nas tak dolg pustijo čakat. In pol se naj vsak drugi oz vsak dan fijakam po 25km v eno smer za CTG user posted image .

No še pol kaj napišem

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
17.11.2007 20:13:57   
Oranža
Kanarka  kar se dojenja tiče, veš da ti bo ratalo, ti sam vztrajaj, pa bo tud mala zagrabila. Je pa tud mal švoh, pa mogoče zato mal bolj slabo vleče. Sej bo, sam ne obupatuser posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
17.11.2007 20:16:58   
naraščaj
Bravo Kanarka. Izkrene čestitke ob rojstvu Sare
   user posted image

Pa je šlo res zlo hitr. Upam, da dojenje steče in da se boste veliko cartali.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
17.11.2007 20:24:00   
Oranža
Oj Naraščaj, tole je pa res zoprno, ja nimaš kaj očitno je tvojemu bejbiju tolk fajn v bušiju da noče venuser posted image .
hej mogoče pa ti to vozackanje sem in tja le kaj pospeši:), pa prej so punce govorile o hoji po stopnicah...kaj veš, morda pa le. No js držim pesti zate in za Bariko, da kmalu pestkatauser posted image .

(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
17.11.2007 20:32:19   
scubadiver
Draga Kanarka iskrene čestitke ob rojstvu Sare. pa je vse za tabo in se že lepo cartate. BRAVO BRAVO. Vidiš da so bile vse skrbi odveč. Nogico in vrat pa bosta zrihtali z mal telovadbe pa bo user posted image user posted image

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
17.11.2007 20:34:12   
naraščaj
Vanja, jaz tut upam, da bojo štenge kaj pomagale. Sem dans kr ene 4x šla peš v 2štuk. Če pa še vpžnja kaj pripomore, pa bom jutr šla na kak izlet (če nas sneg ne bo zametal user posted image ).
Je namreč ob ene 4ih začel kr ornk snežit.

Če kera nuca kaj golaža, ga je pri naših gasilcih še ful ostal (sem si nadevala ene tri porcije za v skrinjo, da bo za prvo silo) pa še ful dobr je povrhu. user posted image user posted image

Sva sew pa z Bariko zjutri pogovarjali, ko cva blina CTGju, da pa bi Ajtak znala bit v porodni. In lejg zlomka res je bla, saj je dobri dve uri kasnej rodila. user posted image user posted image

Bariki nagaja računalnik, mogoč je zato ni gor, al pa se je potem kaj začelo dogajat.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
17.11.2007 20:37:57   
DEBELUŠKA30
KANARKA ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU HČERKE SARE:
user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
17.11.2007 20:41:38   
DEBELUŠKA30
Naraščaj ta je pa za tvojga gasilcauser posted image :
user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
17.11.2007 20:49:26   
barika
ja ja jaz sem še vedno tu, je Naraščaj prav povedala....računalnik mi nagaja ko user posted image user posted image user posted image user posted image
pri meni se še nič ne dogaja, jutri spet CTG, je pa G. rekla, da je še vse ok, tak da ne bodo še nič pospeševali...

Naraščaj, potem se pa po vsej verjetnosti vidima v ponedeljekuser posted image user posted image
jaz sem 100%, da je bila tisto v porodni sobi ajtak, ker je res čez dobri 2 uri že cartalauser posted image

Vse čestitke Ajtak in Kanarkiuser posted image user posted image

grem mojmu user posted image  nagajatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2413
17.11.2007 20:51:41   
Ilije
Bravo kanarka za Saro! In kar se dojenja tiče, ti samo bodi vztrajna in prepričana sem, da vama bo uspelo.

Srečno!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.11.2007 20:52:03   
naraščaj
Debeluška, kok si zlata. Mu bom pol pokazala, ko pride nazaj. Zaj namreč nekaj po kleti rama. Sma jože čist zafilaal, zaj pa ni več kam kaj dat oz. ko kaj iščeš komi najdeš user posted image user posted image

Danes je spet tak pester program na TV, da dol padeš. Mislim, da se bom šla kar stuširat, pa še tule pol kaj napišem in nato posla prihajam, Sem itak ful zmatrana, pa še spala sem danes ful slabo in to brez popoldanskega počitka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.11.2007 21:06:15   
nicolina
Kanarka, čestitke za Saro, veliko cartanja vama želim in da se čimpre vse uredi.

user posted image

Midva sva tudi imela obiske do zdej, tako da mi ni uspelo niti torte naredit. user posted image
Jo bom pa juter.
Zdej grem pod tuš in mal pred TV, če bo kaj pametnega. Sem kar utrujena....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.11.2007 21:08:11   
lorch
Kanarka iskrene čestitke tebi, tvoji Sari in seveda tudi očkuuser posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.11.2007 21:42:06   
Tanayya29
kanarka iskrene čestitke ob rojstvu hčerkeuser posted image user posted image .

glede dojenja..jaz tudi moram še dodajati,ampak se mi zdi,da počasi ne bo več treba.mi je patronažna posodla tehtnico,in vagamo.je pa treba full vztrajat!jaz se ponoči zbudim čist skozlana,ampak najprej ga dam na joško oz. na obe...
res,se izplača...

lep večer!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.11.2007 22:01:19   
naraščaj

Ja Barika menda se vidiva v PON. Kdaj boš tam???

Zaj že eni strokovno ugotavljajo, da pa ker mi zamuja da bo pupa user posted image . Na osnovi česa pa so to dognali pa ne vem. Drugi pa ravno kontra. Zaj pa vedi kdo je bolj pametn. Še mal pa bomo vidli, če je UZ točn.

Nč punce jaz grem spat. Neki mi je slabo. Upam, da me kmal mine.
Lahko noč vsem in sladke sanje, čim manj obiskov wc-ja. No vsaj tega si jaz želimuser posted image .

Če pa se kera odpravlja v Rim pa srečno pot.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.11.2007 22:57:05   
Dajica
kanarka-cestitke ob rojstvu hcerkice Sare user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.11.2007 23:02:29   
rozika12
Ojla.

Potepinka, kako pa to zgleda, če se posteljica ne porodi. A to traja dolgo, te celo omamijo ali le delno?
Sicer pa čestitke in uživaj v materinstvu.user posted image user posted image

Kanarka, jaz pa nekaj ne razumem, kako si včeraj rodila in si danes doma. Saj sem ga sigurno pihnila s tem vprašanjem, a možgani mi prav počasi delajo in ne mi zamerit.
Ti pa držimm pesti, da dojenje steče. Samo ne nehati. Ko je bila moja hči 18 dnistara, je bila 7 dni v bolnici in vem kako težko je bilo prešaltati nazaj na dojko. Ampak se je splačalo. Takrat mi je ena od doječih stručk rekla: pejte pod kouter za cel teden in bo vse OK. In je bilo. Samo jedla sem in ležala. Vse je steklo.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.11.2007 23:42:31   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Ojla.

Potepinka, kako pa to zgleda, če se posteljica ne porodi. A to traja dolgo, te celo omamijo ali le delno?
Sicer pa čestitke in uživaj v materinstvu.user posted image user posted image

Kanarka, jaz pa nekaj ne razumem, kako si včeraj rodila in si danes doma. Saj sem ga sigurno pihnila s tem vprašanjem, a možgani mi prav počasi delajo in ne mi zamerit.
Ti pa držimm pesti, da dojenje steče. Samo ne nehati. Ko je bila moja hči 18 dnistara, je bila 7 dni v bolnici in vem kako težko je bilo prešaltati nazaj na dojko. Ampak se je splačalo. Takrat mi je ena od doječih stručk rekla: pejte pod kouter za cel teden in bo vse OK. In je bilo. Samo jedla sem in ležala. Vse je steklo.

Lahko noč.

Pač posteljica ne gre ven na silo si jo ne upajo potegnit potem sledi narkoza ,celo te omamijo in ti ročno spravijo posteljco ven,tako nekako.

user posted image user posted image user posted image KANARKA ČESTITKE

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
18.11.2007 0:10:08   
barika
Naraščaj, jaz bom tam med 9. in 10., tak ko vsak dan.... bo pa verjetno stara mam z menoj, ker se ji ne da dopovedat, da lahko grem samauser posted image user posted image user posted image ..pa vsak dan me kliče, če je že, da bi prišla v bolnico na obisk.. jaz pa bolj kot razlagam, da NOČEM obiskov, bolj sili...mater ejuser posted image user posted image user posted image  ...zato pa mali noče venuser posted image user posted image user posted image

Hm, tile strokovnjaki so pa res stručkoti....pol bo moj Martin tudi punčka, če zamuja že 10 dniuser posted image user posted image user posted image , niso bili UZ-ji dovolj natančni, ko smo med nogami vidl hrenovko in jajčkiuser posted image user posted image

Rozika, kanarka je doma na kanarskih, pa zgleda, da imajo tam bolj novodobno vse, da lahko greš isti dan domov.... sam se mi zdi da je tudi v Angliji tak...men se zdi da je VB to tudi 1x razlagala...

zdej pa spat....je že nedelja, 10 dni čez rok (ostanejo mi še 4. dnevi do dneva Duser posted image )sam mi neki ful dol tišči, pa ne vem kaj bi to bilo...počutje je super, se pa morem psihično pripravit na spanje in obračanje po postelji, wc je pa  ponoči itaq 1x nujen (pred spanjem vedno spijem ful vode al pa čaja)

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.11.2007 0:11:55   
GB
Dober vecer vsem skupaj. Po dolgem casu se tudi jest malo oglasam. Berem vas dosti redno ,le oglasiti se nimam casa mam tasco in tasta na obisku pa se moram bl njim posvetit , ko pa ujamem malo casa za sebe se pa moram psihicno spociti user posted image user posted image user posted image .

Pri meni se nic novega , 14.11. sem mela rok ,ampak dojencek noce ven. Je rekla babica ,da najkasneje 26.11. bom pa rodila . Tukaj pocakajo 12 dni po roku in nato sprozijo porod . Po eni strani tudi nisem pricakovala ,da bom rodila po roku , ker sem tudi jest dolocila zadnji dan menstre bolj na pamet user posted image . Nisem tocno vedela , kateri dan sem bila zadnjic bolna in sem bl na pamet zracunala. No ja bo ze ceprav ze tako tesko cakam .

Vsem mamicam cestitam za soncke in zelim veliko veliko cartanja in cim vec spanja.

Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.11.2007 0:40:59   
scubadiver
O velika britanija prav lepo pozdravljena. SEm sicer vedela da imaš obiske ampak nekako sem bila skoraj prepričana da si nam že ušla v Rim user posted image  pa vidim da je tvojemu sončku tud lepše pri mamici in kar noče ven.

A je katera gledala danes Vzemi ali pusti? SEm se prav smejala ko je Zmago Batina previjal dojenčka in delil nasvete. Kot bi bla oddaja za nas posneta user posted image
Potem sem gledala pa še film Jonny Q. Ful pretresljiv film, ampak na srečo s tipično ameriškim srečnim koncem. Sam se mi zdi da je bil posnet po resničnih dogodkih. Mi je kar par solzic ušlo.

NIč punce, zdej je pa skrajni čas da se tud jaz odkotalikam spat. Še dobr da sem popoldne ene dve urce sieste udarla, drugač bi me zdele že na kavču pobralo po mojem user posted image . Lahko noč in čim več spanja vsem.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?