|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
14.11.2007 14:28:36   
Mamathea
Pozdravljene
Že 35 hvala za vse nasvete glede oblačilc, hlačk... Prav imaš v vsakem kraju je amlo drugače (oz. v vsaki porodnišnici).
Joj žirafa kako lepa je Isabela, res krasno sončece, ki vam sije vsak dan. Pa s temi slikcami nam res delate "lušte", ampak prav je tako, se vsej malo zamotimo in gledamo lepe slikce in komaj čakamo, da tudi same stisnemo k sebi lepe sončke.
Jaz sem nazaj iz kosila, danes se mi ni ljubilo kuhat pa sva šla kr ven jest, na malico in jaz sem si privoščila njoke v sirovi omaki in solato, pa je bilo zelo, zelo okusno. Pa moj možek je jedel čevapčiče in mi jih je malo dal tudi na moj krožnik, tako da sem sita kot boben.
Nekaj dela me še čaka v moji službici, potem pa grem domov.
Lepo bodite in uživajte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
14.11.2007 14:49:40   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76
Dodala sem se nekaj slikc bolj deblusne princeske...........

..prov luštna je tale vaša princeska...tak sončekuser posted image ..pa prov paše ji, da ima lička mal bolj okrogla....kr topim se k gledam tele slikce....

že35..hvala glede nasvetov za oblačila...jaz imam za iz porodnišnice komplet v št.56...tako, da upam da bo ok...predvsem da ne bo preveč veliko...

dons se pa vidi da se mi čist nič ne da...in da že skor cel dan visim tle gor...pa mal sem zdele odremala..pa pomoje bom šla zdele kr nazaj mal počit...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
14.11.2007 14:55:21   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Jutri pa prvi pregled v porodnišnici - ali ima katera izkušnje z ljubljansko - koliko časa vse skupaj traja, ali se dolgo čaka?

Verjetno je odvisno tudi og tega pri katerem G. imaš. Mene naroča moj osebni G. sam me naroča v porodnišnico že tri tedne, gre vedno ful hitro. No, posebej danes ko sem v prvo uspešno naredila CTG. Sem bila tam ob pol devetih, najprej na CTG, potem v laboratorij in nazaj do njega, in sem bila pred deseto že zunaj. Pa dobro opravi jutri user posted image

Že35 hvala za nasvet tako o teh mrežastih gatkah kot tudi za oblekce. nam je namreč svetovala v MŽ naj 56 sploh ne kupujemo. Ker pa sem bila itak na MŠ prepozno sem kupila že prej dva al tri kompletke 56 in morm priznati da mi ni žal. Ker sej da je pa vse totalno preveliko pa tud ne zgleda...

Žirafa držim pestke za malo Izabelo da bodo vsi testi ok.

Debeluška upam da ti ne bo treba nazaj. Joj boga tale punca ki je bila operirana tako urgentno. Prav smili se mi user posted image

Sonček5 dobrodošla doma. Me zelo zelo veseli da je Aljaž tak borec user posted image  in da ni nič hujšega. Me je prav skrbelo pa še nobenih novic ni bilo.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
14.11.2007 15:37:47   
scubadiver
NAAAYYA javi se ker vemo da si doma NAAAAAAAYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAA user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
14.11.2007 15:50:56   
naja08
Živjo mamice in user posted image !

Samo da se na hitro javim: po 3 dneh smo šli domov, razmere v LJ porodnišnici katastrofalne ( mislim na nego in pomoč), v porodni in sprejemni pa so bili zelo v redu. Blaž je priden, malo rumen, pa ne dost za zastonj solarij user posted image , meni pa so že malo ponagajale dojke, a sem šla takoj nazaj v P in so težave ( bolečina, rdečina) hitro izginile. Zato punce, čim vas začne bolet, nč razmišljat, kar h dohtarju, ker iz tega lahko rata hudo "sranje".
No, pa še to sem vidla, da sem prehitela Tintin - kdo bi si mislil...
Že šibam k mojmu fantu....user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2155
14.11.2007 15:55:45   
scubadiver
Pa sem priklicala vsaj eno Najo. Dobrodošla doma Naja08 in Blaž user posted image user posted image  No, nad temle kometnarjem v Lj. porodnišnici sem pa prav žalostna user posted image . Ah ja bo že. Sam jaz jih bom verjetno kar gnjavila glede na to da nimam pojma o negi in ničemer... A Blaž pa ni hotel v solarij?? Ja ta pa je frajer, verjetno je imel edinokrat v življenju priliko po obisku zastonj solarija user posted image . Super da so boležine hitro izginile...

(odgovor članu naja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
14.11.2007 16:03:24   
nicolina
Žirafa, kakšna lepa princeska user posted image .
Naja08 in Blaž dobrodošla doma user posted image .
Debeluška, upam da je s tvojim CTG-jem vse uredu. Midve sva na konc meseca, ne moreš me zdej kar tako zapustit. user posted image  Mal se hecam. Upam, da bo s tisto punco vse uredu.

No, jaz sem pa dokončala kosilo, špagete in bolonjsko omako, nisem se spomnla nič drugega. Zdaj čakam user posted image  da pride domov in greva jest. Sem že kar lačna.
A Nayya je prišla domov?

Neposredna povezava do sporočila: 2157
14.11.2007 16:08:57   
barika
Jaz sem še kr  2v1, tak da me jutri čaka ponovni CTG v bolniciuser posted image
bom zvečer kej več napisala

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
14.11.2007 16:28:50   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

A Nayya je prišla domov?

Nayya28 je poslala SMS da s Tajem prihajata danes domov, tako da predvidevam, da se že skupaj crkljajo in uživajo v troje doma. Nisem citirala SMS-a sem jo hotla kar priklicat user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.11.2007 16:44:17   
Mamathea
Pozdravček
No danes je re nekam zelo čudno, skorajda zimsko vreme.  Men se zdi, da zunaj že kar po snegu diši in samo upam, da ga ne bo preveč nasulo, ko bomo šle me "konec novemberke" na dopust v Rim.
Nayya čestitke za prihod domov, Naja08 pa tudi čestitke vama z Blažem in ostali družinici, da se že veselo cartljate.
Jaz imam danes spet napade sladkobe in pravkar sem se lotila ene velke čokolade, pa sem jo na srečo še pravi čas umaknila, če ne bi jo celo zmazala.
Nekaj bi spekla, pa se mi ne da, najbrž bom naredila kr tisto mojo mrzlo tortico, ki je ni treba pečt, saj dobima zvečer obiske.
Grem si hitr sestavine nabrat pol pa veselo na delo, če se mi bo sploh dalo, saj me čaka še en kup drugega dela (likanje srajc), sesanje (to bom mojega nahecala, da nardi, ker to ful rad počne), pa čevlje moram spucat, sva zadnjič lazila po nekem blatu in jih še do danes nisem uspela umit, zdaj pa mamuser posted image user posted image user posted image .
Nč lepo se imejte, grem js veselo na delo.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.11.2007 17:01:31   
naraščaj
Hojla,

Sem nazaji iz pregleda.
No, danes sem pa jaz bla 1h na CTGju, saj je naš user posted image  lepo pančal polovico časa. No pa me sestra po pol ure obrne na drugo stran, pol se pa je le začela akcija. Saj bi me vmes odklopla, sam ker ni blo nobene za mano je rekla,da lahk kr ležim. Pol sem šibala v lab. po izvid in nato pregled pri g.
Ja nič ne vem kdaj bo kaj. Skratka teža od 3300-3700, 35 in še nekaj obseg glavice, plodovnice dovolj, poslca ok II st., odprta en prst. Mam pa v soboto kontrolo v P, tako, da sem zaklučla z obiski moje G.
Me je pa opozorila, da znam met po pregledu mal krvavga/rjavga izcedka. Ja ni se zmotla, je že prisotno. Tut sam pregled me je ful bolel, ko do zdaj nikol, na kar me je predhodno opozorila.
Sem jo vprašala, če mi odteče voda al kličem rešilca al me lahk pelje moj. Pa je rekla, da kr naj me moj pelje. Z rešilcem še redko kera pride.

Dobrodošli doma Nayya28 in Naya08. Super, da ste doma.

Ostale slikce pa morm še i t prečekirat, še nisem uspela.

No se pol še kaj oglasim

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
14.11.2007 17:50:14   
Tanayya29
živjo punce!
samo na hitro se javim...sem doma...in full vesela.,a zelo utrujena!
mali Taj spančka,jaz pa sem hitro malo pogledala na RR.Hvala dragi scubici,ki je tako lepo obveščala,in ko sem ji morila s svojimi smsi...sm bila že tako naveličana bolnice...hvala nina!
in naraščaju in murenčku!

en lep pozdravček,drugič pa napišem kaj več....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
14.11.2007 17:53:05   
ajtak
Obema nayama prisrcen pozdrav doma!!

Danes sem povsem brez energije in se komaj spravim k pisanju... Vse me boli tajo, da bolj ko ne lezim.
Bodite pridne.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
14.11.2007 18:16:04   
DEBELUŠKA30
Dobrodošli doma Nayya28 in Naya08!
user posted image

Mamathea, mrzla torticauser posted image ? A se da recept dobit?
Nicolina, jaz upam, da ne bom čisto do konca meseca "tu". Ravno klicala sem ginekologa, pa je rekel da CTG ni nič posebnega, da se oglasim v ponedeljek in bova določila datum CR! Sem pa vprašala, kaj pa če me čez vikend tole mal prehiti, pa se je sam nasmejal user posted image user posted image  in rekel, da to ne gre tko hitr user posted image user posted image !

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
14.11.2007 20:26:07   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

živjo punce!
samo na hitro se javim...sem doma...in full vesela.,a zelo utrujena!
mali Taj spančka,jaz pa sem hitro malo pogledala na RR.Hvala dragi scubici,ki je tako lepo obveščala,in ko sem ji morila s svojimi smsi...sm bila že tako naveličana bolnice...hvala nina!
in naraščaju in murenčku!

en lep pozdravček,drugič pa napišem kaj več....

Draga Nayya28 in Taj dobrodošla doma user posted image  Tako sem vesela da so se vaju končno usmili in spustili domov. Sedaj bodo sigurno tud vse težave izginile. In seveda ni problem za obveščanje, mi je bilo v veselje ker sem te prav pogrešala tle gor. Upam da čimprej ujamete ritem in začnete uživat doma. Sem ti pa kr mal fouš ker je že vse za tabo in imaš že svojega princa ob sebi user posted image
Vsem pošiljam en topel objem user posted image

MIdva sva bila pri mojem bratu, se mi zdi da je bil zelo vesel darila pa čeprav ni bilo prav izvirno glede na to da je bil bon. Ampak knjige ima rad in bo že zbral nekaj kar mu bo všeč.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
14.11.2007 20:42:55   
sonchek
dons je pa res zatišje tle gor...a je že kakšna odpeketala v P.? user posted image user posted image user posted image

Naja08 in nayya28...dobrodošle doma!!!!
..zdej pa se lepo crkljajte in srečno!!!!

no, jaz sem že izpod tuša in grem v vodoravni položaj...
Lep večer še naprej in lahko noč...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
14.11.2007 20:45:20   
DEBELUŠKA30
HALO Velika Britanija, javi se in nam sporoči, kje si se mudila te dni in če je že kaj novegauser posted image user posted image user posted image  (če se ne motim si na forumu)!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
14.11.2007 21:34:13   
rozika12
Ojla,
sonchek, se mi je kar zdelo, da je to trgovina v Domžalah. Ne vem če se mi bo dalo iti tja po hlačke.
Že35, tole je pa super, da so te tako obdarili v porodnišnici. No morda je tudi v LJ sedaj kaj drugače (jaz takrat nisem nič dobila). Bo treba povprašat LJ mamice, kako je s tem.
O kriza, sem te zdajle prebrala naja08. A da je še zmeraj tako user posted image  Jaz se spomnim, da mije šlo ful na jetra, ko so prinašali hrano. Mater so ropotali sposodami, pa čistilke niso bile nič boljše. Bum-tresk s tisto metlo. Ma da popizdiš. Samo na srečo niso bile vse take. Sem prav vedela kdaj je smena in katera je bolj skulirana. Too much, da se moraš na to ozirati (no ja, jaz se niti nisem, sem bila verjetno tečka, a mi je bilo čisto vseeno).
Sicer pa ČESTITKE user posted image user posted image user posted image .

Barika, pa ti se res ne daš. Boš počakala strelce?user posted image
Ajtak, dons je verjetno nekaj v zraku. Morda malo čokoladeuser posted image

Jaz se pa danes po trebuhu čoham, se mi zgleda še kar raztegujeuser posted image

Lahko noč vse skupaj.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
14.11.2007 22:19:19   
barika
Evo še malo meneuser posted image
nikamor ne grem...bojkotiram.... no, jutri imam spet CTG v bolnici, to bo pa verjetno tudi vse....user posted image
(se je pa danes ena tak drla, ko je rojevala, da so mi šle kocine pokonci...jap, vse se sliši... pa ob 9.00 ko sem bila v bolnici so ŽE 3 rodile, pa še 3 so not šle)

midva sma tudi materialno 100% pripravljena, moj komi čaka da vidi tega mulca, jaz tudi,sam me je strah ko user posted image , samega poroda (čeprav vem da bo bolelo), bolj pa tega, kok bom zmogla.... pa ker smo babnce tak naštelane, vem da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

rozika, tale tvoja roza barva pa res seka v očiuser posted image , pa meni že tudi govorijo da bo strelec, sam ne ni šans, jih je v naši familiji že prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da bo škorpijonček

lahko noč

user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
14.11.2007 22:28:00   
rozika12
Ojla, kje ste?
Kar nemorem verjeti, da vas ni. Jaz pa še nisem zaspala. No zdaj pa verjetno grem. Jutri ima mama rojstni dan, ne kuham. user posted image

Sem še novo temo odprla za LJ porodnišnico. Upam, da bomo kaj več izvedele. Me malo le zanima, kako se kaj odvijajo tam zadeve?

Ta mala pa se kobaca. Ima dosti sedenja.

No pa, lahko noč, če ste še tu, morda ste pa na poti ... . SREČNO.

Če si takole zadnji v mesecu, ti postane proti koncu kar dolgčas. O mater, morda bom pa monologe imela  user posted image  Že v šoli jih je bilo težko brat - za domače branje. Se še spomnite? Sama zatežena dela. user posted image
Nič. Spila sem malinjak. Aja, a ste vedele, da je dober za otroke, če imajo drisko?????
Lahko noč.

Evo, še barvo sem spremenila na viola.user posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
14.11.2007 22:31:49   
rozika12
Aleluja,
Barika je še tu.
Pa dobro, če ta roza res seka, pa evo šaltam na violo.
Bo user posted image ??

Vsem še eno bolho več ....

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
14.11.2007 22:37:43   
nicolina
Dober večer, jaz se tudi počasi odpravljam spat.

Nayya in Taj  dobrodošla doma user posted image user posted image .
Barika, a boš še mal z nami vztrajala? user posted image

Lahko noč vam želim in lepe sanje...

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
14.11.2007 22:59:55   
naraščaj
Nočko vsem.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.11.2007 23:33:05   
scubadiver
Barika a ti se odločila da boš celo sezono Housa pogledala do konca?  user posted image  

Srečno jutri na pregledu tebi, Mami11 in še kateri ki ima jutri pregled. SEveda pa srečno tud, če se katera odpravi na pot proti Rimu. user posted image

Lahko noč drage dame user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.11.2007 23:52:23   
Mamathea
Jah moji obiski so odšli in zdaj samo še pospravljam kozarčke... pa v pomivalni stroj in veselo na spanje. Komaj čakam, da se uležem, saj sem že zelo, zlo utrujena. O mrzli tortici sem že pisala recept, ga bom pa jutri spet npisala, ker sem edaj preveč crknjenauser posted image .
Evo spijem še malinov čaj, danes že tretjič in ževidim pojstlo naslikano v mojih očkah, danes nisem počivala niti 5 min. in se mi to zelo, zelo pozna, trebuh je obupno trd in nasploh se mi že kr vrti v glavi.
Se beremo spet jutri. Nayya super, da si se javila, zelo ti je fajn, ker se lahko s Tajem že veselo cartljate. Daj mu poljubčka še od nas vseh, ki še veselo čakamo.
Lahko noč vsem, pa prijetne in najlepše sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?