|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
14.11.2007 10:11:52   
manca
en lep zelo srečen pozdravček od meneuser posted image

me kar razganja od energijeuser posted image ...sem namreč imela amnioskopijo, plodovnica je mlečna. ponovno jo imam v petek zjutraj. Dvakrat sem vprašala če lahko grem ker ni bilo ne duha ne sluha o tem da bi kdo mislil na moj pritisk. In tako sem lepo doma. Zjutraj je bil doma
pritisk 121/78.

Sonchek, jaz sem rekla, da čakam na 15.11., čeprov ne vem ali bom uslišana. Sem včeraj še možu naredila novo frizurco, pa tamalo je malo podkupoval pa noče še venuser posted image

Včeraj zvečer sva tudi z Nayyo klepetali po telefonu...upam da ji bo danes uspelo it domov. Je pa sama v sobi zato ker nima nobene druge kandidatke ki bi rodila za v sobo in zato ji je dolgčas. Je mislila, da bo meni uspelo priti kaj prej rodit in bi lahko skupaj potem klepetaliuser posted image

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
14.11.2007 10:20:59   
naraščaj
Dobro jutro še od mene. Smo kavico popili in sveže pečene pečjakove dobrote (sem nahitr spekla)

Ja danes pa je moj dan D, jaz pa še kr tu user posted image user posted image user posted image user posted image .
Me vsi kličejo ko zmešeni, jaz bom počas izklopla telefon. Zaj so še iz šihta začeli gnjavit.

Debeluška, men se je že en 4x začelo tak na 10 min, enkrat celo na manj, sam kaj ko se po parih urah umiri in ne gre na manj. Zjutraj sem spet mela fuil krče in otrdevanje na 8-10 min, sam je minal. Mi pa pol ob 13ih na CTG ziher ne bo nič kazal user posted image user posted image . Bomo vidli kaj se bo izcimlo. Zaj mi vsi grozijo, da bom počakala na taščin RD (20.11). Mater so pametni.

no tok na hitr. Me prestol vabi.user posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
14.11.2007 10:21:54   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Rozika12, ne mi zamert ampak te moram vprasat zakaj pises z roza?? me kar oci bolijo ko berem tvoje poste user posted image , pa nic osebnega...

pomoje zato je, ROZIKA...hahahahahahahahha
...mene pa nič ne moti...sej je prov posrečeno....user posted image user posted image user posted image

potepinka...kašen lep otročiček je tale tvoj Mark...lepo se rihtajte in čim manj neprespanih noči vam želim....PA LE JAVI SE ŠE KAJ!!!! ko bo čas seveda..

Mrežaste hlačke sem jaz kupila v Tosami..pa kr nekaj sem si jih nabavla..pol še za doma...sam stran vržeš in je rešen problem...k te gate skoz prat...mah sem ubrala mal lažji sistem...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
14.11.2007 10:24:45   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ja danes pa je moj dan D, jaz pa še kr tu user posted image user posted image user posted image user posted image .
Me vsi kličejo ko zmešeni, jaz bom počas izklopla telefon. Zaj so še iz šihta začeli gnjavit.

ne bit žalostna..pomisli na svojega user posted image ...pa si reč, če mu je tok luštn pa naj še mal notr ostane..pa sej bo...tud tvoj bo ven prišel user posted image user posted image user posted image

tole s telefonskimi klici pa verjamem da je res nadležno...no upam da bodo men dal mir...hihiiii..pa kaj mislijo da bodo s tem kej pospešli zadevo al kako???user posted image

..no dobr opravi na CTG-ju...mogoče pa le????user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
14.11.2007 10:26:05   
Nana Liza
Hojla souser posted image !

Najprej čestitke matea1!!!

Mene je čisto podrlo, sem obležela v postelji z bolečim grlom, ki tako boli, da sploh ne vem, kako si naj še pomagam. Poleg je prisotno še vse boleče počutje, glava, roke, noge... Traja že 1 teden. Stanje je minimalno boljše. Pripravo na CR sem mroala preložiti na petek, ampak kot zgleda jo bom morala še enkrat preložiti na ponedeljek.user posted image

Počutim se tako zelo zavelajena, zatekam premikam se že bolj težko. Vse me utrudi... Komaj čakam, da bo novo leto in bomo iz ta hudega ven, pa naši sončki bodo tudi že stari več kot 1 mesec.user posted image

ajtak- hlačke za enkrat uporabo so take mrežaste raztegljive, kot povoj. Jest sem jih tudi včerja kupila v lekarni, na poti od spl. zdravnika. So bile svinjsko drage (6 € user posted image za 5 kom - kje bi dobil za tak denar že navadne). Ampak ne da se mi več okoli letat.  Pol sem pa kupila še kar vse, kar potrebujem iz lekarne za otročka: mandljevo, kapljice proti krčem (Gorenjske lekarne?), bepanten (roza + oranžen), spodnjice, hladilno mazilo, fiziološko, 70% alkohol, nekaj za dezinfikacijo (pršilo). Mislim, da je to to.

NOvemrke so nekaj časa drvele v P kot user posted image , zdej je pa kar zatišje, ali pa spet čakamo no naval user posted image .

sonček5 - user posted image doma!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
14.11.2007 10:35:58   
Mamathea
Dober dan
Najprej držim pesti za Marinci, Manco, Bariko in za vse, ki imate ctg-je, preglede... Upam, da boste vse to uspešno prestale in da vam bodo povedali najboljše novičke.
Scubadiver si že šla rodit? Sej veš, sem ti prepustila današnji dopoldan, jaz pa se ti pridružim popoldanuser posted image user posted image user posted image . Jah, ko bi to le bilo res. Pa pri meni na žalost še nič ne kaže na to, no ja zvija me že, pa špika tudi, sam to je še premal, premla, premal (sem se spomnila na tisto Smolarjevo pesem, "premla, ste znal, premla, premal, premal, premal), pa si zdj to pojhem v svoji prirejeni verzijiuser posted image user posted image user posted image .
Glede mrežastih spodnjih hlačk: jaz sem jih kupila v Sanolaborju.
Hvala vam vsem za nasvete glede vlažilcev, včeraj sva potem v Merkurju kupila vlažilec od Airmaga, tistio, ki se samo z magnetki in nogicami pritrdi na radiator in sva ga takoj namestila, pa moram rečt, da sva pononči dobro spala, tako da očitno je dober. Jah zdaj pa upam, da ne bo več suše v spalnici, ne takšne, ne drugačneuser posted image user posted image user posted image .
Držim pestke za vse in upam, da se počasi pa le že katera odpravi v Rim.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
14.11.2007 10:54:25   
naraščaj
Mamathea, a tale vlažilec paše na vse radiatorje? Ker najini se mi zdijo tak ozki in ne vem če neb to blo prešroko. Kok je širina tzega vlažilca??

Za vse, ki mate preglede/CTGje držim pesti, Nayya upam, da vama danes uspe uit iz P.

Se pa je oglasla Murnček, pravi, da so dobr, in da je tut krvavet nehala (je nekaj vmes zopet mela) tako, da boto posatl mal bol aktivni.

Sonchek, saj ne da bi bla žalostna, sam tok me že vse boli, da tut ležat ne morm več. Pol se pa zbudim na hrbtu in se ne morm premakn, ker je trd trebuh ko kamen. Na WC itak vsake 2h, podnevi pa sem tak nonstop tam. Saj bo, tak kot ste rekle, noben ni not ostal tut moj nebo.
Grem na hitr posesat, da ne bo tako not. Posodo pa sem že umila. Joj kok jo je blo, ja je včer nisem user posted image .

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
14.11.2007 10:55:54   
tintin
Živjo novemberke,
v album sem dodala slikici našega fantička.
Manca, držim pesti, da bo porod kmalu za teboj in da bo čimmanj boleče. Enako velja za ostale, ki greste v Rim!
No, mi smo kar fajn, saj veste - zdaj nama Vasja diktira tempo:)
LP vsem!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
14.11.2007 10:58:19   
Oranža
Oj, hvala vsem za info o hlačkah, si jih bom dons nabavla, k grem še po par stvari, k res še nimam vsega, kar neki odlašam, ne vem zakaj....user posted image .
Sonček5 dobrodošla doma s svojim user posted image , fajn se mejteuser posted image . Kar se pa kapljic tiče, so baje te iz gorenjskih lekarn tud fajn proti krčem, čeprav je meni v prvo rekla pediatrinja, da najbolj pomaga, če otročka stisneš k sebi pa mu mal trebušček masiraš, pa res pazi kaj poješ. Da te kapljice so pa bolj za mamičino psiho..... no kakorkoli upam da ti bodo pomagale:)
Potepinka dobrodošla doma s svojim cukrčkom, res je sladek user posted image . Želim vam veliko cartanja in čim več prespanih noči, pa velkiko polulanih pleničkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Manca tole si pa dons super zrihtalauser posted image user posted image user posted image . No jest upam da se ti kmalu pridruži tvoj user posted image , glede na to da očitno si že kar pripravljenauser posted image .

Vsem ki imate dons še preglede držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
14.11.2007 11:02:31   
ajtak
Narascaj tule je povezava do Airmagove strani. Bos nasla vse o teh vlazilcih, tudi mere.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
14.11.2007 11:10:23   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea
Hvala vam vsem za nasvete glede vlažilcev, včeraj sva potem v Merkurju kupila vlažilec od Airmaga, tistio, ki se samo z magnetki in nogicami pritrdi na radiator in sva ga takoj namestila, pa moram rečt, da sva pononči dobro spala, tako da očitno je dober. Jah zdaj pa upam, da ne bo več suše v spalnici, ne takšne, ne drugačneuser posted image user posted image user posted image .
Držim pestke za vse in upam, da se počasi pa le že katera odpravi v Rim.

..midva imava tudi ta vlažilec in sva fulll zadovolna pa še nič štroma ne pokuri, kar je pa tudi fajn...k si ne predstavljam, še eno napravo na štrom...un na števcu pa kr nori...user posted image user posted image

hahaha..suša,suša...pa ni odvisna od airmag-a...verjemi-VEM...user posted image user posted image user posted image

naraščaj..paše na vse vrste radiatorjev...k mi mamo tud nove-bolj ozke..pa čist solidno zgleda..tist za pritrdit se pa itak regulira...tko da...odločitev je vajina...

tintin...kakšen lepotec je tale tvoj princ...user posted image user posted image user posted image
sam naj vam neki povem, dda men kr orng skomine delate s temi slikcami...sploh ne morem verjet, da bom tud jaz kmalu držala tako štručko v rokah...pomoje sploh še čist ne dojemam, da bo pa zdej kaj kmalu cajt za vse to...
A ve ste že vse čist pripravljene na to, no vsaj tiste ki boste prvič mamice?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
14.11.2007 11:16:39   
Oranža
Sonchek jest bom mamica drugič, pa mi vseen ni jasno da bom spet eno štručko melauser posted image . Se pa spomnim prvič, da tud še v porodnišnici nisem mogla dojet da je to dete moje za vse življenje, pa kadar sem ga pogledala mi je šlo kar na jok( od sreče, se razume). Tko da te čist razumem in po moje ne, nisi edina, takih nas je velikouser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
14.11.2007 11:17:12   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Kar se tice materialnih stvari je vse pripravljeno. Psihicno pa se nisem povsem dojela, da smo lahko vsak cas trije... Vsak vecer pomislim da obstaja varianta da grem spat, ponoci mi odtece voda ali me zbudijo popadki in drug dan ze objemam najin zakladek user posted image .
Tega si mocno, mocno zelim, nekje v podzavesti pa me gloda mali crvicek ki me strasi ce bom zmogla...
Ampak seveda Bom!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
14.11.2007 11:33:07   
scubadiver
Ojla punce sem doma. In ne boste verjele, danes sem delala CTG samo ENKRAT user posted image user posted image  Kar ne morem verjeti da je končno tudi nama ratalo da je bil G. zadovoljen user posted image . SE je ful smejal ko je gledal izvid in sem ga vprašala če morm še enkrat. Pa je rekel da je danes prav lep. No sem vesela. Odprta sem še vedno samo za en prst, naslednji pregled čez en teden ko bom en dan pred PDP-jem.  Me pa tko boli tm spodaj od pregleda da je za pop..t. SEm se komaj spravila v avto in iz njega. Pa je bil nežen, sam očitno je tm spodaj že vse mal bolj občutljivo.
Sem klicala brata da očitno ne bo nič na njegov RD pa je bil kar razočaran. Še včeraj ko sem ga spraševala če ima kakšno željo okoli darila, je rekel da naj rodim in da bo nečakinja najlepše darilo. Jah kaj čmo, očitno se bo družinska tradicija prekinila user posted image . Tako da Mamathea ti odstopam 14.11. Sem pa šla potem samo še v City Park po darilo za brata in sem mu vzela v Vale Novak kar darilni bon, pa naj si gre izbrat kakšno fajn knjigo. Res nisem bla v stanju letat okoli.

Potepinka in Tintin krasna sončka imasta. Se kar nisem mogla nagledat. Komaj čakam da bom tudi sama postala mamica user posted image . Soncek meni se zdi da sem pripravljena. Saj me seveda skrbi kako bom vse znala ampak se tako veselim in sem prepričana da bo vse steklo kot je treba.
Manca superca za pregled, sem prav vesela.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
14.11.2007 11:35:11   
naraščaj
Ja tut jaz se ovbčasno zalotim s temi mislimi, kako bo, bom zmogla,.. Neskončno si ga želim, je pa polno teh čejev,.. Pol pa mojga gnjavim pa sprašujem, če se zaveda da bo fotr, zato, da mal pozornost preusmerim.
Vse bomo zmogle, ker smo tok naštelane. A ne??
No, pa mi je ratla posesat. Prah pa bom pobrisala pol, ko pridem iz pregleda. Se kr zmatram zraven tega sesalca. Sploh nimam nič kondiceije.

Ja manca, dobr si ti to dans porihtala.

Soncek5 in potepinka, dobrodošli doma, želim vam veliko cartanja in lepih, neposzabnih trenutkov celi družini.

Joj  s temi lepimi slikcami, nam pa res lušte delate. Pa saj vas bomo počas ujele in se vam pridružle.

Grem mal na kavč pol se pa itak morm zrihtat za pregled. Se še kaj javim.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
14.11.2007 12:00:52   
Špelka
Ojla, punce!

Najprej čestitke Tintin un Potepuinki za taka korenjaka! user posted image user posted image user posted image  Tudi meni delata orng lušte! Pa še včeraj je rodila ena prijateljica... Mi je šlo kr na jok od ganjenosti, k sem pomislila, da to v kratkem tudi mene čaka.! user posted image  Bom kr odgovorila na tole vprašanje:

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Tko k so punce že prej napisale: MATERIALNO SVA 100% PRIPRAVLJENA, KAR SE PA ČUSTVENE PRIPRAVLJENOSTI TIČE, PA...HM... user posted image  Jest se tko veselim, da spoznam tole mojo stručko v trebuščku, hkrati pa sploh ne dojamem, da je vse to res! In še vedno,vsako jutro, najprej potipam trebušček če je vse to res! In kar ne dojamem, da se nama bo 4 leta po tem, kar sva prvič delala user posted image , uresničila ta res velika želja!

In ne bom mirna, dokler tole drago bitje ne bo na svetu, živo in zdravo! user posted image  Pa še potem bom rabila bog ve koliko časa, da bom dojela, da se je tudi nama zgodil ta čudež!

No, dost filozofiranja!

Punce, vse k mate dons preglede in CTG-je - dobr opravte (no, nekatere ste že) - bravo Scuba in Manca! user posted image user posted image user posted image

Tiste, k se boste odpravle proti Rimu, previdno na poti! user posted image

Tiste pa, ki ne pašete v nobeno od zgornjih kategorij, pa lepo preživite enega zadnjih dni do prihoda svojega srčka! user posted image user posted image  Dan je sončen in kot nalašč za to! Bye 

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
14.11.2007 12:05:56   
Mamathea
Midva sva z vlažilcem od Airmaga res zelo zadovoljna, pa imava tudi kr precej ozke radiatorje, ampak se da ta vlažilec z nogicami prilagajat k radiatorju, tako da ni panike.
Ker sem videla, da ajtak ni uspel link od njihove strani za vlažuilce poskušam jaz: http://www.airmag.si/.
Jih pa imajo v Merkurju na zalogi, kolikor hočeš, no vsaj v Lj je tako in cena za 1m dolgi vlažilec je nekje okoli 25 EUR za polmetrskega pa okoli 20 EUR. Midva sva vzela "ta velikega" in je glih super prišel na radiator.
Scubadiver hvala za prednost, toda tudi moj ata ne bo dobila zelo željenjega darila na svoj današnji rojstni dan. Jah nasldenji pri nas v družini je tats, ki praznuje 08.12., amapk srčno, srčno upam, da bo naše detece pa res privekalo prej na svet. Js vam rečem punce, tiste, ki imamo rok na konec novembra, da bomo 24.11 pa sigurn roamle, saj bo polna luna, Jupi, jupiuser posted image user posted image user posted image .
Js si ne predstavljam kako bo to, če bo naše detece rojeno slučajno po roku, saj me že zdaj tašča čisto vsak dan najmanj 2x kliče in sprašuje, če je že kaj, pa zakaj še ni nič... Potem so tu še vsi ostali, vsak dan dobim kr nekaj klicev, pa me preverjaj, če sem še 2v1... pa imam ja še 12 dni do PDP, joj, joj kaj me še čakauser posted image user posted image user posted image . Pa bo že nekako šlo, samo da se detece že enkrat rodi.
Jaz sem popolnoma pripravljena na to novo štručko, pa si jo želim že nekaj let, ampak je  pa res, da pride dan, ko se zamilsim, pa res je, da se vse popolnoma spremeni in poti nazaj več ni, ampak jaz sem prepričana, da je ta pot prava, vesela in komaj čakam, da stopimo na njo.
Lepo se imejte, počas grem razmišljat kaj bi skuhala, najbrž bojo kr makaroni in solata.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
14.11.2007 12:16:54   
nicolina
Potepinka in tintin, prava cukrčka imata user posted image user posted image
Scuba in Manca user posted image user posted image user posted image  za pregled.

Sonček, lepo da ste doma in da je vse dobro. Zdaj se pa lepo cartajte. user posted image

Jaz sem bila prej v trgovini, v DM-u in pol sem šla še V BC kupit darilo za kolegico, vbiostvu za njeno hčerkico. Pa imajo kar cene zasoljene, pa nič preveč izbire. Samo kaj čem, H&M mi je predaleč. Sem kar utrujena prišla nazaj, pa še hemeroidi me bolijo za user posted image  tako da komaj sedim na stolu.
Grem malo počivat, kosilo bom kasneje kuhala, ker moj user posted image  dela do 16, samo ne vem še kaj bom.

Če bo šla katera v Rim danes, držim pestke in naj sporoči...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
14.11.2007 12:18:31   
ajtak
Kako mi ni ratal link??? Klikni na besedico tule (na tistem postu) in se ti bo odprla njihova stran...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
14.11.2007 12:42:44   
DEBELUŠKA30
Rozika, balzamu se reče: Creme mit rotem Weinlaub-Made in Germany!Nayya je pa ostala sama v sobi, ker je šla cimra domov!
Nicolina, Modolex plus sem jaz v prvi nosečnosti uporabljala zadnje tri mesece, ker sem mela full  probleme s hemeroidi, predpisala pa mi jo je ginekologinja na beli recept! Zdaj jo pa tud uporabim, če opazim, da se tam zadaj kaj dogaja!
user posted image user posted image user posted image Potepinka in tintin, prava srčka imata user posted image user posted image user posted image !
user posted image user posted image user posted image Scuba in Manca user posted image user posted image user posted image  za pregled!

Ja sinoči sem imela popadke, CTG pa danes ni nič zaznaluser posted image user posted image  (tako je sestra pokomentirala)! Do zdravnika nisem prišla, ker so ga nujno klicali, da takoj pride v porodnišnico, da je z eno njegovo pacientko, nekaj hudo narobeuser posted image  in da jo je potrebno takoj operirat! Pred vrati sva se srečala in je bil kar zelen! Tako, da če bo potrebno (ko bo pogledal tisti CTG graf) bom morala popoldne nazaj še do njega! No sestra mi je sam tolk rekla, da ženska, ki je z njo nekaj narobe ni user posted image , ampak je pa mlajša in je fulll panika. Upajmo na najboljše!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
14.11.2007 13:40:50   
rozika12
Ojla punce,

sem bla na govorilnih urah mojih punc. Pohvaljene. Se kar dobro počutiš, ko slišiš, da je vse OK.

Masažno olje waleda, HVALAuser posted image

Ajtak, roza zato, ker sem rozi. Je sonchek dobro ugotovila user posted image . In očitno sem sploh vsa roza: 3 punce na kupu, to pa ni kar tako. user posted image user posted image  

Mrežaste hlače se da kupiti?? Nisem vedela. To je pa zelo praktično. Mimogrede je Tosama le v Domžalah?

Debeluška30 hvala za kremo. A to imajo kar pri nas? Fino.

Glede sobe zato sprašujem, ker 7-10 let nazaj tega luksuza mislim, da ni bilo čist lahko dobit. Saj če maš fajn cimro, je vse OK, če ne, pa si res želiš čimprej domov.

Potepinka in Tintin, kar stiskajte se in vonjajte ta čudovita božja bitjeca.user posted image user posted image user posted image . Čestitke. 

Joj se prav spomnim. Mene je njihov vonj čisto omamil. Boste vidle. Prav nekaj oddajajo, ne moreš se upreti temu vonju.Ga ni takega parfuma in ko sem izvedela, da sem tretjič noseča, sem takoj zaduhala tisto omamo. Jooooj, še malo, še malo. Vsaj še 8 dni, pol pa ....

Punci prihajata iz šole.
Drage user posted image  DOBER TEK, jaz se grem tut zdaj k mizi: čorbica.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
14.11.2007 14:01:25   
mama11
Pozdravljene, pri nas tudi še kar čakamo te popadke. Pa ni nič in pupa se še kar živahno premika naokoli - očitno je trebušček z razlogom tako zajeten. Mi pa tako delate lušte s fotkami user posted image , jaz že tako komaj čakam. Vsaj telefonski klici z vprašanji, če je že in kdaj bo, so malo ponehali, ker sem se kar pritožila nad pritiskom. Zdaj so 2-3 max na dan, kar pa že zmorem. Jutri pa prvi pregled v porodnišnici - ali ima katera izkušnje z ljubljansko - koliko časa vse skupaj traja, ali se dolgo čaka?

Glede pripravljenosti - vse kar se je fizično dalo pripraviti je pripravljeno, psihično pa... včasih se mi zdi kar čudežno, ko pomislim, da bomo vsak čas zdaj trije. Pa malo me daje trema, kako bomo zmogli, ampak si rečem, da bo nekako že šlo, saj so druge tudi zmogle.

Tudi midva sva v Merkurju nabavila ta vlažilec za na radiator in je super, gre liter vode na dan, čeprav kurimo samo dopoldne in zvečer. Imava pa tudi majhnega električnega, ki sva ga dobila na eni razprodaji, tako da če bo premalo vlage, bomo pa še tistega vklopili.

Dobro opravite na pregledih in dobro dihajte tiste srečke, ki ste že na poti v Rim.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
14.11.2007 14:04:28   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Mrežaste hlače se da kupiti?? Nisem vedela. To je pa zelo praktično. Mimogrede je Tosama le v Domžalah?

jaz vem sam za to prodajalno na Viru pri Domžalah..k tam je tudi tovarja in to zraven je v bistvu prodajalna s tovarniškimi cenami...no vsaj kokr jaz vem...

Ampak a res prov nobena ne bo šla rodit???? al kako????
A kakšno pogrešamo danes????

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
14.11.2007 14:16:43   
zirafa76
Pozdrav na hitro se od nas...
Smo od zdravnika, kjer je bilo vse vredu, Izabela je dobila cepivo za tuberkolozo in kri so ji vzel, ker je bila malo rumena....
Drugace pa moramo se enkrat nazaj na UZ ledvick in sluha...danes ni zneslo...

Se pa vedno spi, tak jo je vrglo to cepivo...user posted image boga moja puncka...Ima pa ze 3300g,kar pomeni, da je v manj kot enem tednu pridobila 250g..V porodnisnici niso mogli verjet, da je ze tako napredovala v tem casu....pridna moja...

Dodala sem se nekaj slikc bolj deblusne princeske...........

papa do kasneje..nekdo se je zacel pretegovat.....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
14.11.2007 14:17:52   
Laubica
Pozdravljene-vidim da si vse kupujete mrežaste hlačke .Pri nas v MB je bilo dovolj teh hlačk ,vložkov ,pleničk tako da nisem nič rabla ,niti moderčka in blazinic ker ti je bolj priročno bit brez modrčka pa takrat še ni toliko mleka,tako da bi jaz na vašem mestu vprašala punce ki so rodile v vašem kraju ali rabite vse to zraven.Pa še nekaj -koliko imate št. oblačil za dojenčka za iz bolnice jaz vam iz lastnih iskušen povem da mu je bila št.58 komot pa sem velikega fanta rodila 52.5cm-tako da če boste imele oblačila 62 bo to preveliko.No kakor kera želi jaz samo povemuser posted image Mrežaste hlačke sem si še za domov iz bolnice prinesla in vložke tudi,pa sestra mi je še dala alkohol mandljevo olje tak da sem vsega preveč kupilauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?