Mamathea
|
Midva sva z vlažilcem od Airmaga res zelo zadovoljna, pa imava tudi kr precej ozke radiatorje, ampak se da ta vlažilec z nogicami prilagajat k radiatorju, tako da ni panike. Ker sem videla, da ajtak ni uspel link od njihove strani za vlažuilce poskušam jaz: http://www.airmag.si/. Jih pa imajo v Merkurju na zalogi, kolikor hočeš, no vsaj v Lj je tako in cena za 1m dolgi vlažilec je nekje okoli 25 EUR za polmetrskega pa okoli 20 EUR. Midva sva vzela "ta velikega" in je glih super prišel na radiator. Scubadiver hvala za prednost, toda tudi moj ata ne bo dobila zelo željenjega darila na svoj današnji rojstni dan. Jah nasldenji pri nas v družini je tats, ki praznuje 08.12., amapk srčno, srčno upam, da bo naše detece pa res privekalo prej na svet. Js vam rečem punce, tiste, ki imamo rok na konec novembra, da bomo 24.11 pa sigurn roamle, saj bo polna luna, Jupi, jupi . Js si ne predstavljam kako bo to, če bo naše detece rojeno slučajno po roku, saj me že zdaj tašča čisto vsak dan najmanj 2x kliče in sprašuje, če je že kaj, pa zakaj še ni nič... Potem so tu še vsi ostali, vsak dan dobim kr nekaj klicev, pa me preverjaj, če sem še 2v1... pa imam ja še 12 dni do PDP, joj, joj kaj me še čaka . Pa bo že nekako šlo, samo da se detece že enkrat rodi. Jaz sem popolnoma pripravljena na to novo štručko, pa si jo želim že nekaj let, ampak je pa res, da pride dan, ko se zamilsim, pa res je, da se vse popolnoma spremeni in poti nazaj več ni, ampak jaz sem prepričana, da je ta pot prava, vesela in komaj čakam, da stopimo na njo. Lepo se imejte, počas grem razmišljat kaj bi skuhala, najbrž bojo kr makaroni in solata.