|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
10.11.2007 9:12:50   
Špelka
Ooooo, super novička - ISKRENE ČESTITKE, POTEPINKA!
TOREJ VELIKO CRKLJANJA IN MOJČKANJA Z NOVIM DRUŽINSKIM ČLANOM VAM ŽELIM!

user posted image

Tudi meni je včeraj že kr malo skrbelo! Samo v 40 minutah?! - Pismo, Novemberke, ve ste carice, jest upam, da bom jest tud tko... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.11.2007 9:14:36   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Naša "stalna" gostja, ki jo komaj čakamo in smo jo zelo veseli!!!
user posted image
Potepinka iskrene čestitke, no pa si tudi ti povila svojo "štručko"user posted image user posted image user posted image !

Barika, tale naš poštar pa mislim, da ima tvoj naslov med prvimi, če že ne kar prvega!

user posted image user posted image user posted image  Dobra - tako komentar, kot slikica! user posted image user posted image user posted image   Barika - jest mislim enako! user posted image  Zato si ne ženi preveč k srcu, sej grejo men ta vprašanja tud dost na živce, sam so v bistvu dobronamerna! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.11.2007 9:18:56   
naraščaj
Dobro jutro vsem

Potepinka iskrene čestitke ob rojstvu Marka

user posted image

Spala sem tak, tak, WC in bolečine v križu.
Me ful boli, če ležim na levem boku, sam na desnem pa mi tut ne paše najbolj. Mah bomo že. Komi čaka, da bi se enkrat na trebuh vlegla. čeprav nisem kaj dost pprekticirala tut to ne prej, sam nekaj me ne bo oviralo pri prekopicavaja v posli user posted image

Šibam k mamci na kavo. Sva obe sami, saj so vsi deci šli k sestr na parcelo.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

PS: A že katero motijo nadležni klici..kdaj bo, pa zakaj še ni...user posted image user posted image user posted image  (tak kot da jaz vem, kdaj bo)

Jaz bom vsak čas halo naredla, so prav sitni že vsi skupi.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.11.2007 9:22:48   
Oranža
Dobro jutro vsem user posted image  in novim user posted image

POTEPINKI, MARKU IN OČKU ČESTITKE.user posted image user posted image user posted image

Scubadiver  hvala za user posted image :) Včeri zvečer ste ful naklofale, js sm pa mislila da ne bo nobene gor, glede na to da je bil petek zvečer in sem se pred TV vrgla in seeveda ob tako pestrem programu ob 21h že sladko spala.

Joj jest upam da bo nam tud tko hitro šlo, k Potepinki pa Ilije... pa vsem k tko hitro rodite. Jest sem v prvo 8h rojevala, pol je pa zdravnik prišel, je rekel če zdele ne bo, gre na CR. No pa se je moj Eneje blagovolil mamici ustreči pa ven prit. Kako bo pa zdej pa nimam pojma???

Včeri ste mal pisale od dojenja pa od tega da se zdej nč še nč ne dogaja, pa sem že tud brala da to nč ne pomen, tko kot velikost ne, lohk maš velkje pa težave, lohk maš majhne pa dojiš celo večnost. Itak gre vse na ponudba povpraševanje. No ena vzpodbudna zgodbica: moja prijateljica je rodila hčerkico in začela dojit, ampak nč ni priteklo. Smo ji prinesli pumpco, pa je pumpala pol ure ko nora pa je blo za slab požirek. No ampak poanta je da je vztrajala in tamala polno dojila do 7 meseca pol pa še naprej , mislim da tam do leta in pol.

K smo glih pr raznih težavah: a ktero kej križ mdaje pa krči v nogah. Mene križ tolk zagrab da sploh ne morem takoj vstat s postelje al pa s kavča. Čez dan je sicer ok, ampak zvečer pa ponoč, k je treba na WC....Krizauser posted image

No ja bo že boljeuser posted image  Aja P.S.  Dojenje in materistvo iz srca - knjiga k ti da odgovore na vsa vrašanja kar se tiče dojenja. Se jo splača prebrat.

No mal sem bla predolga.
LP

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.11.2007 10:24:19   
Dajica
CESTITKE POTEPINKA OB ROJSTVU SINCKA MARKA!!! Super, da je slo tako hitro! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.11.2007 10:32:14   
Mamathea
Jupi, jupi, pa imamo novega člana. Bravo potepinka za Marka in bravo za tako hiter porod. To je res neverjetno, kako lepo gre tole novembrkam od rokuser posted image user posted image user posted image . Lepo se cartajte, očiju veliko dobre volje in vsej mal treznosti v glaviuser posted image user posted image user posted image .
Jah tud mene ful v križu grabi, pa včasih res komaj, komja zlezem iz postelje, še hujš je iz kavča, ki je nizek in potem zvečer pred tv zaspim, pa komaj vstanem, se mi moj smeji, ampak js si pa mislim, če bi on nosil tako kepo, bi tudi komaj vstal. A se še kateri zdi, da je je vsak dan več skupaj. Men se zdi, da me bo počas kr razneslo, vsak dan je trebuh večji in počas je že čist nekje spodaj, prav hecen občutek, pa bo že, sej to so vse priprave na porod.
Danes tudi v lj zelo lepo sije sonček zato se počas odpravljam mal ven, ker je res čudovito. Upam, da bom zdržala dolgi sprehod, saj me zadnje dni kr naprej lulat tiščiuser posted image user posted image user posted image . Pa bo že.
V ponedljek imam prvi ctg in spet končno pregled pri gin. pa sem kr "firbčna" kaj bojo povedali, glede odprtosti... Upam, da se že na veliko dogaja, saj sem že precej neučakana. Glede tel.klicev je pa škoda zgubljat besede, sej tud pr nas že zdaj nonstop zvonijo telefoni in vsi sprašujejo, če sem še 2v 1, pa madonca, sej imam še celih 15 dni do roka, pa se je že začelo. Posebej neučakana je tašča, ki vsak dan kliče in res ne more verjet, zakaj še ni in ni... Naj počaka, vse ob svojem času. Nič, če bo prehudo bom ugasnila telefone, pa naj kličejouser posted image user posted image user posted image .
Lep in nepozaben dan vam želim, tiste, ki biste na poti v Rim pa prijetno in čimhitrejše potovanje.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.11.2007 11:24:11   
Dajica
Kar se mojih "mlekarn" tice, so se mi mogoce malenkost povecale, pa celo strije sem pod eno dojko opazila (halooooooo, k da bi mela ne vem kako velike!), ampka se ne sekiram prevec, saj je cisto spodaj. Mi je pa ze kar parkrat pritekel mlecek ven, ali pa ce se premocno k mojemu user posted image stisnem, pa ce sem brez modercka, mi je tudi ze zmocilo majcko. user posted image Tko da upam, da je to znamenje, da bom imela mleko, ker si res zelim dojiti.

Tudi danes sem kar dobro spala. Pa skoraj vsak vecer mi moj dragi user posted image zmasira stopala. Se tko zmeniva, ker on rad gleda filme, da takrat ko gleda, mu jaz nastavim stopala in oba sva zadovoljna,on, ker mu dam mir in lahko gleda, pa jaz, ker sem zmasirana. Pa tko mi paaaaase! user posted image Danes bo prej zakljucil s sluzbo in ze komaj cakam, da bova skupaj kam sla ali pa tudi ce bova doma, le da bova skupaj.

Izkoristite soncek in pojdite ven na sprehod!

Aja, Vanja.v, koliko pa si ti stara, ce smem vprasat?

lp vsem

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.11.2007 11:25:49   
naraščaj
Ojla,

Jaz že nazaj iz kofeta in čveka. Sva se z mami čist začvekali. Paše vsake tok časa.
No danes morm pa sam zase kuhat, ker bo moj jesel pri sestri, ker tam delajo. Sploh ne vem kaj si naj naredim. No mi je na srečo včeri ostalo mal juhe pa bom neki si še zraven naredla.

Ja tele naše novembrke pa rojevajo ko keks. Upam, da bomo ostale mele tut tako srečo.

Pri nas je tut sonček, sam ful piha, zato sem šla kr z avtom do mamce, pa samo mi ni lih za šetat.
Kar se pa križa in bolečin tiče, mene dajejo zadnji teden al dava. Boli ko user posted image , še posebi, ko ležim na L boku. Pol pa še to špikanje tam spodi, da me včasih kr zvije in zvezde vidim. Občasno me pa tut mal kolki bolijo, če si ne podložim dobr povštor med noge user posted image .

Bi mogla it v trgovino, saj mi vsega sadja zmankal, pa se mi ne da, sicer pa je v naših trgovincah ful slaba izbira.
Mava namen it pol v CE, če bom jaz OK, pa bom kr spotoma še to nabavla. Sicer ma user posted image  idejo, da greva še v njegov konc, ker je obletnca od dedkove smrti in da bi šla svečko prižgat. Pa mi res se ni tok za vozit. Bom vidla kak bo.
Nč se mi ne ljubi delat, sicer bi morala sam mal posesat pa prah pobrisat. Bo počakal verjetno kr do pondelka. Se bom raj v dnevni na kavč zleknala, ker mi tak fajn sonček not sije in šla knjigo o dojenčk brat. Bom mela več od tega, saj mi je ful zanimiva.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.11.2007 11:38:49   
Oranža
Oj,

Js jih mam celih 31 - čeprav mi ni jasno zakaj me to sprašuješ. Kaj pa ti? Kolk jih nosiš?
Let namreč:)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
10.11.2007 11:47:49   
nemrak
user posted image user posted image ,
zirafa, lepo, da se javljaš.
Bi bilo fajn, da začnemo malo čvekati tudi na starševskem čveku. Saj greste vse novemberske user posted image  pridno za nami . Vas bomo pričakale z user posted image ..

Tebi zirafa pa želim, da bi se doma v Slo počutila čim boljše in lepše.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
10.11.2007 12:04:53   
Dajica
Vanja.v, cist tko iz firbca me je zanimal, da ne bos mislila, zakaj te to sprasujem. Jaz jih imam 29, naslednje leto bo okrogla. Pa ker si bolj na novo tukaj, me je pac zanimalo, ker z ostalimi smo se to ze pogovarjale. Hvala za odgovor. user posted image

lep dan vsem

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.11.2007 12:50:03   
barika
danes sma bla v trgovini pa me je začel ful neki matrat...pa sma šla po hitrem postopku proti blagajnam...potem se je pa vse umirilo   user posted image user posted image , zdej grema pa k stari mami na kosilo user posted image , jutri pa k mojim (če bom lahko šla user posted image )..je kr fajn takle čez rok bit, ko se vsi neki ponujajo za kosilo (po moji strani...njegove pa vabima na obisk že lep čas pa nimata časa...sta boga ko sta v penziji user posted image )

moje mlekarne pa že kr neki časa delujejo 100/h, čeprav je vse vodeno ampak...imam take fleke na majici, da je kr grozn pogledat (doma sem brez modrca), še posebi mi teče, ko grem pomivat posodouser posted image  al pa ko se razpiuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.11.2007 13:13:11   
Laubica
POTEPINKA ČESTITKE ZA EXSPRES POROD IN SEVEDA MARKAuser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.11.2007 13:14:50   
nicolina
Potepinka user posted image user posted image user posted image  za Marka.

Drugač se pa jaz nekam slabo počutim, kar neki me špika, ne vem ali se kaj dogaja. Sploh ne morem sedet, tako da se bom rajši pol kaj javila. Se mi sploh ne da nič pisat.l user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.11.2007 13:23:33   
Laubica
VSE MAMICE -ŽIRAFA JE ŽE ODPRLA TEMO,PRI -STARŠI ČVEKAMO-PRIDRUŽITE SE NAMAuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
10.11.2007 13:30:04   
sonchek
Ojla...

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak
potepinka mi je ob 1.58 poslala sporočilo!!!
Sms se glasi:
No, pa se nam je pridružil novi član družine MARK, dne 10.11 ob 00.47 težak 3140 in velik 50 cm. Oče in mami sta presrečna.

no pa smo spet dobili novga novembrčka...user posted image user posted image user posted image
potepinka..iskrene čestitke!!!!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
Tudi meni je včeraj že kr malo skrbelo! Samo v 40 minutah?! - Pismo, Novemberke, ve ste carice, jest upam, da bom jest tud tko... user posted image

..ja špelka...se popolnoma strinjam s tabo..tudi jaz upa, da bom tako hitro...se mi zdi da jim gre res nekam hitro vsem user posted image user posted image user posted image ...superca...je za nas fulll dobra tolažba..hahhaha

user posted image user posted image Mene so pa danes doma ful prestrašli, da kaj se sama vozim okol z avtom, pa sem šla sam do štacune pa nazaj...
...sem zdej k bom mela G. vsak drug dan, se pa vozim več kot 30km v eno smer do njega...a mislite da se res ne bi smela...men se pa to ne zdi nič takega..sej v končni fazi, če te kar koli stisne, al pa voda odteče, itak koga pokličeš pa te pridejo iskat?
Al kva mislite?...pa to da bi se morala zadaj voziti je tud mal hecno???? user posted image
a se ve vozite same? ali vas zmeraj kdo pelje??? user posted image

Danes je tudi pri nas lep dan..in sem se kr lotla mal pospravljanja..jupiii končno....pa še mami mi pomaga, tko da bo res vse zglancan..hihiiii

lep dan vsem in veselo martinovanje...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
10.11.2007 13:40:59   
naraščaj
Sonchek, mene na preglede običajno pelje dragi, ker pač mu slučajno rata, če mu ne pa se tut peljem sama pa mam tut slabih 30km, drugač pa se še vedno peljem do trgovine, sestre, mamce. Če se dobr počutiš, nima kaj bit. Previdni pa itak mormo bit tak al pa drgač. Ja, telefon pa le mej vedn sabo user posted image user posted image user posted image

Res pa je, da se jaz zadnje čase ( zadnja 2t) ne vozim rada sama.

Barika, lepo, da si še znami. TZe kr malpogrešamo, ko nisi tok aktivna tle gor.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
10.11.2007 13:51:00   
Oranža
Sonchek, jest se vozim 1x do 2x na teden 45km k moji G. Pa tud v prvo sem se do konca vozila. Po moje so dons mal drugačni cajti k so bli včasih, pa še skrbi jih za nas user posted image , da se ne bi kej zgodlo. Drugač pa tel. pa meterinska skoz v taški, napotnice so zraven...še mal pa bo. Sam skoz bolj sem neokretna...tud za volanom. user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
10.11.2007 13:56:24   
scubadiver
Sonchek jaz tudi še vedno vozim sama, res pa je, da imam vse v Lj. tako da ni taka kriza. No, sam verjetno pogosto porabim več časa za recimo 6 km do ginekologa kot ti za 30 km ker je pač v Lj. vedno gneča. Res pa vedno pazim in trikrat preverim če imam telefon sabo preden grem od doma. Me je pa včeraj kar malo razjezil stric.. Mi je naročeval da me moj ne sme niti minute puščati same, da kaj pa če se kaj začne. Jah kaj a potem naj kar dopust vzame da bo 24 ur skupaj z mano??? Res ne vem zakaj ne bi bil v službi, zakaj ne bi skočil na pivo s kolegi, zakaj ne bi šel plavat.. Sej tud če mi voda odteče ga lahko pokličem al pa vzamem rešilca in pride on kar tja. Če se začnejo popadki pa tko al pa tko ne gre tko hitro. NO če bo ravno v bazenu plaval (gre dvakrat na teden) bom pač mogla počakat eno uro da odplava user posted image  

Jaz sem tudi danes celo pridna in ne glede na to, kakšen krasen dan je zunaj likam srajce od mojega. Jih gledam že cel teden pa se nikakor nočejo zlikat same user posted image .

Se pa tud prav neki čudno počutim. Me kar naprej nekaj šraufa kot prebavne motnje. Pa nisem nič takega jedla. mah bo že minilo...

Že35 in Žirafa mamice kar pridno razpravljajte, me bomo pa špegale in se izobraževale, potem se pa pridružimo še ostale user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
10.11.2007 14:41:22   
sonchek
Hvala vam punce...ste me kr mal potolažle...sej razumem da jih skrbi...ampak dejte no!!!!
...sej pol v bistvu najboljš da ne bi nič delala in sam ležala hahahhaaauser posted image user posted image user posted image
...sej se mi strga,....no, pa sej še mal..me prov zanima kok jih bo šele pol skrbel za našga user posted image ...sej se mi lohk utrga, če bodo kej preveč pametni...upam, da me bodo pustili na miru....

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Že35 in Žirafa mamice kar pridno razpravljajte, me bomo pa špegale in se izobraževale, potem se pa pridružimo še ostale user posted image

..ja jaz jih bom tudi brala...mogoče pa se kej pametnega naučim user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
10.11.2007 14:46:29   
sonchek
no, k mam glih cajt, da ga še mal ažuriramuser posted image user posted image user posted image
user posted image    

ŠE ČAKAJO NA POT V RIM:

1.11.07 bancha 
2.11.07 matea1  
5.11.07 bts 
5.11.07 bejbi 
5.11.07 peska, user posted image
6.11.07 azarmitra,24, morf. user posted image ;   
6.11.07 tjuša
6.11.07 pikapikica 
6.11.07 Kimi6, user posted image
7.11.07 kesi,
8.11.07 barika, user posted image  (Martin),
9.11.07 marinci
9.11.07 lajla, user posted image
10.11.07 makica,

11.11.07 deena,
11.11.07 mklks,
13.11.07 mmajaa, MB
14.11.07 naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   
14.11.07 velika britanija,
15.11.07 Alter_ego
15.11.07 babsy77, mofr user posted image  (Ana)
15.11.07 manca, KR, morf-ok, user posted image  Maja
16.11.07 analana, user posted image  Luna-Alya  
17.11.07 Loni 76, LJ
17.11.07 anastasija, Jesenice
18.11.07 Nada79
19.11.07 sonchek,29, PO, morf. =ok;
19.11.07 Nežka
20.11.07 scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
20.11.07 kanarka, user posted image  (Sara)
21.11.07 Pikec mali,
21.11.07 barbi195,
23.11.07 Tinna
24.11.07 viki-2
25.11.07 buba1131,
26.11.07 Mamathea, 
27.11.07 Bauka29,
27.11.07 Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
27.11.07 Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
27.11.07 mila1,
27.11.07 neli99, user posted image  (Nataša) 
28.11.07 Petra1976,31,Šk. Loka,
28.11.07 Nana Liza,
29.11.07 nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
29.11.07 Špelka, 29, mofr user posted image     

29.11.07 DEBELUŠKA30, morf user posted image
29.11.07 Vanja.v
30.11.07  tago, user posted image  (Lea)
30.11.07 rozika12 user posted image  (Vita, Sofija ali Lana)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image     

user posted image RODILI SMO user posted image user posted image user posted image   

DO SEDAJ:    16 X user posted image ,    13 x user posted image     user posted image      user posted image user posted image user posted image      
 zaenkrat vodijo fantje!!!

user posted image   (23.9. - 23.10.)

1.10.2007 Murenček (1.11.) -user posted image  Staš (2040g, 44cm)
3.10.2007 Hruškica84 (5.11.)- user posted image  Filip (2630g 48cm)
7.10.2007 Mamuška (24.11.) - user posted image Dominik (2670g, 50cm)  

12.10.2007 Katka3 (18.11.)- user posted image user posted image  Klara(1970g) in Aljaž (2070)
16.10.2007 Žirafa76 (12.11.)- user posted image user posted image  Isabela(2460g, 46cm) in Sofija  (2570g, 47cm)
16.10.2007 Nikkita10 (5.11.)- user posted image  Lara (3290g, 52 cm) 
23.10.2007 Nemrak (5.11)- user posted image  Žana (3060g, 50 cm)

user posted image (24.10. - 22.11.) 
24.10.2007 Že 35 (4.11) - user posted image  Timon (3640g, 52,2cm)
25.10.2007 Bella469 (4.11)- user posted image    ??? (???)
27.10.2007 Sliva10 (19.11) - user posted image  Anže (2910g, 50 cm)
28.10.2007 Martita (5.11)- user posted image    Maja (3530g, 53 cm)
29.10.2007 Ninocka (6.11)- user posted image   Ruben Cal (3360g, 51 cm)
29.10.2007 Sonček5 (11.11)- user posted image  Aljaž (3250g, 51cm)
30.10.2007 Gruška (6.11)- user posted image   Taja (3570g, 50 cm)
30.10.2007 Maks (2.11)- user posted image  Matija (3520g, 47cm)
30.10.2007 Alina_Alin (6.11)- user posted image   Tjaša (3190g, 48 cm)

30.10.2007 soni (16.11.)- user posted image user posted image   Patricija(2350g, ?cm) in Lan (2650g, ?cm)
01.11.2007 Jooly (13.11)- user posted image  Kim (2690g, 48 cm)
04.11.2007 TANTRA (8.11)- user posted image   Luka (3100g, 52cm)
04.11.2007 Heaven (8.11)- user posted image   Enja (2600g, 52 cm)
06.11.2007 Nayya (10.11)- user posted image    Taj Tristan (3150g, 50cm)
06.11.2007 naja08 (3.11)- user posted image   Blaž (3600g, 53cm)
06.11.2007 MojVal (4.11)- user posted image    Neža (3580g, 53 cm)
08.11.2007 tintin (4.11)- user posted image    Vasja (4200g, 54cm)
08.11.2007 Kada (10.11)- user posted image    Žiga (3050g, 51cm)
09.11.2007 Ilije (9.11)- user posted image     Ajda (3475g, 54 cm)
10.11.2007 potepinka (7.11)- user posted image     Mark (3140g, 50cm)

user posted image  (23.11. - 21.12.)

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
10.11.2007 15:29:43   
rozika12
Bom morala bolj pogosto pregledovati, kajti sicer kar po diagonali berem. ž

PRIDRUŽUJEM SE ČESTITKAM NOVIM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image

Mislim, da je Vanja omenila knjigo Dojenje in materinstvo iz srca, K.Š.Olmer. Res je zelo fajn knjiga. Jo tudi priporočam naprej. Sicer punce, če boste imele kakršnekoli težave ali vprašanja pokličite la leacheuser posted image
 (mislim, da je v mnogih nosečniških revijah na zadnji strani njihova številka). Meni so izredno pomagali in tudi toplo priporočam. So pravi stručkoti.

Grem še malo brat.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
10.11.2007 15:59:17   
Mamathea
Lep pozdravček

Jaz se pravkar nazaj iz sprehoda, sv abla z mojim možekom v mestu (Lj) in je bilo prav pestro, veliko štantov, ki ponujajo Martinove dobrote... Res zanimivo, no sedaj sva prišla domov in mene je že vmes neki ful zvijalo, sam zgleda, da so to bolj prebavne težave. Sem si pa na tržnici kupila malinov čaj in upam, da se bom zdj res kaj bolj odpirala. Pa je rekla tetka, ki to prodaja, da je ona to uporabila v vsaki nosečnosti (okoli 60 let je imela) in njene hčerke menda tudi, pa da resno učinkuje. Je rekla 3x na dan pit in zdaj ga pravkar pijem, pa mal limonce sem noter dala, da je boljšega okusa. Bomo videli, škodovat upam, da ne more.
Grem tud js mal brat knjigo o dojemčku, jih imam toliko, da vseh niti pregledati še nisem uspela, mi jih kr nosijo za darila, pa nekaj sem jih sama kupila, sposodila... Pol pa upam, da me še kaj prime delodiš (likodiš), saj mam še zmirm en cel kup srajčk za zlikat. Eh sej bo.
Lepo popoldan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
10.11.2007 16:12:17   
nicolina
Ojla user posted image ,
jaz sem se zdej mal naspala in sem že boljše volje. user posted image  Verjetno mi je manjkalo spanca. Čist brez energije sem bla prej.
Sem pa sama doma, moj user posted image  je šel na tekmo s prijatelji, pol b verjetno padla še kaka piva ali kak deci, ker je martinovo. Je pa rekel, da bo skos v stanju pripravljenosti. Ah, naj gre, pol ne bo šel več tako pogosto. Jaz sem tudi mislila it pogledat na martinovanje ( je organizirano v šotoru), pa ne grem, je bolje, da ostanem doma, zunaj je kar mrzlo, niti se mi ne da.
Bom si rajši lase oprala, pa nohte uredila, malo bom sebe razvajala. user posted image

Mene tudi ne preglede moj user posted image  pelje, če ima čas, drugače grem  sama. Imam g. tudi  30 km oddaljeno, saj mi ni panike, mi je še prav fajn vozit. Ampak tako kot ste rekle, telefon skos sabo, materinska, napotnica...

ŽE35 in žirafa, fajn čvekajte, me se vam kmalu pridružimo...

Lep popoldan vam želim...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
10.11.2007 16:23:02   
rozika12
Mamathea, ti piješ malinovga, jaz pa ingverjevga. Tole zgago moram pozdravit.

Vožnja z avtom - še vedno. Mi pa nič ne diši rikverc vožnjauser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?