Mamathea
|
Lep dober večer Joj, joj le kaj se dogaja s potepinko, da se ni še nič javila, mogoče je pa tako zasedenav teh srečnih trenutkih, da se ji še ni uspelo javiti. Še vedno držim pesti, da je vse ok in da že veselo carta svoje detece. Žirafa lepo, da si se javila in da vam počasi uspeva nadaljevati življenje, Sofija je sigurno pravo sončece, ki vam vsak dan znova posije in pomiri žalostne minutke. Naraščaj ne se preveč jezit, ker jeza škoduje bebici, ki je pod tvojim srčkom. Sej vem, lahko je to govorit, pa vendar... Tudi jaz se včasih zelo jezim na , ko kr kam gre, pa čeprav ve, da se bliža čas, ko bo mogel otroček ven. Nekaj prijateljev, ki imajo mal starejše otorčke ga je precej prestrašilo, da je potem vsega konce, ko se detec rodi...in prav danes smo imeli obisk prijateljev s 6 mesečnim dečkom, ki res nenehno potrebuje pozornost in je njegova mamica res že čisto obupana, saj še na wc ne more it, no in zato moj pravi, da je zdaj še čas, da kam skoči, ker potem bo itak vse drugače-. Jah že vem kako drugače, sej itak je vedn mamca tista, ki ostane doma z otročkom Pa tako je pač to, ampak ne se popolnoma pustit, je treba tud navadit na to, da je bebica od obeh in da se morata oba enako truditi. icer sem pa prepričana, da se moški ful spremenijo, ko dobijo bebice in prav vsak do sedaj, ki je bil prej še tak "falot"(neresen in udeležen pri vseh mogočih dejavnostih) se spremeni, poznam kr nekaj primerov iz bližnjih krogov, tako, da ni za obupat. Naraščaj drži se, ne se sekirat, privošči si osvežilno prho in vedi, da nisi sama, saj imaš v sebi nekaj najbolj dragocenega na svetu. No počas grem js mal pred tv. Lep večer.