|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
9.11.2007 19:14:04   
pikapikica
juhuhu Ilije user posted image to pa je novica... čestitke... in vsem ostalim tudi, če sem koga spregledala... če nas je pa toliko...

Hej naraščaj meni je moja sestra pri prvi pupiki dobro svetovala... Po dnevi se dojita na 3 do 4 ure... ponoči naj pa kar spi... po njenih besedah... "včasih  jih na kmetijah tudi niso zbujali, ker so se hoteli ponoči naspati ... pa so vsi dobro gor zrasli..." jaz sem se takrat držala njenega navodila... pa ni bil problem. res pa je, da je vsak otročiček stvar za sebe. Edini problem, ki sem ga imela je bil ta, da se moja pikica ni hotela preveč zrediti in so mi rekli, naj jo zbujam ponoči in naj ji dam dodatek po mojem dojenju... sama pa tega nisem hotela. ponoči sem jo zbudila, če je spala več kot 6 ur... podnevi pa sva se stalno dojile. imela sem občutek, da jo imam non stop na prsih. ker sem se pa bala, da imam premalo mleka, sem si popekla tudi malo sezama na ponvi in to vsak dan po malo jedla, da bi imela več mleka (pravijo pa, da pomaga tudi malinovec - navadni sirup). skratka meni je to zelo pomagalo in to zelo. Sva se dojile 17. mesecev in bi se še, pa sva potem zaradi drugih razlogov nehali... do 6 meseca pa ni dobila čisto nič drugega kot moje mleko...
No na dojenju sem skoraj doktorirala user posted image , ker je moja micika namreč tudi zelo polivala... skratka no, ampak kot sem rekla, vsako detece je stvar za sebe...

Aja Dajica kar se pa brcik tiče pa je pri meni čisto isto... Zjutraj me že skoraj skrbi... zvečer pa imam obutek, da ima celo čago v trebuščku... se je že začela user posted image

sicer pa uf upam, da bo jutri kaj novega, imam namreč CTG... sedaj pa cisto razumem Tintin, da se po PDP ju res vlečejo dnevi kot uf... no samo, da bi bilo na koncu vse lepo in prav...

u sem bila dolga... drzite se...

aja vanja.v welcome to the club, vidim, da si v polni akciji user posted image tako je prav...

cau cau

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
9.11.2007 19:52:41   
zirafa76
Pozdrav od mene po dolgem casuuser posted image

Sem se nekako sestavila skupaj in pocutim se malo boljse..user posted image Celo ven smo sli in v nakupovanje.Za vikend pa prihajamo v SLO, kar bo tudi hudo, ker se bom soocila z mojimi starsi in prijatelji..Ampak moramo naprej, ker drugace bo trpela vsa druzina.
Sicer se vedno cakamo na upepelitev Sofijeuser posted image user posted image , ker je guzvauser posted image , tako da puncka pociva tam.Res ji ni bilo pomoci in je tako boljse, ampak vprasanje kaj pa ce ????, bo vedno ostalo....In ona bo vedno ostala moja puncka,ki bo imela enako mesto kot Izabela.

Tako da se enkrat hvala za vsa sozalja, mi je bilo lazje skozi forum z vami in res sem vesela, da ze pridno rojevateuser posted image user posted image user posted image ...

ZATO, CESTITKE VSEM NOVOPECENIM MAMICAM IN NJIHOVIM SONCKOMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE, ki se cakate, pa upam, da bo cimprej minil cas....user posted image

Drugace pa je Izabela pridelala ze pol kg v teh treh tednih in kar 5cm!!!, tako da pridno papa in se "naslanja" na moji mlekarni..Res je zlato detece..moja borka....

No, sedaj upam, da se bom veckrat oglasila..pozdravcek vsem..........

No, ce se ni strani, bom oblikovala stran, na starsevskem cveku za vse nas novemberke,ki smo ze in tiste, ki se boste...................paap

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
9.11.2007 19:53:33   
scubadiver
A je kaj novega s Potepinko???

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1853
9.11.2007 19:55:06   
DEBELUŠKA30
Drage moje souser posted image , kakšno stanje je pa z vašimi prsmi
?
Pri meni (tri tedne pred rokom) še čisto nič ne pritečeuser posted image , pa tko bi rada dojila! Prsi so popolnoma iste kot pred samo zanositvijo!
Kako pa je pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 1854
9.11.2007 20:05:15   
scubadiver
Žirafa kako lepo da si se nam oglasila. Kar naprej mislim nate in na to kako se počutiš.
Sem vesela da Izabela tako dobro napreduje in edino pravilno je, da Sofija v tvojem srčku ohrani enako mesto kot Izabela. Držim še naprej pestke zate da ne bo prehudo vse skupaj prenesti. Ti pošiljam en velik objem user posted image

Debeluška pri meni tudi ni popolnoma nič. Mlekarne spijo in niti kapljice česarkoli še niso proizvedle in tudi nimam občutka da bi se kaj povečale. Me prav žalosti. Čeprav sem spraševala v MŠ pa so rekli da to nič ne pomeni. Upam da res ne, ker si tudi jaz tako zelo želim dojit user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
9.11.2007 20:10:19   
sonchek
Draga Žirafa...
...tako sem vesela, da si se oglasila in še bolj me veseli, da se počasi pobirate in se ne pustite žalovanju, ki bi vas lahko poneslo bog ve kam...tako ste pa še naprej optimistični in pozitivni, pa čeprav je hudo.
Izabela je pa pridna punca in čuti da jo njena sestrica gleda in merka na njo...
Držite se še naprej in upam, da vam čas do prebolenja kaj hitro mine...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Drage moje souser posted image , kakšno stanje je pa z vašimi prsmi?
Pri meni (tri tedne pred rokom) še čisto nič ne pritečeuser posted image , pa tko bi rada dojila! Prsi so popolnoma iste kot pred samo zanositvijo!
Kako pa je pri vas?

...pri meni je popolnoma enako,...no mogoče da so čisto malo večje, ampak res samo za otenek...user posted image user posted image user posted image
...srčno upam, da ko bo čas za dojenje, da bo mleka dovolj....

no, tako pa je šel še en dan naokoli...

kaj je s potepinko...upam da se je že rešila muk in da se pridno crkljajo...

no lep večer še naprej...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
9.11.2007 20:20:00   
SuzanaKK
Punce, jaz sem sicer uradno januarka, ampak si ne morem kaj, da ne bi prišla vsak dan še malo k vam pokukat, ker tako hitro prihajajo sončki na danuser posted image . Čestitke vsem no. Jaz že tudi komaj čakam, da pride naš navihanček na svet, vendar bom zelo vesela, če ostane na toplem do PDP-ja, ki je 3. 1. 2008. Skratka, tiste, ki ste že rodile, veselo druženje, druge pa le božajte trebuščke še naprej.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
9.11.2007 20:45:51   
TANTRA
Pozdravljene vse skupaj,

danes sva z Lukcem prišla domov, srečna, da sva končno med svojimi.... Oba sva prehlajena, user posted image kihava, zamašen nos, Lukec ima vnete očke...
Se dojiva, ga pa nenehno zvija, mislim da bolj od prehlada....Da bi bili že krčki???
Je pa drugače priden otrok in sem vesela, da se je vse skupaj dobro izteklo...
Sestrice se cufata za pestovanje...user posted image

Nisem še nič uspela prebrat, ker sem kar precej utrujena, pa zdajle grem Lukca rihtat....
Me je v bolnišnici obiskala sonček5, njen Aljaž je bolje, že veliko je, tudi izvidi so boljši, predvidoma gresta v ponedeljek domov...

Vsem novim mamicam čestitke, vsem čakajočim pa čim hitrejši porod...

se beremo ob priliki...zdaj je prvi Luka....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
9.11.2007 20:48:10   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Žirafa kako lepo da si se nam oglasila. Kar naprej mislim nate in na to kako se počutiš.
Sem vesela da Izabela tako dobro napreduje in edino pravilno je, da Sofija v tvojem srčku ohrani enako mesto kot Izabela. Držim še naprej pestke zate da ne bo prehudo vse skupaj prenesti. Ti pošiljam en velik objem user posted image
Se podpišem pod tole

Debeluška pri meni tudi ni popolnoma nič. Mlekarne spijo in niti kapljice česarkoli še niso proizvedle in tudi nimam občutka da bi se kaj povečale. Me prav žalosti. Čeprav sem spraševala v MŠ pa so rekli da to nič ne pomeni. Upam da res ne, ker si tudi jaz tako zelo želim dojit user posted image

Mah moje mlekarne tut spijo, nič ne dogaja. Upam, da bo pol ko bomo rabli. Sam zdaj bi se že lahk kaj pripravlo, ker pa res nimam več daleč.

Po TV spet ni nič pametnga (ja mam sam 5 programov user posted image , ni kablske, nč, zdaj bi naj T2 prišel, bomo vidli).

Hvala za odgovore glede dojenja. Tak kot ste večina rekle, vsak otrok je svojstven in treba se mu je prilagodit.

Mislim, da jo bom danes pa kr mahnala bol hitr spat, user posted image  spet ni, je pri gasilcih kot že skoraj vsak dan. še mal pa bom popizdla (al je setanek al majo pa ne vem kaj, nonstop nekiuser posted image ) user posted image  user posted image  user posted image

kokr je drugač pridn in vse mi pa tole že ornk preseda. Sploh zdele, ko sem že itak tak neučakana, pa cele dneve doma visim, ker mi laufanje okol najbolj ne paše.user posted image

jutr gre pa k moji sestri na parcelo neki zidat, pol ga je še njegov fotr klical, da bi peljal eno furo. Halooo, a so vsi čist popuser posted image . Najboljš, da se še sama peljem rodit, ko bo čas za to.

Se vidi, da mi gre vse na živce, bom raj šla se pod tuš mal shladit. pa se še kaj oglasim

Neposredna povezava do sporočila: 1859
9.11.2007 21:07:45   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Drage moje souser posted image , kakšno stanje je pa z vašimi prsmi
?
Kako pa je pri vas?

Debeluška in ostale-nič se ne sekirat glede prsi-meni se je mleko komaj 3 dan po porodu začelo nabirat,tako da je prve 2 dni mali cele dneve in noči bil na dojki ker je kar iskal in vlekel,pol 4 dan sem pa imela naval mleka in se mi je pod pazduho naredila prava bula in prsi trde kot kamen-tisto je šele sranje,sem mogla hodit pod tuš z toplo vodo tuširat in masirat pa še potem z pumpico črpat,tako da mleko bo-2ali 3 dan

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
9.11.2007 21:13:31   
Mamathea
Lep dober večer

Joj, joj le kaj se dogaja s potepinko, da se ni še nič javila, mogoče je pa tako zasedenav teh srečnih trenutkih, da se ji še ni uspelo javiti. Še vedno držim pesti, da je vse ok in da že veselo carta svoje detece.
Žirafa lepo, da si se javila in da vam počasi uspeva nadaljevati življenje, Sofija je sigurno pravo sončece, ki vam vsak dan znova posije in pomiri žalostne minutke.
Naraščaj ne se preveč jezit, ker jeza škoduje bebici, ki je pod tvojim srčkom. Sej vem, lahko je to govorit, pa vendar... Tudi jaz se včasih zelo jezim na user posted image , ko kr kam gre, pa čeprav ve, da se bliža čas, ko bo mogel otroček ven. Nekaj prijateljev, ki imajo mal starejše otorčke ga je precej prestrašilo, da je potem vsega konce, ko se detec rodi...in prav danes smo imeli obisk prijateljev s 6 mesečnim dečkom, ki res nenehno potrebuje pozornost in je njegova mamica res že čisto obupana, saj še na wc ne more it, no in zato moj pravi, da je zdaj še čas, da kam skoči, ker potem bo itak vse drugače-. Jah že vem kako drugače, sej itak je vedn mamca tista, ki ostane doma z otročkomuser posted image user posted image user posted image Pa tako je pač to, ampak ne se popolnoma pustit, je treba tud user posted image navadit na to, da je bebica od obeh in da se morata oba enako truditi. icer sem pa prepričana, da se moški ful spremenijo, ko dobijo bebice in prav vsak do sedaj, ki je bil prej še tak "falot"(neresen in udeležen pri vseh mogočih dejavnostih) se spremeni, poznam kr nekaj primerov iz bližnjih krogov, tako, da ni za obupat. Naraščaj drži se, ne se sekirat, privošči si osvežilno prho in vedi, da nisi sama, saj imaš v sebi nekaj najbolj dragocenega na svetu.
No počas grem js mal pred tv.
Lep večer.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
9.11.2007 21:18:29   
ninocka
Naraščaj, jst ponoči tud ne budim (niti nisem Evana), čez dan ga pa kr zbudim, če se mi zdi, da predolgo spi.  Sem zadnjič klepetala z znankino mamo, ki je sestra pri Evanovi pediatrinji in je rekla, da je k njim prišla mamica s 5 tednskim otročkom, kateremu je padla teža pod rojstno. Da je  zgledal kot en dahauček, ona pa sploh ni vedla, da je kaj narobe. Ga je dojila, ampak je tud velik spal in ga takrat ni budila. Mali se pa zgleda pri njej ni dost najedel, ker ni mel dost moči, je velik spal in skor nič jokal, ona je pa mislila, da je sit in zadovoljen, v bistvu je pa zgubljal na kilaži.
To se je men tud v porodnišnici naredil pri Evanu, ko mi je en dan 7 ur skup spal in ga nikakor nisem mogla zbudit (pri njemu je bla problem še zlatenca), pa je takrat ful zgubu na teži.
Tko da ponoči ga komot pustiš spat, pa se še ti naspiš, čez dan ga pa kar dviguj na 3-4 ure, če se že ne bo sam od sebe.

Vanja.v - vem, da je dojenje neki najlepšega. Sem prvega dojila 3 mesece neki napol + po podoju še dodajala, potem se je pa odstavil. Mi je blo takrat tko hudo, da sem 2 dni jokala....user posted image user posted image
Debeluška, men so moje mlekarne tud spale do rojstva, zdej se mi pa zdi, da mi jih bo razneslo...končno je še moj ratal navdušen nad balkončki, sam kaj ko jih ne bo mogu prijemat, če noče met mlečne poplave user posted image user posted image

Žirafa, sem šele zdej vidla za Sofijo - iskreno sožalje ob izgubi male pikice user posted image user posted image user posted image Sem ful stiskala pesti in res upala, da se bo vse uredilo... user posted image user posted image user posted image
Glede nove teme na štarševskem čveku sem pa že jst hotla odpret, pa nisem mela časa.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
9.11.2007 21:25:10   
kanarka
Uf, Naraščaj, js si dans še domov ne bi upala, če bi bla na mestu tvojega dragega. Si tolk huda. Ampak sej te čist razumemo, tut me imamo kdaj takšen dan.

Tantra, res lepo da ste že prišli domov in uživate. Komaj čakam, da tudi redke me, ki smo še tukaj, dočakamo ta srečen trenutek. Javi se še kaj, ko boš imela čas.

Debeluška...tut js sem ena tistih, ki nč ne kaže, da bi se kaj pripravljalo. Malo so povečane, ampak ni bistvene razlike. Si jih pa res vsak večer zdaj masiram. Če bo kaj koristilo, super, škoditi pa vem, da ne more.

Žirafa, lepo si napisala in še vedno veliko mislimo nate.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
9.11.2007 21:41:41   
scubadiver
Ilije je poslala ravnokar SMS:

Oj. Je kaj novega danes na RR? Jaz od vsega razburjenja sploh ne morem zaspati. Drugače je slo dokaj hitro in se vedno mislim, da zob boli bolj kot porod. LP vsem, Ilije

Upam da bom jest tud lahko poslala tak sms po porodu user posted image

SuzanaKK hvala da si se oglasila tle in dobre želje user posted image  

Tantra in Lukec dobrodošla doma user posted image

Kaj je s Potepinko????

Neposredna povezava do sporočila: 1864
9.11.2007 21:50:30   
kanarka
Joj, srečnica Ilije. SEj ne morem verjet, kako enostavno se vse sliši. A se še katera od preostalih tukaj ukvarja malo z mislijo, kako bo bolelo? Ali ste že čisto sprijaznjene in samo še mislite kako lepo bo potem?

Neposredna povezava do sporočila: 1865
9.11.2007 21:57:35   
scubadiver
Kanarka jaz se zaenkrat ne obremenjujem s tem da bo bolelo. Sej vem da bo, sam kaj, to paše zraven. Mene je bolj straj da bo prav dolgo trejalo. Ne bi se rada matrala ne vem 10 ur al pa 15 ur... sam dobr sej razen da poslušamo babico kako in kaj več itak ne moremo nardit. Mah še vse so rodile bomo pa me tudi user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
9.11.2007 22:01:32   
barika
a mene pa nihče ne pogreša??user posted image še kr sem tu, sam je rač. zasedenuser posted image

me pa že gnjavijo kdaj bouser posted image ... zdej sem rekla, da sploh ne bo ven prišu ker  so vsi tak tečniuser posted image , ampak bo čez 3 meseceuser posted image user posted image

Vsem novim mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1867
9.11.2007 22:07:38   
naraščaj
Ej punce hvala za vzpodbudo. me je tuš kr shladil. Pol sem si šla še pa po dooolgem času nohte mazat (celo na nogi mi je ratal) na roki sem si pa še francosko napacala.Je koj bolš. No  vmes pa je naš gospod tut že prišel domov. Zdaj je pa celo rekel,če me žih on namaže po bušiju,.. bi se rad mal odkupil user posted image  user posted image  user posted image
Ma naj mu bo.

Ja tole dojenje zgleda prava umetnost, dokler ne trofiš ritma. Vse bomo zmogle, ker smo tok naštelane, a ne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tantra lepo, da se nam javljaš, lepo te je brat in seveda ostale tut, da ne bo kake zamere user posted image user posted image -

Od potepinke pa kr ni nič glasu. Ma najbrš polne roke dela. user posted image user posted image

In katera bo naslednja. A ni jutr ena luna(prazna al kak že)??? Bo ta mel kaj več vpliva kot polna user posted image

Joj punce jaz sem nonstop lačna- Kr neki bi jedla pa ne vem kaj. Pa sem pri kosilu se ful najedla, sem bla že čez dve uri zopet lačna. pa čokolade mi pašejo (milka s celimi lešniki - sam ta). Ne vem če ne bo treba spet po novo zalogo, ker tale kr kopni user posted image user posted image .

Nč pridne bote, želim vam mirno noč z čim manj obiski WCja (jaz si tega zlo želim in nezamašenga nosa), pa stisnte svoje user posted image , ne glede na to kak nas včasih jezijo, so vendarle naši dragi.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1868
9.11.2007 22:28:56   
kanarka
Js sem tut kr neki lačna, sam nimam pa nobenih posebnih lušt, razen ko prlimate tiste sladice sem gor. Kr zamižim na eno oko.
Ja Scuba, sej maš čist prav, ampak priznam, da me malo stisne, čeprav vem, da to spada zraven. Sej v bistvu samo to, da se ne bi kje preveč zataknilo. Glede tega sem res mal zjamrano bitje.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
9.11.2007 23:25:11   
scubadiver
Potepinka javi se, mene prav skrbi user posted image  Upam da si samo pozabila javit in veselo cartaš svoj zakladek

Punce lahko noč do jutri. Lepe sanje in čim manj obiskov WC-ja. Če pa katera pobegne v Rim pa seveda srečno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1870
9.11.2007 23:58:21   
nicolina
Ojla,
midav sva ravnokar prišla s koncerta, je blo super. user posted image  je pa tolk razgrajal po trebuhu, da nisem mogla več niti sedet, zgleda da mu je pasala muzika. user posted image
Sva šla potem z user posted image  še na kebab, ker sem ful lačna ratala. Je pa zunaj kar mrzlo, predvsem v noge me je zeblo, treba si bo omislit nekaj bolj toplega, samo nisem glih ziher, če lahko obujem lanske škornje, ker malo pa imam noge zatečene.

Žirafa in Tantra, lepo da ste se javile.  user posted image
Ilije user posted image  za ekspresen porod, jaz bi tudi imela takšnega. user posted image

Kaj pa je res s potepinko? Upam, da se kaj javi.

Grem počasi spat, lahko noč in lepe sanje vam želim...

Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.11.2007 7:53:16   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!!!

potepinka mi je ob 1.58 poslala sporočilo!!!
Ampak mi smo takrat spali, se opravičujem za zamudo.

Sms se glasi:
No, pa se nam je pridružil novi član družine MARK, dne 10.11 ob 00.47 težak 3140 in velik 50 cm. Oče in mami sta presrečna.

ISKRENE ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.11.2007 8:00:19   
scubadiver
Dobro jutro punce. Najprej kavica/kakav/čaj za vse user posted image  sedaj pa kar takoj k veseli novici.

Potepinka je poslala SMS:

NO pa se nam je pridruzil novi clan druzine MARK. Dne 10.11 ob 00.47, tezak 3140, velik 50 cm. Oce in mami sta presrecna. Potepinka

Draga Potepinka, sem zelo vesela da si se javila. Nas je že prav skrbelo. SEm ji odgovorila in vprašala če je bilo zelo hudo in že dobila tudi odgovor:

Ne, ni bilo hudo. Rahle popadke sem imela popoldne ko so me pripeljali v porodno sem bila odprta 4 cm in je bilo konec v 40 minutah. Skoraj bi ati zamudil porod.

No to se pa že krasno sliši user posted image user posted image  Iskrene čestitke tebi, očiju in marku
user posted image

Nicolina me veseli da si se imela super na koncertu in da ni bilo treba it po koncertu rodit user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.11.2007 8:24:55   
barika
Dobro jutro!
me včeraj ni bilo skoraj nič gor, pa ste naklofale še-pa-još straniuser posted image
pri meni se še nič ne dogaja (razen mojga kašljanja in izbljuvanja gnojnih kepuser posted image )
mali je še kr aktiven v trebuhu, sem pa danes 2 dni čez rokuser posted image user posted image , v ponedeljek imam ponovno CTG, da vidimo kok pa kej... v četrtek mi je naredila še UZ in bi naj imel user posted image okoli 3600g (+/- 10%), upam, da ne bo prišel velikan venuser posted image .

Držim pesti za vse, ki greste danes v Rim, pa ne preveč prehitevat prosim...lepo po vrsti...zdej smo že  /še zamudnice na vrsti.

PS: A že katero motijo nadležni klici..kdaj bo, pa zakaj še ni...user posted image user posted image user posted image  (tak kot da jaz vem, kdaj bo)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.11.2007 9:08:46   
DEBELUŠKA30
Naša "stalna" gostja, ki jo komaj čakamo in smo jo zelo veseli!!!
user posted image
Potepinka iskrene čestitke, no pa si tudi ti povila svojo "štručko"user posted image user posted image user posted image !

Barika, tale naš poštar pa mislim, da ima tvoj naslov med prvimi, če že ne kar prvega!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?